Stepnote  Anmeldelser

1.464

4,7

Var lidt for hurtig på tasterne, og fik bestilt et nodehæfte i stedet for en LP. Returnerede varen i det øjeblik, jeg havde modtaget den - og vedlagde returblanketten. Skrev til Stepnote en uge senere... Se mere

Opdateret: jeg havde ikke fået min pakke efter et par dag, og efter at ha kontaktet dem via forskellige medier blev jeg ringet op af Step Note’s ejer. Det viste sig at være sket en fejl, hvilket jo... Se mere

Jeg købte søndag 5. Januar akkorder, noder med mere til TV2’s Tidens kvinder. Jeg fik ingen bekræftelsesmail som ellers lovet og fik trukket penge uden at have modtaget noget. Det viste sig at væ... Se mere

Fantastisk service hos Stepnote.dk! Jeg handlede hos Stepnote.dk den 22. december og bestilte tre bøger. To var på lager, men jeg havde overset, at den tredje ikke var det. Jeg kontaktede kundeservic... Se mere

1. Musikbutik

Hos Stepnote sætter vi Service højere end noget andet. Du kan ringe eller emaile os i dagtimerne mellem 09-15.00. Vi svarer emails meget hurtigt. HUSK, der står fagfolk med stor erfaring inden for Musikundervisning, udgivelser noder og musikbøger bag Stepnote...vi går skridtet videre der hvor de andre stopper.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.464)

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God personlig kontakt.

God, personlig kontakt med ejerne. Hurtigt tilbagevenden på henvendelser pr email.
Vover de 5 stjerner, selv om jeg ikke har så mange erfaringer at bygge på.

16. maj 2021

God hjemmeside, hurtig levering men dårlig distributør

God hjemmeside og hurtig levering. Også godt at jeg kan bruge Mobilepay til betaling. Men kunne godt ønske at jeg kunne vælge en anden distributør. GLS har desværre en dårlig vane med at leverer til anden pakkeshop end ønsket, og når jeres underleverandør ikke lever op til sit ansvar falder det tilbage på jer. Derfor får i kun 3 stjerner. Ville ønske jeg kunne vælge mellem eks Dao eller Post Nord.

8. april 2021

Hej Morten
Mange tak for dine roser og din ordre :-)
Jeg er ked af at høre at GLS ikke lever op til dine forventninger. Vi har meget få fejl med GLS som leverandør, men vi er godt klar over at der har været nogle sager med at de leverer til anden pakkeshop og det er uheldigt.

Men men, det sker også med PostNord og DAO laver også fejl, det kan desværre ikke undgås. Vi kan ikke bruge DAO da de ikke tager alle bogformater, fx er nogle af vores udenlandske titler noget større end A4 og det tager DAO ikke, Postnord har vi haft og de lavede alt for mange fejl til at vi vil bruge dem.

Jeg ville sådan ønske du anmeldte GLS da det er det Trustpilot er lavet til, at anmelde den leverandør der er ansvarlig for de fejl og mangler der kan opstå, din anmeldelse af dem er vigtig hvis de skal rette op på deres fejl og service.

Mvh
Bo Lauenborg

Det har altid fungeret upåklageligt

Det har altid fungeret upåklageligt, når jeg har handlet hos Stepnote

22. februar 2021

Hej Birgit

Tusind tak for din finde anmeldelse, vi er så glade for at du handler hos os. :-)

bedste hilsner
Stepnote

Fin betjening og god rådgivning på…

Fin betjening og god rådgivning på hjemmesiden,

22. februar 2021

Hej Ilse

Mange tak for din finde anmeldelse, vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service og hjemmeside :-)

Bedste hilsner
Stepnote

Bogen

Glæder mig til at få min bog. Håber at leveringstiden holder.

12. februar 2021

Kundeservice i top

Har handlet her to gange, første gang uden mindste problem. Anden gang var der problemer med at få en bestemt vare, men Stepnote tog selv initiativ til at løse problemet, og til sidste fik jeg varen helt gratis. Det kalder jeg god service!

21. januar 2021

Tak for de fine ord!
Med venlig hilsen, David Nejrup

God oplevelse

Super let og enormt hurtig kundeservice. Glæder mig meget til min nodebog, og Stepnote kan klart anbefaldes.

3. januar 2021

7.12.20 Bestiller jeg en bog

7.12.20 Bestiller jeg en bog, 21.12.2020 trækker Stepnote pengene for bogen på min konto. Jeg har fortsat ikke, 29.12.20 modtaget bogen. Jeg har sendt en "kontakt formular" to gange, uden at få kontakt til Stepnote, jeg har ringet og deres telefon svarer, oplyser at de har travlt. Jeg har også sendt en SMS, også uden resultat

29. december 2020

Hej Frank
Først og fremmest skal du have en undskyldning for, at din ordre blev forsinket fra du bestilte til vi afsendte den! Det er en fejl at den ikke blev sendt inden for 2 hverdage.
Din ordre blev sendt d. 18.12. og samme dag får du en emailbekræftelse på at ordren er sendt.
Når jeg nu slår din ordre op, kan jeg se at du har valgt levering med Postnord Maxibrev. Da Postnord er 5-7 hverdage (som vi oplyser ved bestilling) om at levere, er det årsagen til at din bog desværre ikke er kommet frem til dig endnu.
Havde vi ikke været forsinket med afsendelse, var den nået at komme frem inden jul.

Mht. til svar på kundeservice, så holder kundeservice lukket på tlf. mellem jul og nytår som vi oplyser om på kontaktsiden. Det er derfor du ikke har fået svar på dine henvendelser.
4. januar er vi tilbage og svarer alle henvendelser.

Jeg vil dog straks søge efter din mail og besvare den med en kompensation for vores del af forsinkelsen.
Vi arbejder hele tiden for at give vores kunder en god oplevelse, men nogle gange fejler vi - og så er vi ikke blege for at give en undskyldning og en kompensation.

Indehaver, David Nejrup