Stassen Hifi Anmeldelser

4,5

Komen afspraken na en snelle levering. Ook contact gehad via de telefoon met Richard ik had nog een aantal vragen hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Ook ervaring gehad met een andere hifi winkel... Se mere

Einer von 2 bestellten REL T7X Subwoofern wies ein deutlich hörbares Brummen über mehrere Meter auf. Gerät wurde eingeschickt und begutachtet. Angeblich war kein hörbares Brummen vorhanden und... Se mere

Stassen heeft mij alle mogelijkheden geboden om diverse versterkers te kunnen testen! Er werden goede eerlijke adviezen gegeven binnen gegeven budget door Tim en Richard. Bob had alle geduld bij veel... Se mere

Ik heb in november 2025 bij Stassen Hifi een goede versterker met goede boxen gekocht. Wat ik erg fijn vond was de ruimte en tijd die ik kreeg, waarbij ik de indruk kreeg dat de grootte van mijn beurs... Se mere

1. Hi-fi-butik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stassen Hifi is al meer dan 50 jaar de toonaangevende specialist op het gebied van audio en video. In ons luisterkasteel kunt u highend hifi beluisteren en vergelijken.

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Geen oeverloos handjeklap maar gelijk…

Geen oeverloos handjeklap maar gelijk de beste prijs! Nederlandse modellen, dus geen import, waardoor geen gezeur over garantie. Ik heb ervoor gekozen de bestelling op te halen. Terwijl de artikelen worden klaargezet, krijg je een kopje koffie aangeboden en loop je rond in verschillende luister ruimtes.

23. august 2018

Keurig geholpen en vriendelijk…

Keurig geholpen en vriendelijk ontvangen. Via internet bestelling geplaatst en na mail van Stassen de KEF T-305 boxen opgehaald in Limburg. Ook de rekening werd per mail verstuurd en toen deze niet aangekomen bleek te zijn was een mailtje met de vraag op hij nogmaals verzonden kon worden voldoende om deze alsnog te krijgen. En de boxen, deze bevallen prima, nemen weinig ruimte in en geven goed geluid. Ook de prijs was gunstig door de aanbieding.

23. august 2018

Prima

Prima. Webshop met persoonlijke touch. Prachtige NAD versterker die mijn 20 jaar oude Hepta's precies goed aanstuurt.

10. august 2018

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
Correcte email beantwoording.
Piepkleine opmerking; van mij mag het bestelde in een neutrale verpakking verzonden mogen worden.

9. august 2018

helemaal top.

helemaal top.. ik had de b&w 683 s2 besteld rond 1 uur in de middag. en de volgende dag om klokslag 1 uur was het pakketje eral. spelen geweldig. ik raadt stassen aan voor de beginner tot aan de ware audiophielen. zeer zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel!

9. august 2018