Efter første opdatering stod den ene USB port af. Nyt motherboard. Ny opdatering med Driver Fighter, så gik USB porten ud igen. Kontakt til forretning, hvor jeg har købt computer og fået den repareret... Se mere

Fusker firma, bestilte driverfighte hos Cleverbridger men fortrød og gjorde brug af fortrydelsesretten og ville have mine penge tilbage. Det tager åbenbart længere tid end at hæve dem... Se mere

Super program, men møjelendig support!!! Den 22. april købte jeg Spamfighter hos Cleverbridge, hvilket jeg har kvittering på. Pludselig fik jeg at vide, at jeg skulle købe en pro version. Jeg prøvede... Se mere

PAS PÅ!! - Det nye program "Driverfighter" scanner din pc og tjekker om der er nyere versioner af drivere til lige nøjagtig din hardware. Men det er BESTEMT ikke problemfrit at bruge: Da je... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SPAMfighter is Europe's leading spam filter developer, providing spam protection across the globe for millions of home and business users on PC's and Servers. In addition to award-winning spam filter, SPAMfighter offers, PC optimization, anti-spyware, and antivirus protection solutions

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super godt

Det er et filter der virker super godt

3. december 2013

Besvarelse fra SPAMfighter

Tak for din fine og konkrete anmeldelse, den er vi super glade for.
Hvis du har nogen som helst spørgsmål eller andet må du altid gerne tage kontakt til os.

Gratis - for billigt?

Har netop installeret spamfighter, men den fanger ikke ret meget, selv med den opdaterede version. Jeg får fx mails på græsk (med græske bogstaver), og de går igennem uden videre. Får også andre åbenlyse spammails, som ikke bliver fanget.
Jeg bruger Outlook 2010.

16. oktober 2013

Hej Lone

Det lyder som en fejl i din opsætning. SPAMfighter fanger 99.5% af alt spam så der er noget galt. Vi vil rigtig gerne hjælpe med at få det løst så hvis du tager kontakt til support@spamfighter.com eller ringer til vores danske support på 70221551 så skal vi nok få det løst.

SPAMfighter

Spamfighter har givet tryghed hos en almindelig bruger

Jeg har haft Spamfighter installeret i en årrække, først i gratis versionen, men efter et indbrud på min pc, fik jeg installeret SPAMfighter PRO, som har betjent mig fuldt tilfredsstillende. Den vil jeg varmt anbefale dig at installere.

5. oktober 2013

Hej Hans

Mange tak for din dejlige anmeldelse, det varmer vores nørdede hjerter. Vi er glade for at du nyder vores produk(er) og håber det vil fortsætte i mange år endnu.

Endnu engang tak for din anmeldelse, vi påskønner den rigtig meget.

SPAMfighter

Svært at administrere, men fungerer fint

Har brugt Spamfighter i næsten 5år til arbejdsmail… indtil for 6mdr siden, og har altid været godt tilfreds med det. Der er dog en lille hage som har irriteret mig lidt, og det er at hver gang jeg skifter computeren ud (hver 1,5år) giver det rod med at få det sat op på den nye installation. Jeg har derfor ikke brugt Spamfighter de sidste 3 måneder da jeg egentlig ikke er kommet omkring det igen, og har faktisk ikke savnet det. Jeg ved ikke om Outlook er blevet bedre til de uønskede mais, eller om tendensen med Spammails er nedadgående. Min private Gmail sortere spammen ud i de filtre der kommer med Gmail. Jeg kan ikke regne ud om Spamfighter er en zombie produkt? Men hermed min anmeldelse som I har bedt om.

24. september 2013

Hej René

Mange tak for din anmeldelse. Tendensen med spam er helt klart nedgående (hurraaaa), men vi blokerer stadig hver dag millioner af e-mails fra vores glade brugere. Indtil videre har vi blokeret over 70 milliarder spam e-mails.

Vi er selvfølgelig kede af at du har problemer med at administrere programmet når du hele tiden skifter computer (heldige asen), det tager vi til overvejelse om processen kan blive lettere.

Igen tak for din anmeldelse.

Slut med spam!

Har ikke modtaget en eneste spam mail siden jeg købte SPAMfighter Pro. Virker bare.

15. september 2013

Hej Henrik

Det er vi SUPER glade for at høre. Der sidder mange hver dag der arbejder på at gøre SPAMfighter bedre og bedre. Du har lige reddet deres dag.

Mange tak for din anmeldelse.

SPAMfighter

Bedste spamfilter jeg har haft

Har haft spamfighter i nogen år efterhånden og vil ikke undvære den... den tager det meste kan godt komme noget men er jo håbløs så jeg trykker bare bloker og så ser jeg ikke det mere...
Tak til Spamfigter Holdet
MVH.
Birte Eliasen

20. august 2013

Hej Birte

Det er vi rigtig glade for at høre. Vi er rigtig stolte af at SPAMfighter nu i over 10 år har kunnet holde alt skraldet på afstand.

Hvis du har nogle spørgsmål eller udfordringer må du altid gerne tage kontakt til os.

SPAMfighter

SpamFighter programmer? Rigtig gode.

At bruge disse programmer er kun af det gode. Hjælper med at holde din komputer ren for virus og andet snavs.
Kan kun anbefale andre bruger disse programmer.

17. august 2013

Hej Per

Mange tak for din rosende anbefaling. Vi arbejder hårdt på hver eneste program så det varmer hjertet.

SPAMfighter

Uden tvivl et godt program.

Det er givetvis et godt produkt, men det virker bare ikke hos mig, og har aldrig gjort det. Hos mig har det aldrig fungeret sammen med mine andre enheder, på trods af flere henvendelser til support.

8. august 2013

Hej Martin

Tak fordi du gad bruge tid på at skrive et review.

Jeg har sammen med support fundet en billet tilbage fra april. Her ligner det at du havde problemer med udgående mails fra booking programmet CompuSoft til Stofanet brugere.

SPAMfighter programmet har ikke noget at gøre med udgående mails, den tjekker kun indgående mails. Teknisk set er det umuligt for SPAMfighter, som "kun" er et Outlook plugin, at blokere dette.

Vi har ikke haft andre brugere der har haft problemer med Stofanet, så uden at pege fingre, ligner det en isoleret blokering derfra eller udfordringer med CompuSoft.

Vi er selvfølgelig rigtig rigtig kede af at det ikke kunne løses, men er glade for at du alligevel giver en OK anbefaling med på vejen.

lynhurtig

virkede perfekt

20. juli 2013

Tak Helen

Det betyder rigtig meget at vi har glade brugere. Der bliver lagt mange tusind timer i at udvikle og vedligeholde produkterne, så vi er altid glade når de virker som forventet.

stol trygt på spamfighter

Jeg er almindelig bruger af pc og hver gang jeg har dummet mig, er fighter altid klar til at få mig ud af suppedasen.
Jeg har flere fightere bl.a. SPAMfighter,SLOWfighter. FULLDISKLfighter, VIRUSfighter og alle fungerer perfekt.

18. juli 2013

Hej Grete

Vi er ovenud lykkelige for din dejlige anmeldelse her i sommervarmen. Mange tak og husk vi altid er her, også telefonisk eller over mail, hvis du "dummer" dig igen :)

Virker bare

Anbefaler SPAMfighter til alle vennerne på facebook

24. april 2013

Tusind tak Jens.

De er allesammen meget velkomne...

Vi vil rigtig gerne ramme de 5 stjerner i fremtiden fra alle vores fantastiske brugere. Hvis du har nogle forslag eller ønsker om forbedringer, må du hjertens gerne sende en mail til support@spamfighter.com

Exellent

Udover Spamfighter har jeg Full-Diskfighter, Driver Fighter og Slow-PCfighter installeret, alle programmer arbejder til min fulde tilfredshed.
Jeg kan kun anbefale jeres produkter, ogsaa fordi de i sammenligning med mange andre lignende er prisgunstige.
Hilsen fra Kiskunhalas, Ungarn

20. april 2013

Hej Bent

Det var en sand fornøjelse at logge ind og se din anbefaling, det er vi super glade for og de mange mennesker bag kulissen der udvikler, vedligeholder og supporterer produkterne.

Mvh

FULL-DISK Fighter

Bedste program jeg nogensinde har prøvet. Har prøvet diverse maccleanere men ingen som denne. Gik fra at have 300 GB unødigt lort på min mac til nu kun at have 70GB! Prøv denne, hvis du har en langsom mac.

- Tak til Spamfighter!

7. april 2013

Hej Oliver

Tusind tak for din anmeldelse, den påskønner vi rigtig rigtig meget. Vi er netop i gang med en masse spændende nyheder til FULL-DISKfighter Mac, så det kan du glæde dig til. Igen mange tak for din anbefaling.

Philip Mahler

Spamfighter er det bedste jeg har arbejdet med til dato

Er super funktionelt og godt program, så man kommer af med al den irriterende spam så man arbejder sikkert på computeren, hvor jeg bruger Microsoft programmer, Google Crome, Facebook, Linkedin og Twitter. Jeg bruger selv Spanfighter Pro og kan kun anbefale det til dem jeg kender.

20. januar 2013

Hej Henning

Tusind tak for din positive anmeldelse, den påskønner vi rigtig meget. Vi håber du vil nyde beskyttelsen i lang tid endnu. Hvis du har spørgsmål eller andet kan du altid kontakte os.

SPAMfighter

Skomager, bliv ved din læst!

OK spam filter, Hold fingrende fra øvrige produkter.
Spamfilter kører ok og pris er ok. Det tynger ikke PC så meget som eks Norton. Men de andre produkter opleves som virus på maskinen. Det tynger proseccor, fjerner en masse det ikke skulle, giver "blinde ender" når det afinstalleres. Har prøvet PC slow og PC feigther. Måtte genindstallere XP pro for at slippe af med skidtet.
"skomager bliv ved din læst". Spam-feigther, gør det i er gode til: koncentrer jer om jeres Spam filter! - Og lad så vær at bilde brugere ind at i har forstand på andet, blot for at skore lidt kasse her og nu. Hvis jeg finder anden god spam filter vil jeg ikke lægge flere penge i jeres kasse!

2. januar 2013

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Jens tusind tak fordi du gider skrive herinde.

Vi beklager rigtig meget at du har haft problemer med vores software. Vores program SLOW-PCfighter er downloadet og installeret over 23 millioner gange så engang imellem støder vi på udfordringer, som vi selvfølgelig altid får løst.

Har du snakket med vores support om dette? Vi supporterer selvfølgelig XP Pro, men når en software som XP Pro er 11 år gammel kan der opstå uventede ting som vi selvfølgelig skal tage hånd om.

Vi håber du i mellemtiden nyder Spamfighters andre produkter som vi arbejder hårdt på.

SPAMfighter

Dårlig support ændret til det bedre

Jeg er betalende Spamfighter bruger og har nu i næsten en måned intet fået for pengene - trods klager.
Jeg bruger Thunderbird, som jo supporteres af Spamfighter. Efter opdatering til ver. 17.0 og nu ver. 18.0 virkede programmet ikke mere. Supporten siger Mozilla er svære at samarbejde med!!
Når mit abb. udløber foråret 2013, er jeg nok ikke kunde der mere.

****************************************************************************************

Jeg kan forstå Spamfighter teamet er mere eller mindre uskyldige i problemerne med Thunderbird updates. Hvis Mozilla tror de dermed kan tvinge os til at bruge deres eget indbyggede spamprogram, så må de godt nok tro om. Deres program er stort set intet værd i forhold til Spamfighter.

15. december 2012

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Ernst tak for din kommentar (selvom vi selvfølgelig ville ønske den var positiv).

Vi beklager at der har været et stykke tid hvor softwaren ikke har virket til Mozillas klient. Vi har opdateret softwaren så den er kompatibel med den nyeste version af Thunderbird. Alle der har haft problemer vil selvfølgelig få forlænget deres licens gratis, som vores kundeservice sikkert også har nævnt.

Vores support kan desværre ikke være ansvarlig for Mozillas software platform og set fra et samarbejdssynspunt ER de svære at samarbejde med. Deres opdateringer er svære at supportere da udviklere ingen advarsel får før de bliver frigivet. Vi har ændret i Spamfighter softwaren så i fremtiden behøver vi ikke genudgive hele programmet for en opdatering.

Vi håber du har forståelse for de udfordringer man kan løbe ind i og håber du fortsat vil bruge Spamfighter.

Fantastisk

Min computer er nok lidt for gammel (4 år) og som studerende er det ikke altid muligt at bare bruge løs. Jeg prøvede derfor et gratis scan og fik over 2000 fejl (hihi). Købte derfor produktet og der er en verden til forskel nu og min computer kan holde et år eller to mere.

/Julie

10. december 2012