Luksus sommerhus uden varme
Luksus sommerhus uden varme
Vi havde lejet et stort sommerhus i Ringkøbing med plads til 12, indendørs swimmingpool og spa. Der var 6 soveværelser med plads til 2. Det viste sig imidlertid at 3 af værelserne enten var uden funktionsdygtige radiatorer, og tilmed med piv utætte vinduer i en periode med ned til -5 gr. Da vi klagede over det, blev vi tilbudt 3 varmeblæsere, som kunne stå og blæse varme i værelserne hele natten. Da dette var eneste mulighed ud over at flere vinduer blev tapet til med Gaffatape, så valgte mine forældre på 82 år, at kører hjem igen. 2 af opvarmede værelser kunne ikke reguleres, så her blæste varmen for fuld drøn eller slet ikke. Der var små dyr af en art i flere af rummene inklusiv køkken og stue. Her fik vi af vide, at de vill behandle det når vi tog hjem. Vi har klaget over huset som flere familiemedlemmer ikke kunne gøre brug af i disse temperaturer, så vi tilbød en reduktion på den næste leje af et hus, og her får vi afvide, at de tilbød varmeblæsere, så der var ikke mere at komme efter. Hvis det er muligt ville jeg anbefale andre at finde andre udbydere.

Besvarelse fra SommerhusDanmark.dk