Stylowa Łazienka Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w sklepie stylowa łazienka.pl Jakiś czas temu kupiłem kabinę prysznicową. Teraz musiałem wymienić uszczelki. Pani Iza sprawnie to załatwiła i znowu wszystko wygląda p... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Towar otrzymałem zgodnie z informacją na stronie w 24h. Miałem obawy przed zamówieniem kabiny za 5000,00 zł, ale okazały się bezpodstawne. Spakowana została na palecie i bezpiecznie dostarczona przez... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Reklamowałam baterie, bo mi przeciekała. Pani Magda pomogła mi przejść przez cały proces reklamacji i otrzymałam nową baterię. Sklep jest świetny, bardzo miła i kompetentna obsługa.

Virksomhedsoplysninger

1. Badeværelsesrenovering
  2. Butik med badeværelsesudstyr
  3. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sklep Stylowa Łazienka oferuje wyposażenie łazienki: płytki ceramiczne, meble do łazienki, grzejniki łazienkowe, kabiny i panele prysznicowe, a także wanny. Mamy wszystko dla wymagających klientów. Jako sklep firmowy marki Invena, Excellent i Corsan m...

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam, wszystko jest dobrze dopóki dobrze.. jak przychodzi do zwrotu towaru zaczynają sie problemy, oświadczenia i kontakt przez email.. bo nie dodzwonisz się na infolinię!

12. juni 2024

Szczerze polecam ten sklep

Szczerze polecam ten sklep! Zamówiłam szafkę łazienkową wiszącą i jestem bardzo zadowolona, super produkt, dobra cena i bardzo szybka realizacja zamówienia a towar solidnie zabezpieczony. Same plusy!!

28. marts 2024

opinia

Żadnych problemów przy zakupie.Obsługa udzieliła wyczerpujących informacji,doradziła.Wielka dbałość o klienta.Zakupiony towar dostarczono szybko i odpowiednio zapakowany.
Gorąco polecam

26. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

W zakupionym łazienkowym grzejniku…

W zakupionym łazienkowym grzejniku elektrycznym przy pierwszym uruchomieniu zaczął wyciekać płyn. W międzyczasie oderwał się uchwyt. Dnia 6 listopada wysłałem zgłoszenie reklamacyjne (z fakturą i zdjęciami) i otrzymałem taką odpowiedź: "Wiadomość napisana przez Stylowa Łazienka w dniu 07.11.2023, o godz. 10:49:
Dzień dobry!
Informujemy, że status twojego zamówienia 50016 uległ zmianie na "Reklamacja - potwierdzenie przyjęcia".
Dziękujemy za kontakt z Działem Reklamacji sklepu Stylowa Łazienka. Niezwłocznie, po zapoznaniu się z przesłanymi dokumentami, otrzymasz od nas odpowiedź. Będziemy również na bieżąco informować Cię o statusie złożonej reklamacji
Pozdrawiamy
Stylowa Łazienka"
Minęło 10 dni i NIC !!

16. november 2023

Absolutnie odradzam

Absolutnie odradzam. Niestety okazuje się, że towar opisano jako dostępny i wysyłany w 48h, jest niedostępny i trzeba zaczekać... miesiąc! Ale OK, poczekam. Po upomnieniu się status zamówienia zmienił się na "wysłane". Ale poza tym brak informacji czym wysłane, nr listu itp. Dzwonię, pani powiedziała, że sprawdzi na magazynie i oddzwoni. Brak kontaktu więc trzy godziny później dzwonię znów i okazuje się, że nie została wysłana, może wyślą tego dnia. Nie wysłali, znów się upominam, w końcu po 3 dniach od informacji WYSŁANE, wysłali rzeczywiście. I towar zapakowany byle jak dotarł niesprawny, luźny termostat na baterii. Teraz zaczynają się schody z reklamacjami. Nigdy więcej nic tam nie kupię. Olewanie klienta.

19. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam, niepoważna firma, długi czas oczekiwania i nie wiadomo czy towar w ogóle dostanie dostarczony, w międzyczasie firma zmienia status zamówienia - najpierw że towar wysłany, potem po telefonicznej reklamacji, że być może będzie wysłany za 1- 2 dni. Kompletna porażka.

20. marts 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sam proces zakupu w porządku, dalej dramat

Sam proces zakupu w porządku. Jednak w przypadku kłopotów z towarem, zaczyna się dramat. Fatalnej jakości mebel rozpada się podczas montażu, dostarczone nowe elementy mają inaczej nawiercone otwory montażowe, więc złożenie mebla okazuje się niemożliwe. Sprzedawca odsyła mnie do producenta (brak znajomości przepisów?), czekam na odbiór nieszczęśliwej szafki, a dział reklamacji jedyne co potrafi zrobić - to odesłać mnie do producenta i kontaktować się z producentem w sprawie odbioru reklamowanego towaru. Zabawa ciągnie się od maja, kto ma na to cierpliwość i czas? Obsługa klienta to dramat, odpisują po jednym zdaniu i nie poczuwają się do odpowiedzialności za sprzedawany towar.

8. september 2022

Procedura Zwrotu to koszmar

Początkowo byłam bardzo zadowolona z obsługi, możliwości rabatu na całość zamówienia. Jednak zwrot to istny koszmar!!! Były mi podawane sprzeczne informacje co do procedury, wysyłane kolejne druki do wypełniania i trwało to tygodniami. Strata czasu i nerwów.

2. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Moja reklamacja rozpatrzona była szybko…

Moja reklamacja rozpatrzona była szybko i pozytywnie -;) ... ale tu zaczęły się schody przez pół roku nie mogę doprosić się wysłania jednej części do zakupionego zestawu mebli łazienkowych - od miesiąca teoretycznie jest wysyłana co poniedziałek - szkoda że mam do siedziby TEJ firmy tak daleko ... może bym im pomógł spakować paczkę i wysłać ... śmiech na sali i proszę uważać

21. oktober 2020

D R A M A T !!!

D R A M A T !!!! UWAGA NA TA FIRME !!! BRAK ZWROTU SRODKOW PO ODSTAPIENIU OD UMOWY KUPNA W TERMINIE 14 DNI !!! Potencjalny kliencie sklepu stylowalazienka.pl Jesli czytasz ten komentarz to zastanow sie co najmniej kilka krotnie czy chcesz tracic pieniadze, czas i nerwy aby kupowac cokolwiek od firmy STYLOWA ŁAZIENKA. Kupilem w tej pozal sie boze "firmie" grzejnik lazienkowy. Grzejnik zostal uszkodzony przez kuriera ... i tu zaczely sie problemy. Towar byl BARDZO SLABO zabezpieczony (ciezki grzejnik zawiniety tylko w folje stretch !!!). Oczywiscie sprzedawca twierdzi ze byl swietnie zabezpieczony - chociaz UWAGA oni nie wysylali tego grzejnika i go nie pakowali tylko bodajrze producent z ktorym prawdopodobnie maja umowe na dropshoping ... Po wymienieniu kilku maili z prosba o szybkie przeslanie grzejnika (mialem juz umowionego hydraulika i w spoldzielni spuszczenie wody z kaloryferow) na poczatku twierdzili ze wysla od razu nowy grzejnik. Oczywiscie tego nie zrobili i dzien przed planowana wymiana poinformowali mnie ze nie dostane nowego grzejnika !!!! W zwiazku z tym kolejnego dnia zlozylem wypowiedzenie umowy kupna towaru przez internet w terminie 14 dni od zakupu bez podania przyczyny. DZISIAJ MIJA JUZ 18 DZIEN OD SKUTECZNEGO DORECZENIA ODSTAPIENIA OD UMOWY I NIE OTRZYMALEM ZWROTU SRODKOW NA KONTO !!! POMIMO KILKU MAILI - WIEKSZOSC Z NICH POZOSTAJE BEZ ODPOWIEDZI !!! BRAK INFORMACJI KIEDY BEDZIE ZWROT PIENIEDZY !!! FIRMA STYLOWA LAZIENKA - nie dziala zgodnie z prawem, osoba z dzialu reklamacji nie wie nawet (i nie chce przyjac do wiadomosci) ze towar w transporcie do czasu doreczenia i podpisania odbioru przez kupujacego jest wlasnoscia sprzedajacego i to on odpowiada za ten towar !!!! Prawdopodobnie sprzedawca teraz czeka na uznanie jakis ich reklamacji od producenta czyli firmy ktora prawdopodobnie wysylala ten grzejnik ze swojego magazynu i MAJA ZA NIC ZAPISY Z USTAWY KONSUMENCKIEJ. PRZETRZYMUJA BEZPRAWNIE MOJE PIENIADZE !!! TO JEST CZYSTE ZLODZIEJSTWO !!! SPRAWA DZISIAJ TRAFILA DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA. SZANOWNI PANSTWO - POTENCJALNI KLIENCI JESZCZE RAZ STANOWCZO PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W SKLEPIE INTERNETOWYM stylowalazienka.pl FIRMA JEST NIEPROFESIONALNA, DZIALA NIEZGODNIE Z USTAWA KONSUMENCKA, KLIENT DLA NICH NIC NIE ZNACZY. NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!! NIE POLECAM !!!

30. juli 2019
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nie polecam. Zamowilem produkt, po 2 dniach dostalem maila z informacja, ze produkt bedzie opozniony, ale zapewniono mnie ze zostanie dostarczony do konca miesiaca. Tak sie nie stalo, i po kolejnym miesiacu (!) opoznienia i rozmowie telefonicznej zapewniono mnie o wysylce produktu w nastepnym tygodniu, czego tez nie zrobiono. Ostatecznie zdecydowalem sie na rezygnacje z zakupu i zwrot pieniedzy.

28. august 2018

Terrible customer service

Once they have your money they don't care. Really terrible customer service. I had to send 30 emails and make 2-dozen calls over the course of 42 days to get a usable product.
The product initially arrived damaged. I notified them immediately, but they did nothing, and were extremely unhelpful. Steer well clear if you want to save yourself trouble.

Naprawdę straszna obsługa klienta. Musiałem wysłać 30 e-maili i wykonać 24 zadzwon w ciągu 42 dni, aby uzyskać użyteczny produkt.
Produkt początkowo przybył uszkodzony. Natychmiast powiadomiłem ich, ale oni nie zrobili nic i byli bardzo nie pomocni. Nie używaj ich, jeśli chcesz oszczędzić sobie kłopotów.

4. januar 2018

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.