Beställde en MTB cykel inför Cykelvasan, efter ett par veckor efterfrågade jag beräknad leverans då vi inte fått något besked. Inget svar. Beställde från annan sida och fick den skickad direkt. Extrem... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hade problem med sönderdragna skruvar och tog cykeln till Sportson på Kungsholmen. De löste problemet supersnabbt och snyggt. Dessutom för halva priset jämfört med vad de sa att det skulle kosta.... Se mere
Sportson Danderyd bytte däck och slang på min sons cykel. Allt gick bra förutom att de inte såg till att hjulet satt fast ordentligt efteråt. Hjulet ramlade av medan sonen cyklade, lyckligtvis klarade... Se mere
Jag vill varmt rekommendera Sportzon på Backaplan. Då jag köpte en Merida elcykel. Det var en av de bästa cykelbutiker jag besökt. Serviceminded personal med fint bemötande och en genomgången cykel fö... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sportson är en renodlad kedja med cykelbutiker som har alla typer av cyklar samt produkter förknippade med cykel.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sportson Uppsala
Sportson Uppsala - sämst!
Lämnade in cykel för byte av växel bak. Cykeln skulle vara klar på en vecka då dom behövde beställa delar. Veckan gick och jag ringde dagen efter. Nej, tyvärr - jag har varit sjuk och inga delar har dykt upp för dom skickar i bulk. Sen lämnade du in din cykel på dropin och då tar det en månad vilket vi informerat om - var svaret jag fick. Att han har varit "sjuk" har ingeting med saken att göra och är en dålig ursäkt. Jag skiter i om han varit sjuk eller frisk eller vad fasiken han har för privatliv. Hade dom informerat mig om att det tar en månad att laga cykeln hade jag aldrig lämnat in den där, jag cyklar minst tre pass i veckan. Otrevlig attityd i telefon och dom kan inte ens stava till mitt förnamn och efternamn, trots att jag har ett normalt namn vart det oläsligt.
Super!
Efter blivit nekad hjälp med ett tubelessdäck från två andra butiker/verkstäder åkte jag till Sportson Barkarby.
Supertrevliga och kunniga killar hjälpte mig direkt till ett bra pris. Kan vara en av de bättre upplevelserna jag haft med en cykelbutik någonsin. Blir nog min primära cykelverkstad i framtiden.
Allt gott! :)
Köpte cykel på sportson i Borås
Köpte cykel på sportson i Borås, super snabb leverans. Trevlig personal.
Jättenöjd
Levererar inte i tid, får inte alla delar vid leverans, dålig kundservice
Beställde en elcykel hos Sportson i Birsta den 27 maj 2023 genom ett avtal med Personalcyklar. Fick cykeln den 8-9 juni någonstans, men jag fick inga trampor, laddare, manual eller kvitto.
Efter att hela sommaren och semestern gått i princip, så fick jag den 31 juli äntligen laddare, trampor och kvitto. Tramporna var skrapad och tappat färg men jag orkar inte hålla på mer.
Detta efter MINST 7 telefonsamtal där man sagt att man ska "höra av sig", "att det är på väg", "han som har ditt ärende är på semester", fick även SMS en fredagkväll att det "skickas idag" (det gjorde det inte, det dröjde ungefär 3 veckor från det SMSet).
Den sena leveransen skedde även på fel dag, fastän dag var bokad, så ren tur att jag var hemma då. Att tillägga så kom även cykeln på fel dag (man fick ett SMS med datum och tid att välja).
De lovade mig ett presentkort om 1000kr för besväret (det är vad jag betalade för frakten), men det ska dom ändå ha att dom gjort.
Hade jag dock vetat vilken resa detta hade blivit hade jag ALDRIG väntat på detta, då hade jag hellre köpt en cykel på Biltema för 3 månader sedan.
Kommer aldrig mer köpa något härifrån, och jag kommer även be samtliga bekanta och kollegor att aldrig under några omständigheter beblanda sig med detta företag!
P.S Det kan mycket väl handla om leverantörers fel, men då ställer man som företag krav på sin leverantör att sånt här inte ska hända. Det är ändå er produkt som blir levererad och ert namn som blir nedsmutsat, så vems fel det är struntar jag totalt i.
Köpte cykel här nyligen
Köpte cykel här nyligen, proffsigt bemötande och de som arbetar i butiken tar sig tid att hjälpa en. Bra service och ett gott kundbemötande på backaplan i Göteborg.
Lovad leverans cancellerad efter 22…
Lovad leverans cancellerad efter 22 dagars väntan. Dåligt.
Besviken
Besviken , begärde ett utlåtande vad som va fel på bromsen och vilken åtgärd Sportson gjort men de vägrade , de sa att de ej va garanti. De kan ju inte va upp till Sportson att avgöra om det är garanti eller ej , det avgör ju fabrikanten/leverantören. Skickade kvittot till fabrikanten och fick utlägget ersatt , all kred till Canyon. Canyon har bästa supporten jag någonsin upplevt , likvärdigt med Garmin. Sportson butiken va Sundsvall.
Scammy guys.
Scammy guys.
I needed a cargo bike, website said it was on stock and Delivery was 4-5 working days.
I even called the shop in Stockholm to confirm they could deliver it.
10 working days and it has not even been shipped and they don't even have a real ETA for shipping from their "warehouse".
So they are selling things they don't have in stock and cheating consumers.
Basi
Sportson Kalmar
Sportson Kalmar. Lämnade in cykeln för byte av vinterdäck detta skulle kosta 250kr per däck alltså totalt 500kr. När jag skulle hämta så stod det att det kostade 698kr de hade bytt båda innerslangarna fast jag hade bytt de inom de senaste halvåret. När jag ifrågasatte detta sa de att de alltid bytte innerslangarna vid däckbyte som kostade 99kr per däck. Men de angav inte detta i sin ursprungliga prisangivelse.
Fantastiskt butik sportsson I Farsta
Lämnade in cykeln för servicepaket…
Lämnade in cykeln för servicepaket elcykel 1500 kr på Sportson Backaplan.
Hade även problem med att kedjan hoppade av . Fick
dagen efter sms att cykeln var klar och att det kostade 2447 kr .Dom hade utöver servicen bytt kedja och kassett 9 växlar . Fick inget sms om detta bytet men det var ändå ok då jag haft problem med kedjan . Däremot ifrågasatte jag att dom inte rengjort
framdrev och bakväxel som hade gammal "wet" olja när dom nu bytte till ny kedja och kassett . Men fick till svar att det inte ingår ? . Låter konstigt att byta dessa delar och inte torka av gammal olja på övrig drivlina . Nya kedjan blev omedelbart lite svart av den gamla oljan . I servicepaketet ingick mycket som uppdateringar och battericheck men fick ingen info om status .
Jönköping 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Nytt batteri till elcykel
Har en elcykel som är 9 år gammal. Ville köpa nytt batteri hos Sportson i Helsingborg, Väla. Det fick man inte om man inte kunde visa kvittot! Trots att jag hade cykeln med, där batteriet sitter i och jag har alla nycklar med. Kände mig misstänkt för att ha stulit cykeln.
Guldstjärna Kungens kurva!
Köpte en el-cykel med fri service. Sportson Kungens kurva är tillsammans med IKEA bästa butikerna på hela handelsplatsen! Bästa servicen! Snabba, trevliga, lösningsorienterade och glada, varenda gång man kommer dit för service. Guld!
handlar om Sportson Jönköping
handlar om Sportson Jönköping, fick att cykeln var klar kostnad 398, kom dit och då hade dom glömt att lägga till arbetskostnad, skulle då kosta ca 600kr, det gick jag inte med på, fick bra med någon chef, och han var så otrevlig, som jag aldrig träffat någon sådan människa, han tyckte jag inte fattade något, att jag var dum i huvudet, värsta kunden etc etc. jag höll med att man kan glömma men det är ju inte mitt problem får jag en kostnad på sms så är det det som gäller,,slutet blev att jag betalade 398kr inget mer, han sa att jag kunde ta cykeln o gå iväg, det är den värsta människa jag mött som kund, 27/7 2022
Sportson Vasagatan Göteborg
Sportson Vasagatan Göteborg. Suverän och kompetent service av Daniel på Sportson Vasagatan. Tack!
Sportson Kalmar
Sportson Kalmar har varit där ett par vändor och några av deras personal borde gå en kurs i bemötande. Har ett par gånger upplevt att viss personal är ganska ointresserade av kunder och hälsar trött på en. Efter senaste incidenten kommer jag inte gå tillbaka Sportson fler gånger. Lämnade in en cykel på stor service med byte av bakdäck. Efter en vecka började ventilen släppa ut luft på det bytta bakdäcket. Åkte till en annan firma som åtgärdade problemet snabbt och jag fick ett bättre bemötande. Kommer fortsättningsvis hålla mig till firman med gott bemötande.
Snabb service och kunnig personal.
Lämnade in cykeln för cirka två veckor sen, punktering på båda hjulen som åtgärdades inom ett dygn. En vecka efter så började ventilen på framhjulet läcka och jag lämnade in cykeln igen, personalen bytte slangen och inom fem minuter så var det klart utan extra kostnad. Trevlig personal och snabb service.
Ska tillägga att detta var i Örebro.
Besökte deras nyöppnade butik på…
Besökte deras nyöppnade butik på Södermalm. Säljaren stod på riktigt och gäspade och gissade sig till svar på mina frågor om olika cykelmodeller. Helt värdelöst.
Fick fabriksproblem med två vitt skilda…
Fick fabriksproblem med två vitt skilda elcyklar ett halvår emellan, En Batavus Torino E-Go 2015 (Display byttes utan kostnad trots att garantin gått ut!) och en Cargobike flex 2022. Styrdämparen var kass från start så lådcykeln var skitnervös, dämparen var utan tryck från start och gick inte att justera, 3 vardagar efter att jag påtalat problemet fick jag en ny dämpare som jag monterade själv och från ”vaff...är detta?” Gick det till att jag och min 4 åring älskar lådcykeln! NU! Nu får bilen stå.
Sportson på Väla i Hbg är ett underverk av serviceinriktade och kundvänliga cyklister. Gustav, David och Linus är ”top of the line”!
Aldrig ett problem!
Väljer du en annan handlare...då är det ditt problem! :)
I min värld är det märkligt att alla Sportson dras över en kam då det är franchisetagare.

Besvarelse fra Sportson
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.