Hej jeg er ikke den rigtige person at spørge da jeg voksede op i Løgstør og familien har haft sommerhus i lendrup for mange år.jeg vidste hvilket sommerhus jeg gerne ville leje.sidste sommer lejde min... Se mere
Det var hurtigt og virkelig nemt, at bestille et sommerhus hos jer. Beskrivelsen og billederne er virkelig gode . Der er en fin beskrivelse, med afstand og ideer til forskellige oplevelser. Vi s... Se mere
Gennemgående har bestillingen hos sommerhusdanmark været ok. Men jeg er mistænkelig. Der er ikke er nogle bruger oplevelser / oplysninger af det valgte hus kun nogle få vurderinger u... Se mere
Vi søgte efter et sommerhus at leje i højsæsonen. Hjemmesiden gav et hurtigt overblik, og filteret virkede upåklageligt. Siden kører rigtig stærkt og man kan bruge tiden på at se på sommerhuse. Kan va... Se mere
Om SommerhuseDanmark.dk
Hos SommerhuseDanmark.dk handler det om at skabe rammerne for gode ferieoplevelser og kvalitetstid med dem, du holder af. Derfor gør vi det nemt at finde sommerhuse og ferieboliger i hele Danmark – uanset om ferien skal byde på afslapning ved stranden, oplevelser i naturen eller sjove aktiviteter for hele familien.
Hos os finder du inspiration til ferier i hele landet – fra de brede sandstrande ved Vesterhavet til hyggelige ferieområder på øerne og meget mere. Uanset om I rejser som familie, par eller en gruppe venner, hjælper vi jer med at finde de rette rammer for ferien.
Vi ønsker at gøre planlægningen af sommerhusferien enkel og overskuelig. Derfor kan du nemt søge blandt mange forskellige ferieboliger og finde netop den type ferie, der passer til jeres ønsker og behov.
Har du spørgsmål undervejs, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig, så du kan se frem til ferien med ro i maven.
Besøg os her:
www.sommerhusedanmark.dk
Birkemose Alle 41, 6000, Kolding, Danmark
- +45 7877 0424
- info@sommerhusedanmark.dk
- www.sommerhusedanmark.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Ulækkert sommerhus og dårlig kundeservice
Hvis jeg nu ikke går videre med sagen til Ankenævnet, kan jeg få et gavekort på DKK 500 til min næste booking...500kr. i kompensation, som gives i form af et gavekort til en biks, hvor jeg lige har brokket mig over elendig kundeservice og en ødelagt ferie..gør I grin? Ellers tak. Har netop afsluttet et klageforløb hos Dan Center og SommerhuseDanmark.dk – uden at opleve nogen form for særlig god kundeservice. 8 voksne og 5 børn har booket sommerhus med pool, på Spovevej 36 i Fjellerup – hus nummer 38200 (don’t go there!!). Vi klagede 24 timer for sent, hvorfor der ikke kan gøres noget, vi afbrød ellers ferien een dag før tid, da ingen af os kunne holde ud at være i huset længere. Der-var-så-ulækkert. At vi kommer 24 timer for sent ift klage, må jo anses som min fejl, men at klage over et hus midt i ferien faldte os aldrig ind. Poolen var så klam, der lå grus på bunden, der manglede en rist på bunden og der var svamp op ad vægge. Det lugtede forfærdeligt i poolrummet og alle børn (og voksne) fik besked på IKKE at bruge det...så meget for den pool-weekend.... På badeværelset var der ligeledes skimmelsvamp og i det hele taget stank sommerhuset frygteligt. Huset har ikke set skyggen af vedligehold de sidste mange år eller fået en grundig rengøring, for den sags skyld. Det var så ulækkert og ingen af os, har oplevet noget lignende. Et så kummerligt sommerhus skal man lede længe efter. Den er under ALT kritik. Kunne jeg give mindre end 1 stjerne havde jeg gjort det. Jeg håber ejer får besked, for det er ikke ok at leje hus ud, der er så ulækkert og misligholdt! SommerhuseDanmark.dk får anmeldelsen her, da bookingen er sket igennem dem

Besvarelse fra SommerhuseDanmark.dk
Vi har lejet et hus i Ribe til 10…
Vi har lejet et hus i Ribe til 10 personer, det er bare så fantastik, vi er alle glade for at være i huset, vi kunne nemt give 20 ⭐️
Dejligt at leje sommerhus hos…
Dejligt at leje sommerhus hos Feriepartner.
Nemme at få fat i og rigtig god service !!
Rigtig dejligt personale både ved rengøring og service i sommerhuset.
Tak :)(
Missede desværre mailen med betaling
Missede desværre mailen med betaling. Derfor blev vores booking annulleret. Drt er selvfølgelig fair nok, men det havde været god stil at orientere om. Booker ikke her igen.

Besvarelse fra SommerhuseDanmark.dk
Nemt at overskue og nemt at booke
Leje af sommerhus
Booking af sommerhus.
Hurtigt og effektivt at finde og booke sommerhuset. Hurtig tilbagemelding med bekræftelse.
Nemt og ordentligt:)
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, nu glæder jeg mig til ferien og at se sommerhuset, som ser skønt ud, og med mange aktiviteter og muligheder for sjov og hygge.
Professionel og meget fin side
Det er nemt og overskuligt at booke hus…
Det er nemt og overskuligt at booke hus på jeres side.
Ikke noget at sætte fingeren på
Let at finde, let at booke
Let at finde, let at booke , vi glæder os til et par dage i det jyske :-)