Ja, jeg skal være helt ærlig. Jeg savner de store størrelser, når jeg køber mine T-shirts, str. XXL. Mange varenumre synes at være udsolgt. Det ser flot ud på skærmen med det store udbud, men realitet... Se mere
Bestilte 2 dele. Var for små i størrelsen, så jeg vil gerne returnere, men kan ikke oprette returordre, da systemet ikke vil acceptere ordrenr. og emailadresse. Har nu oprettet en case i kundeservice... Se mere
Ganske fin, nem bestilling og kom endda 2 dage før leveringsfristen.
DET ER EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE MAN FÅR NÅR DE SENDER EN PAKKE . FOR MAN VELKE IKKE HVOR DEN SKAL NÅR DE SENDER DAO, FOR SKAL KØRE 30 KM FOR HENTE. HVIS DER VAR NOGET FRIVALG TIL ATSENDER
Customer Service Opening Hours
Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)
Unit A, Brook Park East,, NG20 8RY, Shirebrook, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
BILLIGT, stort udvalg og gode kvalitetsvarer.. Hurtig afsendelse.. Men her går det galt! De bruger BRING i Danmark. Og Bring magter så ikke at håndtere forsendelserne, som kun kan bestilles til Pakkeshop/-boks.. Mangler pt. 4 pakker fra SportsDirect som Bring har scannet leveret, men hvor de er vides ikke.. Ærgeligt det skal være leverandør der gør at jeg fravælger at handle på et ellers lækkert site.
Sports Direct har overhovedet ikke styr på størrelser og underleverandører!!!!!!!
Det er kunden der har uret! Selvom klokkeklare beviser ligger lige for, så frasiger Sports Direct sig alt ansvar for at man har fået leveret en forkert vare. Deres kundeservice er under al kritik og mage til ansvarsforflygtigelse skal man lede længe efter.
Selvom man har utvetydig ret i sin sag (jeg bestiller sko i størrelse UK11/EU46 jf. deres hjemmeside, det fremgår tillige af fakturaen, men skoene der leveres er UK11/EU45 som ved modtagelse fremgår af kasserne og på selve skoens mærke). Jeg kontakter dem, de beder om fremsendelse af dokumentation, selvom billeder af hjemmeside, faktura viser 11/46, og kasserne med sko så angiver 11/45, så får jeg at vide at de ikke kan tage sig af hvad der står som EU nummer - de har solgt mig en størrelse UK11, og det er hvad jeg har fået leveret??? Skoen er stadig en str. 45, og ikke 46 som min fod er. På trods af klokkeklare beviser i form af dokumentation og billeder, afviser de mig og kommer med ovennævnte helt syge og dårlige forklaring.
Skræmmende dårlig kundeservice, man tjener mere ved tilbagevendende tilfredse kunder, det har de åbenbart ikke i forretningsstrategien!!! Jeg er til daglig chef for en brite, han fortalte mig om alle de dårlige anmeldelser Sports Direct har, og hvor dårligt et rygte de har i Englang, særligt når folk returnerer deres varer, ser de aldrig penge eller varerne igen - Det er jeg glad for at vide, før jeg d.d. tænkte på at sende to sæt sko retur, nu søger jeg enten at sælge dem billigt til venner eller donere dem til godgørenhed.
Med mindre du er klar til at gamble med køb i blinde, uvidenhed om hvorledes de forholder sig til dine private oplysninger, SÅ ANBEFALES det klart at handle andre steder. I fremtiden foretages alle mine skokøb lokalt ved en etableret forhandler, så har jeg styr på mine penge, kreditkort, skoenes størrelse og et sted hvor jeg kan klage fysisk hvis noget er galt.
Aldrig mere Sports Direct, om de så tilbød varerne næsten gratis.
Bestilte et par trøjer fra Slazenger og et par bukser.
Kvaliteten var ok, men størrelser var helt hen i vejret, trøjer for små og bukser alt for store. Så bestilter 6 trøjer og 3 par bukser i den størrelse det så burde være.
Trods der stod samme størrelse i de tre bukser af samme model var det ene par ca. 5 cm kortere. De har ikke styr på deres størrelser...
Kontaktede kundeservice og modtag deres standart mail om hvad jeg skulle gøre, sendte derefter billeder af forskellen på længden på bukserne og har aldrig hørt fra dem igen.
Skræmmende dårlig kundeservice!!
Jeg bestiller sko i str 41.5. Modtager skoene ret hurtigt, og kassen siger 41.5 men skoene er str 42.5.
Jeg har forsøgt med mail og via msn flere gange, hvor jeg har vedhæftet billeder som tydelig dokumentation. Trods det afviser de mig og kommer med alle mulige dårlige og ubrugelige forklaringer.
Jeg er dybt skuffet over deres manglende ansvarlighed!!
Hold jer langt væk, deres kundeservice er under al kritik.
Selvom man har utvetydigt ret i sin sag (bestiller sko i en str 46 og de sender i mindre størrelse, sender dokumentation og billeder af kasse og sko ind)
vil de ikke anerkende det og nu svarer de slet ikke mere.
Lad være !! Deres "kundeservice" er ikke eksisterende !! Selvom du har klokkeklar ret i at de har sendt et forkert produkt vil de ikke anerkende det og til sidst ignorere de dig bare !!??
Jeg har haft et par hackerangreb i går og i dag, på mit dankort, hvor afsenderen var angivet som SportsDirect. Jeg har aldrig handlet med firmaet. Stig Hegn
Har handlet hos SportsDirect i årevis og kvaliteten er yderst svingende, det er i bedste, allerbedste fald, 2.sorteringsvarer man køber, og har man det i mente, og kan håndtere at størrelserne svinger kolossalt, er det ok, men heller ikke mere.
Halvdelen af det jeg køber ryger til genbrug i kirkens korshær eller hvad det hedder, da det ikke kan svare sig at sende det tilbage.
Selve levering og kontakt er fin, den danske kurer hedder Bring, og man skal afhente det selv på det nærmeste Bring udleveringssted, der bringes IKKE til døren når levering går til Dk
Varerne fejlede intet og dem var der intet at sætte noget negativt på, men da jeg åbnede pakken og vendte bunden i vejret på den pose det blev sendt i.... væltede der og en masse affald ud af posen...
mærkater som ikke hørte til det jeg havde købt, små perler som røg ud og det hele, det var virkelig noget svineri.
Jeg har købt hos dem før og der var ingen problemer og de har gode vare, men nu hvor de smider deres affald med i pakkerne, så gider jeg ikke bruge dem mere. Det er tilmed en af mine favorit butikker i udlandet.
Var ret skeptisk ved at bestille, da jeg havde set de dårlige anmeldelser her. Men de havde som det eneste sted nogle bukser, som er udgået for nogle år siden, og som jeg vidste, sidder utrolig godt omkring mit kunstige ben - så jeg tog chancen. Der gik nogle dage med tavshed efter bestillingen, hvorefter der så endelig kom en update omkring, at min bestilling var på vej, hvilket jeg synes, var lidt underligt. Men de rigtige bukser og i den rigtige størrelse ankom ugen efter. Ikke på adressen, som en anden anmelder her også har skrevet, selvom det er det, man vælger, men i pakkeshop, så det kom ikke bag på mig. Men der var ingen ubehagelige overraskelser.
Betalt for hjemmelevering, men skal hente bestillingen 10 km væk. Det er f..... ikke i orden
Har bestilt herfra flere gange.
Super lækkert og BILLIGT.
Varerne kommer fra England så det er toldfrit. Husk. Betal altid med Paypal når du handler udenfor DK. Det er den sikreste og nemmeste betaling metode.
Eneste minus herfra er deres leverandør ( I øjeblikket Bring, tidligere DHL) pakken leveres ikke til hjem adresse men til pakkeboks.
Dårlig oplevelse med levering og med kundeservice.
Hjemmelevering af varer er bare et tomt løfte ved bestilling, varer leveres direkte til pakkeshop af Bring og SportsDirects kundeservice nægter at anerkende deres fejl, - på trods af at adresselabel tydeligt viser at pakken ikke er sendt som hjemmelevering.
Har købt for flere tusinde kroner hos dem.Har sådan set været tilfreds,bortset fra et par skæve syninger,men sidste ordre hvor de alligevel ikke havde det de reklamerede med,annulerede jeg ordren.Jeg får så en bekræftelse på annuleringen,og at de har ophævet reserveringen på beløbet,og pengene vil være til rådighed efter 4-5 dage,afhængig af min bank.De står stadig reserveret.Jeg ringer til banken,og de fortæller at de ikke har ophævet den.Skriver til sportsdirect og får samme svar igen.skriver igen at min bank siger at den ikke er ophævet,og får samme svar for 3. gang.Pengene er stadig reserveret.DE HAR GANSKE ENKELT VERDENS DÅRLIGSTE KUNDESERVICE.Iøvrigt er hjemmelevering åbenbart blevet tilHENT SELV.
En positiv overraskelse. Super priser og levering uden problemer.
Har bestilt 3 gange hos dem, 2 gange forkerte størrelser af fodboldstøvler og shorts og denne gang blev det til en pakke målmandshandsker hvor de ikke var pakket i plastikfolie og fik dem begge til venstre hånd! Useriøs service!
Hurtig og god levering samt billige priser. Jeg er tilfreds!
Jeg forstår ikke hvorfor denne side kun har så få stjerner.
Jeg bestille et par nye sko til en formidabel pris, som kom få dage efter - endda uden told!
Kan bestemt anbefale denne side!
Vi handler tit på sportsdirect.com og har endnu kun oplevet fejl 2 gange og begge gange er der hurtigt fundet en løsning 👍 vi elsker denne webshop og min mand der bruger str 50 i sko elsker at kunne købe sko og strømper derinde til sig selv, billigt og smarte i forhold til herhjemme 😊