Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 303 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange kunder rapporterede om dårlig kvalitet på maden, hvor burgere var kolde, tørre eller brændte, og pomfritter var ofte uspiselige på grund af kulde, oversalte eller manglende krydderi. Derudover var der hyppige klager over forkerte ordrer, manglende ingredienser eller varer, der ikke var som forventet, hvilket førte til frustration og spild af mad. Mange oplevede også dårlig kundeservice, hvor personalet blev beskrevet som uengageret, uhøfligt eller langsomt, og der var problemer med rengøringen af restauranterne, som ofte var beskidte og fedtede. Dog var der nogle kunder, der havde positive oplevelser, især med specifikke burgere som Hereford Cajun og Hereford Bearnaise, som blev beskrevet som lækre og af god kvalitet. Enkelte fremhævede også venligt og hjælpsomt personale, der hurtigt løste problemer eller leverede god service.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med produktet, hvor mange rapporterer om ubehag efter at have... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kvalitet, hvor mange beskriver maden som kold, tør og kedelig,... Se mere

Service

Brugere beskriver negativ interaktioner med service, hvor mange rapporterer dårlig service og oplevelser, der... Se mere

Order

Forbrugere udtrykker generel utilfredshed med deres ordrer, ofte på grund af manglende varer eller forkerte... Se mere

Staff

Anmeldere nævner negativ feedback om staff, hvor mange oplever personalet som uengageret, langsomt og med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere

Vi bestilte via Mobilia to sandwiches: en clubsandwich og en grilled chicken uden bacon fra Sunset Boulevard. Da vi kom hjem, var den grilled chicken uden bacon fyldt med bacon. Der var... Se mere

Hver eneste gang vi benytter at få maden leveret i bilen ved Nørresundby parkering går der altid mere end 15-25 min selvom vi har bestilt til et bestemt tidspunkt. Der er ingen grund til at skrive... Se mere

Horsens centrum lilli Gyldendals torv Jeg har fået mad forgiftning af at spise to snack burgere fra Sunset boulevard i Horsens. Min mave gøre så sindsygt ondt og jeg har aldrig haft så slemt diar... Se mere

1,7

Dårlig

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

9 kr for dyppelse

9 kr for dyppelse. Nu må galskaben simpelthen stoppe.

14. december 2025

Hej Kenneth,

Tak for din ærlige anmeldelse.

Vi tager din feedback til os og jeg sørger derfor for, at videregive din besked til det relevante team, som vil kigge ind i dette til fremtiden.

Sunset Boulevard 💛

Hvis i som virksomhed aldrig havde…

Hvis i som virksomhed aldrig havde fandtes så jeg har kraftedermamene ikkke har en klam prøve om jeres beskidte virksomhed

9. december 2025

Hej dubi,

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig videre, hvis du har oplevet noget, du ønsker at fortælle os om. 😊
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via formularen her:

Sunset Boulevard💛

Vis jeg kunne slippe for at give en…

Vis jeg kunne slippe for at give en stjerne hade jeg gjordt det jeg var på sunset i Varde den 5. December
Mig og min kæreste fik 2 brugere hver og de begge 2 var kolde og den chesburger delux jeg køber er helt slatten og våd pga de tomater der var i ved ik om det sylter slatat de bruger men det var rigtig dårligt vi ringer så til kundeservice hvor vi så blir stilt videre til selve sunset i Varde for de så ik tager den så idag den 6 dec går vi så ned for at sige det og får afvide vi bare kan kontante kundeservice igen og det gør vi så for ik at få den rigtigt hjælp... Selv Macd er bedre skulle man ik tro.. Og PS få andet end ungarbejder 😊

5. december 2025

Hej Dagbjartur,

Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder bestemt ikke som den standard, vi ønsker at levere, hverken mht. maden eller kundeservicen.
Vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen, så vi kan følge ordentligt op.🤞

Du må derfor meget gerne række ud til os på kontakt@sunset-boulevard.dk
med lidt info om besøget samt dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre derfra.😊

Meget ringe service

Den 26 november er jeg i Sunset Restaurant ved Kennedy Arkaden i Aalborg.
Bestiller en burger, som skulle være uden en ingrediens. Da jeg kommer hjem er det alligevel i burgeren.
Jeg ringer til butikken og kommer ned og får en ny burger. Men de pommes jeg fik med i min menu var blevet kolde og kedelige, fordi at jeg skulle ned efter en ny burger pga Sunsets fejl.
Jeg henvender mig på mail til Sunset og får et gavekort på 50 kr., som ikke engang er nok til at dække en menu som koster 115 kr.
Det er fanme ringe service
Man kunne da som det mindste tilbyde en ny menu og få en tilfreds kunde.

Hej Mads,

Jeg er selvfølgelig ked af, hvis du har ændret mening omkring den løsning, vi fandt sammen. I vores tidligere dialog gav du udtryk for, at du var tilfreds, og derfor blev sagen afsluttet ud fra den aftale.

Jeg kan godt forstå, at oplevelsen har været frustrerende for dig, og det er selvfølgelig ikke sådan, det skal være.
Den kompensation, du modtog, blev givet på baggrund af de kolde pommes frites, og jeg håber stadig, at den kan være med til at give dig en god oplevelse næste gang.

Sunset Boulevard 💛

Ligeglad med fejl inde på deres hjemmeside

jeg opdager flere forskellige fejl inde på deres bestilling side og valgte så og skrive med deres chatbot dog kan den ikke viderestille til et menneske eller give besked videre okay fint så lad os prøve med et menneske

så måtte ringe til deres kundeservice og fortælle om det men personen som sidder i deres kundeservice er nok den mest ligeglade og fuldstændig ligeglad med de har 2 it fejl på deres side

personen gad ikke engang lytte til hvad problemet var og var klar til og lægge på for hun havde ikke hørt om fejl
kun fordi jeg kæmpe igennem og sagde jamen jeg har jo ikke engang forklare dig hvad der er tale om og kun fordi jeg sagde så du er ligeglad med der er fejl på jeres side og om det var sådan jeg skulle forstå hende
nok derfor det kom lidt som et chok for hende at nogen direkte spurgte om hun var ligeglad med sit arbejdet

så hun lyttede og sagde ok var der andet

ikke engang selv har hun prøvet og se ja det er faktisk rigtigt det han siger der er fejl og det giver jo en dårlig bruger oplevelse og man mister salg

så efter den oplevelse har jeg besluttet at jeg nu boykotter sunset og opsige mit medlemskab
for med så dårlig kundeservice og jeg har ikke engang kommentere på alle de fejl bestillinger jeg har haft altså hvad der ikke mangler når man bestiller ved dem eller ja bare fået en pose med det man skulle have dog ikke tilbederet (ja det var taget direkte fra frost og lagt ned i jeres poser) eller de gange man har fået en burger men det kun burger boller der har været der alt andet er der ikke

har aldrig klaget over det men nok er nok

Få styr på jeres koncept ellers kommer det nok til og gå ligesom Jensens bøfhus

1. december 2025

En meget dårlig oplevelse

Jeg var i Kolding storcenter i går og spise på deres restaurant. Gulvet var mega glat og man skulle virkelig gå stille .
Maden var ikke god - jeg fik det dårligt af det . Jeg fik en burger . Jeg vil ikke anbefale det til andre . Min herford burger var stærk selvom det ikke stod da man bestilte den . En meget dårlig oplevelse

30. november 2025

Hej Catharina,

Det er vi virkelig kede af at høre, og vi tager en sag som denne meget alvorligt.💛

Vi vil rigtig gerne i dialog med dig hurtigst muligt, så vi kan få alle oplysninger og undersøge forløbet nærmere.🤞
Vil du ikke skrive direkte til os på kontakt@sunset-boulevard.dk - Med detaljerne om dit besøg, hvad du spiste samt vedlægge en kvittering?

Sunset vejle

Jeg har lige været på sunset Vejle det var nok noget af de mest useriøse medarbejdere jeg nogensinde har set de gik og kastet med pomfritterne og smed med en milkshake og 2/4 stod og lavede ingenting og der var ting der manglende i min ordre ikke en anbefaling

30. november 2025

Hej Magnus

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det lyder bestemt ikke som den Oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og jeg er ked af, at du har haft den oplevelse.
Jeg sender din feedback videre, så vi kan følge op internt. 😊

Tak igen for at gøre os opmærksomme på det - Sådan bliver vi også bedre. ✨

Kolding Storcenter

Kolding Storcenter
2 snackburgere 42kr
2 skiver ost 16 kr
2 skiver bacon 20kr
I alt 78kr for to latterlige snackburgere. Vi spurgte hvorfor der ikke var bacon i, da vi jo havde betalt 20kr. Det ligger under bøffen 😂 et lille stykke gennemsigtigt bacon uden smag overhovedet. Øv en træls oplevelse

29. november 2025

Hej Susan,

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det betyder meget, at du gør os opmærksomme på det.😊

Det lyder bestemt ikke som den kvalitet, vi ønsker at servere, og jeg er virkelig ked af, at baconen ikke var som vi ønsker det.

Jeg sender din feedback direkte videre til restauranten, så de kan følge op internt og sikre jer en bedre oplevelse i fremtiden.

Tak igen for at skrive til os på en god og ærlig måde. 💛

Sunset Boulevard💛

Fra pris venlig til næsten restaurant priser

Efter en tur i Ikea blev vi enige om at spise på Sunset Boulevard. Da vi står ved skærmen og vil bestille den burger menu vi plejer at få var den ikke på menuen længere så vil vi bestille original burger menu den er der heller ikke længere jeg spørger en flink medarbejder om det kan passe at de ikke har de to omtalte burger mere han spørger en kollega og vender tilbage og siger at der er 5 burgere der blevet taget af menuen og det er nogen af de bedste man ikke kan få mere det var vi selvfølgelig rigtig ærgerlige over. Vi kiggede videre men de burgere der var at vælge imellem var dyre og skulle vi have en der matchede cheese and bacon burger ville det løbe op i næsten 360 kr. altså 100 kr. mere end det vi plejer at komme af med for to. Det grænser til restaurant priser det synes jeg er en sørgelig vej de har valgt at gå. Vi har ellers altid syntes at det var prisvenligt. Men vi valgte at gå igen og blev enige om at kom vi der nogensinde igen ville det kun være for at få noget at drikke.

28. november 2025

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. 💛

Vi udskifter indimellem produkter på menukortet ud fra, hvad vores gæster efterspørger mest, og for at sikre, at der løbende kommer spændende nyheder til.😊

Nogle brugere har desværre ikke været blandt de mest efterspurgte, og derfor er de ikke på menukortet lige nu.

Vi tager dog altid ønsker med videre – så hvem ved, måske vender den tilbage på et tidspunkt. ✨

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, god service og altid hyggelig stemning. Vi elsker at komme der ❤️

27. november 2025

Besvarelse fra Sunset Boulevard

Tak for din fine anmeldelse. 😊

Vi er glade for at du har haft et dejligt besøg - Med både god mad, service og lige den stemning vi sigter efter. 😍
vi håber snart at du besøger os igen.

Hej Thomas,

Jeg er virkelig ked af at høre, at du ikke er blevet taget imod og ikke har fået den oplevelse vi ellers stræber efter at give vores gæster.
Det er selvfølgelig ikke sådan det skal være.

Tak for at gøre os opmærksomme på din oplevelse - Sådan bliver vi bedre. ✨

Dårlig kundeservice

Hej,

Jeg har været kunde i godt 8 år hos Sunset, bruger gennemsnitlig 700 d.kr., om måneden. Jeg vil betegne mig selv som en loyal kunde. I dag er jeg forbi Sunset Storegade i Esbjerg, laver min sædvanlige bestilling og glemmer at trykke uden bacon. Jeg mindes at have valgt bacon fra, men kan også være jeg har glemt det. Jeg spørger pænt, om vi kan løse dette - havde håbet lidt på rabat på en ekstra burger eller at måske af goodwill ville lave en ny. Der blev sagt nej og svarede kækt ‘det eneste jeg kan er, at pille bacon ud, det er din fejl’. Er sgu lidt ligeglad med prisen, men god kundeservice forventer jeg. Konklusion bliver, i har mistet en 31-årlig loyal kunde. Farvel Sunset, halløjsa McD

27. november 2025

Vi købte den nye æblekage Deluxe Shake…

Vi købte den nye æblekage Deluxe Shake kun flødeskum til 52 kr.
Hillerød

Tænker vi snart melder os ud.

Hej Class,

Tak for din anmeldelse. 💛

Vi er kede af hvis vores Æblekage Deluxe Shake ikke har levet op til forventningerne.
Vi tager din anmeldelse seriøst og får fulgt op internt.

Tak igen for at gøre os opmærksomme på din oplevelse - Sådan bliver vi også bedre. ✨

Sunset Boulevard 💛

Stod længe og ventede på en flok "børn"…

Stod længe og ventede på en flok "børn" stå og hyggesnakke og måtte sige Halloo, før de overhovedet bemærkede at der var kunder

Hej Kevin,

Tak fordi du deler din ærlige oplevelse. 💛
Det er selvfølgelig ikke den service, du skal møde hos os, og det beklager jeg virkelig.
Jeg sørger for, at din feedback bliver sendt videre til, så der kan følges op internt.

Tak for at tage dig tiden til at vende tilbage til os - Sådan bliver vi også bedre. ✨

Hurtig og god betjening

Havde bestilt i appen til Drive-In. Hurtig og god betjening fra Zoe og Iben ved Sunset Rødekro. Meget smilende og venlige.
Maden var god :-)

24. november 2025

Hej Rune,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er vi glade for at du har haft en nem og god oplevelse hos os.😊
Vi sørger for at sende rosen videre til vores kollegaer i Rødekro - Det varmer altid. ✨
Vi håber snart at se dig igen.

Sunset Boulevard. 💛

Dårlig kunde service

Dårlig kunde service. gider simpelthen ikke at bruge flere kræfter på en simpel sag fra jeres side.... desværre

18. november 2025

Hej André

Jeg er ked af, hvis du ikke har oplevet vores kundeservice som fyldestgørende – det er selvfølgelig ikke meningen.
Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få indsat de manglende point, og vi mangler blot din kvittering for at kunne gøre det.

Jeg har tidligere efterspurgt den i vores direkte kontakt.
Så hvis du sender de efterspurgte informationer til os, på din henvendelse, får vi naturligvis sørget for, at dine point bliver indsat med det samme ✨

Vi vil meget gerne hjælpe dig helt i mål.

De bedste hilsner,
Sunset Boulevard 💛

Hvordan kan man have så lidt egen kontrol

Den eneste restaurant der ikke kan stoppe en snack burger ned i en pose uden at der er mere dressing uden på end indeni.... Hvordan kan det lade sig gøre når jeg er den eneste kunde i hele butikken, at servicen er så dårlig og de skal spille håndbold med min burger...Sunset haderslev er simpel til grin og det er desværre hver gang...

20. november 2025

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at du har oplevet dårlig håndtering af din mad – Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback videre til teamet, så vi kan sikre vores gæster den oplevelse vi stræber efter. ✨

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.
Vi håber, at vi snart kan give dig en langt bedre oplevelse.😊

Sunset Boulevard 💛

MADFORGIFTNING SUNSET GREVE !

17. november 2025

Hej Ali,

Vil du ikke skrive direkte til os på kontakt@sunset-boulevard.dk?

Sunset boulevard Harrislee

Prøvede Sunset boulevard i Harrislee i Tyskland…
Det var ikke en særlig god oplevelse☹️
De var lang tid om at lave maden, selvom der ikke var andre kunder.
Pastaen i salaten var udkogt og blandet med en misfarvet pesto☹️brødet var ikke varmet og var tørt.
Hereford Classic burger og snackburgeren smagte som om de havde tabt både salt- og peberbøssen😣
Så vi endte med at smide over halvdelen af maden ud…
Der kommer vi ikke igen😕

15. november 2025

Hej Fru Olsen

Tak fordi du deler din oplevelse med os – det betyder virkelig meget, da det hjælper os med at blive bedre.💛

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at besøget på vores restaurant i Harrislee ikke levede op til forventningerne.

Din feedback bliver givet videre til holdet, så vi kan følge op og sikre, at der bliver rettet op de rette steder.😊

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksom på det, og håber, at vi får chancen for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang ✨