Spobik Anmeldelser

2,8

Skulle säga att de har rätt kassa cykelmekaniker. Fick tillbaka en cykel som lämnats in för punkafix. En dag senare var det punka igen. Visade sig att de missat att ta bort den lilla metallbiten som s... Se mere

Spobik/Cykelkraft har stort utbud och de har tydlig information om lagerstatus för sina produkter. Leveranstiden var klart godkänd. Jag beställde en produkt som fanns i webblager onsdag kl. 13:49. Jag... Se mere

Har nyss beställt för att hämta hos ombud. De har angett fel leveranssätt så nu får jag välja mellan att åka 4mil enkel väg att hämta mitt paket eller ta ledigt från jobbet och invänta hemleverans so... Se mere

Webshop ok. Snabb leverans. Butiken på Ekhagen Jönköping är inte bra. De är inte kundorienterade och reklamationer försöker trixas bort eller fördröjas. Det gäller att stå på sig där. Jag hand... Se mere

Spobik – en förkortning av sports and bikes – är en ny modern sportbutik som gör det enkelt för dig att köpa sportprodukter. Vi är i dag ett 30-tal medarbetare som alla har lång erfarenhet från sportbranschen och många av oss är aktiva inom idrottsvärlden. Vi vet helt enkelt vad vi pratar om. Spobik fokuserar på de områden som vi verkligen kan. Vår e-butik är därför inriktad på cykel, sportelektronik och hemmaträning. Våra inköpare har varit verksamma i branschen under lång tid och eftersom vi själva är aktiva vet vi vilka produkter som håller rätt kvalitet och rätt prestanda. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och jobbar med de ledande varumärkena.

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dolda kostnader

Valde att handla här eftersom det klart och tydligt var fraktfritt. Dock smög där in en hög administrativ kostnad istället när man checka ut som jag inte observerade. Därefter tar de höga kostnader för returer om man som jag helst bara vill skicka tillbaka allt.. Kommer under inga förutsättningar handla här igen.

4. maj 2021

Gratis frakt men expeditionsavgift

De skryter med gratis frakt men sen tar de 59:- i expeditionsavgift, vilket jag tycker är en dold fraktkostnad. Det vore mycket ärligare att kalla det för fraktkostnad. Observera dessutom att de tar expeditionsavgiften även om man ångrar köpet och tar personligen varan till deras butik i Jönköping!

2. marts 2021

Nöjd.

Köpte lite grejor till cykeln och det kom fram efter två dagar, väldigt nöjd 5/5

26. november 2020