Suotustepsnederland Anmeldelser

2,5

Wij hebben bij Suoto een step besteld. Deze step hebben wij nooit ontvangen. Ik denk dat het een nepwebsite betreft, zodat je denk dat je direct bij de producent een step besteld, maar ik werkelijk je... Se mere

Na een paar dagen werd de step geleverd. En deze is precies zoals afgebeeld. Een hele mooie step! Enige punt van kritiek is dat het bedrijf het contact moet aangaan met de klant om de juiste informa... Se mere

Wij hebben twee maanden geleden twee steps besteld en we hebben nogsteeds niet ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar en er wordt niet gereageerd op onze (vriendelijke) mails, het is onder alles... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,5

Ik had vrijdag skeelers besteld met…

Ik had vrijdag skeelers besteld met lichtgevende wieltjes en kreeg ze dezelfde dag nog in huis! Een collega van het bedrijf bracht ze persoonlijk langs, omdat het kantoor dichtbij mijn huis was. Echt super service!

21. marts 2025

Pas op…….oplichters

Midden december skateboard besteld en tot op vandaag nog niets ontvangen. Op dag van bestelling bevestiging ontvangen dat skateboard onderweg is. Echter ontbreekt het tracking nummer van post nl. Mails en telefoons worden niet beantwoord. Mensen worden door dit bedrijf op grote schaal opgelicht dus hier niet bestellen.

15. december 2024

WAARSCHUWING: Suotusteps verschrikkelijke service

Op 6 december 2024 heb ik een skateboard besteld bij Suotusteps en direct een bevestigingsmail ontvangen. Inmiddels zijn we bijna een maand verder (29 december 2024) en heb ik nog steeds niets ontvangen. Geen updates, geen verzendbevestiging, niets.

Ik heb inmiddels drie keer gemaild en geprobeerd ze telefonisch te bereiken, maar krijg geen enkele reactie. Dit lijkt niet alleen mij te overkomen, want online lees ik talloze soortgelijke verhalen van mensen die hun bestellingen nooit hebben ontvangen.

Hoe kan het dat Suotusteps nog steeds actief is, terwijl het erop lijkt dat ze mensen structureel oplichten? Dit bedrijf verdient geen vertrouwen. Bestel hier absoluut niet!

Update (12 januari 2025): Na een dikke maand eindelijk het skateboard ontvangen, veel te laat. Ik zou het graag retourneren, maar aangezien het bedrijf onbereikbaar is, moet ik het laten. Verschrikkelijke service...

6. december 2024

Zeer tevreden

Ik heb een kinderstep met lichtgevende wieltjes besteld voor mijn zoon van 5 voor onder de kerstboom. Snel ontvangen en heel erg tevreden over de kwaliteit. De lichtgevende wieltjes zijn heel leuk en vooral handig, nu het sneller donker wordt. Ik raad dit product zeker aan.

22. december 2024

Trustworthy

Het duurt misschien een beetje lang maar heb mijn spullen ontvangen. Dus ben superblij!

14. oktober 2024

Klantenservice totaal onbereikbaar en ruim 2,5 in afwachting geweest op levering....

Op dinsdagavond (1-10-2024) om half 10 een step besteld via hun website met de belofte "voor 23:00 besteld, volgende dag in huis" Aangezien de step volgens hun website op voorraad is, zijn de verwachtingen positief maar heb je er begrip voor dat het een dagje langer kan duren.
Vervolgens bijna direct een mail met de melding dat het pakketje naar mij onderweg is. Vervolgens kreeg ik donderdagmiddag een verzendnummer via DPD toegestuurd. Daar blijft het echter bij: tot nu toe is het pakketje door DPD nog niet ontvangen.

Suotu inmiddels wel 30x gebeld maar zij zijn telefonisch totaal onbereikbaar: soms direct de voicemail en soms na enkele keren de voicemail. Overigens werd ik op zaterdagavond om 23:20 wel door hen teruggebeld maar dit bleek een broekzak gesprek afgaande op de geluiden op de achtergrond en geen verdere reactie.

Op e-mails en het formulier van hun website wordt totaal niet gereageerd.

Per heden (8 oktober) nog geen enkel zich op levering....

Verwachtingen zijn dan ook teleurstellend totdat het tegendeel bewezen wordt. Hopelijk komt dit nog....

Update 20-10-2024: Vorige week zondag (13-10) ontvingen wij een algemene mail met de mededeling dat de pakketten via hun vervoerder niet verzonden zijn omdat zij zoek geraakt zouden zijn, maar dat hun pakketten opnieuw verstuurd zouden. Op dat moment, na alle mislukte pogingen om hun te bellen, mailen en appen, dachten wij dat het een vage smoes als zoethoudertje zou zijn.
Verbaasd waren wij dan ook toen op zaterdag 19-10 PostNL (onaangekondigd) voor onze deur stond met een pakketje met daarin de step.

Op basis hiervan dan toch de review aangepast naar 2 sterren: bestelling is uiteindelijk wel geleverd, maar wel na ruim 2,5 week ipv "voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis". Ook de klantenservice van hen is gewoon beroerd slecht / onbereikbaar.

8. oktober 2024

Er dette din virksomhed?