De bestelling is netjes afgeleverd, en alles werkt. Een klein punt wat iets van aandacht behoeft is de communicatie tussen de bezorger. Deze zou contact opnemen maar stond ineens voor de deur. Gelukki... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Let op met deze webshop!! Zij respecteren de garantievoorwaarden gewoonweg niet. Na minder dan een jaar problemen met een BluettiEB70. Werd zogezegd hersteld maar er traden al vlug nieuwe problemen op... Se mere
Vriendelijke geholpen door Tom van Solarpowersupply: ik had een batterij van Bluetti die het niet goed meer deed na korte tijd en ik had geen vertrouwen meer in het model. Ik heb op de bonnefooi het v... Se mere
Ordered (from Ireland)d Bluetti Apex 300 unit from them. Similar thing as with the previous reviewer. Received an email saying it will be delivered by Dachser and the delivery company will contact me... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Samen een goede oplossing gevonde.,
Er waren buiten de garantie termijn problemen ontstaan met mijn aankoop. In eerste instantie werd dit met een standaard antwoord afgedaan maar uiteindelijk werd er naar de situatie gekeken en hebben we samen een goede compromis kunnen bereiken.
Duidelijk website met goede informatie.
Duidelijk website met goede informatie.
Nette prijs
Snelle levering, goede communicatie omtrent bezorging. Zeer tevreden!
Vlotte communicatie en snelle levering!
Goede website informatie,snelle levering
Goede website informatie,snelle levering
Super shop
goede service,begeleiding en hulp ,geweldige producten gewoon goed zoals je mag verwachten
Dit was mijn 2e bestelling
Dit was mijn 2e bestelling. Zijn beide perfect afgehandeld. Goede producten, helaas nog niet veel zon om op te laden. Powerbank werkt perfect, ben ik blij mee.
Besteld en volgende dag geleverd.
Besteld en volgende dag geleverd.
5/5
Keurig info via mail en tel
Keurig info via mail en tel. Eerlijk advies over schitterend hoge kwaliteit product.
Zeer goede en accurate service en hulp…
Zeer goede en accurate service en hulp bij de keuze van mijn zonnepanelen! Top!
Prima partij om zaken mee te doen
Prima partij om zaken mee te doen. Reageren vlot, leveren vlot en gunstig geprijsd.
Het is een erg duur apparaat en je hebt…
Het is een erg duur apparaat en je hebt de zorgen of dat het wel onbeschadigd aankomt. Gelukkig is dit mini pallet met alle goede zorgen vervoerd en is onbeschadigd aangekomen. Pluim voor iedereen die er bij betrokken zijn geweest. Mvg raymond
Alles gedaan dat beloofd was, prima dus!
Alles gedaan dat beloofd was, prima dus.
Deskundig en eerlijk advies
Deskundig en eerlijk advies. Er wordt de tijd genomen om je probleem te analyseren en daarna waar mogelijk geholpen om dit op te lossen. Deze wijze van persoonlijk contact en iemand kunnen spreken die er verstand van heeft. Dat is in deze tijd waarin we leven best bijzonder geworden. Dank daar voor.
Perfect
Ontzettend goed geholpen door de klante services bij het maken van een keuze in power station. De prijzen zijn ook goed in vergelijking met andere sites en de powebank stond een dag later al op de stoep. Gewoon niets mis met deze site en dit bedrijf!
Aanrader.
Overzichtelijke site, snel contact met behulpzame klantenservice. Vlotte betaling met directe factuur, snelle verzending met Track&Trace. Scherpe prijzen. Aanrader.
Verzending alleen via DPD
Verzenden bij SolarPowerSupply kan helaas alleen via DPD, een stuk slechter dan PostNL. Ik had iets op woensdag op tijd besteld (het weekend vertrekken wij), blijkt het nu pas op zijn vroegst maandag of dinsdag binnen te komen. DPD biedt ook minder goede bezorg/afhaalpunten.
Mocht het alsnog beter aflopen, dan pas ik mijn review aan.
[EDIT] Solar Power Supply is er achteraan gegaan en het werd alsnog een weekendzending (niet standaard bij DPD). Net toen ik de hoop had opgegeven dat het pakket er nog voor de vakantie zou zijn, kwam alles gelukkig nog net op tijd binnen! Aangepast naar 4 sterren.
Snelle levering, vriendelijke klantenservice
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.