Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 303 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterede om dårlig kvalitet på maden, hvor burgere var kolde, tørre eller brændte, og pomfritter var ofte uspiselige på grund af kulde, oversalte eller manglende krydderi. Derudover var der hyppige klager over forkerte ordrer, manglende ingredienser eller varer, der ikke var som forventet, hvilket førte til frustration og spild af mad. Mange oplevede også dårlig kundeservice, hvor personalet blev beskrevet som uengageret, uhøfligt eller langsomt, og der var problemer med rengøringen af restauranterne, som ofte var beskidte og fedtede. Dog var der nogle kunder, der havde positive oplevelser, især med specifikke burgere som Hereford Cajun og Hereford Bearnaise, som blev beskrevet som lækre og af god kvalitet. Enkelte fremhævede også venligt og hjælpsomt personale, der hurtigt løste problemer eller leverede god service.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med produktet, hvor mange rapporterer om ubehag efter at have... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kvalitet, hvor mange beskriver maden som kold, tør og kedelig,... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange rapporterer dårlig service og oplevelser, der... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker generel utilfredshed med deres ordrer, ofte på grund af manglende varer eller forkerte... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om staff, hvor mange oplever personalet som uengageret, langsomt og med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere

Vi bestilte via Mobilia to sandwiches: en clubsandwich og en grilled chicken uden bacon fra Sunset Boulevard. Da vi kom hjem, var den grilled chicken uden bacon fyldt med bacon. Der var... Se mere

Hver eneste gang vi benytter at få maden leveret i bilen ved Nørresundby parkering går der altid mere end 15-25 min selvom vi har bestilt til et bestemt tidspunkt. Der er ingen grund til at skrive... Se mere

Horsens centrum lilli Gyldendals torv Jeg har fået mad forgiftning af at spise to snack burgere fra Sunset boulevard i Horsens. Min mave gøre så sindsygt ondt og jeg har aldrig haft så slemt diar... Se mere

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

En meget trist oplevelse.

En meget trist oplevelse.
Bestilling fik vi hurtigt, men det havde da sine årsag, da vi kom hjem, max 7 min kørsel, var maden kold, fritter tørre, og for at gøre oplevelsen helt af h. til var det også den forkerte mad.
Så det bliver sidste gang vi købe noget i SunSet Næstved

13. februar 2026

Hej Michael,

Vi er ked af at høre, hvis det er gået galt med jeres ordre.
derfor må du meget gerne skrive til vores kundeservice på: kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer om din oplevelse og din kvittering.
Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. 😊

Sunset Boulevard 💛

I burde nok få kigget på jeres…

I burde nok få kigget på jeres tilmelding af sunset plus prøvede både på egen og konens telefon at tilmelde en af os det både inden vi kom til restauranten og mens vi stod ved terminalen og blev bare sendt i loop og endte hele tiden på Sunset point så vi valgte at gå

Midlertidig løsning : SLet deres app fra telefon så må man godt blive plus medlem

12. februar 2026

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer med oprettelsen af SunsetPLUS.
Tak for at gøre os opmærksomme på dette - Sådan har vi mulighed for at få rettet op på udfordringer. 😊

Utroværdig

Der er ingen grund til at skrive kl 18 hvis maden først kommer ud til bilen kl 1825.

Utrolig dårlig service. Derfor har vi også afbestilt vores dyre abonnement.

9. februar 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. 😊

Vi er kede af at høre, at du har oplevet forsinkelser ved levering til bilen, og at dette har påvirket din tilfredshed med vores service.
Vi tager din feedback til os og vil sørge for at følge op internt, så vi kan arbejde på at forbedre oplevelsen fremover.🤞

Tak igen for at give dig tid til, at skrive til os - Sådan bliver vi også bedre.

Sunset Boulevar💛

Bacon I burger gentagne gange

Vi nyder normalt at spise ved sunset, de de sidste par gange har vi desværre fået bacon i som vi tænkte har været en fejl( selvom burgerne ikke normalt har bacon i). Denne gang var det dog fuldstændig tydeligt at det var med vilje, da der var lagt 2 kæmpe stykker bacon i vores Hereford cajun burger.
Vi har fået et gavekort til en ny burger, synes stadig folk skal være opmærksomme især hvis du bestiller med et ikke-etnisk navn
-Sunset nørresundby

8. februar 2026

Var i Lalandia Rødby og spise med min…

Var i Lalandia Rødby og spise med min familie, jeg spørger om i har ristet løg til burgeren, og medarbejderen siger ja, da jeg får burgeren er det bløde løg der er i. Jeg går op og stiller mig i kø ved kassen, for at få hjælp. Pludselig råber en medarbejder fra køkkenet, om der er noget galt med min burger, jeg siger ja. Han siger så, jamen så er det sku her du skal henvende dig. Jeg går der hen og fortæller dem at jeg efterspurgte ristede løg, men det er bløde løg der er kommet i min burger. Medarbejderen siger i samråd med en anden medarbejder, at det er sådan de laver ristet løg, jeg smiler lidt på læben, og siger men det her er ikke ristet løg, det er bløde løg. Jeg spørger om de vil lave den om, de tager den og siger ret provokeret, så bare et stykke brød og en bøf. Og jeg forklare ja, det er det, mens jeg skal til og gå siger den ene medarbejder, der er ingen grund til at være sur. Jeg forklare hende at jeg bestemt ikke er sur, og det er faktisk en rigtigt dårlig kundeservice de har gang i lige nu. Det er i hvert fald ikke noget som får deres kunder tilbage.
Jeg vil pointere at de unge mennesker der arbejdede der ikke var presset, der var 2 andre familier på restauranten. Men det var i den grad dårlig stil måden jeres medarbejder opføre sig på, og så på et ferie sted. Efterfølgende var der kun sure blikke fra køkkenet.

8. februar 2026

69 kr for en tun sandwich og nærmest…

69 kr for en tun sandwich og nærmest ingen tun i.. en mega tør oplevelse for en sandwich til overpris!! Klagede og fik at vide at det var sådan det var og så kunne jeg ellers bare smutte igen og pakke min utilfredshed et andet sted hen! Så tror vist også det er sidste jeg har sat mine ben her i Sunset boulevard i Sønderborg!!

Hej Marlene,

Vores sandwich bygges efter faste opskrifter, for at sikre at oplevelsen er den samme i alle vores restauranter.
Det er altid muligt at tilkøbe ekstra indhold - Så sandwichen bliver lige som man ønsker den. 😊

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og derfor må du meget gerne sende os en mail på: kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer om dit besøg og din kvittering.

Pls?

Kan i tage det tilbage hvor man kunne vælge om ens sodavand skulle smage lidt a cherry or sådan noget pls det var sår godt

7. februar 2026

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse og for dit ønske – fedt at høre, at du var glad for de smagsmuligheder! 😍

Vi tager din feedback med videre, når vi kigger på fremtidige muligheder og justeringer i vores sortiment.🤞

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det sætter vi stor pris på.

Bordene

Dejligt sted men prisen er noget høj
men hvis bordene jævnligt bliver tørret af efter besøg var det måske i orden jeg besøgte den i Rødekro
Derfor bare 2 stjerner

6. februar 2026

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi er glade for, at du har haft nogle dejlige besøg hos os.
Vi tager din feedback med til intern opfølgning, så vi kan sikre jer, at der er rent og pænt som vi ønsker det.
Tak for at tage dig tiden til, at skrive - Sådan bliver vi også bedre. 💛

Sunset Boulevard 💛

Jeg har aldrig prøvet noget dårligere…

Jeg har aldrig prøvet noget dårligere mad end det vi fik. Maden var kold og ufærdigt.
Brødet var slet ikke ristet, bøffen havde stået alt for længe og pomfritterne var tæt på frosne.
Ikke kun det, rengøringen var elendig, bordene var helt fedtet og klamme.
Vi spurgte om at få tørret bordet, men de kom aldrig!
Sodavanden var god ellers ikke andet🙁
Haverslev

4. februar 2026

Hej Clara-Sofie,

Tak for at tage dig tiden til, at skrive din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse hos os.
Du må meget gerne skrive til vores kundeservice på kontak@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer om din oplevelse og din kvittering.
Så vil de rigtig gerne hjælpe dig. 😊

Tak igen for at gøre os opmærksomme på din oplevelse - Sådan bliver vi også bedre. 🤞

Hej.

Hej.
Jeg er mega utilfreds med jeres omdømme, og det er især i Tåstrup sunset boulevard.
Her blev jeg dårligt behandlet af chef, for når er ude i praktik. Og skulle ha oplært at bruge gulvmaskine, det blev jeg ik oplært.
Og jeg var der i 3 uger, og fik los af chefen så meget var han utilfreds med mig

18. februar 2025

Ulækkert og uprofessionelt

Sunset i Storegade, Esbjerg.

Det var beskidt (som i ulækkert beskidt) og de to medarbejdere havde travlt med at lave ingenting og smide ting efter hinanden. Det tog en evighed at få min mad, og da jeg fik den var den halv kold og slasket.

Jeg tænker at jeg vælger macdonalds næste gang.

31. januar 2026

Hej Christian,

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet dette ved dit besøg.
Det får vi fulgt op på internt, så vi kan sikre jer den oplevelse vi stræber efter.

Tak for at give dig tid til, at vende tilbage til os - Sådan bliver vi også bedre.✨

Sunset Strøget

Mega lækre og juicy burgers, er en fantastisk oplevelse og det er virkelig godt de har Faxe kondi😀

29. januar 2026

Hej Dezz,

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os på strøget - Med mega lækker mad.
Det er præcis den oplevelse vi ønsker at give vores gæster. 😍
Vi håber snart at se dig igen.

Sunset Boulevard 💛

To gange kold mad – nul ansvar

To gange serveret kold mad. Første gang blev den lavet om – anden gang var den stadig kold. Ved anden henvendelse blev der hverken tilbudt ny mad, alternativ eller refusion. Ansvaret blev i stedet skubbet tilbage på kunden. Uacceptabel kvalitet og endnu dårligere kundeservice.

18. januar 2026

Øv med øv på

Jeg har her til aften været en tur på sunset i Fredericia, og lag for 763 kr.
Først skal vi vente 57 min på vores mad. Da vi enlig får vores mad så er 3 buger forkert der mangler 1 x Pomfritter og 9 nugget det der så var var kastede sammen.

Så gik vi pænt op og fortalte hvad der mangle og hvilke buger der var lavet forkert, så fik vi bar stukket i hovdet at vi skulle lade vær at brokke os for det var der ingen der gad høre op og vi skulle være glad for vi overhovedet fik mad!

Jeg svare tilbage at "jeg er med på i har travlt men derfor ønsker jeg stadig at få det jeg har betalt for"

Jeg for det der manglede og nye buger men denne gang er der også fejl der er kun 6 nugget og ikke 9 som betalt for og de nye buger var stadig kastede sammen så man selv skulle samle dem og der var kæmp salt stokke i.

Meget meget øv oplevelse og vi alle kig der fra skuffede og med en følges af man ikke var velkommen.

25. januar 2026

Hej Nanna,

Vi er kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse hos os.
Det lyder bestemt ikke som den vi ønsker at give vores gæster. 💛

Du må meget gerne sende vores kundeservice en mail på kontakt@sunset-boulevard.dk, med lidt detaljer om dit besøg, samt din kvittering. 😊
Så vil vi rigtig gerne kigge ind i sagen.

Sunset Boulevard 💛

Forfærdelig mad og oplevelse !

Forfærdelig mad og oplevelse !

Brødet blev ikke ristet så det var som tyggegummi, alt var meget saltet så det var stort set uspiseligt og så var der hældt dressing ud over siderne så det var umuligt at spise uden at blive smurt ind - og naturligvis ingen servietter i posen 🙁

Det simpelthen SÅ ringe - næsten værre end McDonalds !

Stay away !!!

25. januar 2026

Hej Steen,

Vi er kede af at høre, at både maden og dit besøg ikke har været som vi ønsker det. 💛
Det sørger vi selvfølgelig for, at følge op på internt.

Tak for at give dig tiden til at skrive til os - Sådan bliver vi også bedre. 😊

Sunset Boulevard. 💛

FRYGTELIGT OPLEVELSE I KORSØR

Personalet var søde og venlige
MEN min standard burger med ekstra ost og bacon var TOTAL USPISELIGT
0 kvalitet.

ALDRIG ALDRIG om jeg har spist noget så dårligt. I burde giv min en kompensation !!! for at bevise jeg var uheldig

Personalet havde total glemt bare dråben af dressing. Tørere end Sahara.

Bøffen virkede som et gammel trærod ved stranden. Total hård og uden saft.
Direkte sålelæder.

Yderligere havde jeg købt milkshake med æblekage.
FØJ FØJ For noget decideret kemisk giftigt flydende uigenkaldeligt substans.

Det pudsige var at det så lækkert ud som på reklamerne og betalte 154 kr
I forventninger om det budskab og værdi i ønsker jeres virksomhed.
Ingen kvalitet stempel fra os kunder oplever sandheden. Kejseren han jo intet tøj på.
Op på hesten Sunset.
Der er masser af plads til forbedring når bundniveauet et Total i minus.

I SKRIVER KONTAKT VIA EMAIL OG KVITTERING. Nej om jeg gider hvis ikke det er nok med min anmeldelse.
Jeg har aldrig fået en kvittering og hvis Sunset ikke tror på min grimme oplevelse er det bare yderligere kritik af Sunset. LYT NU TIL KRITIKKEN
Jeg bruger ikke tid på anmeldelse for 150 kr

22. januar 2026

Hej Ole,

Vi er kede af at høre, at du har haft en rigtig træls oplevelse hos os.
Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på: kontakt@sunset-boulevard.dk
med oplysninger om dit besøg samt en kopi af kvitteringen.
Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. 😊

Byens dårligeste milkshake

Bestilte bl.a. en milkshake med vanilje, fik udleveret en kop med mere flødeskum end milkshake. Jeg gjorde pænt opmærksom på det. Blev dog sendt bort med beskeden "sådan er det"
Spild af penge!!

22. januar 2026

Bedste drive-in måltid længe

Vi har bestilt mad på telefonen og hentet i drive-in i Sdr. Borup. Det hele var brandvarmt, brand lækkert og smagfuldt. Absolut intet at sætte en finger på. Tak for mad!

20. januar 2026

Hej Annika

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at maden var brandvarm, brandlækker og lige som den skulle være - Det er præcis den oplevelse vi ønsker at give vores gæster. 😍

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for besøget.
Vi håber snart at se dig igen. ✨

Sunset Boulevard 💛

Forkerte ordrer og dårlige håndtering

Hej Sunset

Jeg skriver for at klage over en meget dårlig oplevelse i jeres restaurant i dag.

Jeg bestilte en kylling aioli burger, men da jeg kom hjem, opdagede jeg, at jeg havde fået en okseburger i stedet. Det er ikke bare en lille fejl. Jeg må ikke spise oksekød, så hele mit måltid var ubrugeligt. Jeg havde betalt omkring 100 kr for en burger, jeg ikke kunne spise.

Da jeg ringede til restauranten for at forklare problemet, fik jeg blot at vide, at jeg skulle oplyse min mailadresse, og at jeg ville få svar senere på aftenen. Det gjorde mig endnu mere frustreret, da fejlen tydeligvis var sket hos jer, og jeg stod uden mad her og nu. Jeg oplevede ingen reel hjælp eller løsning i situationen.

Jeg forventer som minimum en undskyldning og en kompensation eller refundering for den forkerte burger

Det her er ikke den service, man forventer, når man betaler så mange penge for fastfood. Jeg håber, I tager min klage seriøst og vender tilbage hurtigst muligt.

21. januar 2026

Hej Muhammed.

Vi er kede af at høre, at vi har fået sendt den forkerte burger med dig hjem.
Du må meget gerne skrive til vores kundeservice direkte via kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt info om dit besøg og din kvittering.
Så vil vi gerne hjælpe dig. 😊