Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nordager 26, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg bestilte en burger med en ekstra bøf i på Sunset i Haderslev. Da jeg kom hjem med den var der kun én bøf i. Jeg henvendte mig dagen efter og havde min kvittering/bestillingsseddel med. Jeg ville gerne have mine penge tilbage for den ekstra bøf jeg ikke fik. Men der blev spurgt om jeg havde et billede af burgeren! Hvis jeg endelig ville snyde så kunne jeg da bare have pillet en evt. bøf ud af burgeren inden jeg tog billedet! Så nej, jeg fik ikke penge tilbage! Jeg ved godt, at det er politikken, men synes det er et ufleksibelt system med billeder og formularer. Hvorfor kan man ikke nøjes med kvittering og at tro på kunden og så tilbagebetale for den vare man ikke fik??

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg synes grundlæggende, at abonnementskonceptet er en god idé, men kvaliteten følger desværre ikke med.
Maden fremstår generelt forhastet i tilberedningen. Sandwiches og burgere virker som om, de er samlet hurtigt uden omtanke for balance og smag. Der er meget dressing, som ender med at dominere, mens mængden af friske elementer som salat er sparsom.
Tilkøb af mayonnaise opleves som urimeligt – et meget lille bæger til 9 kr. giver ikke en oplevelse af værdi for pengene.
Pomfritterne fremstår kedelige og forsøges løftet med krydderi, men det ændrer ikke på, at de mangler kvalitet og sprødhed.
Samlet set er der en tydelig ubalance mellem pris, koncept og det niveau, der leveres. Det har potentiale, men der er behov for en markant opjustering af kvaliteten, hvis det skal hænge sammen.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Sunset Grønnemose. Virkelig beskidte og ulækre toiletter. Derfor kommer vi aldrig igen og I kan egentlig ikke være det bekendt

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Kommer som en familie, og så har de ikke fået deres lager fyldt op, så man kan ikke få børne menu,er eller nogle burger med kylling. Det er virkelig dårlig service, og deres personale er virkelige langsomme..
Vi snakker om sunset i Hammelev

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Man for noget helt andet end hvad man har bestilt og det er ikke første gang, men denne gang var den helt galt.
Sunset i Haderslev kan ikke anbefales!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Virkelig lækkert mad og god oplevelse, jeg kunne bare godt tænke mig at sandwich blev pakket bedre ind når man tager med
Desuden er jeg yderst tilfreds med sugerøret

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Var på Sunset i Vejle 31/3 ca 22.30.
Alt sejlede. Alle bordet var beskidte og affald på gulvet.
Toiletterne er meget beskidte - bl.a afføring på brættet på handicap.
To meget unge piger havde mest travlt med at pjatte, og en endnu yngre afrydder vidste vist ikke helt hvorfor han var der.
Da maden kom sagde servitricen, der er ikke mere bacon - sådan er det bare😂
Synes Sunset andre steder har været fint, men dette var nærmest hysterisk dårligt.
Kronen på oplevelsen var at deres iPad til registrering af bruger oplevelsen var i stykker 🆘

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Ingen stjerner til den børnehave i løsning og til hovedkontoret. De glemmer at give kvittering med. Og laver 3 fejl på en ordre. Og så siger de at de ikke kan hjælpe. Sådan kan man da ikke drive en forretning i 2026 🙈 og ikke første gang. Nu fik jeg bare nok. Der er det meget bedre til at yde services hvis de laver fejl på mc d og burger King

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Super dårlig oplevelse ved Sunset Aarup/Grønnemose i dag, hvor jeg i DT bestiller 3 crispy chicken- 1 med Aioli of 2 almindelige. Jeg har børn i bilen så jeg holder ind til siden på P-pladsen for at finde deres almindelige crispy chicken frem fra posen. Der er først og fremmest ingen forskel på indpakningen, så jeg kan kun tage burgerne op og rode i dem for at finde dem uden aioli. Da jeg tager dem op er det tydligt at kyllingebøfferne er gamle- de er hårde, tørre og varme på den der måde hvor at den er mere varm udenpå end indeni, altså meget gamle og faktisk decideret ulækkert. Jeg går selvfølgelig ind og siger at de her tydeligt er waste og får mine penge tilbage. Super irriterende når man gerne vil noget andet end McD at man så alligevel ender derover, hvor det i det mindste forgiver at være friskt. Oplevelsen forklarer måske hvorfor sunset er rungende tomt og der er proppet på McD lige på den anden side.
Hentede 2 burger og 2 gange pomfrit. Da jeg kom hjem manglede den ene pomfrit. Da jeg så ringede ,fik jeg at vide at jeg bare kunne komme og hente mine pomfrit. Det var i Rødekro

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Hvorfor er det mig der skal betale for at systemerne er nede hos SB? I går købte jeg mad for 350 kr. men skulle som abonnent have betalt 210 kr. med 40% rabat. Det er ikke mig der fejler, så hvorfor skal jeg bøde? Det er jo ikke svært at fratrække 40%. Hvis argumentet er at man ikke kan tjekke om jeg reelt har et abonnement, så må jeg bare sige, at I må tage chancen og undlade at sende regningen videre for jeres mangler.

Under alt kritik.
Bestilte en cheeseburger deluxe, så god ud på billedet men burgeren var iskold, osten ikke smeltet.
Vee ikke med jer på sunset men jeg kan bedst lide en varm burger, specielt når jeg har givet 41kr for den.
Tog en bid og resten ligger nu i skoven.
Føj for en kvalitets kontrol i har hos jer.
Jeg kommer ihvertfald ikke på besøg igen hvis jeres mad er så dårlig.
Side note, burgeren lå på en måde i posen så indholdet var på vej ud af den. Ved ikke hvordan i manager det men ku i ikke bare forsøge på at lave jeres mad indbydende?
Det er der, ud fra jeres anmeldelser, mange der ville sætte pris på.
Der er refereret til sunset i Kolding overfor storcentret.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Sunset Boulevard. Fields under al kritik. Plast glas er fyldt med hvide pletter fra salt fra opvaskeren. Måske i burde få jeres opvasker tjekket om den mangler salt , afspændingsmiddel. Eller alternativt tørre glas manuelt af med viskestykker. Vi måtte selv tørre af selv efter andre glas. Der var udsolgt af Pepsi max i refil anlæget jeg brokkede mig og vi fik da udleveret 2 stk 1/2 liters flasker fint nok men burde ikke først ske efter højlydt brok. En medarbejder med skæg ikke af dansk herkomst virkede ikke særligt service mindet. Jeg kommer ikke igen på Sunset I Fields Sorry men i konkurrere med en masse andre spise steder

Sunset boulevard Ringsted
Flere af deres bestillingsanlæg virkede ikke. Jeg bestilte en menu med refill, ikke på grund af refill, da det er en del af menuen. men man kan åbenbart ikke få danskvand i automaten trods det at sodavand jo består af danskvand og sirup er det ikke muligt. Adspurgt personalet var det bare ærgeligt og de kunne ikke gøre noget ved det. Havde jeg nu kørt igennem drive thru så havde jeg, godt nok ikke refill, men fået en danskvand på flaske.
Den ene stjerne var for deres meget gode bearnaise og steak burger.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi var 4 på Sunset i Hammelev lørdag den 14 marts kl 17,17 order 869 vi bestilte blandet andet 2 burger uden kød..
Vi sad til kl 17,43 der var vi meget tæt på at gå op for at få vores penge tilbage.
Lige inden vi ville gå bliver vi kontakt af meget ung medarbejder som siger de ikke har mere plantebaseret bøf tilbage.. vi bliver enige om at de bytter dem ud med køb.
Ca kl 17,56 får vi vores mad.
Den kvindelige medarbejder som kom med maden undskyldte for vente tiden og sagde vi kunne få en is alle mand
De skal være glad for at jeg havde 3 børn med..
Stor set alt maden var koldt undertaget chili cheese tops de var lidt lune
Jeg kommer ikke der igen.
Så kører vi hellere til Haderslev der er styr på tingene.
Ps alt roder ude omkring selve Sunset
De er slet ikke færdig med noget som helst uden for

Sunset holstebrovej i viborg🙄
Det er IGEN en ommer!! På trods af talrige og velmenende henvendelser har I ikke formået at ændre noget som helst.
Der mangler stadig mad i bestillingerne, det er heldigt hvis både over og underbolle er i burgeren , og selvfølgelig en form for bøf.
Jeg ringede til sunset og fik afvide at I beklagede, og vi skulle endelig køre ud og hente det mad der manglede. Derudover skulle vi bede om at få is med til 5 personer som kompensation. Da vi kommer tror I nærmest ikke på os og is er der ikke noget af.
Pinligt at I vil være bekendt at levere sådan en gang rodet mad eller mangel på samme, der efter ikke vil rette op på fejlen.
IGEN EN OMMER!!!! Sunset abonnement er ikke nødvendigt i vores husstand længere!!
Det burde være ret simpelt at smide en burger over disken, så måske der skal kigges på de ansattes evne til at levere et simpelt stykke arbejde!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg købte en steak og bearnaise burger men den ligner langt fra den i reklamen det er løgn for når du får din steak og bearnaise burger er kødet gråt og smagsløst og det ser langt fra ud som i reklamen jeg ringede til sundet i Greve og spurgte om de ku lave den burger og det svarede de klart ja til men da jeg kom en halv time efter var der ikke mere bearnaisecreme som de skal bruge til burgeren og jeg bor i Viby sj så jeg måtte køre hele vejen til Ringsted for at få endnu en skuffelse det er godt nok vildledning i forhold til hvad man rent faktisk får det er ulovligt og ikke gå stil

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Købte jeres salat og begyndte at spise. Troede kort jeg tyggede i take-out posen, men det var kyllingen som var tørre end sandpapir:/

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi bestilte en veggie burger og fik en der ikke var det. Da de havde skrevet det forkert på bonnen-efter jeg tydeligt havde sagt at det var veggie-ville de ikke give os en ny med mindre at vi bestilte en til. Mega dårlig service

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi bestilte burger, 3 stk. den ene skulle være uden sennep, men ingen oplysning på hvilken af dem der var uden sennep. Hjørring. De havde travlt og kunne ikke gøre det til tiden kl. 18.10. Vi måtte stå og vente. Der var alt for lidt på, også for lidt dressing. Hjørring sparer. Så det var godt nok mange penge for noget så lidt på en bøf. Så den smagte tørt. Gør noget ved det, der skal være smag.