Denken met je mee voor een goede service
Se, hvad kunderne siger
Alles prima
Denken met je mee voor een goede service
Heel erg jammer, doe aangifte
Heel erg jammer, dat dit in een land kan. Blijkt dus voor de 3e maal een website in de lucht te hebben, ik heb het bankrekeningnummer van Mollie gekregen en het bij de aangifte erbij gezet. Helaas kreeg ik onlangs een mail van de politie, dat het nog niet wordt opgepakt. Verzoek aan jullie om echt aangifte te doen, anders een kansloze zaak. Tevens van plan om dit via andere kanalen onder de aandacht te brengen!!
Oplichters gaan door
Oplichters gaan door! Dit bedrijf is momenteel opnieuw aan de gang via Veiligwinkelen bv!!!
Even een extra tip
Even een extra tip, zorg ervoor dat iedereen die geduppeerd is een slechte review op Mollie zet via trustpilot met het webadres van de oplichter smits-elektronica.nl met erbij dat Mollie zeer slechte screening gebruikt. Wellicht worden ze dan eindelijk wakker daar.
EEN GESTOLEN NAAM ! ! !
Ik heb al 35 jaar een gezond en eerlijk bedrijf genaamd: smitselektronica.nl
Nu is er ’n oplichter met de naam: smits-elektronica.nl
Deze naam lijkt heel veel op onze naam, het verschil is minimaal, slechts ’n koppelstreepje!
Deze oplichters maken misbruik van mijn goede naam.
Overigens (mocht u het nog niet doorhebben) de eerste 3 positieve reviews zijn vals, deze hebben ze zelf gemaakt!!!
DUS EVEN VOOR ALLE DUIDELIJKHEID WIJ HEBBEN NIETS MET DEZE OPLICHTERS TE MAKEN ! ! !
Wij worden bestookt met e-mails en telefoontjes van boze klanten die betaalt hebben en hun spullen niet ontvangen hebben van deze oplichters. Ons advies is doe zo snel mogelijk aangifte bij de politie!!!
Afz. de directie van smitselektronica.nl
N.B. BELANGRIJK, KIJK EVEN OP: smitselektronica.nl
LET OP ZONDER KOPPELSTREEPJE DUS ALLES AAN ELKAAR VAST ! ! !
>>>>>>>Dit is 'n andere website ! ! ! ! ! <<<<<<<
Hallo beste mensen graag toch even het bovenstaande goed lezen ! ! !
Ik zie in sommige reviews GEEN: SMITSELEKTRONICA
Tja, dat zijn wij dus ! ! ! (hier word ik 'n beetje wanhopig van)
MOET IK NOG DUIDELIJKER ZIJN, MOET IK HET SOMS SPELLEN OF TEKENEN ? ? ?
Ook ik ben een van de gedupeerd die…
Ook ik ben een van de gedupeerd die door deze site is opgelicht. Inmiddels aangifte gedaan, een melding bij Mollie gedaan en een melding bij Ideal. Ik heb al jullie reviews in de gaten gehouden en geprobeerd zoveel mogelijk actie te ondernemen.
Inmiddels heb ik contact gehad met Mollie. Ze hebben al veel mensen aan de telefoon gehad die te maken hebben met deze oplichting. Zij zijn inderdaad een onderzoek gestart. Meer info krijg ik helaas niet.
Wie hebben er contact gehad met deze beste oplichter? en hoe hebben jullie het geld terug gekregen? is dit geld via Mollie of via Smits elektronica teruggestort?
Update: Ik heb contact gehad met het Juridisch Loket. Deze geven aan een melding te maken bij de Consuwijzer ook zij zullen dan een onderzoek starten als hier meerdere meldingen over komen. Verder gaf ze mij als tip dat je een collectieve claim kan indienen. Hiervoor heb je alleen meerdere gedupeerde nodig. Iemand ervaring mee?
hoe precies stellen jullie mollie…
hoe precies stellen jullie mollie aansprakelijk? Heb al aangifte gedaan en eisend gebeld dat ik geld terug wou maar ze kunnen niks voor mij doen zeggen ze. Ik ben echt radeloos en afwachten is zo moeilijk, ik wil gewoon zekerheid over het geld.
update: weet iemand al wat meer over wat er gebeurd met ons geld en of we het terugkrijgen?
Kortgeding tegen Mollie kanton
Beste allen,
Ik ben bezig Mollie aansprakelijk te stellen, na een mail of 8 met de Legal afdeling kom ik tot de conclusie dat enkel een kortgeding bij de kantonrechter kans maakt om mijn geld mogelijk terug te vorderen. Nu is het zo dat de gedupeerde hier onder ons een koopovereenkomst met Smits-elektronica zijn aangegaan. Echter valt ook de screening aan Mollie te verwijten die wellicht te gebrekkig is geweest. Op dat standpunt wil ik ze aansprakelijk stellen. De griffie kosten bedragen €499,- ik hoor graag of er mensen willen aansluiten, de kosten zullen mogelijk gedeeld worden, eventueel ook verdere bijstand van een advocaat.
Helaas ben ik hier ook ingetrapt
Helaas ben ik hier ook ingetrapt, zondag een laptop besteld en kan helaas fluiten naar mijn geld. Via IDeal betaald, daardoor kwam het vertrouwd over.
Bank ingelicht maar die kunnen helaas niks zeggen ze, alleen advies om aangifte bij de politie te doen? Melding gemaakt bij Mollie en hun gaan het doorzetten naar de verkoper maar doen verder niks. Hoe kan ik contact met IDeal krijgen, via de site kan ik alleen een mail sturen.
Ik heb zondag 19 januari een laptop…
BESTE ROOJ,
Naar aanleiding Van je berichtje beneden wil ik mij aansluiten en vraag ik je om mij een bericht te sturen op Facebook als dat lukt amal bou.
Als dat niet lukt kan je hier achterlaten hoe we evt. In contact met jou kunnen komen
Ik heb zondag 19 januari een laptop besteld bij Smits, website zag er vertrouwd uit KVK nummer kwam overeen etc.. maandag ontving ik een e-mail dat mijn bestelling woensdag geleverd zou worden ivm drukte. Die woensdag dat ik mijn product zou ontvangen ontving ik weer een e-mail dat de bestelling geannuleerd wordt en ik binnen 5 werkdagen het geld terug zou ontvangen. Ik zocht er verder niks achter totdat ik de Website probeerde op te zoeken en Facebook pagina ook niet meer te vinden was. Toen begonnen de alarm bellen te rinkelen en inderdaad mooi opgelicht voor een aardig bedrag. Bij mollie gerapporteerd, iDeal een e-mail gestuurd en aangifte gedaan. Weet niet wat ik nog meer kan doen maar ben bang dat ik ernaar kan fluiten aangezien ik mijn aankoop zondag al had gedaan.. ben onwijs verdrietig
Geprobeerd alles eraan te doen
Geprobeerd alles eraan te doen. Aangifte gedaan. Gerapporteerd bij Mollie. Ideal een mail gestuurd. Maar helaas nog niks. Geprobeerd om via mollie.nl ook te bellen maar daar krijg je alleen gehoor als je zelf wen bedrijf bent. Zou iemand mij misschien kunnen helpen hiermee, hoe ik mijn geld terug kan krijgen...
Net contact opgenomen met Mollie.
Ze zeggen dat ze contact hebben gehad met de verkoper en hij alles gaat oplossen. Het enige wat ik zelf nog kon doen is de verkoper zelf mailen via het mailadres wat ik te zien kreeg. Dit maar gedaan en ben benieuwd...
Nooit mijn Apple AirPods Pro ontvangen
Ik heb net bij Mollie ook een melding gedaan! Ik ga er vanuit net zoals jullie via Mollie mijn geld terug krijg
Helaas zijn wij er ook ingetrapt..
Helaas zijn wij er ook ingetrapt...
Gister een mail ontvangen met dat het geld binnen 5 dagen terug is, maar ik geloof er weinig van.
Wel vrij snel na de bestelling melding gemaakt bij Mollie, en idd ook gezegd dat ze alles moeten bevriezen.
@Blondie, hoe heb jij het geld nu dan terug ontvangen? Of wat heb je er verder voor gedaan? Of is dit dan toch de terugstorting?
Beste gedupeerden jullie moeten contact…
Beste gedupeerden jullie moeten contact met Ideal opnemen en hun aansprakelijk stellen. Ideal had namelijk nooit dit bedrijf toe mogen staan om hun betalingskeurmerk te gebruiken omdat klanten dan het idee hebben dat de website wel te vertrouwen is. Zodoende wordt er een schijnveiligheid gecreëerd omdat mensen van Ideal mogen verwachten dat men gedegen onderzoek doen. De gedupeerden worden door Ideal op het verkeerde been gezet. Wat betreft de website het kvk nummer is gejat, er staan spelfouten en de prijzen zijn te laag. Dit bedrijf had nooit van Ideal gebruik mogen maken. Er loopt nu een onderzoek door Ideal naar dit bedrijf. Ik heb zojuist met ze gesproken. Gedupeerden neem contact op met mollie en doe je verhaal. Naar ik aanneem staat jullie geld nu op een tussenrekening en is het nog terug te krijgen, omdat dit bedrijf nu in onderzoek is gesteld. Een vriendin van mij was ook bijna opgelicht. Na 3 minuten research wist ik genoeg. Ik heb de Politie dinsdag al ingelicht over dit bedrijf om slachtoffers te voorkomen. Ik kreeg te horen dat ik aangifte moest doen. Ik heb de onbenullen wat toewensingen gedaan en de melding ligt nu bij het meldpunt malafide websites. Als de politie adequater had opgetreden waren jullie niet opgelicht. Bedank ze maar op Ecrime at politie.nl
Als jullie mijn adviezen opvolgen moeten jullie je geld terug kunnen krijgen.
Jullie geld is, als het goed is, nu bevroren op de Ideal tussenrekening op advies van mij. Als Ideal jullie niet wil helpen neem dan met mij contact op. Je kunt hun namelijk aansprakelijk stellen. Grt richard
@blondie bedank mij maar. Ik heb ervoor gezorgd - belangeloos-dat er een onderzoek is opgestart en dat alle tegoeden zijn bevroren.
Nu nog de website uit de lucht. Maar de Politie doet geen ene moer aan preventie.
Update dit bedrijf staat nu ook op de website van opgelicht na een tip van de Politie, dus dat betekent dat ze eindelijk in actie komen.
Aan de host van de website is het verzoek gestuurd de website uit de lucht te halen.
Geld terug? Neem contact op met Mollie 0208202070 zeg dat een malafide website misbruik maakt van hun betaalsysteem, dat als hun hun werk beter hadden gedaan dit bedrijf geen gebruik zou moeten kunnen maken van Ideal. Deze rekening is in onderzoek. Dit betekent dat het saldo is bevroren tot nader onderzoek. Geld terugstorten is slechts een simpele muisklik. Laat je niet afschepen. Jullie werken hard voor je geld en het kan niet zo zijn dat dit soort partijen als Mollie, middels Ideal criminelen faciliteren.
Immers, het Ideal logo wekt vertrouwen bij consumenten.
Mollie vertelde mij dat ze 70.000 klanten hebben. Als mijn ongeoefende ogen het na 3 minuten al zien, wat zien hun speciale teams dan, welke fraude moeten tegengaan?
Mollie heeft zich hiermee met een brevet van onvermogen opgezadeld, daar krijgt een paard de hik van.
@riss step, als je niet op je strepen gaat staan krijg je niets voor elkaar. Je moet eisen dat hun jouw geld terugstorten omdat mollie onvoldoende controles heeft uitgevoerd op de verkoper en hun dus medeschuldig zijn. Bovendien is het geld, mijn inziens, bevroren, hangende een onderzoek. Gewoon fel van leer trekken. Met vriendelijk doen bereik je niets.
De verkoper gaat jou echt niet terugbetalen. Dit is alleen tijd rekken, zodat hij eventueel geld weg kan sluizen. Trap er niet in.
Inmiddels is de website uit de lucht.
Laat je niet verleiden bij smits-elektronica
Koop echt niet bij smits-elektronica! Ik heb uberhaupt geen reactie nog niet gekregen van henzelf. Probeer ze te bereiken maar zijn al met de noordezron vertrokken met mijn geld denk ik.
Mijn bank doet pas iets als ze daartoe van de politie opdracht hebben gekregen. Politie doet nu nog niks want moet officieel eerst de levering afwachten en via molly rapporteren natuurlijk ook nog helemaal geen reactie.Ik ga hier zeker werk van maken. Wil of mijn bestelling of geld terug maakt me niet uit hoe lang het duurt.
Daarnaast verschrikkelijk dat ze ook nog meer schade veroorzaken bij een onschuldig bedrijf dat al 35 jaar naar eer en geweten draait vind ik echt vreselijk.
Statusupdate: ik heb mijn geld zojuist terug gekregen via Mollie. Daar had ik al vrij snel na mijn betaling gerapporteerd. Ikzelf kon nog geen aangifte doen bij de politie maar ga zeker overal melding maken van deze laffe praktijken.
Statusupdate II
@Richard van Gilst. Super dat jij hier zoveel in doet en praktische tips geeft! Dank ook dat je ervoor hebt gezorgd dat er bij Mollie een onderzoek gestart is. Ik denk dat ze dat sowieso wel gestart waren gezien de grote hoeveelheid rapporten die er over gedaan werden.
Ik had niet eerder gerust ook als ik zeker was dat dit gedaan was.
@Jim Stuurman. Misschien heb ik wel heel erg geluk gehad want buiten de stappen die al genoemd zijn heb ik geen andere acties ondernomen. Ik heb er onvoldoende verstand van maar kan het zijn doordat ik na kantooruren heb besteld en binnen een paar uur al melding gedaan had dat er voor mijn transactie nog geen druk op de knop was gedaan naar de verkoper? Ik ben door het oog van de naald gekropen.
Ik hoop ook dat die kloothommel die die gedaan heeft moet boeten voor zijn daden!
Oplichting
Oplichting! hele nare praktijken dit. Voor de aankoop kvk bekeken en het zag er allemaal heel vertrouwelijk uit, maar achteraf weet ik wel beter. kvk-nummer veranderde elke dag en mijn bestelling wordt ook met de dag uitgesteld. Mailtjes gekregen dat het erg druk is en dat ik door onderbezetting het geld binnen vijf dagen terug op me rekening krijg, maar ook dat kan ik uit me hoofd zetten!
Oplichting
Klopt geen reet van de KvK! Die verandert om de dag. Daarnaast is het pakketje steeds vertraagd en uiteindelijk krijgen we zogenaamd geld terug binnen vijf dagen.
Oplichters
Oplichters! Op de website staan gegevens van andere bedrijven, die van niets weten!!!
Bestel je iets, je krijgt het nooit! Je geld zie je ook nooit terug. Ziet er gelikt uit, maar is frauduleus!
Bv geen telefoon nummer op de website. Let op!!!!
De 3 positieve reviews zijn nep.!!!
Dit zijn dus flinke oplichters!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.