Smyril Line Anmeldelser

3,1

Vi havde et uheld med vores bil på Færøerne - stor tak til Svein fra Smyril Line - som hjalp os på alle måder - virkelig god service. !!! Og dejlig tur med færgen.

Jeg/vi er mere end vrede - jeg/vi havde købt og betalt en rejse fra Færøerne til Island d. 24/6-20 - rejsen kunne ikke gennemføres pga. Corona virus.... Betalingen blev returbetalt (næsten) dog... Se mere

Vi rejste den 12.6. fra Hirtshals med Norröna - Smyril Line til Færøerne, og retur igen 20.6. Vi fik en overordentlig god behandling ved bestilling og køb. God og grundig information. Selve rejsen var... Se mere

En ualmindelig dejlig og behagelig tur med Nörrona Skibet er så dejligt indrettet og selv om der var ‘fuld hus’ til Torshavn mærkede man det slet ikke Der er noget for enhver smag ombord vi s... Se mere

1. Rejseselskab
  2. Rejsearrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Smyril Line bjóðar spennandi pakkaferðir við egnum bili við Norrönu. Lesið um okkara bilpakkar og pakkar við frítíðardelpum í Danmark, Íslandi og Evropa.

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Manglede lidt info ifm pakkerejse i denne COVID-19-tid

Vi måtte aflyse vores North Atlantic Cruise, idet Færøerne beder turister om at holde sig væk indtil tidligst 30. juni og hvis man alligevel indrejste, skulle man 14 dage i karantæne.

For at få 5 stjerner skulle der have været informationer om pakkerejsen på Smyrill Lines hjemmeside og ikke bare en henvisning til selv at læse sig frem til, hvad der var gældende på Færøerne og i Island.

Da jeg skrev og henviste til, at det nærmest var umuligt at gennemføre en pakkerejse med de planlagte udflugter, fik vi dog straks vore penge tilbageført til mit betalingskort. Så ingen problemer med det.

Vi glæder os til, at vi kan komme af sted en anden gang, når vi er kommet godt over på den anden side af corona-krisen.

17. maj 2020

Super god service

Super god service. God til at hjælpe over tlf. når man selv er lidt at en maskinstormer og ikke mindst. Pengene tilbage uden vrøvl eller nogen vanskeligheder. Intet dårligt her. Vi kom ikke afsted, fordi covid-19 forhindrer rejser. Men der er ingen tvivl om at jeg vil rejse med dem, når det hele er overstået. Så køber vi en rejse igen.

14. april 2020

Vores bil blev skadet på bildækket…

Vores bil blev skadet på bildækket efter at vi havde parkeret den idet en anden bil under færgeselskabets bestræbelser på at pakke bilerne tæt sammen ramte vores bil og ved ankomsten stod parkeret direkte op ad vores bil . Vi har nu fra vores forsikringsselskab fået oplyst at Smyrilline nægter at tage noget ansvar så vi står med en regning på kr. 3000 til selvrisiko. Oven i de kr. 25.000 vi betalte for rejsen er dette helt urimeligt og vidner om manglende ansvarlighed hos Smyrilline.
Næste gang flyver vi!

6. november 2018

Rædsom tur! Ledelsen tager IKKE én alvorligt!

Hej Svein!

Jeg har vurderet Smyril og konkluderet, at I ikke tager jeres kunder seriøst og ikke gør noget seriøst for at løse problemerne, som de opridser!

I kan læse videre på Trust Pilot...OG ser IKKE mig som kunde mere!

Peter Harder

Hej Peter,

Vi har vurderet dine klage og konkluderer at der ikke skal foreligge nogen kompensation.

Vinarliga/Best regards

Hej Svein!

Jotak! Der var meget bedre plads på hjemturen på bildækket...men stadig ikke er ord om udturen!?
Hvis du har set de fotos, som jeg tog, og synes det er OK...så fatter jeg INTET!
Du synes altså, at det er OK, at man skal kæmpe en kamp...både for at få lov at komme ud af sin bil efter ombordkørsel...at man næsten ikke kan få sin kuffert ud...at man sviner sit tøj til og i flere omgange sveddryppende må bakse din kuffert ud og resterende baggage til turen...og det samme én gang til omvendt, når man skal fra borde i Thorshavn...for ikke at tale om kompensation herfor!?!?!?

Hej Svein í Heiðunum!

Jeg kan forstå, at du har overtaget sagen, så det undrer mig at jeg ikke har hørt videre...!?

Dato: Ons, 16. nov 2016 15:08
Emne: Re: SV: KLAGE.

Hej Rúni!

Jeg takker for et hurtigt svar og din medfølelse!

Du oplister samtlige mine klagepunkter...at det er noget i kan blive bedre til...men jeg savner HELT KLART noget aktion...noget handling! Ellers er det jo bare gode hensigtserklæringer, hvilket JEG ikke kan bruge til noget...ej heller andre passagerer (jeg talte med flere færinger på dæk 4A, som var lige så utilfreds som jeg)!

Jeg talte med Svein í Heiðunum i august-september 2015, hvor min bror og jeg også oplevede en række problemer med ombordkørsel og kahyt på en tur til Thorshavn og ligeledes hjem...dengang fik vi en kompensation på 2.000 kr...og jeg ser ikke alternativer til dette i, hvordan I kan hjælpe mig her & nu...
MEN I kan hjælpe jer selv og fremtidige gæster ved at lytte til min kritik og effektuere løsninger, som løser eller i det mindste afhjælper problemerne...det lader ikke til at der sket noget væsentligt siden da på løsningssiden!? I øvrigt bør der være mindst 60 cm mellem bilerne for at man nogenlunde kan komme ud (her var højst 30 cm).

Mere kan jeg nok ikke bidrage med.

Mvh. Peter Harder

PS! Jeg håber din vejrforecast holder!

Dato: Ons, 16. nov 2016 10:19
Emne: SV: KLAGE.

Hej Peter,

Tak for din mail og er jeg meget ked af oplevelsen som du har havt, på din rejse til Færøerne.

Vejret kan vi desværre ikke gøre så meget med, men vi gør altid det vi kan for at reducere generne vores gæster har af høj bølgegang. Sikkerheden er og har naturligvis været som den skal og stabilisatorerne fungerer, som de nu engang skal, men som sikkert bekendt kan sejlforholdene i Nordatlanten være udfordrende, men burde vi være bedre om at oplyse og vejlede om dette under selve sørejsen.

De andre forhold som du nævner, skal vi klare bedre. At din rumpsteak ikke har været god er ikke godt nok og burde vores tjener naturligvis håndteret dette med det samme. At der bliver røget udenfor de afmærkede områder er ikki godt nok og er jeg enig med dig i at dette er ikke acceptabelt.

Vores bildæk og pladsen mellem bilrækkerne er en udfordring, som vi er klare over og vi har naturligvis nogle tanker om hvordan dette kan løses, men de løses ikke ved at vores dæk-personale, prøver at presse vores gæster at sætte bilen på en alt for lille en plads og ikke tager hensyn til din situation og at du skulle have din kuffert med. Dette er ikke godt nok.

Hvis du ikke har noget i mod det vil jeg bede vores S&Q manager Svein í Heiðunum at kontakte dig, for at finde ud af hvad der er sket og hvad vi kan gøre for at gøre din rejse hjem igen så god som muligt og hvad vi som rederi I øvrigt kan lære af denne oplevelse.

Jeg kan i hvert fald sige at vejrforcastet ser betydeligt bedre ud på din hjemrejse og burde det alt andet lige ikki være høj bølgegang som vil ødelægge din hjemrejse.

Rúni Vang Poulsen

Sendt: mikudagur 16 november 2016 06:11
Emne: KLAGE.
Prioritet: Høj

Hej adm. dir. Rúni Vang Poulsen!

Jeg har just oplevet den værste sejltur på Norröna NOGENSINDE fra Hirtshals (12.11.2016) til Thorshavn:

Jeg elsker den færøske natur og benyttede mig af et tilbud for én person (da min kone ikke kunne tage med)...bookingnr.: 37075867.

Det startede med ombordkørslen i Hirtshals, hvor jeg blev dirigeret til bildæk 4A (hvor der allerede stod flere rækker nye Fiat-biler). Jeg protesterede overfor en "Kom-bar-do"-ansat, som ville have mig mellem to biler, at der var ALTFOR LIDT plads! Det "lykkedes" mig at få "Kombardo'en" til at rykke lidt på en bil, hvor chaufføren stadig var der, MEN DET HOLDT HÅRDT...OG DER SKULLE TALES MED STORE BOGSTAVER!?...så jeg lige akkurat kunne klemme mig ud af bildøren...men at få kufferten ud...og bevæge sig ned til trappen...var næsten umuligt!!!??? (Se fotos!).

Det er TOTALT UACCEPTABELT at placere bilerne så tæt, at man faktisk ikke kan komme ud af bilerne...man får svinet sit tøj til af at gnide det op af de snavsede tætstående biler...og når man prøver at håndtere sin bagage / kuffert er der STOR risiko for at skramme bilerne...I kan simpelthen ikke være det bekendt, at lade os bilkunder "betale" for jeres GRÅDIGHED ved at køre SÅ MANGE biler ombord...FØJ!!!

Når man så meddeler det oppe i Receptionen...smiler de blot venligt, at det ved de da godt, men sådan gør I altid...og jeg da godt kunne få en klageformular, som jeg så kunne udfylde!? Nejtak!...men meddel det højere oppe i systemet, så skriver jeg til jeres direktør!...sagde jeg.

Som det fremgår af min booking, havde jeg bestilt mad hjemmefra (for at spare de ca. 20%)...men det er jeg da ikke sikker på, at jeg ville gøre igen, da mine retter på forhånd var bestemt i Simmer Dim...UDEN at denne oplysning var nævnt nogetsteds inden afrejse!? Sidste gang jeg var på Færøerne i sommeren 2015, havde jeg også bestilt hjemmefra...og DA kunne vi vælge mellem flere retter!

Nå...jeg fik nu ikke meget glæde af den noget tørre rumpsteak, da vi gyngede godt og vel efter passage ved Skagen. Jeg bliver normalt ikke søsyg, men har dog været det lidt en gang for nogle år siden på Norröna, hvor I havde en stabilisator til reparation i Lübeck.
Det virkede helt klart som om, at I havde begge stabilisatorer til reparation denne gang, for skibet bankede mod bølgerne, så man spekulerede på, om vi ville klare den...og jeg var lige kommet op i min kahyt 6003, da jeg skulle kaste op...og dér røg min aftensmad...og jeg havde det elendigt hele natten til det normaliserede sig næste dag...for derefter at gentage sig næste nat (hvor jeg dog heldigvis undgik opkast)...men i øvrigt også var søsyg!
Ved disse bankninger af skibet på bølgerne knager og brager det foruroligende i hele skibet, som man ligger og lytter til hele natten! Det kan godt være, at der ikke er nogen sikkerhedsmæssig risiko, men det er som minimum HØJEST ubehageligt!

Når man så vil op og trække frisk luft på 8. Dæk...ja, så kan man godt glemme det...for der er tobaksrøg overalt...både bagbords (hvor det er tilladt)...MEN også styrbords, hvor det IKKE er tilladt, MEN der er ingen besætningsmedlemmer til at håndhæve det...ALLE rygere "skider på skiltene"!?!?!?...og i øvrigt flyder det med cigaretskod ALLE vegne!?
Når man så nævner det i Receptionen, smiler de blot venligt, at det kan man ikke gøre noget ved!?!?!?

Jeg gruer for min hjemrejse i morgen...om jeg overhovedet kan komme ud af bilen...om jeg bliver søsyg igen...om jeg kan trække noget frisk luft UDEN tobaksrøg i...hvilket mad jeg får...om det bli'r et sandt mareridt igen!?

Det bliver nok min definitive sidste tur med Smyril Norröna!!! At I kan vinde en Travel Award-pris er mig en gåde!? Det ville i hvert fald ikke være noget, jeg kunne stemme for!

22. november 2016

Smyril Line's håndtering af biler på dæk C2 under al kritik.

Vi rejste med M/V Norröna til Færøerne. I Hirtshals blev bilerne pakket som sild i en tønde. Jeg nægtede at køre tættere på min nabo. En lille mandsling var totalt uforskammet: Du kan sgu da bare kravle ud i den anden side, hvor han var ved at dirigere en anden bil på plads - klods op af vores bil. Jeg fik møvet mig ud af bilen med vores håndbagage til turen. Det var nærmest håbløst at komme frem til opgangen fra bildækket. Alle havde bøvl med at løfte håndbagagen over bilhøjde. Der var ikke plads mellem bilerne. De var pakket alt, alt for tæt.
I Tórshavn fortsatte "festen" på vogndækket. Vi var placeret modsat køreretning for udkørsel. Da der blev luft ud for min højre side, var der 3 mand, der havde hver sin mening om, hvordan jeg skulle agere. Én bad mig køre frem. Én bad mig dreje til venstre. Én bad mig bakke baglæns tilbage. Mandslingen råbte efter mig, om jeg var fuldstændig (biip) - endnu et uforskammet udbrud fra den lille undermåler. Hvis én havde sagt: Vend bilen og kør ud! Så havde det aldrig endt i dette kaos!
3 døgn efter skulle vi videre til Island. På samme vogndæk, C2, var der kommet en ny aktør. Han havde hvid skjorte på - med 'ægge-kage' på skuldrene. Mandslingen var kommet i anden række og var ualmindelig tavs! En meget, meget lidt serviceminded oplevelse ... til minus 5 stjerner, hvis det var muligt.
Hjemturen var igen alt for tæt pakket. Men det gik. Der var en hel del ledig plads
Hjemme blev bilen vasket. 3 uger på Island havde sat sine spor. Det havde sejlturen også. Bilen havde ridser i lakken på begge sider og et par små buler i højre forskærm. Alt sammen noget, der lignede spor efter håndbagage, man var blevet træt af at løfte højt.

27. april 2016

Blue Water Shipping / Nörrona færgen.

Ja jeg er enig med den sidste melding. Jeg ringede smyrilline for at få pris i en euro pellette 2m høj. Angivet pris var 1500 kr for fragt fra Greve, hele vejen til Island. Da jeg modtog regning lyd den på 372EUR eller 2762dkk med alle pålagte extra gebyrer. Dvs, regningen overskred pris jeg fik hos et andet fragt firma. Jeg synes det her er ren snød, og dem som er klog nok til at læse før de investerer penge i sådan et røveri skal få det her at vide. En øl i kantinen på færgen koster 45dkk. En superdårlig kylling og pommes frittes koster 99dkk. Det her er kun en smagsprøve af de enorme pluk der passagerer der rejser med færgen udsættes for. Ting man kunne forstille sig gratis som et video i video-rum med dvd, skal man af med 60dkk til hver film. En god burger koster 150dkk i færgen. Så tænk dig to gange. Det gør intet om du spørger om pris først du bliver snydt alligevel.

01 SEAFREIGHT 125,95
09 ECS FEE 6,00
10 TRUCKING DK 76,00
11 CUSTOM CLEARANCE 40,00
Total: EUR 372,09

Jeg rejste med min bil og trailer. Bilen er en Toyota Carina E sedan, og traileren er overbygget 2.8m høj. Samlet længde på bilen og traileren i alt er <11m Dette måtte jeg betale knab 9000dkk for med meget dårligt lugtende soveplads. Bare passe på.

Der findes ikke nogen prisliste over fragt hos firmaet. Så søg for at forhandle alt skriftligt, fordi ellers....

4. maj 2015

Beskidte værelser, sure toiletter og ufleksibelt personale i bookingen

At flytte værelse fra 4v+2v til et "familieværelse" som er 4v+2v sammenlagt. Skulle de have over 12.000 kroner for, hvilket var en forøgelse af prisen på vores rejse på over 100 %. (der var noget opgradering som forsvarede ca. 1.600 kr/t)

Knapt 1.000 kroner for en buffet, hvor de lukkede så mange mennesker ind, at man nærmest måtte slås for at få et stykke brød.

Værelset var ikke rengjort ordentligt. Hår i sengene og toilettet var MEGET SURT m.m.

10. august 2014

Ualmindelig god service

Vi er lige kommet hjem fra en utrolig god ferie på Færøerne (pakkerejse med hotelophold på Hotel Streym Torshavn) Vi har aldrig tidligere oplevet så god en service fra personalet som på Norröna. Ved ankomst flinke venlig piger på hvert dæk til at hjælpe med at find vores kahyt, serveringspersonalet i restauraterne var topklasse, Receptionen var hjælpsomheden i top(særlig tak til Kenneth, som klarede vort problem med hotelbookingen). Kunne man give 6 stjerner, havde de fået det

8. april 2013

Hvorfor flyve når man kan nyde.

En tur til Færøerne er ultimativ når den foregår med færge. Der er kommet et godt steakhouse ombord som har forbedret færgen væsentligt. Ellers har færgen alt hvad man kan tænke sig. Biograf, fitness, pool, solarium, café, buffet, tax-free shop mm. Alt i alt er turen et herligt afbræk hvor man ikke kan andet end slappe af.

30. september 2012

Dejlig tur

Bestilte pakkerejse (sommerhus+færgetur) til Færøerne, alt var som aftalt og tiden ombord var super duper, også for børnene!

2. september 2012

Pakkerejse

Det er længe siden jeg var på sølvbryllupsrejse, men det var en uforglemmelig tur, på en skøn færge, med god mad, og venligt personale.
Lidt dyr tur, men alligevel pengene værd.
Prøv det.
Jesper og Helle

2. april 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto