Efter første opdatering stod den ene USB port af. Nyt motherboard. Ny opdatering med Driver Fighter, så gik USB porten ud igen. Kontakt til forretning, hvor jeg har købt computer og fået den repareret... Se mere

Fusker firma, bestilte driverfighte hos Cleverbridger men fortrød og gjorde brug af fortrydelsesretten og ville have mine penge tilbage. Det tager åbenbart længere tid end at hæve dem... Se mere

Super program, men møjelendig support!!! Den 22. april købte jeg Spamfighter hos Cleverbridge, hvilket jeg har kvittering på. Pludselig fik jeg at vide, at jeg skulle købe en pro version. Jeg prøvede... Se mere

PAS PÅ!! - Det nye program "Driverfighter" scanner din pc og tjekker om der er nyere versioner af drivere til lige nøjagtig din hardware. Men det er BESTEMT ikke problemfrit at bruge: Da je... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SPAMfighter is Europe's leading spam filter developer, providing spam protection across the globe for millions of home and business users on PC's and Servers. In addition to award-winning spam filter, SPAMfighter offers, PC optimization, anti-spyware, and antivirus protection solutions

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gode Produkter - OK Kundeservice

Jeg er rigtig glad for SPAMfighters produkter som spamfighter, slow-pc-fighter,, full-pc-fighter og driverfighter og samtidig er prisen på produkterne yderst fair.

Desværre så trækker servicen en stjerne ned, da den i et par enkelte tilfælde har været meget dårlig/mangelfuld.

Men et firma med gode produkter, som jeg er glade for at købe.

10. november 2012

Jeg har ikke længere brug for Spamfighter.

Efter opdatering af Windows Essentials holdt Windows Live Mail op med at fungere. Jeg kan modtage post, men hverken sende, svare eller videresende e-post med Windows Live Mail. Selv intensiv hjælp fra Microsoft har ikke kunnet løse problemet, og derfor er jeg gået over til G-mail som postprogram. G-mail fanger al spam og mere til, så intet overlades til Spamfighter, som jeg dog stadig har installeret.

1. november 2012

Ok produkt, men dårlig support og kundeservice

Jeg har brugt Spam Fighter i nogle år, og det er egentlig et ok produkt, og jeg vil tro, det har fanget omkring 85% af de spam-mails, jeg har modtaget. Men det er blevet overhalet af de forskellige udbyderes egne - og gratis - løsninger. F.eks. fanger Google's spam-filter på min Gmail-konto nok omkring 96-98% af al spam, og det er altså gratis!

Da jeg skiftede computer, styresystem og e-mail klient, kunne jeg ikke få Spam Fighter til at virke igen. Jeg kontaktede firmaets support via mail, og jeg må sige, det er en langsommelig proces at få hjælp. Gennem flere uger skrev jeg med en supporter, og ofte gik der flere arbejdsdage, før der kom svar. Til sidst gav jeg op og spurgte om at få mine penge tilbage for den periode, jeg havde betalt forud for programmet. Det sagde de ja til.

Jeg havde betalt 300 kr., og havde 250 kr. til gode, da noget af perioden var gået. Spam Fighter valgte så at overføre pengene via PayPal, så det kostede mig godt 11 kr. i gebyr, så jeg i stedet for 250 kr. "kun" fik knap 239 kr. Man kunne have refunderet mine penge i stedet for at overføre - så havde det været gebyrfrit, eller man kunne have lavet en almindelig bankoverførsel. Men trods flere mails, samt kontakt til PayPal, der anførte, hvordan man kunne gøre det uden gebyr, nægtede firmaet bag Spam Fighter at gøre det om, så jeg fik alle de 250 kr., jeg skulle have tilbage!

Jeg har handlet ved mange internet-firmaer og har også før returneret varer, men jeg har aldrig oplevet, et firma har valgt at refundere mine penge på en måde, så jeg skulle betale et gebyr og dermed ikke få alle pengene ind på min konto.

Så et ok produkt, som dog er overgået af bedre og gratis løsninger - og en meget langsom og ikke særlig kompetent support-afdeling samt en rigtig dårlig kundeservice. Det er min oplevelse af Spam Fighter.

18. oktober 2012

PAS PÅ!!

PAS PÅ!!

Men det er BESTEMT ikke problemfrit at bruge:
Da jeg havde kørt programmet på min stationære pc, havde jeg pludselig ingen lydkort-driver længere..
Da jeg samtidigt, måske nok lidt naivt, kørte programmet på min lille bærbare Acer, gik den helt i sort og der er nu udsigt til en geninstallation :-(
Jeg giver to stjerner, da jeg ikke mener at programmet er lavet i ond tro.

29. september 2012

Slow-PCfighter

Slow-PCfighter finder hundredevis flere 'problemer' i registreringsdatabasen end andre tilsvarende registry cleanere.
Helt præcist fandt den 2.820 fejl og problemer umiddelbart efter min registreringsdatabase var blevet renset af to andre tilsvarende programmer.

Det skal tilføjes, at min maskine ikke (som lovet) blev hurtigere - hverken i drift, opstart eller lukning og en meget stor del af de slettede registreringsdatabase nøgler oprettede sig selv igen med det samme efter en genstart af computeren. De fleste af disse nøgler hidrører fra Windows, mediaplayer, Norton m.fl.

Jeg kontaktede derfor support [navn] der besvarede min henvendelse således:
Problemet er, at nogle af de andre programmer du har installeret er dårligt designet og genskaber deres ubrugelige registreringsnøgler og genveje når de opdager at de er blevet fjernet.

Tak, skal du ellers have for et postulat, men selvom det eventuelt skulle være korrekt (hvilket jeg tillader mig at betvivle), så er det rent faktisk ikke nøgler andre produkter på markedet sletter, hvad enten det skyldes de har besluttet ikke at slette nøgler der alligevel oprettes igen med det samme eller de rent faktisk er ubrugelige som Spamfighters support påstår. Men hvorfor disse store anekendte firmaer så bruger ressourcer på at genskabe nøgler der er helt uanvendelige - forstår jeg ikke.
Denne store mængde nøgler der slettes igen og igen for derefter bare at blive oprettet og så slettet igen og igen, fragmenterer også registreringsdatabasen helt unødigt. Og Slow-PCfighter indeholder ikke et værktøj til defragmentering/komprimering af registreringsdatabasen, så måske gør man bare ondt værre ved overhovedet at anvende produktet.

Jeg har også konstateret at Slow-PCfighter gerne vil slette nøgler, programmet påstår henviser til manglende filer.

Da dette har vist sig at være direkte forkert, kontaktede jeg igen support med en præcis fejlbeskrivelse vedlagt billede (screen dump) dokumentation, og fik følgende svar:
Jeg er ikke helt sikker, at jeg har forstået din anden spørgsmål. (jeg har ikke ændret i teksten).

Da mine computere er nye og moderne med dejlige hurtige og lydløse SSD drev, har jeg naturligvis ændret alle indstillinger i mine programmer så der skrives til et separat drev og ikke selve C: drevet (der er fredet grundet dets begrænsninger med hensyn til antal skrivninger).

Alt er ændret, selv Dokument- og Billede mapperne under Windows skrives til et separat drev, ligesom alle midlertidige temp og Internet filer naturligvis gør det samme.

Da Slow-PCfighter gemmer såvel store backup som log filer på mit C: drev, skrev jeg derfor endnu engang til support og forhørte mig om hvor jeg i programmet kunne ændre placeringen af alle disse filer som den bare vedvarende skriver i det uendelige - og jeg fik følgende svar: Det kan man desværre ikke.

Under Indstillinger har jeg markeret for, at programmet selv kontrollerer for opdateringer.
Da den ikke havde fundet én eneste opdatering siden installationen for 7 måneder siden, valgte jeg at søge manuelt ved at klikke på den dertil hørende knap for opdateringer.

Dette resulterede i, at jeg fik oplyst der ingen opdateringer var, da jeg allerede havde sidste nye udgave, version 1.5.22 installeret.

På Spamfighters hjemmeside fremgik imidlertid, at sidste nye version var 1.6.21 og fra marts i år, så jeg kontaktede endnu engang support for at høre hvorfor jeg i programmet fik at vide jeg var fuldt opdateret når der rent faktisk lå utallige opdateringer siden min anskaffelse. Jeg fik følgende svar:
Der er ikke noget galt, du har den seneste opdaterings version, hvis du gerne vil have den seneste version fra vores hjemmeside kan du blot installere den fra vores hjemmeside oven i din nuværende og du vil blive spurgt om du vil opdatere.

Nuvel, men hvorfor kan programmet så sættes til selv at søge efter opdateringer og hvorfor er der en knap man kan trykke på for at få oplyst, om der findes en nyere udgave?
Jeg begriber det ikke, men har jo heller ingen studenterhue, men kun en simpel IT uddannelse.

Jeg gik derfor som anvist til hjemmesiden og klikkede på Download, men det fik sq min gode maskine til at se rødt og mit antivirusprogram til at gå i sort.
Slow-PCfighter_web.exe indeholdt en virus og blev slettet. Skadelig software fundet.

Som de fleste andre anvender jeg også den dejlige gratis ccleaner der udfører et excellent job med bl.a. registreringsdatabasen.
Under Indstillinger har jeg bl.a. sat flueben i rubrikken: "Skip User Account Control Warning", så jeg slipper for den trivielle advarselsboks der ellers kommer hver gang programmet startes op. En dejlig brugbar feature, som Slow-PCfighter heller ikke har, men hold da helt kæft hvor kan den slette mange flere nøgler i registreringsdatabasen end alle de andre - tilsammen.

NB: Jeg har forud for mit indlæg gjort Spamfighter opmærksom herpå og modtog i den forbindelse følgende svar: Det er du velkommen til. Mvh [navn].

Opdatering juli:
Som flere af de øvrige bedømmelser har min også været ramt af en anmeldelse fra Spamfighter, hvilket resulterede i, at bedømmelsen i en periode ikke var tilgængelig på Trustpilot.

Anmeldelserne er dog ikke blevet taget til følge og de er igen tilgængelige for forbrugerne - naturligvis.

Når det ikke lykkes for Spamfighter at få fjernet kritiske bedømmelser forsøger de sig efterfølgende i stedet med smiger, som det også kan ses i forbindelse med fx min bedømmelse.

Jeg har (som flere andre) også haft en efterfølgende dialog med Spamfighter (se navnet i deres indlæg), men det har på ingen måde ændret hverken min opfattelse eller bedømmelse af produktet - tværtimod.

Jeg har på det nærmeste været til grin i deres besvarelser. På Nettet findes stort set kun negative indlæg, bedømmelser og kommentarer til produktet. Disse kender Spamfighter efter eget udsagn godt til, men påberåber, at de stammer fra konkurrenter.

Jeg fastholder min påstand om, at Slow-PCfighter sletter utallige nøgler i registreringsdatabasen der på ingen måde burde slettes. Programmet er direkte ødelæggende.

Jeg har til Spamfighter udfærdiget en 17 sider veldokumenteret rapport med fejl og mangler, men desværre ikke modtaget noget svar til de enkelte problemer.

Trods Spamfighters anmodning herom, agter jeg ikke at slette/ændre min bedømmelse eller antal af stjerner.

29. maj 2012
SPAMfighter-logo

Besvarelse fra SPAMfighter

Jeg er først og fremmest ked af at du har haft en kedelig oplevelse med vores produkt og support. Har samtidig undersøgt din sag og kan se at der er sket nogle misforståelser i sagen.

Grunden til at der ikke har været pushet opdateringer ud til brugere er fordi der har været en fejl i systemet, derfor har du ikke fået opdateringer og har været nød til at opdateret ”manuelt” – det er vi meget kede af, men problemet er løst i de nye versioner af SLOW-PCfighter.

Med SLOW-PCfighter er det rigtigt nok at du ikke kun kan ændre stien, hvor backup og log filer skal placeres, men du har muligheden for at ændre stien hvor SLOW-PCfighter installeres og derved placeringen af log og backup filerne? (En lille ekstra note: så fylder mine log og backup-filer ikke mere end 6mb?)

Mht. til advarslen du har fået fra SmartScreen filteret i Internet Explorer er fordi du ikke har opdateret Windows og SmartScreen filter, Microsoft har haft en fejl i deres SmartScreen filter, hvor den var alt for aggressiv og blokeret næsten alt software – Microsoft har rettet fejlen, så du skal blot opdatere Windows.
At vores ”motor” finder flere fejl end vores konkurrenter; er fordi vores motorer ikke er identiske og ikke er udviklet af de samme - derfor vil de selvfølgelig ikke finde samme antal fejl.

Men du er mere end velkommen til at kontakte mig direkte på patrick (A) spamfighter.com, så finder vi en løsning på det hele og jeg lover dig at du skal få 1. klasses service.

Hav en fantastisk dag

slow-pcfighter

Selve programmet er overkommeligt at betale for et års forbrug! og programmet virker utroligt godt til at fjerne registreringsfejl i din computer.

Jeg testede det på en gammel computer som var super langsom og forskellen var mærkbar efter bare en rens. computeren fik mere af sin gamle styrke igen. Dette er ofte et problem med computere som har kørt i lang tid uden at blive reinstalleret.

Det fungere fint og upåklageligt. Og jeg kan anbefale det hvis man er træt af ens computer sander til.

22. september 2011

Godt spamfilter

Jeg har været kunde i et par år og har været godt tilfreds. Når man markerer spam med spam-fighter underretter den en server så man ikke blot selv slipper for at se den samme spam-mail igen, men så også alle de andre brugere slipper for det. Det er smart og det føles godt at være en del af.

29. april 2008

No title

Overskueligt website med gode tilbud (også gratis), fin dokumentation og effektiv, telefonisk assistance. (Produkterne er også særdeles gode.)

31. august 2007
Vis anmeldelser på alle sprog (189 anmeldelser)