Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nordager 26, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Hereford bearnaise
Godt brød god bøf
Mangelfuld bearnaise sauce
Ingen salat
Alt i alt en meget tør oplevelse som vi har været ude for x2 i Slagelse
Vil gerne støtte det danske koncept meeen!!!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Kold mad på Sunset Ravnsøvej.
Vi havde bestilt mad til hele familien. Sidder og venter på at nummeret kommer op på skærmen, hvilket ikke sker og nummeret bliver heller ikke råbt op. Intet sker. Vi troede de havde travlt. 20-25 min efter går min mand op for at spørge til ordren og finder ud af den bare har stået på disken. Min mand spørger hvorfor ordren ikke er kommet op på skærmen eller blevet råbt op. Det ved kvinden bag disken ikke. Så kold aftensmad til 2 voksne og 4 børn på en lørdag aften. Vi har været trofaste kunder, men det her er virkelig ikke godt nok.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
420kr fattigere og en øv-oplevelse rigere…
For over 400kr må vi godt nok se os skuffede på maden. Vores burgere var så små og kastet sammen ned i take away posen. Der manglede en chickentender og børnemenuerne er skuffende med tanke på at du får fire sølle nuggets og en lille portion pommes frites.
Vi følte os ikke mætte og vi kommer ikke igen.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Igen oplever vi at vi ikke får hvad vi bestiller, og det bare er kastet sammen.. og maden er kold hos sunset Grønnemose

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Købte en veganer burger. Den var total kønsløs. En smule syltede rødløg som smagte af ingenting. Det plejer ikke at være svært at få syltede rødløg til at smage af noget. Veganer bøffen var tør og kedelig og havde ingen smag. Det eneste der smagte af noget var den hvide dressing. En del iceberg salat en skive tomat og to skiver agurk. Hold op en skuffelse. Kommer der ikke igen. Har tidligere købt gode burgere der men det er tilsyneladende slut nu

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi har netop spist på sunset - drejebænken i Odense. Vi lavede en fejl i bestillingen og Naimo gav den bedste betjening og hjalp os virkelig meget. Stor kadau til Naimo og samtidig så smilende og venlig.
Vi kommer helt sikkert igen og tak for dejlig mad 😊

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Sunset Årup er SÅ ringe. Beskidte lokaler ingen rene borde da vi kom. Mexifritter bestil fik vi ikke. Dem vi fik var tørre og seje.Gå IKKE derind hvis du have kvalitet. Føj.

Sunset Boulevard Taastrup
Jeg har set, at de ikke behandler deres medarbejdere ordentlig ,så jeg vil ikke komme der.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Bestilte i går pastaret med bacon og kylling. Kyllingestykkerne var kolde, enkelte lunkne. Pastaen var sammenklistret. Kort ef
Fyre symptomer på maveforgiftning og er her 1 døgnefter fortsat syg med alle klassiske symptomer på maveforgiftning.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg bestilte en Brioche Double cheese og da jeg satte tænderne i den, var den lunken/halvkold.
Er nok tøvende for at spise der igen

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Var først på sunset i Kolding lige overfor storcenteret der var sodavand automaten i stykker så vi kunne få 0,5l sodavand og ikke mere det forstår jeg ikke når der er gratis regel ved køb af meny det er jo ikke vores skyld at deres maskineri ikke virker men vi vælger at tage i storcenteret i storcenteret i Kolding varm mad er vist en fremmed by i Rusland for dem og da jeg spurgte (lidt i sjov) om sodavand maskinen virker kiggede hun underlig på mig før hun gik hen med en kop for at se om det faktisk virkede så alt i alt er jeg slet ikke tilfreds det er ikke noget jeg vil anbefale folk at betale så meget for vi købte for 425 men samlet set var det kun drikkevarernes der var en smule værd

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Gratis Refill ved køb af Menu ? Dog ikke når automaterne er ude afdrift ? Der var en o,5l pr mand ikk ok💪
Kunde nr SS016754857

Besvarelse fra Sunset Boulevard
I dag fik jeg en perfekt burger, alt var super godt tilberedt, omsammensat virkelig en fornøjelse, efter jeg har været lidt skuffet de sidste gange

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi er kommet på sunset i Vejle før og har været tilfredse. Dog fik jeg og min kæreste en anden oplevelse ved vores sidste besøg.
Da vi kom hjem kunne vi se at det vi fik udleveret var mangelfuldt. Derfor ringer vi til hovedkontoret, der stiller os videre, når vi er første i kø i telefonen bliver der lagt på med det samme. Dette sker nogle gange og til sidst fortæller hovedkontoret os, at der ikke er noget at gøre, men vi kunne bare kører op til restauranten igen og snakke med dem direkte. Ingen undskyld, ingen beklagelse, bare at vi selv kunne køre derud igen. Jeg kører derud, får problemfrit min manglende varer, men igen er der igen kompensation eller ligende. Da jeg endelig når hjem er min mad fra tidligere blevet kold. Øv!

Sunset Skovlunde:
Jeg købte to snackburgere og pomfritter. Pomfritterne var desværre så oversaltede, at de var decideret uspiselige. Det havde jeg måske levet med, hvis ikke jeg derefter opdagede hår i pomfritterne – og dér gik grænsen.
Da jeg så tog den første snackburger op, fandt jeg til min store frustration også hår i den. Hvordan det kan ske to gange i samme ordre, er svært at forstå. Jeg gav det én sidste chance med den anden snackburger, men her var ketchuppen udskiftet med barbecue, uden at det var det, jeg havde bestilt.
Samlet set var det en virkelig dårlig oplevelse med gentagne fejl og manglende hygiejne. Det er desværre ikke første gang, jeg oplever noget lignende her, men denne gang var det så omfattende, at jeg ikke har tillid til stedet længere. Hvis det var muligt, ville jeg give 0 stjerner.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Elsker sunset på hovedbanegården, de fleste af deres medarbejdere er super gode🤗

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi kontaktede i dag kundeservice på hovedkontoret angående et problem med betaling via MobilePay. Det, vi mødte, var ikke hjælp – men en medarbejderen der talte i en nedladende og aggressiv tone, som man normalt kun forventer, hvis man har gjort noget forkert – hvilket vi ikke havde.
Derudover er deres Android-app direkte elendig. Den er ekstremt langsom og reagerer så dårligt, at man nemt kommer til at trykke forkert og dermed bestille noget, man ikke ønsker. Det er ikke bare irriterende, men decideret uprofessionelt og skaber fejl, som kunden bagefter bliver gjort ansvarlig for.

Sunset Boulevard sønderborg
mig og min veninde var i dag på sunset, vi bestiller vores mad og kommer hjem, vi mangler 2 pomfritter og 3 dyppelse… vi ringer så til dem og siger at vi mangler det og de var sikre på de havde lagt det derned men vil gerne tjekke overvågningen, igennem det hele blev vi mødt med en flabet tone, og de endte med at påstå at vi løg da de siger at de havde lagt det derned? men hvor er vores mad så?, vi synes godt nok ikke det er okay!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Total udkogt pasta og fik kun endeskiver af tomat i min pastasalat med kylling og bacon.
Efter henvendelse til personale fik at vide at de fik pastaen i spande så det var som det var. Lod det stå og kommer aldrig på Sunset i korsør igen