Suotustepsnederland
Se, hvad kunderne siger
Na een paar dagen werd de step geleverd. En deze is precies zoals afgebeeld. Een hele mooie step! Enige punt van kritiek is dat het bedrijf het contact moet aangaan met de klant om de juiste informa... Se mere
Wij hebben twee maanden geleden twee steps besteld en we hebben nogsteeds niet ontvangen. Klantenservice is onbereikbaar en er wordt niet gereageerd op onze (vriendelijke) mails, het is onder alles... Se mere
Ik heb een kinderstep met lichtgevende wieltjes besteld voor mijn zoon van 5 voor onder de kerstboom. Snel ontvangen en heel erg tevreden over de kwaliteit. De lichtgevende wieltjes zijn heel leuk en... Se mere
Bedrijf verstuurd artikelen niet
Wij hebben bij Suoto een step besteld. Deze step hebben wij nooit ontvangen. Ik denk dat het een nepwebsite betreft, zodat je denk dat je direct bij de producent een step besteld, maar ik werkelijk je producten helemaal niet ontvangt.
Geen step ontvangen
Geen step ontvangen. Klantenservice onbereikbaar.
Doe aangifte
Doe aangifte! Alleen zo kunnen dit soort bedrijven worden gestopt. Ook hier opgelicht en aangifte gedaan.
Ik heb een step besteld op 28/06
Ik heb een step besteld op 28/06. Er staat op hun website dat je moet mailen. Maar geen enkel mailadres waaruit zij gemaild hebben kan je zelf terug gebruiken.
Helaas oplichterij
Helaas oplichterij, 21-6 skeelers en beschermers besteld deze zouden verzonden zijn maar uiteraard geen tracking code. Tot op heden niets ontvangen en verkoper is onbereikbaar op whatsapp/telefoon en mail.
Er zijn op dit adres ook 4 bedrijven bekend…
Christiaan Francisca Hoofdvestiging
KvK 89117557 - Vestigingsnummer 000054927625
8252 BS Dronten
82999 - Overige zakelijke dienstverlening (rest)
Juc7 Hoofdvestiging
KvK 93375395 - Vestigingsnummer 000058926410
8010 - Particuliere beveiliging
Suotu Steps Nederland Hoofdvestiging
KvK 87919001 - Vestigingsnummer 000053808304
WAKE UP promotions & investments Hoofdvestiging
KvK 85232343 - Vestigingsnummer 000051288028
8252 BS Dronten
9329 - Overige recreatie (rest)
Oplichting
Oplichting! Heb stuntstep besteld en betaald. Ze geven aan dat het verzonden is maar niets ontvangen. Op geen enkele manier te bereiken, weg geld! Hier dus niets bestellen!!
Opgelicht
Ook ik ben helaas opgelicht. Op suotu-steps.nl een step besteld en betaald. De step zou een dag later worden geleverd maar helaas, geen step maar ook helemaal niets meer gehoord. Ik kan ze telefonisch niet bereiken, direct voicemail. E-Mail maar ook bericht via whatsapp gestuurd, geen enkele reactie!! Gezien meerdere slechte reviews vrees ik dat ook ik mijn geld kwijt ben.
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET. Oplichters zijn het. 2 dagen terug besteld, staat voor 23:00 besteld volgende dag levering. OPLICHTERS!! Geen gehoor via de mail. Via IDeal betaald, nou weg is geld. SCHANDALIG.
OPLICHTSTER
Laat je niet bedotten door dit bedrijf. Eind vorig jaar een step aangekocht voor mijn zoontje. De step kwam niet aan. Gemaild en gebeld , maar nergens kwam reactie op.
Uiteindelijk had ik geluk en werd mijn betaling terugbetaald via PayPal.
Ik postte mijn negatieve ervaringen hier.
Op 19maart wordt via e-mail contact met me opgenomen. Er worden excuses aangeboden. Er wordt beweerd dat de klantenservice van het bedrijf uitbesteed werd en dat er door onderlinge problemen veel klanten ontevreden zijn . Ze willen de aanpak veranderen en hebben de samenwerking me het externe bedrijf stopgezet. Een zekere " Sanne Van Dijk" excuseert zich voor onze negatieve ervaringen en stelt voor dat we de step nog opgestuurd krijgen en de helft van ons aankoopbedrag terugkrijgen . Ik ga hier niet op in.
Op 30 mei 2025 word ik opgebeld door een Nederlands nummer. De ( vriendelijke) vrouw aan de andere kant stelt zich voor als Sanne. Ze stelt voor dat we de step gratis krijgen , in ruil moet ik de review verwijderen. Mijn zoontje is getuige van het gesprek en wil graag de step. Ik verwijder de review de volgende dag en stuur omdat ik niets hoor op 4 juni 2025 nog een e-mail om het te melden. Hierop wordt vriendelijk gereageerd door "Sanne".
Vervolgens horen we weken niets en ontvangen we de step niet. Wanneer ik bel en mail wordt er opnieuw niet gereageerd.
Door mijn negatieve ervaringen wil ik de review opnieuw plaatsen en valt me op dat 1 van de weinige positieve reviews door "Sandra Van dijk" geplaatst werd. Naar mijn mening een naam die opvallend gelijkend is aan de "Sanne Van dijk" die steeds contact met opnam. De andere reviews staan ook erg haaks op de vele negatieve ervaringen , die gelijkend zijn aan mijn ervaring. Ook valt op dat de meeste van de positieve reviews door fictieve mensen geplaatst lijken te zijn of kort na elkaar op dezelfde datum.
Volgens mij worden deze reviews geplaatst door de vrouw zelf en deze vrouw is duidelijk een oplichtster.
Hopelijk heeft mevrouw veel plezier met de centjes die ze er al mee verdiend heeft, ten koste van kindjes die teleurgesteld achterblijven.
Aan mij heeft ze niets verdiend ( gelukkig) , maar ik vind het heel jammer om te lezen dat er andere ervaringen zijn .
Tip voor deze mensen, ga klacht neerleggen. Als je nadeel hebt kan/mag dit en met veel kleine dingen komen ze uiteindelijk wel eens bij de vrouw terecht.
Waardeloos
Waardeloos! Een step besteld voor een kinderfeestje voor een meisje van 6 jaar, maar nog steeds niks binnen. Meisje (en ik) diep teleurgesteld. Wel betaald en bevestigingsmail ontvangen. Gemaild, gebeld en geen reactie! Bestel hier dus geen artikelen.
GEEN STEP ONTVANGEN
Ik heb op 14 juni een step besteld, en tot op heden NIETS ontvangen. Ook geen reactie van het bedrijf (via mail, telefoon en contactformulier meerdere malen contact gezocht). Step is al wel betaald.
Helaas dus geen step, EN geen geld meer!
Zeer slechte ervaring
We zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen, maar ik raad het iedereen af om bij Suotu te bestellen.
BESTEL NIET!!!!!
Tot op heden nog steeds geen reactie van dit bedrijf!! Belooft dat het de volgende dag in huis is… wacht al weken!!
BESTEL NIET, wordt gewoon opgelicht waar je bij staat! En het geld is gewoon weg
29 mei 2025 een step besteld voor 23:00
29 mei 2025 een step besteld voor de verjaardag van mijn nichtje.
Helaas nog niks ontvangen, verdrietig kindje bestel hier niet als je denkt dat je het de volgende dag in huis hebt.
Werkelijk in shock dat dit gebeurd, of de step nog binnen komt ?
Ik hoop het.
Suotu Kinderstep
Afgelopen week een kinderstep bij Suotusteps.nl besteld hartstikke tevreden over de levering en kwaliteit van de step!
Tip: ze hebben ook vaak kortingscode dus check de website voor korting!
Steps & skeelers voor me kinderen…
Steps & skeelers voor me kinderen gekocht. Snelle levering & fijne kwaliteit.
Hele leuke step voor me nichtje gehaald…
Hele leuke step voor me nichtje gehaald super blij mee!! De levering was ook goed en optijd zeker een aanrader voor andere!!!!
Hartstikke blij met mijn producten
Hartstikke blij met mijn producten! Snelle levering. Echt een top bedrijf.
Top ervaring met dit bedrijf
Goede klantenservice, en snelle levering. Overal een top ervaring met dit bedrijf!
Geduld is een schone zaak.
Enige punt van kritiek is dat het bedrijf het contact moet aangaan met de klant om de juiste informatie door te kunnen geven. Ze zijn namelijk niet te bereiken via mail of telefoon.
Ik denk dat ze het zelf aan huis leveren, omdat ik ook geen track en trace code heb ontvangen van PostNL.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.