Sportson Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en MTB cykel inför Cykelvasan, efter ett par veckor efterfrågade jag beräknad leverans då vi inte fått något besked. Inget svar. Beställde från annan sida och fick den skickad direkt. Extrem... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hade problem med sönderdragna skruvar och tog cykeln till Sportson på Kungsholmen. De löste problemet supersnabbt och snyggt. Dessutom för halva priset jämfört med vad de sa att det skulle kosta.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sportson Danderyd bytte däck och slang på min sons cykel. Allt gick bra förutom att de inte såg till att hjulet satt fast ordentligt efteråt. Hjulet ramlade av medan sonen cyklade, lyckligtvis klarade... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag vill varmt rekommendera Sportzon på Backaplan. Då jag köpte en Merida elcykel. Det var en av de bästa cykelbutiker jag besökt. Serviceminded personal med fint bemötande och en genomgången cykel fö... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sportson är en renodlad kedja med cykelbutiker som har alla typer av cyklar samt produkter förknippade med cykel.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

20 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Svindyra priser på tillbehör

Handlade ett kedjelås på butiken i Kålltorp där man lägger på över 100% på rek priser. Köpte ett Citychain 1010 (140cm) för 1999 SEK samma lås hittar man på Bikester för 900 SEK. Tråkigt att man skall behöva känna sig lurad. Blir inga mer köp där.

4. februar 2022
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Butik i Jkpg bra

Butik i Jkpg bra!
Butiken i Jönköping (Solåsen) är mycket bra och tillmötesgående. Lite dyra överlag men personalen är hjälpsam och tillmötesgående.
Sådant betalar man ju gärna för

28. juli 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Lämnade in ett bakhjul en av de första…

Lämnade in ett bakhjul en av de första kantrådshjulen (25-630 udda storlek) som kom till Sverige sent 70-tal.
Jag ville få hjulet fixat, inga problem sa personalen Sportson kungens kurva. Fick tillbaka hjulet, monterade det och upptäckte att det nästan var sämre än när jag lämnade in det. Jag gick tillbaka med det utan att de kunde åtgärda.
Tog kontakt med en annan cykelaffär, de tittade på hjulet och frågade om Sportson hade tagit betalt för jobbet?. Sedan såg vi att Sportson troligen förstört fälgen genom att spänna ekrarna för hårt de var på flera ställen på väg genom fälgen.
Har Sportson inte kompetensen skall de inte ta på sig jobbet. Hur får jag tag på en ny fälg 630?.

11. marts 2021

Besvarelse fra Sportson

Hej Jörgen, Beklagar detta på alla sätt och vi vill naturligtvis försöka hjälpa dig att få ordning på ditt hjul (precis det vi borde gjort ordentligt från början) Har du möjlighet att komma in med det så vi kan se hur vi kan hjälpa dig att få cykeln i rull igen?

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Smidiga att ha och göra med

Smidiga att ha och göra med, bra priser för att ha en vanlig butik.

13. januar 2021

Tack Elvis!

Vi ser fram emot att få ta hand om dig och din cykel fler gånger i framtiden

Bortglömd beställning

Beställde en Seaside bike av Sportson i Birsta. Den skulle komma till butiken en månad senare i början av maj. När jag ringde igen i mitten av maj sa de att de hade mycket att göra och att de skulle höra av sig. I början av juni ringde jag igen och nu verkade det som om beställningen försvunnit. Jag får erbjudande om att få cykeln hemlevererad till Jämtland in om några veckor. Förra veckan kollade om cykeln var på väg till butiken och det skulle dom kolla upp. När jag ringer idag tisdag har dom fortfarande inte ringt och kollat och jag drar tillbaka beställningen.

23. juni 2020

Vägrar konsumentköplagen

Jag köpte en Specialized 2019 för 21000 i Farsta. De lovade fri service i alla Sportson. Vilket var ren lögn. Sen dess har hjullager gått sönder i båda hjul vid olika tillfällen, samt hjullager i vevhus. Sportson vägrar ta detta på garantin. detta är inte förslitningsdelar och ska hålla mer än 12 månader. De bytte även till en kedja som höll i 2 månader och vägrade ta ansvar.

21. maj 2020

Skeva priser

Behövde byta drivlina (kedja, kassett, växel)) på min cykel och gick till butiken på Kungsholmen. Enligt dem skulle det kosta minst 5000 kr och ta två veckor. Tog då cykeln till en konkurrent runt hörnet som tog 1500 kr och hade jobbet klart på två dagar. Cykeln fungerar nu fläckfritt, dock inte med Sportsons hjälp...

29. april 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ganska dyra på service och cyklar

Ganska dyra på service och cyklar, de har några som är kunniga på cyklar och sen en del som bara är mäh. Ingen egentlig anledning att handla där, inte låga priser, inte jättebra service, endast enstaka som är kunniga osv

22. juli 2019

Sportson luras!

Tyvärr lät jag mig luras av trevlig och serviceminded personal. När det väl blev tal om reklamation blev det kalla handen, och enda lösningen verkar vara ARN anmälan. Den dyra el-cykeln levde tyvärr inte upp till alla löften som lovades vid försäljning i varken i batteritid och hastighet och saknade dessutom nödvändiga godkännanden och registrering för att få framföras i svensktrafik. Rådet från mig blir därför akta er från denna kedja och att inte lita på säljarens ord, tomma löften är inget värt när du står fattig med en dålig produkt!

15. februar 2019

Besvarelse fra Sportson

Hej Helena! Det här var ju ingen kul läsning, de cyklar vi säljer från alla leverantörer ska såvitt jag vet vara typgodkända så om du har möjlighet vill jag gärna veta mer om ärendet, du når mig på jonas.holtbo@sportson.se

Med vänlig hälsning
Jonas sportson support

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra service och riktigt bra cykelmekar. Rekommenderas!

Har lämnat in min Cyclo-cross till Sportson i Farsta (fd haninge) några gånger och fått väldigt bra hjälp med byte av styrlager, byte av pedaler med dåliga vevarms gängor, samt allmän service. Alltid trevligt bemöt och bra service, och ett stort plus är att de har riktigt bra cykelmekar :)Rekommenderas!

21. februar 2018

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.