Var lidt for hurtig på tasterne, og fik bestilt et nodehæfte i stedet for en LP. Returnerede varen i det øjeblik, jeg havde modtaget den - og vedlagde returblanketten. Skrev til Stepnote en uge senere... Se mere
Opdateret: jeg havde ikke fået min pakke efter et par dag, og efter at ha kontaktet dem via forskellige medier blev jeg ringet op af Step Note’s ejer. Det viste sig at være sket en fejl, hvilket jo... Se mere
Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder. Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at væ... Se mere
Fantastisk service hos Stepnote.dk! Jeg handlede hos Stepnote.dk den 22. december og bestilte tre bøger. To var på lager, men jeg havde overset, at den tredje ikke var det. Jeg kontaktede kundeservic... Se mere
Hos Stepnote sætter vi Service højere end noget andet. Du kan ringe eller emaile os i dagtimerne mellem 09-15.00. Vi svarer emails meget hurtigt. HUSK, der står fagfolk med stor erfaring inden for Musikundervisning, udgivelser noder og musikbøger bag Stepnote...vi går skridtet videre der hvor de andre stopper.
Sortedam Dossering 7D, 2200, København N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hmmm, da vi åbnede pakken juleaften, konstaterede vi, at sangbogen ikke var pakket ind i fx bobleplast med det resultat, at alle fire hjørner var blevet trykket undervejs i forsendelsen. Øv øv.
Lotte Smedegaard

Besvarelse fra Stepnote
Har modtaget en bog med adskillige ødelæggelser på omslag. Henvendelse i håb om hurtig afklaring uden nogen form for reaktion. Meget skuffende.

Besvarelse fra Stepnote
Hurtige og effektive, kun 2 dage fra bestilling til jeg kunne hente den bog jeg havde brug for. tak
Alt fungerer. Fint med selvstændigt valg af forskellige leveringsmodeller
Fantastisk hurtig levering - pakken kom allerede dagen efter 😃
Stepnote er en meget serviceminded forretning.
Når man ikke selv har styr på egne opdateringskøb, så har firmaet det :-)
Hurtig levering efter bestilling. Sendte et spørgsmål til kundeservice mandag, men ringede fredag da jeg ikke havde fået svar. Kontakte kundeservice pga. en transportskade - de sendte en ny vare (i meget bedre indpakning) samme dag. Handler gerne hos Stepnote igen.
Varm anbefaling herfra. Mange muligheder, til at betale og hurtig levering.
Flinke folk, der yder fin kundeservice.
Lidt besvær med at bestille de nedsatte varer - resten gik fint igennem. Leveringstiden o.k., men måtte annullere en sangbog, der først skulle genoptrykkes - og det firma havde ingen tidshorisont for levering. Da den var væk kom resten af noderne i løbet af få dage.
IGC 4130 Viby S

Besvarelse fra Stepnote
Tak for hurtig ekspedition af de nye højskolesangbøger - er aktiv underviser og mine elever bliver præsenteret for vore Sangskat.