Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 303 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterede om dårlig kvalitet på maden, hvor burgere var kolde, tørre eller brændte, og pomfritter var ofte uspiselige på grund af kulde, oversalte eller manglende krydderi. Derudover var der hyppige klager over forkerte ordrer, manglende ingredienser eller varer, der ikke var som forventet, hvilket førte til frustration og spild af mad. Mange oplevede også dårlig kundeservice, hvor personalet blev beskrevet som uengageret, uhøfligt eller langsomt, og der var problemer med rengøringen af restauranterne, som ofte var beskidte og fedtede. Dog var der nogle kunder, der havde positive oplevelser, især med specifikke burgere som Hereford Cajun og Hereford Bearnaise, som blev beskrevet som lækre og af god kvalitet. Enkelte fremhævede også venligt og hjælpsomt personale, der hurtigt løste problemer eller leverede god service.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med produktet, hvor mange rapporterer om ubehag efter at have... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kvalitet, hvor mange beskriver maden som kold, tør og kedelig,... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange rapporterer dårlig service og oplevelser, der... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker generel utilfredshed med deres ordrer, ofte på grund af manglende varer eller forkerte... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om staff, hvor mange oplever personalet som uengageret, langsomt og med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere

Vi bestilte via Mobilia to sandwiches: en clubsandwich og en grilled chicken uden bacon fra Sunset Boulevard. Da vi kom hjem, var den grilled chicken uden bacon fyldt med bacon. Der var... Se mere

Hver eneste gang vi benytter at få maden leveret i bilen ved Nørresundby parkering går der altid mere end 15-25 min selvom vi har bestilt til et bestemt tidspunkt. Der er ingen grund til at skrive... Se mere

Horsens centrum lilli Gyldendals torv Jeg har fået mad forgiftning af at spise to snack burgere fra Sunset boulevard i Horsens. Min mave gøre så sindsygt ondt og jeg har aldrig haft så slemt diar... Se mere

1,7

Godt brød god bøf
Mangelfuld bearnaise sauce
Ingen salat
Alt i alt en meget tør oplevelse som vi har været ude for x2 i Slagelse
Vil gerne støtte det danske koncept meeen!!!

18. januar 2026

Hej Marianne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse med vores Hereford Bearnaise, som ikke lever op til vores forventninger og ønsker.
Vi tager din feedback til os og får fulgt op internt, så vi kan sikre jer den oplevelse vi ellers forbinder med os. 🤞

Tak igen for din anmeldelse - Sådan får vi mulighed for at blive bedre.✨

Kold mad på Sunset Ravnsøvej

Kold mad på Sunset Ravnsøvej.
Vi havde bestilt mad til hele familien. Sidder og venter på at nummeret kommer op på skærmen, hvilket ikke sker og nummeret bliver heller ikke råbt op. Intet sker. Vi troede de havde travlt. 20-25 min efter går min mand op for at spørge til ordren og finder ud af den bare har stået på disken. Min mand spørger hvorfor ordren ikke er kommet op på skærmen eller blevet råbt op. Det ved kvinden bag disken ikke. Så kold aftensmad til 2 voksne og 4 børn på en lørdag aften. Vi har været trofaste kunder, men det her er virkelig ikke godt nok.

17. januar 2026

Hej Sofie,

Vi er rigtig kede af at høre, at har siddet og ventet længe på jeres mad og at i så har modtaget kold mad. Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores gæster.

Du må meget gerne kontakt vores kundeservice på kontakt@sunset-boulevard.dk
med en kort beskrivelse af oplevelsen samt din kvittering, så vil vi rigtig gerne undersøge sagen nærmere.

Sunset Boulevard💛

420kr fattigere og en øv-oplevelse…

420kr fattigere og en øv-oplevelse rigere…
For over 400kr må vi godt nok se os skuffede på maden. Vores burgere var så små og kastet sammen ned i take away posen. Der manglede en chickentender og børnemenuerne er skuffende med tanke på at du får fire sølle nuggets og en lille portion pommes frites.
Vi følte os ikke mætte og vi kommer ikke igen.

17. januar 2026

Hej Julia

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have. Vi forstår godt skuffelsen, når maden ikke lever op til forventningerne.💛

Du er meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på kontakt@sunset-boulevard.dk - med en kort beskrivelse af din oplevelse samt din kvittering, så vil vi rigtig gerne undersøge nærmere. 😊

Der var hår i mine pomfritter

Der var hår i mine pomfritter

16. januar 2026

Hej Storm,

Hvor er vi kede af at høre, at du har fået et hår med i din ordre.
Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give vores gæster.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på kontakt@sunset-boulevard.dk, med lidt detaljer om din oplevelse, samt din kvittering og eventuelle billeder - Så vi kan undersøge sagen nærmere 🤞

Sunset Boulevard💛

Igen oplever vi at vi ikke får hvad vi…

Igen oplever vi at vi ikke får hvad vi bestiller, og det bare er kastet sammen.. og maden er kold hos sunset Grønnemose

16. januar 2026

Hej Chris

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse hos os.
Det er bestemt ikke det vi stræber efter og vi får selvfølgelig fulgt op med restauranten.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på kontakt@sunset-boulevard.dk, med lidt detaljer om din oplevelse, samt din kvittering - Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. 🤞

Købte en veganer burger

Købte en veganer burger. Den var total kønsløs. En smule syltede rødløg som smagte af ingenting. Det plejer ikke at være svært at få syltede rødløg til at smage af noget. Veganer bøffen var tør og kedelig og havde ingen smag. Det eneste der smagte af noget var den hvide dressing. En del iceberg salat en skive tomat og to skiver agurk. Hold op en skuffelse. Kommer der ikke igen. Har tidligere købt gode burgere der men det er tilsyneladende slut nu

14. januar 2026

Hej Marianne,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at vores veganske burger ikke har levet op til dine forventninger – særligt når du tidligere har haft gode oplevelser hos os.
Smag er naturligvis individuelt, men din feedback omkring både bøf og tilbehør tager vi med videre i vores løbende arbejde med at evaluere og justere vores produkter.😊

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, da det giver os mulighed for at blive klogere på, hvordan vores produkter bliver oplevet af vores gæster.💛

Tak for din ærlighed.

Sunset Boulevard 💛

Vi har netop spist på sunset

Vi har netop spist på sunset - drejebænken i Odense. Vi lavede en fejl i bestillingen og Naimo gav den bedste betjening og hjalp os virkelig meget. Stor kadau til Naimo og samtidig så smilende og venlig.
Vi kommer helt sikkert igen og tak for dejlig mad 😊

12. januar 2026

Hej Susie,

Tak for din fine anmeldelse. 😊

Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse hos os i Roulund, hvor maden og servicen var lige som vi ønsker den. 😍

Vi sørger for at rosen lander hos vores kollega, som virkelig fortjener det.
Vi håber snart at se dig igen. ✨

Sunset Årup er SÅ ringe

Sunset Årup er SÅ ringe. Beskidte lokaler ingen rene borde da vi kom. Mexifritter bestil fik vi ikke. Dem vi fik var tørre og seje.Gå IKKE derind hvis du have kvalitet. Føj.

11. januar 2026

Hej Jan,

Tak for din ærlige anmeldelse. 💛

Vi er kede af at høre, at dette besøg ikke levede op til vores forventninger.

Du må meget gerne sende os en mail på: Kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer fra dit besøg, samt din kvittering.
Så vil vi rigtig gerne kigge nærmere på din oplevelse. 🤞

Sunset Boulevard Taastrup

Sunset Boulevard Taastrup
Jeg har set, at de ikke behandler deres medarbejdere ordentlig ,så jeg vil ikke komme der.

6. januar 2026

Hej Moonlight,

Vi tager altid udsagn om medarbejdertrivsel meget alvorligt.
Hos Sunset Boulevard arbejder vi nemlig løbende med arbejdsmiljø, trivsel og ordentlige forhold – og vi forventer det samme ansvar lokalt i vores restauranter.💛

Hvis der er konkrete oplevelser eller observationer, vil vi meget gerne bede dig uddybe for os, så vi har mulighed for at følge op og handle på dem.😊
Send os derfor gerne en mail på: kontakt@sunset-boulevard.dk

Tak for at gøre os opmærksomme på din bekymring.

Maveforgiftning efter måltid på Sunset

Bestilte i går pastaret med bacon og kylling. Kyllingestykkerne var kolde, enkelte lunkne. Pastaen var sammenklistret. Kort ef
Fyre symptomer på maveforgiftning og er her 1 døgnefter fortsat syg med alle klassiske symptomer på maveforgiftning.

5. januar 2026

Hej Kate

Tak fordi du gør os opmærksomme på din oplevelse.
Vi tager naturligvis din henvendelse omkring at du er blevet syg, meget alvorligt.

Derfor vil vi bede dig om, at kontakte os direkte på mail: kontakt@sunset-boulevard.dk
Så sørger vi for, at sagen bliver håndteret korrekt. 💛

Skriv gerne så mange detaljer som muligt om dit besøg og vedlæg information fra din kvittering, hvis du har den.

Vi håber, du snart får det bedre.

Sunset Boulevard 💛

Jeg bestilte en Brioche Double cheese…

Jeg bestilte en Brioche Double cheese og da jeg satte tænderne i den, var den lunken/halvkold.
Er nok tøvende for at spise der igen

5. januar 2026

Hej Patrick

Tak for din ærlige anmeldelse.😊

Vi er kede af at høre, at din burger blev oplevet som lunken – sådan skal det selvfølgelig ikke være og det vil vi få fulgt op på.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det - Sådan bliver vi også bedre. ✨

Sunset Boulevard 💛

Var først på sunset i Kolding lige…

Var først på sunset i Kolding lige overfor storcenteret der var sodavand automaten i stykker så vi kunne få 0,5l sodavand og ikke mere det forstår jeg ikke når der er gratis regel ved køb af meny det er jo ikke vores skyld at deres maskineri ikke virker men vi vælger at tage i storcenteret i storcenteret i Kolding varm mad er vist en fremmed by i Rusland for dem og da jeg spurgte (lidt i sjov) om sodavand maskinen virker kiggede hun underlig på mig før hun gik hen med en kop for at se om det faktisk virkede så alt i alt er jeg slet ikke tilfreds det er ikke noget jeg vil anbefale folk at betale så meget for vi købte for 425 men samlet set var det kun drikkevarernes der var en smule værd

4. januar 2026

Hej

Tak for din anmeldelse.💛

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din oplevelse.
Derfor må du meget gerne kontakte os via vores kontaktformular her:

Skriv gerne lidt mere om dit besøg og vedlæg information fra kvitteringen (fx ordrenummer), så vi kan undersøge sagen nærmere.

Gratis Refill ved køb af Menu

Gratis Refill ved køb af Menu ? Dog ikke når automaterne er ude afdrift ? Der var en o,5l pr mand ikk ok💪

Kunde nr SS016754857

4. januar 2026

Hej

Tak for din anmeldelse.💛

Vi vil meget gerne kigge nærmere på din oplevelse.
Derfor må du meget gerne kontakte os via vores kontaktformular her:

Sunset Boulevard 💛

I dag fik jeg en perfekt burger

I dag fik jeg en perfekt burger, alt var super godt tilberedt, omsammensat virkelig en fornøjelse, efter jeg har været lidt skuffet de sidste gange

2. januar 2026

Hej Kent,

Tak for din fine anmeldelse. 😊

Hvor er vi glade for at høre, at vi ramte plet med din oplevelse og burger i denne omgang.😍
Det er præcis det vi ønsker at give alle vores gæster.

Tak for at tage dig tiden til at skrive til os - Sådan bliver vi også bedre. ✨

Dårlig service

Vi er kommet på sunset i Vejle før og har været tilfredse. Dog fik jeg og min kæreste en anden oplevelse ved vores sidste besøg.

Da vi kom hjem kunne vi se at det vi fik udleveret var mangelfuldt. Derfor ringer vi til hovedkontoret, der stiller os videre, når vi er første i kø i telefonen bliver der lagt på med det samme. Dette sker nogle gange og til sidst fortæller hovedkontoret os, at der ikke er noget at gøre, men vi kunne bare kører op til restauranten igen og snakke med dem direkte. Ingen undskyld, ingen beklagelse, bare at vi selv kunne køre derud igen. Jeg kører derud, får problemfrit min manglende varer, men igen er der igen kompensation eller ligende. Da jeg endelig når hjem er min mad fra tidligere blevet kold. Øv!

1. januar 2026

Hej Emil

Tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele jeres oplevelse. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af at læse.

Det er bestemt ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give jer.
At opleve mangler i ordren er i sig selv ærgerligt, og den efterfølgende håndtering – Og den efterfølgende håndtering i telefonen burde have været bedre.
Det forstår jeg godt har været frustrerende, og det beklager vi oprigtigt.💛

Det er godt at høre, at restauranten fik udleveret de manglende varer, men det ændrer ikke på, at situationen samlet set har givet jer en dårlig oplevelse – især når maden ender med at blive kold.

Vi tager din feedback meget seriøst og bruger den til at følge op internt, både på vores telefoniske håndtering og på den samlede gæsteoplevelse.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte via vores kundeservice, (kontakt@sunset-boulevard.dk) hvis du ønsker, at vi kigger nærmere på sagen.🤞

Tak igen for din ærlighed – og vi er glade for, at I tidligere har haft gode oplevelser hos os.

Vi håber at kunne give jer en bedre én næste gang. 😊

Sunset Skovlunde:

Sunset Skovlunde:
Jeg købte to snackburgere og pomfritter. Pomfritterne var desværre så oversaltede, at de var decideret uspiselige. Det havde jeg måske levet med, hvis ikke jeg derefter opdagede hår i pomfritterne – og dér gik grænsen.

Da jeg så tog den første snackburger op, fandt jeg til min store frustration også hår i den. Hvordan det kan ske to gange i samme ordre, er svært at forstå. Jeg gav det én sidste chance med den anden snackburger, men her var ketchuppen udskiftet med barbecue, uden at det var det, jeg havde bestilt.

Samlet set var det en virkelig dårlig oplevelse med gentagne fejl og manglende hygiejne. Det er desværre ikke første gang, jeg oplever noget lignende her, men denne gang var det så omfattende, at jeg ikke har tillid til stedet længere. Hvis det var muligt, ville jeg give 0 stjerner.

22. december 2025

Hej Helena,

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse - Det er bestemt ikke den vi ønsker at give vores gæster.

Vi vil meget gerne se nærmere på sagen og følge op korrekt, så vi vil bede dig kontakte vores kundeservice direkte på kontakt@sunset-boulevard.dk, med dit ordrenummer og lidt info på din oplevelse - så vi kan hjælpe dig videre.😊

Elsker sunset på hovedbanegården

Elsker sunset på hovedbanegården, de fleste af deres medarbejdere er super gode🤗

21. december 2025

Hej Karl Johan,

Tak for din fine anmeldelse. 😊

Vi er glade for at vores kollegaer på Hovedbanegården, sørger for at give dig den oplevelse vi altid stræber efter. 😍
Vi glæder os til at se dig igen.

Sunset Boulevard 💛

Vi kontaktede i dag kundeservice på…

Vi kontaktede i dag kundeservice på hovedkontoret angående et problem med betaling via MobilePay. Det, vi mødte, var ikke hjælp – men en medarbejderen der talte i en nedladende og aggressiv tone, som man normalt kun forventer, hvis man har gjort noget forkert – hvilket vi ikke havde.
Derudover er deres Android-app direkte elendig. Den er ekstremt langsom og reagerer så dårligt, at man nemt kommer til at trykke forkert og dermed bestille noget, man ikke ønsker. Det er ikke bare irriterende, men decideret uprofessionelt og skaber fejl, som kunden bagefter bliver gjort ansvarlig for.

19. december 2025

Hej Ahmed

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg beklager meget, at udfordringerne med MobilePay har ramt dig – det forstår vi godt kan skabe frustration. 💛
Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os, at alle henvendelser bliver mødt med forståelse og hjælpsomhed, så jeg er oprigtigt ked af, hvis du har oplevet noget andet.

Vi følger op internt på både den telefoniske kundeservice og oplevelsen i appen, så vi kan sikre en bedre og mere smidig oplevelse fremover.

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive til os. Din feedback er værdifuld og hjælper os med hele tiden at blive bedre.✨

ELENDIG KUNDESERVICE!!!!!

Sunset Boulevard sønderborg
mig og min veninde var i dag på sunset, vi bestiller vores mad og kommer hjem, vi mangler 2 pomfritter og 3 dyppelse… vi ringer så til dem og siger at vi mangler det og de var sikre på de havde lagt det derned men vil gerne tjekke overvågningen, igennem det hele blev vi mødt med en flabet tone, og de endte med at påstå at vi løg da de siger at de havde lagt det derned? men hvor er vores mad så?, vi synes godt nok ikke det er okay!

17. december 2025

Hej Tilde

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.
Det er vi oprigtigt kede af at høre.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have – hverken når det gælder manglende varer i en bestilling eller den efterfølgende dialog.
Når noget mangler, skaber det helt naturligt frustration, og det har vi fuld forståelse for.

Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den til at se på, hvordan vi kan blive bedre – både i forhold til håndtering af bestillinger og kommunikationen med vores gæster.💛

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.