Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nordager 26, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
9 kr for dyppelse. Nu må galskaben simpelthen stoppe.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Hvis i som virksomhed aldrig havde fandtes så jeg har kraftedermamene ikkke har en klam prøve om jeres beskidte virksomhed

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vis jeg kunne slippe for at give en stjerne hade jeg gjordt det jeg var på sunset i Varde den 5. December
Mig og min kæreste fik 2 brugere hver og de begge 2 var kolde og den chesburger delux jeg køber er helt slatten og våd pga de tomater der var i ved ik om det sylter slatat de bruger men det var rigtig dårligt vi ringer så til kundeservice hvor vi så blir stilt videre til selve sunset i Varde for de så ik tager den så idag den 6 dec går vi så ned for at sige det og får afvide vi bare kan kontante kundeservice igen og det gør vi så for ik at få den rigtigt hjælp... Selv Macd er bedre skulle man ik tro.. Og PS få andet end ungarbejder 😊

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Den 26 november er jeg i Sunset Restaurant ved Kennedy Arkaden i Aalborg.
Bestiller en burger, som skulle være uden en ingrediens. Da jeg kommer hjem er det alligevel i burgeren.
Jeg ringer til butikken og kommer ned og får en ny burger. Men de pommes jeg fik med i min menu var blevet kolde og kedelige, fordi at jeg skulle ned efter en ny burger pga Sunsets fejl.
Jeg henvender mig på mail til Sunset og får et gavekort på 50 kr., som ikke engang er nok til at dække en menu som koster 115 kr.
Det er fanme ringe service
Man kunne da som det mindste tilbyde en ny menu og få en tilfreds kunde.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
jeg opdager flere forskellige fejl inde på deres bestilling side og valgte så og skrive med deres chatbot dog kan den ikke viderestille til et menneske eller give besked videre okay fint så lad os prøve med et menneske
så måtte ringe til deres kundeservice og fortælle om det men personen som sidder i deres kundeservice er nok den mest ligeglade og fuldstændig ligeglad med de har 2 it fejl på deres side
personen gad ikke engang lytte til hvad problemet var og var klar til og lægge på for hun havde ikke hørt om fejl
kun fordi jeg kæmpe igennem og sagde jamen jeg har jo ikke engang forklare dig hvad der er tale om og kun fordi jeg sagde så du er ligeglad med der er fejl på jeres side og om det var sådan jeg skulle forstå hende
nok derfor det kom lidt som et chok for hende at nogen direkte spurgte om hun var ligeglad med sit arbejdet
så hun lyttede og sagde ok var der andet
ikke engang selv har hun prøvet og se ja det er faktisk rigtigt det han siger der er fejl og det giver jo en dårlig bruger oplevelse og man mister salg
så efter den oplevelse har jeg besluttet at jeg nu boykotter sunset og opsige mit medlemskab
for med så dårlig kundeservice og jeg har ikke engang kommentere på alle de fejl bestillinger jeg har haft altså hvad der ikke mangler når man bestiller ved dem eller ja bare fået en pose med det man skulle have dog ikke tilbederet (ja det var taget direkte fra frost og lagt ned i jeres poser) eller de gange man har fået en burger men det kun burger boller der har været der alt andet er der ikke
har aldrig klaget over det men nok er nok
Få styr på jeres koncept ellers kommer det nok til og gå ligesom Jensens bøfhus
Jeg var i Kolding storcenter i går og spise på deres restaurant. Gulvet var mega glat og man skulle virkelig gå stille .
Maden var ikke god - jeg fik det dårligt af det . Jeg fik en burger . Jeg vil ikke anbefale det til andre . Min herford burger var stærk selvom det ikke stod da man bestilte den . En meget dårlig oplevelse

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg har lige været på sunset Vejle det var nok noget af de mest useriøse medarbejdere jeg nogensinde har set de gik og kastet med pomfritterne og smed med en milkshake og 2/4 stod og lavede ingenting og der var ting der manglende i min ordre ikke en anbefaling

Kolding Storcenter
2 snackburgere 42kr
2 skiver ost 16 kr
2 skiver bacon 20kr
I alt 78kr for to latterlige snackburgere. Vi spurgte hvorfor der ikke var bacon i, da vi jo havde betalt 20kr. Det ligger under bøffen 😂 et lille stykke gennemsigtigt bacon uden smag overhovedet. Øv en træls oplevelse

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Efter en tur i Ikea blev vi enige om at spise på Sunset Boulevard. Da vi står ved skærmen og vil bestille den burger menu vi plejer at få var den ikke på menuen længere så vil vi bestille original burger menu den er der heller ikke længere jeg spørger en flink medarbejder om det kan passe at de ikke har de to omtalte burger mere han spørger en kollega og vender tilbage og siger at der er 5 burgere der blevet taget af menuen og det er nogen af de bedste man ikke kan få mere det var vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over. Vi kiggede videre men de burgere der var at vælge imellem var dyre og skulle vi have en der matchede cheese and bacon burger ville det løbe op i næsten 360 kr. altså 100 kr. mere end det vi plejer at komme af med for to. Det grænser til restaurant priser det synes jeg er en sørgelig vej de har valgt at gå. Vi har ellers altid syntes at det var prisvenligt. Men vi valgte at gå igen og blev enige om at kom vi der nogensinde igen ville det kun være for at få noget at drikke.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Virkelig lækker mad, god service og altid hyggelig stemning. Vi elsker at komme der ❤️

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Ja jeg ville bestille noget aftensmad

Hej,
Jeg har været kunde i godt 8 år hos Sunset, bruger gennemsnitlig 700 d.kr., om måneden. Jeg vil betegne mig selv som en loyal kunde. I dag er jeg forbi Sunset Storegade i Esbjerg, laver min sædvanlige bestilling og glemmer at trykke uden bacon. Jeg mindes at have valgt bacon fra, men kan også være jeg har glemt det. Jeg spørger pænt, om vi kan løse dette - havde håbet lidt på rabat på en ekstra burger eller at måske af goodwill ville lave en ny. Der blev sagt nej og svarede kækt ‘det eneste jeg kan er, at pille bacon ud, det er din fejl’. Er sgu lidt ligeglad med prisen, men god kundeservice forventer jeg. Konklusion bliver, i har mistet en 31-årlig loyal kunde. Farvel Sunset, halløjsa McD
Vi købte den nye æblekage Deluxe Shake kun flødeskum til 52 kr.
Hillerød
Tænker vi snart melder os ud.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Stod længe og ventede på en flok "børn" stå og hyggesnakke og måtte sige Halloo, før de overhovedet bemærkede at der var kunder

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Havde bestilt i appen til Drive-In. Hurtig og god betjening fra Zoe og Iben ved Sunset Rødekro. Meget smilende og venlige.
Maden var god :-)

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Dårlig kunde service. gider simpelthen ikke at bruge flere kræfter på en simpel sag fra jeres side.... desværre

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Den eneste restaurant der ikke kan stoppe en snack burger ned i en pose uden at der er mere dressing uden på end indeni.... Hvordan kan det lade sig gøre når jeg er den eneste kunde i hele butikken, at servicen er så dårlig og de skal spille håndbold med min burger...Sunset haderslev er simpel til grin og det er desværre hver gang...

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Prøvede Sunset boulevard i Harrislee i Tyskland…
Det var ikke en særlig god oplevelse☹️
De var lang tid om at lave maden, selvom der ikke var andre kunder.
Pastaen i salaten var udkogt og blandet med en misfarvet pesto☹️brødet var ikke varmet og var tørt.
Hereford Classic burger og snackburgeren smagte som om de havde tabt både salt- og peberbøssen😣
Så vi endte med at smide over halvdelen af maden ud…
Der kommer vi ikke igen😕

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Det er dårligt.atan ikke skilter med at man ikke kan få mad 15 min før de lukker !!!!