Ja, jeg skal være helt ærlig. Jeg savner de store størrelser, når jeg køber mine T-shirts, str. XXL. Mange varenumre synes at være udsolgt. Det ser flot ud på skærmen med det store udbud, men realitet... Se mere
Bestilte 2 dele. Var for små i størrelsen, så jeg vil gerne returnere, men kan ikke oprette returordre, da systemet ikke vil acceptere ordrenr. og emailadresse. Har nu oprettet en case i kundeservice... Se mere
Ganske fin, nem bestilling og kom endda 2 dage før leveringsfristen.
DET ER EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE MAN FÅR NÅR DE SENDER EN PAKKE . FOR MAN VELKE IKKE HVOR DEN SKAL NÅR DE SENDER DAO, FOR SKAL KØRE 30 KM FOR HENTE. HVIS DER VAR NOGET FRIVALG TIL ATSENDER
Customer Service Opening Hours
Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)
Unit A, Brook Park East,, NG20 8RY, Shirebrook, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super sælger, 6 dage efter jeg havde bestilt, fik jeg mine vare og jeg kunne følge dem hele vejen.
Har nu bestilt på denne hjemmeside mange gange og må sige at jeg aldrig har været utilfreds.
Jeg bestiller dog ikke vare hvor jeg er usikker på størrelsen af hensyn til returnering der jo ikke er så nem når det er UK
Kan anbefales
Jeg kan tilslutte mig de tilfredse kommentarer. Bestilte fredag før pinse og modtog varer tirsdag. Varerne blev sent med DHL Express.
Alle varer var helt som forventet og til en utrolig lav pris.
Der er tilsyneladende stor forskel på deres fysiske og deres online butikker.
Jeg har handlet flere gange hos deres online butik og har intet at udsætte på dem.
De har generelt nogle rigtig gode priser. Der er kundeanmeldelser på de fleste varer og hvis man lige holder øje med dem, kan man få sorteret dårlig kvalitet fra. Der er tit også beskrivelser mht. størrelserne.
Leveringen fra UK til DK forløb hurtigt og smertefrit. (3-4 dage)
Har købt hos Sportsdirect flere gange og har altid modtaget mine varer inden for 3 dage. Køber man for mere end 130£ er der gratis levering til DK.
Har handlet her mange gange. Kvaliteten er god i forhold til prisen. Har en enkelt gang reklameret og endte med at få refunderet prisen for et par vanter og fik samtidig lov til at beholde dem, da det ville være dyrt at sende dem retur fra DK. Har ingen klager.
Jeg køber alle mine ting hos sportsdirect.com. Lige fra gaver til børnetøj. Gode priser, både på fragt og varen, hurtig levering
Køber efterhånden hovedparten af mit sports og fritidstøj her. Gode priser, rimelig leveringstid og billig fragt, selv om det sendes fra England
Har brugt denne hjemmeside tre gange nu. Og alle tre gange er varerne blevet leveret inden for fire hverdage.
Spar mellem 50-90% i forhold til DK
Specielt sportssko 0g sportstøj er meget billigt, men også alt slags fritidstøj, ride/vandringstøj m.m. er meget billigt derinde.
P.S. husk at tjekke størrelsen, evt. prøv tøj/sko i en butik herhjemme
Bestilte div var efor 2500 kr sendte om onsdagen modtog det om torsdagen alt var i den skønneste orden kan klart anbefales
Jeg har handlet ved Sportsdirect både i de fysiske butikker og i web-butikken og har altid været tilfreds. Billigt sports-udstyr og -tøj og som oftest de bedste priser på fodboldtrøjer også.
Fragt til DK (og resten af EU) er på det seneste blevet sat væsentligt ned, hvilket kun gør det endnu mere fordelagtigt.
Dog er det en fordel med levering på job-adressen, da det kan være lidt bøvlet at få leveret DHL-pakker på hjemmeadressen, hvis man har et 8-16-job.
Kan dog alligevel absolut anbefales.
Billigt tøj og tilbehør til sport. Hurtig, sikker og billig levering. Har bestilt her mange gange, kan varmt anbefales.
Absolut en topklasse hjemmeside der har vildt gode vare til uhyre lave priser, fx kan der spares hele 150%!! på fodboldtrøjer(VANVITTIGT)!
Bestilte varerne en tirsdag og får varerne fredag morgen med DHL, der er meget informerende !
kommer helt sikkert til at handle der igen !
Har efterhånden bestilt for en del penge, mest tøj og sko, der i Danmark ville koste mere end det dobbelte i samme kvalitet. Har altid fået mine varer hurtigt og altid det rigtige leveret. Vil handle der igen og igen.
Fin købsoplevelse. Bestilte mandag middag og modtog mine varer på Lolland fredag middag. God information om levering. Enkelte varer var af noget ringe kvalitet, men generelt var mine køb langt bedre, end prisen lod forvente. Jeg ville bestemt handle der igen og ikke tøve med at anbefale virksomheden.
Brug ALDRIG disse svindlere. Elendig service. De sletter ikke deres ordre numre så du risikerer at der er flere pakker med det samme nummer. Dette vil sige at du nok ikke får den pakke du har bestilt, hvis du i det hele taget får noget. (jeg har i skrivende stund ikke modtaget noget efter mange dages skriven frem og tilbage både med siden og DHL).
Jeg bestilte en Real Madrid trøje, hvor der manglede et Adidas logo. Jeg har skrevet 3-4 mails til dem, men har endnu ikke hørt fra dem, en uge efter.
Meget billige vare. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Bestilte en søndag, og onsdag kom fragtmanden med pakken. Kassen var dog alt alt for stor til de ting jeg havde bestilt, hvorfor at alle sko var røget ud af deres kasser og lå en i stor bunke.
Man får et lækkert "kæmpe" reklame kop/krus med. Det bliver min nye kaffe elsker.
Go service og priserne er i bund.
Kan klart anbefale denne hjemmeside til enhver tid. Har handler der flere gange.
Det er virkelig en god side med gode priser og et stort udvalg.
Har lige fået fodbold støvler fra dem af, fra de blev sendt til jeg havde dem gik der 4 dage......