Sportsdirect.com Anmeldelser

307.206

3,1

Ja, jeg skal være helt ærlig. Jeg savner de store størrelser, når jeg køber mine T-shirts, str. XXL. Mange varenumre synes at være udsolgt. Det ser flot ud på skærmen med det store udbud, men realitet... Se mere

Bestilte 2 dele. Var for små i størrelsen, så jeg vil gerne returnere, men kan ikke oprette returordre, da systemet ikke vil acceptere ordrenr. og emailadresse. Har nu oprettet en case i kundeservice... Se mere

DET ER EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE MAN FÅR NÅR DE SENDER EN PAKKE . FOR MAN VELKE IKKE HVOR DEN SKAL NÅR DE SENDER DAO, FOR SKAL KØRE 30 KM FOR HENTE. HVIS DER VAR NOGET FRIVALG TIL ATSENDER

1. Sportstøjbutik
  2. Campingbutik
  3. Butik med fitnessudstyr
  4. Løbebutik
  5. Foldboldbutik
  6. Sportstøjsbutik

Om Sportsdirect.com

The UK's largest Sports Store, we bring you the best brands at bargain prices, all year round! With stores all over the UK as well as a huge online catalogue, you're sure to find what you're looking for!

Customer Service Opening Hours

Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)

Contact us via Customer Care

Middel

307 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(307.206)

16.439 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

0 stars! Undgå for enhver pris! Avoid at all cost!

Bestilte Asics løbesokker 28. nov. til en værdi af ca. 400 kr tiltænkt som en julegave. Pengene blev trukket 30. nov. Mailede deres customer service 8. dec. da jeg endnu ikke havde modtaget hverken pakke eller blot en bekræftelse på, at var en var sendt. De kunne fortælle, at varene ikke havde været på lager, men at de var bestilt og formentlig ville blive afsendt i løbet af et par dage. Kan tilføje, at der hverken ved bestilling eller i ordrebekræftelsen stod, at produktet var out of stock og finder det forkasteligt, at de hæver pengene uden at være sikre på at kunne levere eller give kunden besked om forsinkelsen.

Pakken kom fortsat ikke, og jeg kontaktede i de kommende uger customer service x 2 og endte med at afbestille, idet pakken ikke længere kunne få frem til jul De bekræftede den 21. dec, at de ville refundere pengene, men har fortsat ikke modtaget dem. Tror inden længe at jeg bliver nødt til at involvere min bank.

Vil således advare alle mod at benytte Sportsdirect!

8. januar 2012

Perfekt

Bestilte vare mandag aften og de blev leveret torsdag middag. (og varene kan trackes)
I modsætning til mange andre butikker betaler man kun en sats i fragt og ikke efter antal artikler. Det gør at man kan "fylde kurven" med deres mange gode tilbud fra 1£ uden at skulle betale ekstra fragt. (8.99£ til Danmark)
Fik oven i købet et megakrus som gave oveni.
Anbefaler dem meget gerne

Made my order monday evening and it was delivered on thursday lunchtime.
Unlike many other stores, you pay only one rate of freight and not by number of articles. It means that you can "fill the basket" with their many good deals from 1 pound without paying extra freight. (£ 8.99 for Denmark) Got even a small gift
Recommend them happy

25. august 2011

Udmærket

Har handlet flere gange på siden og de sender dig varerne fra England i løbet af få dage, så på den front leverer de hurtigere end mange danske butikker.

Priserne er ganske rimelige.
Dog oplevede jeg sidste gang at jeg kom til at bestille en hættetrøje i en forkert størrelse, og jeg opdagede det i samme øjeblik jeg klikkede på bestil knappen.
Derfor sendte jeg dem en email og gjorde dem opmærksom på fejlen, men fik beskeden at de kunne ikke lave om på min ordre selvom den hverken var pakket eller sendt derfra, jeg måtte bare returnere den og de ville straks sende en ny. Det er jeg helt sikker på de ville gøre, men da trøjen havde kostet 20 pund, og porto ville være 19 pund hver vej (3 gange ialt), opgav jeg at returnere den.

3. maj 2011

katastrofal dårlig service

Jeg har skrevet denne anmeldelse, imens jeg stadig venter på at få tilsendt mine ting..
Jeg købte noget tøj den 29januar (dags dato: 6marts)
Det fremgik af orderbekræftelse at dem skulle sendes til Danmark. Efter at den havde været under almindelig toldbehandling i 2 uger, kontaktede jeg derfor DHL for at finde ud af hvad der skete. De fortalte mig så at afsenderen havde indgivet forsendelsen som om den skulle sendes til Norge. Jeg har kontaktet dem omkring 15-20 gange. Og jeg har kun fået 2 svar. under alt kritik!!!!

Jeg har den dag i dag stadig ikke modtaget min pakke. Og under track at trace er den stadig under almindelig toldbehandling!!!!

6. marts 2011

Positivt, positivt, positivt.

Jeg bestilte et par Nike Shox d. 01.03.11. De blev sendt fra firmaet samme dag, og skulle så sendes til Danmark. DHL afleverede min pakke d. 03.03.11 - det kalder jeg hurtig levering.

Skoene derfra er originale som forventet, og der har absolut ikke været nogen problemer med min handel derfra. Jeg anbefaler dem glædeligt til alle andre der ønsker, at gøre sig et godt køb.

3. marts 2011

sen levering og ikke alle varer kom

Bestilte 2 løbejakker og 2 t-shirts, samlet m. fragt 440 kroner. Efter et par dage kommer der en meddelelse om, at de ikke kunne levere en af jakkerne. okay, fair nok.. 2 dage senere, de kunne heller ikke levere den sidste jakke. og så kontakter jeg dem, fordi jeg gik efter jakkerne (t-shirts kostede 1 pund stykket så det var kun tillæg). og siger at jeg synes det er for dårligt at de ikke har de varer. Så skriver de tilbage, at de normalt kun har 1 vare og de bliver sjældent solgt til andre end dem der er i England..... Tak skæbne, så skal jeg da ikke købe noget der fremover.

7. november 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (307.206 anmeldelser)