Komen afspraken na en snelle levering. Ook contact gehad via de telefoon met Richard ik had nog een aantal vragen hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Ook ervaring gehad met een andere hifi winkel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Einer von 2 bestellten REL T7X Subwoofern wies ein deutlich hörbares Brummen über mehrere Meter auf. Gerät wurde eingeschickt und begutachtet. Angeblich war kein hörbares Brummen vorhanden und... Se mere
Stassen heeft mij alle mogelijkheden geboden om diverse versterkers te kunnen testen! Er werden goede eerlijke adviezen gegeven binnen gegeven budget door Tim en Richard. Bob had alle geduld bij veel... Se mere
Ik heb in november 2025 bij Stassen Hifi een goede versterker met goede boxen gekocht. Wat ik erg fijn vond was de ruimte en tijd die ik kreeg, waarbij ik de indruk kreeg dat de grootte van mijn beurs... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Stassen Hifi is al meer dan 50 jaar de toonaangevende specialist op het gebied van audio en video. In ons luisterkasteel kunt u highend hifi beluisteren en vergelijken.
Kontaktoplysninger
Grotestraat 23-25, 5931CS, Tegelen, Holland
- +31 77 320 7320
- Stassen@Stassen.nl
- www.stassen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlot geholpen
Vlot en vaardig geholpen met de aanschaf van een Oppo UDP-203. Binnen een uur na de bestelling Track-and-Trace voor het pakket ontvangen. Kom graag bij Stassen terug.
top product
top product, scherpe prijs. jarenlange ervaring met hun goede service
Beoordeling Stassen Hifi
Goed sdvies, goede service zeer professioneel bedrijff
Toller Service
Toller Service, 1A Ware, hier kaufe ich wieder !!!
Professioneel
Professioneel, leuk, doen wat ze zeggen, correct,
Ruim 1.500€ voor receiver die nooit naar behoren gewerkt heeft.
Ik betaalde ruim 1.500€ voor de high-end receiver TX-NR3010 van Onkyo (de enige die THX Ultra ondersteunt), maar ik ontving een kapot toestel zonder beeld of klank. Hij werd gerepareerd, maar de klank viel terug steeds langer volledig uit. Bij de 2de reparatie heeft hij na een luide knal mijn dure subwoofer kapotgeblazen in een soort kortsluiting. Nu komt hij net (na meerdere maanden) uit de 3de reparatie, en mag ik intussen steeds betalen voor ik hem terugkrijg omdat hij intussen uit garantie is (dit is een toestel van 25kg, dus dat stuur je niet even snel terug uit Be naar NL. Ik leefde er maar mee tot hij echt langer dan 30min uitviel & ook een jaar niet gebruikt)... en vertoont hij meteen terug hetzelfde probleem.
(Als ik het probleem merk binnen het kwartier, moet het zeker aan het licht gekomen zijn bij een minimum aan Quality Control, maar toch werd hij opgestuurd)
Ik voel me bedrogen zowel door Onkyo als de handelaar.
hoe is het afgelopen: reactie op mijn review was er meteen, maar 3maand later heeft men nog geen verantwoordelijkheid genomen. Men schuift alles af op Onkyo die blijkbaar AVTrader, intussen hernoemd als Stassen, negeert.
Mijn conclusie & advies: Stassen is niet meer dan een dure koerierdienst zonder garantie of verzekering. Koop geen duur toestel, want als het niet werkt ben je je geld volledig kwijt. En betaal zeker niet voor herstellingen voor je het toestel heb kunnen testen! (met geslepenheid zoals trage & halve reparaties, word je voorbij de garantietermijn getild). Gegeven mijn ervaring vermoed ik dat ze gereviseerde & gebrekkige toestellen slijten via het internet, om er zo vanaf te zijn.

Besvarelse fra Stassen Hifi
Outstanding information on the…
Outstanding information on the combination of speakers and amplifiers, streamers and CD players.
They know everything :-)
Perfect information on status of delivery and perfect on time installation and service. Can't be better!
Dali luidsprekers aangeschaft bij Stassen Hifi
Dali luidsprekers aangeschaft bij Stassen Hifi, ondanks dat het aankoopbedrag relatief laag is word je bij deze winkel volwaardig behandeld.
De aanblik v.h. pand is statig, dat kan een drempel zijn voor mensen die geen tienduizenden euro's willen besteden, echter is dat geen issue. Een enorm assortiment aan luidsprekers en componenten opgesteld in vele verschillende "huiskamers".
Ik nam plaats in een van de huiskamers en kon uitvoerig luisteren naar topkwaliteit speakers, waaronder de B&W 800 serie, ik gaf aan dat ik daar (nog) geen budget voor heb, echter is dat geen enkel punt.
Kortom: goede service, nette behandeling en een prachtig assortiment in een warme inrichting.
bezoek Stassen
Onlangs het Luisterkasteel bezocht van Stassen. Ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt van tevoren had men alle tijd voor ons. Na meer dan 2 uur gingen we met 2 speakers naar huis. Ook vroeg ik voor een bijpassende nieuwe geluidsinstallatie maar de verkoper adviseerde mij om eerst de nieuwe speakers bij mijn 15 jaar oude pioneer te beluisteren. waarschijnlijk geeft de oude receiver een beter geluid als een nieuwe goedkoper alternatief werd mij verteld. er werd me dus niet een nieuwe installatie aangesmeerd.
Dit bedrijf is een aanrader
Via mail informatie gevraagd over de Bowers & Wilkins speakers 705 S2 .
Keurig advies gekregen en daarna na informatie via de telefoon besteld.
Betaald via Sisow en binnen een paar dagen geleverd.
Keurig verpakt en afgeleverd met track en trace
En het belangrijkste is dat het geluid subliem is met heel veel details .
Kortom dit bedrijf verdient voor mij een 10
Service en persoonlijke aandacht bij Stassen
Bij Stassen heb ik een nieuwe versterker gekocht. Wat een mooie locatie, schitterende luisterruimtes, vriendelijke en ongedwongen ontvangst en kundig personeel. Op basis van mijn wensen werd een hele set klaargezet waar ik rustig naar kon luisteren en vergelijken. De resultaten besproken en een versterker aangeschaft. Zeer tevreden over mijn aankoop.
Prima advies!
Op een vrijdag bij Stassen naar binnen gewandeld. Er is geluisterd naar mijn wensen en er zijn enkele opties mogelijkheden besproken. Vervolgens een paar uurtjes zitten luisteren en toen een weloverwogen keuze gemaakt.
Thuis is inmiddels alles geinstalleerd en ik heb al menig uurtje mogen genieten van mijn mooie set. De set wordt gebruikt om muziek te luisteren, en als home cinemaset.
Zeer goed gesprek om te kijken wat de…
Zeer goed gesprek om te kijken wat de beste adviezen zijn. Veel tijd om de juiste onderdelen te kiezen. Zeer goede prijzen en geweldige service
reparatie voorverstereker
het duurde langer dan gedacht voordat ik mijn voorversterker terug had van reparatie. Toen ik Stassen vroeg om te informeren bij de fabriek waar de voorversterker was ter reparatie, werd dit meteen opgepakt en werd ik later terug gebeld.
Kort daarna was de klus geklaard.
Prima communicatie
Prima communicatie, alles gebeurt zoals afgesproken. Daar kan ik wel vaker iets bestellen.
Uitstekend advies en snelle levering
Uitstekend advies en snelle levering. Komt afspraken na en de scherpste prijs.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.