Se, hvad kunderne siger
Ich bin super zufrieden mit Foto Video Smits in Arnhem, Ich haber einen AV Verstärker und Boxen gekauft. Alles funktionierte klasse, der Kontakt ob per Mail oder Telefon, der schnelle Versand, na... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Smits bestaat al sinds 1912 en daar zijn we bijzonder trots op! Met deze leeftijd zijn we de oudste elektronicawinkel van Nederland en misschien nog wel veel verder daarbuiten. De oprichters van het bedrijf, de familie Smits, heeft het bedrijf inmiddels overgedragen, maar wij dragen de naam Smits met trots verder door de tijd. Je kunt je wel voorstellen dat er veel is gebeurd in de afgelopen 100 jaar. Gedurende die periode heeft zich een mooi bedrijf gevormd met een missie die is gericht op ons bedrijf en onze klanten. Wij bieden u kundigheid sinds 1912 en meer dan alleen een goede prijs.
Kontaktoplysninger
Steenstraat 46, 6828CL, Arnhem, Holland
- +31 26 442 6995
- info@smitsarnhem.nl
- www.smitsarnhem.nl
Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden
Wij hadden onze zinnen gezet op een nieuwe, moderne televisie. Bij Smits te koop voor een scherpe prijs en inclusief muurbeugel. Dit laatste in tegenstelling tot de mogelijkheden bij de concurrent. Op de afgesproken dag en tijd is het apparaat voortreffelijk opgehangen en afgesteld. Op de millimeter nauwkeurig! Ook zijn we zo goed mogelijk ingewijd in alle geheimen betreffende de mogelijkheden en de bediening van de televisie. Bij het weggaan vertelde de installateur ons ook nog dat er net een cashback-actie was gestart door LG. Nog €.100.- goedkoper dus! Prima zaak, Smits uit de Steenstraat in Arnhem.
Supergoed geholpen.
Op zondag een set Dali Oberon 3 speakers besteld bij Smits. Kreeg via de website te horen dat de speakers niet meer beschikbaar waren en dat ze mij met een kleine bijbetaling het nieuwe type Dali Sonik 3 konden leveren. Ik heb van Smits dus een aardige korting gehad op de Sonik 3 speakers gehad. Helemaal top dus. Vandaag de speakers 1-5-2026 binnengekregen. Helemaal tevreden over Smits. Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad, die alles meteen regelde. Enige minpuntje is dat ze met DPD versturen. Maar dat is een ander verhaal.
Ich bin super zufrieden mit Foto Video…
Ich bin super zufrieden mit Foto Video Smits in Arnhem,
Ich haber einen AV Verstärker und Boxen gekauft.
Alles funktionierte klasse, der Kontakt ob per Mail oder Telefon, der schnelle Versand, natürlich auch das tolle Angebot......Hifi Freunde, laut euch einfach ein Angebot machen, ihr werdet es nicht bereuen.
Vielen Dank an Foto Video Smits, immer wieder
Uitzonderlijke service !
Wat een uitzonderlijke service! Vandaag ben ik eerder onverwacht langsgegaan in de hoop op een tweede kansje voor een set speakers. Hoewel deze al gereserveerd waren, nam het team de moeite om mee te denken en een oplossing te zoeken die voor iedereen werkte. Ze konden de andere klant zelfs een beter alternatief voorstellen, waardoor ik alsnog mijn speakers kon meenemen—zonder dat iemand benadeeld werd.
Dit is klantenservice op het hoogste niveau: professioneel, eerlijk en vooral enorm klantgericht. Een team dat echt het verschil maakt en waar je met een gerust hart op kan vertrouwen. Absoluut een aanrader!
Super bedrijf
Zeer goede ervaring met Smits Arnhem. Een paar keer telefonisch contact gehad en een zeer goede aanbieding via de mail gehad voor een NAD streamer. De levertijd via DPD was vertraagd en de service van DPD vind ik teleurstellend, maar daar kan Smits niets aan doen.
Na telefonisch contact weer een net antwoord gehad.
Gelukkig is mijn pakket zaterdag aangekomen en staat mijn NAD10v3 nu heerlijk te spelen in mijn kamer.
Zeer tevreden over Smits!
Microfoon onder garantie vervangen - top!
In februari 2026 met een scherpe aanbieding bij Smits de Denon X4800H gekocht. Prima service, demonstratie en uitleg. En super geluid. Net, na een paar keer gekalibreerd te hebben met de Audyssey microfoon, werkte deze niet meer. Onder garantie, zonder moeilijke discussies, is de microfoon vervangen door een nieuwe. En, die werkt - top!
Wel verkopen maar voor garantie zijn ze…
Wel verkopen maar voor garantie zijn ze op vakantie zeer slechte service!!!
Zeer goede winkel! En service!
Goede ervaring bij Smits Arnhem! Ik kreeg deskundig en eerlijk advies, de prijzen zijn mooi en scherp, en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Fijne winkel waar je je welkom voelt zeker een aanrader!
Uitstekende Bluetooth platenspeler voor 'n prima prijs
Uitstekende Bluetooth platenspeler gekocht voor een uitstekende prijs. Smits reageert snel en adequaat op vragen en opmerkingen. Binnen drie werkdagen had ik de speler in huis. Ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop.
Weer een goede ervaring bij Smits.
Na jaren trouwe diens is mijn Sony tv kapot.
Na aanschaf van deze tv bij Smits heb ik geschreven: ik blijf klant.
Dus terug.
Na een uitgebreide voorlichting kreeg ik een LG C5 voor een zeer mooie prijs aangeboden.
Kon m gelijk in de auto meenemen naar huis.
Helemaal top.
Tot de volgende keer.
we hebben onlangs een 77 inch TV…
we hebben onlangs een 77 inch TV gekocht en zijn prima tevreden over het product en over het bedrijf. Vriendelijk, eerlijk en komen afspreken 100% na . Chapau!!!
Ik heb er lang over gedaan om de goeie…
Ik heb er lang over gedaan om de goeie speakers te vinden, ik heb een paar keer in geruild voordat ik de goeie had. Al die tijd ben ik vriendelijk en deskundig geholpen, zelfs met de drukke dagen. Alle lof.
Fijne verkoper, slechte service
Fijne verkoper, echter tweedekans producten zijn er nooit. Is een lokkertje om dan met redelijk grote kortingen een nieuwe aan te smeren.
Op de site staat bij vooraf bellen, gedaan, zou op maandag teruggebeld worden, op woensdag teruggebeld worden, op woensdagmiddag helaas beide keren niet gebeurt. Op woensdagmiddag ben ik er naar toe gereden en het toeval wil dat 2 stuks welke 2e kans aangeboden werden niet meer aanwezig.
Scherpe prijzen én een fijne klantenservice
Vooraf aan de koop een aantal keer contact gehad over verschillende artikelen. Dit zowel via de mail als telefonisch. Ik werd hierbij telkens netjes en uitgebreid te woord gestaan. Naast een goede prijs vind ik dit belangrijk, want dat zegt meestal ook wel iets over de handelswijze na de daadwerkelijke koop en dit was in dit geval helaas ook nodig. Zo was de doos van de tv flink beschadigd bij levering. De chauffeur had hier ook al gelijk even foto's van gemaakt ter vastlegging. Het was toen uiteraard nog niet duidelijk of de tv zelf ook beschadigd was dus ik heb alles gewoon aangenomen. Toen ik de tv uitpakte bleek dit helaas wel het geval te zijn. Ik heb toen gelijk even een mailtje gestuurd met foto's en uitleg. Ik werd diezelfde avond nog opgebeld door een medewerker om excuses aan te bieden en te overleggen. Ze zouden de tv kunnen omruilen of ze zouden een korting kunnen aanbieden. De keuze was helemaal aan mij. Ik heb voor het laatste gekozen en ben blij met de snelle en correcte afhandeling.
Top service!
Ik ging voor een 2de kans versterker, maar die was helaas net voor mijn neus weggekaapt. Omdat het toch blackfriday week was kreeg ik gewoon een nieuwe Marantz versterker voor de zelfde prijs! Wat een super service! Snel geleverd en top kwaliteit!
Televisie besteld tijdens de Black…
Televisie besteld tijdens de Black Friday deals. Prima contact gehad en prima prijs dus besteld. Nog expliciet gevraagd of het een dag later geleverd kon worden, dat konden ze zeker werd verteld. Na betaling wordt het toch opeens 3 dagen later...
Komt niet eerlijk over en hadden ze ook direct kunnen vertellen. Dit voelt echt als klant binnen halen en gewoon mee praten want koopt toch wel.
Ook niet meer reageren op mijn reactie spreekt ook boekdelen.
Erg teleurstellend deze ervaring.
Door de fijne ervaringen blijf ik hier klant!
Sinds een paar maanden diverse zaken bij Smits gekocht (online) De communicatie per mail en telefonisch is helder en zeer behulpzaam.
Ik zie niets anders dan A merken, soms scherpe prijzen, goed advies en snelle verzendingen.
Ook is er enorm sportief om gegaan met een item dat ik kocht en een week later met Black Friday flink goedkoper werd. Ik kreeg gelijk een belletje na mijn mail hierover en het verschil werd gematched omdat ze mijn teleurstelling begrepen.
Dus echt een zaak dat zich positief en goed verdiept in zijn klanten! Een dikke pluim en een aanrader voor iedereen die in de Audio/Video wereld op jacht is naar mooie apparatuur en soms zeer scherpe aanbiedingen op A-merken.
Grt, Rob
Top service
Top service! Ik wilde de LG OLED C4 kopen, maar die was helaas net verkocht. Dus boden ze mij de C5 aan voor hetzelfde geld (Na de cashback van LG). Maar toen kwam LG zelf met een veel scherpere prijs. Dat was geen probleem, het verschil terug gekregen. Echt een top service, snelle reacties, goede communicatie, groot assortiment en hele scherpe prijzen!
Zal hier zeker vaker bestellen!
Super winkel en personeel.
2e kans Marantz versterker online gekocht, deze voldeed helaas niet aan de verwachtingen. Een telefoontje naar de winkel en kon deze zonder problemen omruilen voor een duurder model. Alles was geregeld en kon deze na bij betaling omruilen. Super geregeld, vriendelijk personeel en mooie winkel trouwens. Verdiende 5 sterren
Læs mere om andre typer anmeldelser.