1 stjärna är stort överbetyg. Ingenting har fungerat, strul med leverans, strul med produkt där de inte kan lösa det, support som inte svarar. Undvik om du inte får produkterna gratis
Se, hvad kunderne siger
Skulle säga att de har rätt kassa cykelmekaniker. Fick tillbaka en cykel som lämnats in för punkafix. En dag senare var det punka igen. Visade sig att de missat att ta bort den lilla metallbiten som s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Spobik – en förkortning av sports and bikes – är en ny modern sportbutik som gör det enkelt för dig att köpa sportprodukter. Vi är i dag ett 30-tal medarbetare som alla har lång erfarenhet från sportbranschen och många av oss är aktiva inom idrottsvärlden. Vi vet helt enkelt vad vi pratar om. Spobik fokuserar på de områden som vi verkligen kan. Vår e-butik är därför inriktad på cykel, sportelektronik och hemmaträning. Våra inköpare har varit verksamma i branschen under lång tid och eftersom vi själva är aktiva vet vi vilka produkter som håller rätt kvalitet och rätt prestanda. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och jobbar med de ledande varumärkena.
Kontaktoplysninger
Huskvarnavägen 40, 55454, Jönköping, Sverige
- 036 290 88
- kundservice@spobik.se
- www.spobik.se
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra och snabb leverans
SpoBik Sports & Bikes
SpoBik Sports & Bikes. Levererar cyklar som du får fixa mycket själv på. Justera växlar, spänna stänkskärmar, fixa kedjeskyddet så inte kedja skaver och låter mot det, levererar datorenhet som det inte går att stänga av cykelbelysningen på. Efter kontakt med supporten 2 gånger så förstår man fortfarande inte problemet. Troligt en mailsupport som att ha till uppgift att mota Olle och alla övriga i grinden hela dagarna. Något jag tror de har minst silvermedalj i. Glömde att det första jag fick göra efter att ha tagit ut cykeln från leveranslådan var att damma av cykeln. Cykelns leveranskolli från cykeltillverkaren har troligen aldrig varit öppnad förrän den nådde mig efter köp. Man hade väl lite flyt att det i vart fall blev rätt cykel. Facit, köp inget från företaget om du inte är beredd att lösa alla problemen själva. Talar även om att CykelKraft ingår i SpoBik. (Sports & Bikes)
Fel leveranssätt
Har nyss beställt för att hämta hos ombud. De har angett fel leveranssätt så nu får jag välja mellan att åka 4mil enkel väg att hämta mitt paket eller ta ledigt från jobbet och invänta hemleverans som sker mellan 10-16.
Deras kundtjänst är fåordig och kan tyvärr inte hjälpa mig svarar de. Bra att ha en kundstjänst som inte kan hjälpa till. Kommer inte handla där igen
Snabbt bemötande via kundtjänst
Snabbt bemötande via kundtjänst, fick hjälp med att ändra min order någon timme efter jag lagt beställningen.
Ett skräpföretag som har ok service och…
Ett skräpföretag som har ok service och är inställsamma när de ska sälja cyklar. När det är något som går sönder så är servicen borta och dom lurar på kunden dyrare saker än vad man behöver. Man får ett kostnadsförslag som inte stämmer v8d betalning. Undvik!!!
Snabbt bemötande av kundtjänsten via…
Snabbt bemötande av kundtjänsten via mail.
Ingen koll på ordrar?
20 dagar efter beställningen försökte jag ringa och fråga vad som händer, men ingen telefonväxel aktiv hos dem. Mailade frågan och fick till svar efter ett par dagar att något gått fel och de undrar om de kan avbryta min order.. borde ha läst omdöme här innan.. oseriöst!
Skulle ut i skogen med cykeln i helgen…
Skulle ut i skogen med cykeln i helgen och behövde en väska, jämförde sidor och valde detta företag då dom skickar varan samma dag eller dagen efter.
Har gått 4 vardagar nu och dom har fortfarande inte skickat den, trots att det stod leverans omgående. så cykelturen kan jag glömma. Precis som ni kan att jag gör några mer köp hos er.
Mycket bra bemötande och kunnande
Mycket bra bemötande och kunnande. Snabba leveranser

Besvarelse fra Spobik
Snabbt och smidigt!
Snabb ursprung leverans vid köp. Har nu haft ett reklamationsärende, vilket gått oerhört smidigt. Snabb återkoppling och produkten ersätts nu via Wahoos garanti.
Kommer handla mer av Spobik!

Besvarelse fra Spobik
Mina köp har alltid gått bra
Mina köp har alltid gått bra. Men därmed så har jag aldrig haft kontakt med Spobiks kundtjänst, vilket många verkar ha klagomål på.
Jag kan bara berätta att jag handlat då och då från Spobik sedan de köpte upp Cykelkraft, utan att stötta på några problem.
Usel kundtjänst
Beställde en hantel. Ville sedan makulera ordern. Fick svaret att "Tyvärr har jag ingen möjlighet att annullera denna då den redan skickats."
Efter ca en månad efter beställningen fick jag faktura av Klarna. Jag mailade till Spobik vid tre tillfällen och frågade var varan befann sig. Slutligen fick jag svaret att varan utgått ur sortimentet och kan ej levereras. Jag behövde, tack och lov, inte betala något.
Första och sista gången jag handlar från Spobik.
Absolut det sämsta
Absolut det sämsta. Luriga, oärliga och definitivt inte trovärdiga. Skulle köpa Casall hantlar justerbara. Jättebra va? Nej inte alls för att det stå att de ha det på lager och skickas nästa dag men det gör det inte alls. De lurar dig för att beställa saker på rea och andra saker också och sen skickar en del av sakerna och fakturera för det. Rea grejer är aldrig på lager. Speciell om det var kanon pris. Kundservice är superdålig att de svarade efter 4 mail och efter en vecka. Hitta det du söker nån annanstans. Det är bar dumt att pröva de när alla andra skriver samma upplevelse.
Oseriöst företag
Spobik annonserade en 28 kg kettlebell för endast 80 kr!!! Låter det otroligt? Ja! Däremot stod det också att tidigare priset var 1800 kr och det var 96% rabatt. Jag tänkte att det lät rimligt och beställde den. Jag fick ganska fort hem en 2 kg! Kettlebell istället. Jag kontaktade kundtjänsten och de svarade efter några dagar med att" det har blivit knasigt med annonsen, med vill du behålla den ändå?" Samtidigt var annonsen fortfarande kvar på deras hemsida och det dök upp även en 32 kg kettlebell för endast 115 kr!
Oerhört oseriöst företag och jag vill varna alla för dem. Jag kommer i alla fall aldrig beställa från Spobik igen!
Snabb leverans absolut men otroligt…
Snabb leverans absolut men otroligt dålig kundservice. En obemannad telefonkundtjänst som hänvisar till mail där de inte svarar. Efter ett aggressivt mail fick jag tillslut ett spydigt svar. Rek köpa cykel för någon hundralapp mer någon annanstans. Jag gör aldrig om detta misstag igen. Får sälja fel cykel privat då jag inte fick någon som helst hjälp av kundservice.
Oseriös handlare med dolda avgifter
Extremt långa handläggningstider på returner, fullpackade med dolda avgifter och extra kostnader. Min momentnyckel för 258kr skulle kosta 258kr att returnera. Handlar aldrig här igen, bluff och båg.
Handlar ej där.
Webshop ok. Snabb leverans.
Butiken på Ekhagen Jönköping är inte bra. De är inte kundorienterade och reklamationer försöker trixas bort eller fördröjas. Det gäller att stå på sig där.
Jag handlar inte där igen, går ngt fel eller vid problem så kan man inte räkna med Spobik.
Varorna är dock bra, så länge inget händer.
Stort utbud och snabb leverans
Spobik/Cykelkraft har stort utbud och de har tydlig information om lagerstatus för sina produkter. Leveranstiden var klart godkänd. Jag beställde en produkt som fanns i webblager onsdag kl. 13:49. Jag fick leveransbesked torsdag kl. 07:25 och fredag kl. 9 hade DHL levererat paketet till mitt utlämningsställe.
Rekommenderas!
Beställde två cyklar och blev mycket imponerad över snabb och kompetent leverans. Cyklarna var i stort sett helt monterade och väl justerade. Dessutom snyggt och ordentligt emballerat. Väl värt den lilla expeditionsavgiften.
Dolda kostnader
Valde att handla här eftersom det klart och tydligt var fraktfritt. Dock smög där in en hög administrativ kostnad istället när man checka ut som jag inte observerade. Därefter tar de höga kostnader för returer om man som jag helst bara vill skicka tillbaka allt.. Kommer under inga förutsättningar handla här igen.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.