Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 301 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder udtrykker utilfredshed med produkternes kvalitet, især med madens temperatur, tørre bøffer og brød, samt manglende smag. Folk oplevede også problemer med ordrer, hvor varer manglede eller var forkerte, og servicen blev ofte beskrevet som dårlig, med uhjælpsomt personale og lang ventetid. Nogle kunder nævner dog, at de har fået god service og lækker mad, især burgere af god kvalitet. Enkelte fremhæver også venligt personale og en positiv oplevelse med hurtig levering.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer negativ oplevelser med produktet. Kunder oplever ofte fejl i ordrer, såsom forkert... Se mere

Quality

Kunder udtrykker stor utilfredshed med kvaliteten af maden. Anmeldere rapporterer, at burgere ofte er tørre,... Se mere

Service

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med servicen. Mange kunder rapporterer om dårlig betjening, lang... Se mere

Order

Brugere beskriver negative interaktioner med ordre. Kunder rapporterer ofte om manglende eller forkerte varer... Se mere

Staff

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med personalet. Mange klager over langsom service, uhøflig opførsel og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

For en måned tid siden købte min familie forarbejdet plantebøf, men den var nærmest ultraforarbejdet dvs. alt for gennemstegt og hvor indholdsstofferne af vitaminer og proteiner var ødelagt. Skulle så... Se mere

Vi er kommet på sunset i Vejle før og har været tilfredse. Dog fik jeg og min kæreste en anden oplevelse ved vores sidste besøg. Da vi kom hjem kunne vi se at det vi fik udleveret var mangelfuldt.... Se mere

Har købt Sunset Plus abonnement de næste 30 dage, da vi gerne vil benytte os af restauranten i Holstebro, som ligger 8 km. væk. 5 dage efter vi har købt abonnement, vælger Holstebro restauranten at... Se mere

Hver eneste gang vi benytter at få maden leveret i bilen ved Nørresundby parkering går der altid mere end 15-25 min selvom vi har bestilt til et bestemt tidspunkt. Der er ingen grund til at skrive... Se mere

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Jeg var på sunset idag og bestilte en…

Jeg var på sunset idag og bestilte en snackburger menu men da det kom var glasset helt vådt og det er ikk svært at tørre et glas af. og pomme fritterne var helt kolde og smadtet. Kommer aldrig tilbage igen.

10. marts 2026

Hej Caroline

Tak for din anmeldelse.😊

Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Pommes frites skal selvfølgelig være varme og sprøde, og serveringen skal også være i orden.

Vi tager din feedback med videre til intern opfølgning.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen - Sådan bliver vi også bedre.

Dårlig kundepleje

D. 5 marts 2026 lagde vi en stor ordre hos Sunset i Fredericia. Da vi er igang med at spise opdager vi, at de tilvalg vi har valgt til en burger er glemt. Ekstra bøf, ekstra ost og ekstra bacon værdi 42kr. Prøver at ringe til restauranten og får fat i kundeservice der vil kompensere mig med et gavekort på 60kr. Fratrukket de 42kr i tilvalg, et det reelt set et gavekort på 18kr.

Vi har abon til Sunset, og har sparet over 11.000kr siden vi tegnede det (spar 40% op til 600kr pr dag). Det er sket flere gange der har manglet noget i vores bestilling, men første gang jeg har taget kontakt var denne gang.

Vi kører ca 10 km for at hente mad, og retur igen
Syntes det er ekstremt dårlig kundepleje, at tilbyde mig en godtgørelse på 18kr. Nærmest til grin

5. marts 2026

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Når der mangler tilvalg i en bestilling, er det naturligvis ikke den standard, vi ønsker at levere til vores gæster, og det beklager vi – særligt når du oplever, at det er sket flere gange.

Samtidig har vi desværre kun mulighed for at tage udgangspunkt i de fejl eller mangler, vi bliver gjort opmærksomme på.

I forbindelse med din henvendelse forsøgte vi derfor at finde en løsning og tilbød en kompensation, som kunne dække manglerne og give lidt ekstra til et kommende besøg. Din feedback tager vi naturligvis til os, så vi kan arbejde på at forbedre oplevelsen fremadrettet.

Sunset Boulevard 💛

Maden var kold og en af medarbejderne…

Maden var kold og en af medarbejderne tørrede næse af i sine handsker uden at skifte dem eller vaske fingre.. jeg køber aldrig sunset mere.. det er ikke pengene værd.

8. marts 2026

Hej Mette

Det er vi virkelig kede af at høre.
Det er selvfølgelig hverken den kvalitet eller standard, vi stræber efter.

Du må meget gerne skrive til os på kontakt@sunset-boulevard.dk med lidt flere oplysninger om besøget og din kvittering - Så vi kan følge op på det med restauranten.

Jeg har lige købt Sunset Plus

Jeg har lige købt Sunset Plus, som skulle give 40 % rabat på mad. Da jeg derefter kørte i drive-in, fik jeg dog at vide, at rabatten ikke gælder i drive-in, men kun hvis man bestiller inde i restauranten.

Det synes jeg er meget misvisende. Når man lige har betalt for medlemskabet, forventer man selvfølgelig at kunne bruge rabatten med det samme – også i drive-in. Det stod ikke tydeligt nogen steder.

Resultatet var, at jeg endte med at betale meget mere, end jeg burde have gjort. Det giver en dårlig oplevelse som ny kunde.

5. marts 2026

Hej Alexander,

Tak fordi du deler din oplevelse – og velkommen til Sunset Plus.😊

Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt, hvordan rabatten bruges.
For at benytte rabatten i drive-in, skal bestillingen foretages online via vores app eller hjemmeside, hvor rabatten automatisk fratrækkes.

Vi tager din feedback til os og ser på, hvordan vi kan gøre informationen endnu tydeligere for nye medlemmer fremover.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive - Det hjælper os med at blive bedre.

Sunset Grønnemose

Sunset Grønnemose
Holdte i kø i 40 min sammen med 7 andre UDEN nogen form for information om hvad der var galt. Kunne ikke komme ud af køen. Ingen tænkte på lige at gå ud til sine kunder og fortælle hvorfor der intet skete. Utrolig dårlig kunde pleje. Maden var kold efter 5 min i bil. Øv !! 1 stjerne herfra

Hej Heidi,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende situation at holde i kø så længe uden information.
Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Vi tager din feedback til os og følger op med vores kollegaer i restauranten.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive - Sådan bliver vi bedre.

Sunset Boulevard💛

Lidt for ringe man bestiller til 19:35…

Lidt for ringe man bestiller til 19:35 også når man kommer og har stået i 10 min over tidspunkt også spørg at der går min 10 min endu og ikke helt konkret svar så kan det jo være lige meget og bestille hjemme fra over appen🤨

Hej Joel,

Vi er kede af at høre, hvis du har vente længere på din mail, end vi ønsker det.
Vi får fulgt op internt, så vi kan kigge ind i de gode løsninger. 🤞

Tak for at skrive til os - Sådan bliver vi også bedre.

Sunset Boulevard 💛

Sunset Boulevard i Rosengårdcentret.

Sunset Boulevard i Rosengårdcentret.
Første og sidste gang.
Der ingen voksen til stede.
Ingen skrift på kvitteringen, blev ikke skiftet på trods af de blev gjort opmærksom på det.
Burger bestilt med bacon, ingen bacon. Ingen bevis da der ingen skrift var på kvitteringen.

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse hos os - Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på: kontakt@sunset-boulevard.dk - med ovenstående og lidt detaljer om dit køb (dato og beløb).😊
Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Lækker mad, kedelig milkshakes

Sunset er mit foretrukne sted når jeg skal have fastfood. Maden er altid velsmagende og kommer relativt hurtigt ned til bordet.

Mit eneste minus er at deres milkshakes er blevet en noget kedelig og smagsløs omgang. Jeg gætter på at har fået nye maskiner. Lidt ærgeligt, da deres milkshakes plejede at smage super godt og var ofte grunden til, at jeg valgte at tage på Sunset frem for andre steder.

Hej Nicklas,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at Sunset er dit foretrukne valg, og at du oplever maden som både velsmagende og hurtigt serveret 💛

Tak også for din ærlige feedback omkring vores milkshakes. Når noget, der før var en favorit, ikke længere lever op til forventningerne, så er det vigtigt for os at høre.
Vi tager din kommentar med videre i vores løbende udvikling.

Vi håber, vi fortsat må være dit go-to sted, når den står på fastfood 😊

Sunset i Randers

Det er god mad, og fin stemning, men synes det er klamt at man så skal sidde ved et bord som ikk er tørt af

Hej Mads,

Vi er kede af at høre, at der ikke er blevet tørret borde af, ved dit besøg - Det er ikke sådan vi ønsker at restauranterne skal fremstå.
Det sørger vi for at følge op på internt, så vi kan sikre jer den oplevelse vi ønsker at give jer. 🤞

Vi håber alligevel at i har lyst til at besøge os en anden gang.

Besøgte Sunset Boulevard Hammelev

Besøgte Sunset Boulevard Hammelev
Ingen kontant betaling.
Skal intaste på monitor eller online.
Bestilte 2 x Hereford limit edition menu med pepsi drikkevare.
Fik en jorbær milkshake i stedet for den ene pepsi, sagde at jeg ikke havde havde bestilt den og at det måtte vare en systemfelj.
Men de ville ikke ombytte den, selvom jeg var 100% sikker på at jeg ikke havde tastet jorbær milkeshake ind. Hele menu oversigten ser du på skærmen når du bestiller, nærmest idiot sikker. Dårlig service.
Desuden skulle de nok bruge lidt mere tid på at varme deres mad. burger var lunken og pomfritter mangle kryderi.
Desuden ingen åbningstilbud.

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse fra dit besøg.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at modtage en anden drik end den, man mener at have bestilt – især når man føler sig sikker på sit valg.
Det samme gælder naturligvis, hvis maden ikke har haft den temperatur eller smag, vi forventer.

Vi tager din feedback med videre i vores arbejde, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremadrettet.😊

Sunset Boulevard 💛

Det er den fortrukken fastfood for os

Det er den fortrukken fastfood for os, men ærgelig over når man bestiller en menu og laver drikkevaren om til en milkshake, kommer man til at betale min 30kr oveni i menuprisen, og de glemmer at trække de tilhørende vand/sodavand ud af menuen, og dem får man heller ikke med selvom man et eller andet sted betaler for det, er lidt ærgelig over det, og det er sådan set det eneste jeg kan klage over, vores fortrukne restaurant er enten Esbjerg eller Haderslev

21. februar 2026

Hej Carsten,

Tak for din anmeldelse – og fordi I vælger os som jeres foretrukne fastfood, det sætter vi virkelig pris på 💛

Vi forstår godt din pointe i forhold til milkshake i menuen.
Når man opgraderer sin drik, betaler man et tillæg, og den oprindelige sodavand/vand udgår automatisk af menuen.
Vi kan dog godt se, at det kan opleves forvirrende – og det tager vi med videre.

Tak for din ærlige feedback – og vi håber at byde jer velkommen igen i både Esbjerg og Haderslev 😊

Sunset Boulevard 💛

Fejl i ordre men problem løst

Havde et problem med min ordre men de var meget hjælpsomme! Ros til sunset❤️

20. februar 2026

Hej Sille,

Vi er kede af at høre, at du har modtaget en salat med mangler.
Det er selvfølgelig ikke den oplevelse vi ønsker at give vores gæster.

Du må meget gerne sende kundeservice en mail til: kontakt@sunset-Boulevard.dk - Med lidt detaljer om din oplevelse og din kvittering.
Så vil vi gerne hjælpe dig. 😊

Sunset Boulevard💛

Absolut et No Go herfra det er bare det…

Absolut et No Go herfra det er bare det værste af alle junk food firmaer i Danmark. 🤢🤮 Aldrig mere skal jeg bruge mine penge her. 💸 De er som mange andre bare blevet for store og for ligeglade med deres kunder. 😠

18. februar 2026

Hej Torben,

Vi er kede af at høre hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det lyder bestemt ikke som en oplevelse vi ønsker at give jer.

Vi vil rigtig gerne kigge ind i dette og du må derfor gerne sende os en mail på:
Kontakt@sunset-boulevard.dk med lidt detaljer omkring din oplevelse.
Så har vi mulighed for at tjekke op på din oplevelse og få fulgt op. 😊

Sunset Boulevard. 💛

Pinligt

Marts 2024. Så lang tid siden er jeg jeg lavede seneste anmeldes - og besøgte Sunset sidst. Der blev svaret at kritikken ville blive taget seriøst, så nu tænkte jeg at det måtte være fair at give det en ny chance.

Ak ja...

Kunne ikke få lov til at skifte brødet ved en burger, så jeg kunne få den meatfree udgave (Sunset: I ved det der fornuftige valg vi alle bør træffe en gang imellem disse tider, for at skåne miljøet)
Ok. Jamen så vil jeg gerne bede en en hvilken som helst burger, bare det ikke er brioche bolle. Også afvist.
Vi var så 6 mennesker som gik på Burger King i stedet

Så nej intet ændret. Alt det samme. Og standart svar på TRUSTPILOT.

Ikke underligt I bærer en gennemsnitlig scorer på 1.8.

Update efter svar.
Nej I er ikke ærgerlige Elena, for så have I ændret det. Jeg ved fra venner, at jeg slet ikke er den eneste der har påtalt det, gennem flere år. Det handler om at en ekspedient skal tage et brød i naboposen i stedet for, for at I kan tilgode se allergikere, vegetarer, veganere og kødspisere i en tid hvor det er en super god ide at alle spiser mindre kød en gang imellem.
Det er en MINIMAL indsats der skal til - virkelig pinligt at et stort firma er så enfoldig i deres tilgang, men som sagt understøtter den fint den lave score og omfattende kritik her.
Det er i grunden super ærgerligt at større virksomheder som jeres, først lytter til kritik når det rammer pengekassen for alvor.

Og så er mit navn Marco - måske I i det mindste blot vil give jer den nødvendige tid til at notere folks rigtige navn og dermed efterlade et indtryk af, at I rent faktisk tog anmeldelsen en smule alvorligt?

19. februar 2026

Hej Marco,

Som jeg også har skrevet til dig på mail, er vi naturligvis ærgerlige over, at det i øjeblikket ikke er muligt at ændre vores burgere til en meatfree-version efter ønske.

Vi sætter dog stor pris på din feedback og tager den altid med i vores løbende overvejelser omkring udvikling af menuen – også selvom vi desværre ikke kan imødekomme alle ønsker her og nu.

Vi håber, at vi på sigt kan finde en løsning, der giver mere fleksibilitet. 😊

Svar:

Hej Marco,

Jeg beklager meget, at jeg fik skrevet forkert - Det er bestemt ikke godt nok og jeg kan sagtens forstå at det har givet dig indtrykket af, at jeg ikke har taget din anmeldelse seriøst.
Det beklager jeg selvfølgelig meget og er hermed rettet. 😊

Jeg sørger for at tage feedbacken med videre til det relevante team, som for nu, vil notere dette til fremtiden. 🤞

Sunset Boulevard 💛

Er lige kommet hjem med 2 bearnaise…

Er lige kommet hjem med 2 bearnaise menuer fra Skejby
Aldrig har jeg oplevet så ringe en gang junkfood, brødet var så tørt og hårdt at selv knækbrød ville være misundelig, og fritterne skulle nok have været solgt for et par timer siden
Det røg direkte i skraldespanden, så der er ingen risiko for vi laver den fejl at handle der igen.
Svar: De er købt kontant, og har ingen kvittering, men gider heller ikke bruge mere tid på de 235,-

19. februar 2026

Hej Thomas,

Vi er kede af at høre, hvis jeres burgere ikke har været som vi ønsker dem.
Vi vil rigtig gerne undersøge det nærmere og derfor må du meget gerne sende os en mail på kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer om din oplevelse og kvittering.
Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig. 😊

Virkelig skuffende oplevelse

Jeg bestilte en Herrefort burger, og da jeg fik den, var den ekstremt tør og kedelig. Den manglede også flere af de ting, der normalt skal være i, så den føltes slet ikke som den burger, jeg havde betalt for.

Jeg kontaktede kundeservice og sendte et billede af burgeren. De svarede, at de mente, den var som den skulle være, hvilket jeg synes er meget svært at forstå.

De tilbød mig kun 45 kr. i kompensation. Det føles ikke som om, de tager problemet seriøst eller tager ansvar.
Det man manglede var mere forståelsen, og besked om at de vil tage det med videre.

Det er virkelig en skuffende oplevelse, og det har gjort, at jeg ikke har lyst til at bestille derfra igen.

16. februar 2026

Hej Jeanne,

Som skrevet til dig på mail er jeg ked af, at du ikke synes den tilbudte kompensation er tilfredsstillende og at du har fået oplevelsen af, at vi ikke tager din feedback til os og følger op internt.

Som nævnt er kompensationen vurderet ud fra den information du sendt til os, til en start - at den var tør og kedelig.
Da du senere gør opmærksom på at der var flere mangler, er jeg vendt tilbage til dig igen, for at imødekomme manglerne, men jeg har desværre ikke hørt tilbage fra dig.

Du skal være velkommen til at vende retur på min mail.

Fejl behæftet vare

Bestilte en Herreford Burger menu med ekstra bøf og bacon lige før lukketid ekstra pris for tilbehør 44kr , da jeg kom hjem manglede den ekstra bøf og bacon i burgeren. for at kan reklamere over varene, skal der tages billede og sendes til kundeservice, som sagt så gjort.
Kundeservice tilbød 50kr på et gavekort i kompentation så jeg kunne putte lidt ekstra i min burger næste gang, altså 6kr i gavekort udover hvad jeg allerede havde betalt, hvilket jo ikke engang dækker benzinen de 6km ned til forretningen. Kundeservice ville heller ikke engang tilbyde at give en ny burger eller ny menu, hvilket ville have været en fin kompentation, det gør de da gladeligt i MCDonnald og BurgerKing hvis de kløjes i bestillingen. men altså ikke ved Sunset, gavekortet var ikke til forhandling. Jeg valgte at få tilbage ført de 44 kr på min konto, som jeg stadig venter på

11. februar 2026

Hej Lars

Vi er naturligvis kede af, at din bestilling ikke var komplet – det er ikke den standard, vi ønsker at levere.

Som svar på din henvendelse, blev du tilbudt et gavekort på 50kr. for manglerne.
Vi forstår godt, at du er blevet skuffet, hvis der har været en forventning om, at få en hel ny burger.
Vores intention har dog været at tilbyde en fair løsning for manglerne, hvor du i stedet ønskede at få de 44kr. refunderet.
Det kan dog, som jeg skrev til dig, tage et par dage før pengene er retur på kontoen - Dette afhænger af, hvor hurtigt bankerne behandler sagen.
De er dog sendt afsted herfra i tirsdags og burde være synlige på din konto.

De bedste Sunset hilsner💛
Elena

Vi vil have de gamle chili cheese bites…

Vi vil have de gamle chili cheese bites tilbage! De nye er usmagelige og hører til i den grønne skraldespand. 😊

17. februar 2026

Hej Mads,

Tak for din ærlige anmeldelse. 😊

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke er glad for vores Chili cheese bites længere.
Smag er heldigvis forskellig, og vi ved, at vores produkter kan opleves forskelligt.
Vi arbejder dog altid på at levere det bedste produkt – og tager naturligvis al feedback til os.🤞

Rødekro - ingen service

Jeg blev i Rødekro, hverken spurgt til hvilken sodavand eller dyppelse jeg ville have med til min nuggets menu.
Hos McD og Burger King har jeg aldrig oplevet ikke at blive spurgt ind til sådanne ting.

16. februar 2026

Tak for din anmeldelse. 😊

Vi er kede af, hvis du ikke har haft mulighed for at vælge din egen sodavand eller dips.
Det sørger vi for at følge op på internt.

Tak for at gøre os opmærksomme på din oplevelse - Sådan har vi mulighed for at blive bedre. ✨

Meget dårlig oplevelse – sidste gang hos Sunset Boulevard i Hillerød

Vi bestilte via Mobilia to sandwiches:
en clubsandwich og en grilled chicken uden bacon fra Sunset Boulevard.

Da vi kom hjem, var den grilled chicken uden bacon fyldt med bacon.
Der var næsten ingen kylling, ingen salat – kun:
• en klat mayonnaise
• en bunke rødløg
• et lille stykke kylling
• 7–8 stykker bacon

Brødet var meget hårdt og nærmest uspiseligt, som om sandwichen havde ligget hele dagen.

Det var en virkelig dårlig oplevelse, både kvaliteten og det forkerte indhold.
Det bliver desværre sidste gang, vi bestiller fra Sunset Boulevard i Hillerød !!!

14. februar 2026

Hej Lea,

Vi er kede af at høre, at din sandwich ikke har været som du ønskede den.
Du må meget gerne skrive til vores kundeservice på; kontakt@sunset-boulevard.dk - Med lidt detaljer om din oplevelse og kvittering.
Så vil vi gerne hjælpe dig.😊