Efter første opdatering stod den ene USB port af. Nyt motherboard. Ny opdatering med Driver Fighter, så gik USB porten ud igen. Kontakt til forretning, hvor jeg har købt computer og fået den repareret... Se mere

Fusker firma, bestilte driverfighte hos Cleverbridger men fortrød og gjorde brug af fortrydelsesretten og ville have mine penge tilbage. Det tager åbenbart længere tid end at hæve dem... Se mere

Super program, men møjelendig support!!! Den 22. april købte jeg Spamfighter hos Cleverbridge, hvilket jeg har kvittering på. Pludselig fik jeg at vide, at jeg skulle købe en pro version. Jeg prøvede... Se mere

PAS PÅ!! - Det nye program "Driverfighter" scanner din pc og tjekker om der er nyere versioner af drivere til lige nøjagtig din hardware. Men det er BESTEMT ikke problemfrit at bruge: Da je... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SPAMfighter is Europe's leading spam filter developer, providing spam protection across the globe for millions of home and business users on PC's and Servers. In addition to award-winning spam filter, SPAMfighter offers, PC optimization, anti-spyware, and antivirus protection solutions

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg advarer mod SPAMfighter

Jeg advarer mod SPAMfighter! - Programmet er præcist det modsatte!
Vil du have timers bøvl med din PC, så er SPAMfighter noget for dig!
Forstår ikke, at Microsoft ikke har advaret mod dette spam program!

1. september 2024

Elendig service og support

Det tager åbenbart længere tid end at hæve dem fra ens konto.
Meget dårlig kundeservice, vil bestemt ikke anbefale dem til nogen.
Jeg venter stadig på mine penge og dem kan jeg åbenbart vente længe på , for her til aften har jeg modtaget følgende mail fra dem......

Hej Erik xxxxxxxxx,

Tak for dit spørgsmål.

Vi svarer på din e-mail så hurtigt som muligt.

I mellemtiden kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål, hvor 90% af alle spørgsmål besvares: Få hurtigere support nu >>

Brug billetreference: xxxxx til alle fremtidige forespørgsler angående dit spørgsmål.

14. april 2021

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Erik. Alle refunderinger varetages af Cleverbride i Tyskland og tager typisk 10-12 dage.

Elendig service og support

Super program, men møjelendig support!!!
Den 22. april købte jeg Spamfighter hos Cleverbridge, hvilket jeg har kvittering på. Pludselig fik jeg at vide, at jeg skulle købe en pro version. Jeg prøvede at indtaste den produktnøgle jeg modtog fra Cleverbridge, men fik at vide, at der var opstået en kommunikationsfejl og at jeg skulle prøve igen senere. Efter flere forsøg gav jeg op. Jeg har foreløbig kontaktet Spamfighter to gange med relevant dokumentation, men de har valgt ikke at svare. Jeg venter stadig på svar :(

21. oktober 2020

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Steffen. Vi har svaret på din mail samme dag du sendte den, 15.09, med en guide til hvordan du aktivere din licens. Da vi ikke hørte retur gik vi ud fra du havde løst problemet. Har du stadig problemer med at aktivere licensen er den hurtigste vej til en løsning at kontakte vores support direkte.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. Den fjerner det meste spam

6. august 2020

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Kristina. Tak for stjernerne :-) Glad for at høre du er tilfreds med programmet og du siger bare til hvis der er noget vi kan hjælpe dig med. God dag

Jeg har brugt Spamfighter siden starten…

Jeg har brugt Spamfighter siden starten og har alle årene været yderst tilfreds. Ganske få gange har jeg har brug for support-afdelingen - og der har været lynhurtig og professionel respons - hver gang

6. maj 2020

Hej Lars,

Vi takker for de pæne ord :-)

Pinligt dårligt

Jeg installerede en prøveversion af "Spamfighter", i håbet om at det effektivt ville forhindre flere "Din Bitcoin konto har nu 10.000vis af Euro og blabla" SPAM mails, som jeg fik og stadigvæk får 10-20 af om dagen.
Men nej, til trods for, at samtlige af disse r.. irriterende SPAM mails indeholdt ordet "Bitcoin", kunne SPAMfighter af en eller anden grund ikke genkende dem og det er på trods af, at jeg dagligt flyttede masser af dem i SPAMfighter mappen! (skriver SPAM med stort, for er det ikke SPAM som SPAMfighter burde beskytte imod?)... eller er SPAMfighter opkaldt efter rigtigt SPAM; noget udefinerbart hakket lo.t på dåse!
Men det der skuffede mest var, at jeg intet hørte fra det udefinerbare hakkede lo.t på dåse, på trods af at jeg skrev til dem om sagen. SÅ, summa summarum; Spamfighter er lige så nyttigt som en slikkepind med penis smag!

22. april 2020

Spamfighter virker ikke..

Jeg har altid brugt Spamfighter free uden problemer, men pludselig virker det ikke. Har prøvet at afinstallere og geninstallere, men så sættes installationen i karantæne af Chili antivirus. Jeg afinstallerede så Chili i samarbejde med en hjælper fra Chili, og forsøgte så at installere Spamfighter igen, men uden antivirus program installeret, men igen fejlede det, idet der ikke var kontakt til installatione serveren. Har flere gange indberettet til Spamfighter at jeg har problemer, men jeg har ikke fået nogen respons, så nu er jeg nød til at undlade dette program fremover, hvis ikke jeg får hjælp.

8. december 2019

Besvarelse fra SPAMfighter

Hej Eskil, kan se vi har sendt en løsning til dig den 10.12 efter du har skrevet til os og kan ligeledes se du har installeret den korrekte version. Så formoder det løste problemet.