Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.
Tagtækkervej 9, 5230, Odense M, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super dejlig kundeservice i Vejle butikken!
Smilende og imødekommende personale der endda hjalp mig med at finde de rigtige farver broderigarn

Besvarelse fra STOF 2000
Kan stærkt anbefale at handle med Stof2000, har både været glad for deres butikker og nu netshop
Jeg sendte en mail ang. reklamation af en beskadiget varer fra nethandel
Super god service, hurtigt svar og jeg får tilsendt en ny varer snarest

Besvarelse fra STOF 2000
Vi var ude for at købe stof hos stof 2000, hvor vi fik en meget dårlig og uforskammet behandling en af jeres medarbejder. Hun sagde, I må ikke komme næste gang for at købe stof, bare fordi vi sagde, at vi venter med at købe stoffet hos jer. Men vi købte den stoffet alligevel på trods hun talte meget grim til os. Jeg håber I går videre med sagen.
Hej det var Nørrebrogade, hvor vi besøgte butikken.

Besvarelse fra STOF 2000
Uforskammet service i Stof 2000 i Svendborg. Min mor blev betjent af en yngre kvinde i dag og blev talt irriteret og respektløst til. Til sidst bedte min mor om at få en anden til at betjene sig.
Længere levering end angivet. Ingen besked når varen blev afsendt. Ingen svar fra kundeservice på e-mail. Varen fejlede dog ikke noget.
Verdens bedste service og fremragende kvalitet 😍 Hurtig leveringstid på webshoppen og altid hjælpsom kundeservice. Alt er 100% i orden ✔️
Jeg anmelder meget sjældent men den hjælp jeg fik forleden da i Stof 2000 butikken i Frederiksborggade hos Lisbeth fortjener en stor tak. Jeg vil gerne quilte en forårs jakke på baggrund af en quiltet vest de har udstillet på første salen og det er en udfordring hvis ikke man har prøvet det før. Hun forklarede meget tydeligt de enkle trin der skal til og Lisbeth gav mig bare mod til at hoppe ud i mit projekt. Og fedt at hun også opfordrede mig til at komme ind med min færdige jakke! Hun sagde at det er altid hyggeligt at se hvad folk har lavet. Tænk at de tager sig tid til det! Tak Lisbeth , vi ses :)
Helt vild langsomt, jeg bestilte varer søndag den 21/11, og efter flere dage uden at høre noget skrev jeg første gang. Fik svar tilbage at min odre ville blive pakket hurtigst muligt. Jeg skriver senere på ugen igen men modtager intet svar. 1 december skriver jeg igen om hvor min pakke er, den er så i samme moment kommet til pakke shoppen. Desværre mangler halvdelen af min odre og jeg tager igen kontakt. Kundeservice svarer om jeg stadig ikke har modtaget mine varer, jeg svarer tilbage at nej jeg mangler mine metervarer. Har herefter intet hørt, ikke set skyggen af mine bestilte varer eller fået svar tilbage. Har sendt flere mails. I dag er det den 7. December og intet fået. Og jeg har ikke bestilt til Black friday. Jeg synes det er virkelig ærgerligt og sidste gang jeg handler online her.
Stof 2000 i Næstved har den dårligste service…. Når man kommer ind i forretningen og spørger efter noget, så er der ingen hjælp at hente. Med mindre man er fast kunde. Og det er langt fra første gang jeg har oplevet det.
Bestilte varer i lørdags at jeg skulle have brugt i weekenden, hvilket var tids nok, da der stod levering 1-3 hverdage.
Jeg har nu både i går og i dag forsøgt at ringe, men bliver ved med at være nummer 1 i køen til deres kundeservice ( ventede 40 min i går og 30 i dag). Så nu må jeg ud at finde hvad jeg skal bruge et andet sted, trods pengene blev trukket fra min kort for 3 dage siden.
Dårlig kundeservice!
Mega sløve i betrækket til at få deres varer sendt. Ikke første gang vi prøver det. Men bestemt sidste.
Kan se det er et helårligt problem for jer, og ikke et ferieproblem som i beklager jer med. Ta det nu til jer og få løst problemet. En virksomhed skulle ikke gerne få samme kritik mere end 1 gang før der er fokus på det. Alt andet er uprofessionelt
Har bestilt mange gange og har altid kommet hurtigt. Der stod 2-5 hverdage. Jeg bestilte den torsdag kl 4. Jeg fik den lørdag kl 12 samme uge. Helt fantastisk. Vil 100% bestille mere her fra

Besvarelse fra STOF 2000
Når der står 1-3 dages levering så ikke tro på det !!
Jeg lage en online bestilling mandag som var en hellig dag. Vi regnede også med at vores varer først bliver "godkendt" tirsdag og tæller fra tirsdag af. Nu står jeg Tirsdag ugen efter og stadig intet hørt fra dem.
(Det skal lige siges at jeg har valgt at afhente i butikken)
Der er altså nu gået 4-5 hverdage og vi har stadig ikke hørt noget fra butikken. Selvom vi både regnede med at det ville komme torsdag senest fredag. Problemet er at vi skulle bruge pakken i fredags ! Det var seriøst min Første gang jeg handlede hos jer og sidste gang !!!!!!! Væreste oplevelse

Besvarelse fra STOF 2000
Stof2000 Kbh K er en rædselsfuld oplevelse. De har haft mange mange måneder til at forstå maskelovgivning ink undtagelsesreglerne. Det har de dog valgt IKKE at sætte sig ind i og idag nægtede de mig betjening og smed mig ud af butikken, trods at jeg fulgte loven og at de ikke gjorde. Her er Sundhedsstyrelsens regler i et uddrag:
"Husk, at der kan være en god grund til, at en person ikke bærer mundbind, og at årsagen ikke altid er synlig.
Der skal ikke forelægges dokumentation, som fx en lægeerklæring, for at en person af den ene eller anden grund ikke kan anvende mundbind eller visir, og der er ikke et krav om dokumentation, hverken i kollektiv transport, på restauranter, butikker mv. Vi anbefaler, at personer der af ovenfor nævnte grunde ikke anvender mundbind eller visir, ikke bortvises eller bliver nægtet adgang." De anbefaler at personer IKKE BORTVISES. Nå da da, det var pudsigt Stof2000!
Min oplevelse: Jeg går ind i butikken og spørger efter et produkt. En ung pige siger at det er ovenpå, og siger "skal du ikke have mundbind på?". Jeg svarer - som jeg efterhånden er rutineret i efter mange måneder - at jeg er fritaget. Butikkerne har haft god tid til at lære loven. Jeg har kunnet loven i lang tid. Jeg går ovenpå. Jeg smiler til en ældre ansat og begynder at lede efter stof. Jeg finder det ikke men den ældre dame, vi kalder hende Bente, er gået hen til mig. Jeg spørger efter produktet, hun siger "du skal have maske på eller badge". Jeg forklarer hende at det er jeg fritaget for, og badge er ikke et krav. Men for sent; hendes reptilhjerne har allerede taget over.
Service, medmenneskelig og almindelig høflighed er ude af vinduet og ind er diskrimination for fuld hammer. Stof2000 bør spørge sig selv om de er til for sig selv, eller kunderne. Hvad er jeres projekt? At sælge ting, eller at diskriminere mod medborgere?
Jeg tager det pænt, og forklarer hende at lovgivningen tydeligt siger at man ikke skal have et badge, jeg er blot fritaget. Hun siger at de har deres egne regler. Jeg undrer mig og siger at der er en lovgivning, og om hun er bevidst om at de er i færd med at bryde diskriminations lovgivning? Hun hører slet slet ikke efter og gentager at deres chef har lavet sine egne regler. (igen: ulovligt). Hun synes jeg skal ringe chefen op. Det har jeg ingenlunde behov for, og jeg begynder at gå. Mens jeg er på vej ud, følger hun efter mig og siger jeg skal gå - som om hun er blevet blind af sin egen uhøflighed og ikke ser at jeg er på vej ud.
Fuldstændig vanvittig opførsel.
Kan man argumentere for, at de ikke er ansvarlige alene, og at det også er politikere og mediers skyld, at disse mennesker er blevet gale? Ja, men det er er større psykologisk afhandling som kræver et andet forum.

Besvarelse fra STOF 2000
Underlig online forretning, 2 gange har jeg bestilt noget, udfylder alt og betaler via mobile pay.. Man regner med ordren er gennemført men efter et par dage er anmodningen udløbet på mobilepay.. Man hører intet og modtager intet..

Besvarelse fra STOF 2000
Har købt 4 monterings puder med fjer og dun. Prisen er 280kr for alle. Fjer og dun går ud gemmen både monteringspude og velurbetrækket i alle puder.... de kan faktisk ikke bruges. Butikkens svar var at det havde de aldrig hørt om før og kunne ikke gøre noget for mig
Købte fjer til påske og fik fantastisk service af det søde personale på Nørrevold. Dejlig butik med god betjening :D

Besvarelse fra STOF 2000
Har netop handlet i stof2000, 7100 Vejle. Det mest hjælpsomme, tålmodige og kompetente personale - jeg er stor fan!!!
Christina Nørby

Besvarelse fra STOF 2000
Jeg var inde at handle i den inspirerende butik ved Nørreport station. SÅ dejlig service, positiv stemning og fantastisk hjælp fik jeg fra personalet i butikken. De er både dygtige, vidende og servicemindede. Kan kun anbefales.