Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har desværre været udsat for et arbejdsskade og Socialpædagogernes særlig afdeling der håndtere skadesager var fuldstændig og aldeles fantastisk. Sagen træk ud i ca 3 år, men SL var med mig hele vejen igennem. Jeg endt med at fået tilkendt varige psykiske mén og fik en erstatning. Tak SL

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Er glad for at have en fagforening der både varetager mine interesser og er optaget af faglighed.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
En alt for ringe fagforening styret af jyder.
Faktisk er Københavns afdelingen god og kompetent, men det er desværre som at slå i en pude når jydemafiaen sidder på magten i fagforeningen.
Dråben var at jydemafiaen i 2018 besluttede sig for at vi privatansatte socialpædagoger ikke længere måtte stemme til overenskomsterne. Dvs. at de gerne vil have vores dyrt betalte kontingenter, men har amputeret vores demokratiske ret til at have en mening.
Jeg har af flere omgange kontaktet lokalafdelingen og bedt dem om at tage punktet op, men lige lidt hjælper det da jydemafiaen med Godfather Benny i spidsen affærdiger det.
Jeg har prøvet at kontakte godfather himself, men han er krøbet i flyverskjul, og det er umuligt at finde hverken mailadresse eller tlfnr. på ham på hjemmesiden, og når man kontakter forbundet får man af vide at man skal kontakte lokalafdelingen.
Ca. 2000 fuldt betalende socialpædagoger er uden demokratisk indflydelse i forbundet. Argumentet er at vi tjener mere end de kommunalt ansatte, men det er desværre en fis i en hornlygte, da langt de fleste privatansatte oplever at den kommunale overenskomst bliver komma for komma overført til deres overenskomst.
Nu bliver det spændende at se om Benny kan få os løftet i trepartsforhandlingerne, men jeg tvivler. Det bliver sikkert endnu engang en spand koldt vand i hovedet på os.
Hilsen
Bo Dueholm Andersen

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Rp fra SL var rigtigt god til at forhandle min sag, med kommunen.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg har de sidste tre år været igennem en arbejdsskadesag. Jeg har kun positive ord om den indsats "konsulenten" fra arbejdsskadesteamet har lavet. Jeg er blevet vejledt ordentligt og professionelt, er blevet lyttet til og hjulpet i min sag. Man kan næsten fristes til at sige, at "konsulenten" , forventeligt, har passet sit arbejde.
Anderledes står det til i deres nordjyske afdeling, hvor hverken formanden, "konsulent1" eller "konsulent2" passer deres arbejde. Igennem to forskellige klageled har SL vasket hænder på sig selv og hinanden - overbevist om, at ingen indsats er indsats nok. At intentionen om, at ville være en ordentlig, respektfuld og relevant fagforening for medlemmerne fjerner behovet for, rent faktisk, at behandle medlemmernes sager.
Det tog kredsformanden og landsformanden tre måneder, at svare mig på mail - og jeg måtte rykke for svar flere gange. Da jeg endelig får kontakt med kredsformanden, tager det ham fem måneder, at arrangere et møde med min tidligere arbejdsplads. Han og konsulent1 er til møde i februar 2022. Efterfølgende sker der ingenting. I kredsformandens redegørelse står der "jeg bliver involveret igen sidst i maj". Jeg troede SL, som lovet, var progressive, opsøgende, vedholdende i deres forsøg på, at håndtere min sag, men kredsformanden tænkte åbenbart, at et resultatløst møde var indsats nok fra hans side. Fra februar til juli rykker jeg flere gange for svar og handling. Til sidst får jeg en mail fra kredsformanden, hvori der står;
"Den anden del er det moralske ansvar, med at når medarbejdere udsættes for fysiske/psykiske overgreb, at det så både anmeldes og håndteres på betryggende måde på arbejdspladsen. Det har ikke været tilfældet i din sag, og det vil vi tage op med "navn på arbejdsgiver", så det sikres at der er krav og instrukser til hvordan man som arbejdsgiver skal agere."
Jeg blev lovet, at SL ville tage det seriøst at min tidligere arbejdsplads ikke havde anmeldt overfald, vold og trusler på livet. Kredsformanden kaldte det både kritisk og alvorligt. I stedet for seriøsitet konkluderede kredsformanden dog, at det er et moralsk ansvar.
Moralsk ansvar.
Så SL, socialpædagogernes fagforening mener, at det er helt okay, at jeg er blevet overfaldet, slået, sparket, truet mv. uden min arbejdsplads har anmeldt det til politiet eller som arbejdsskade. De synes, at det er moralsk forkasteligt, men ikke forkert. Ikke ulovligt. I hvert fald ikke noget SL har tænkt sig, at gøre noget ved.
Det er jo rigtig fint, at de vil snakke om instrukser, så andre pædagoger måske ikke udsættes for det samme som jeg. Men det hjælper ikke mig.
Konsulent1 ville heller ikke tage ud på min gamle arbejdsplads og tale min sag, fordi hun måske en dag skulle hjælpe et andet medlem, som måske arbejder der nu og så ville arbejdspladsen se dårligere på konsulent1 og så gøre det træls for det andet medlem.
Ja, det sagde hun faktisk.
Desuden lovede konsulent1 mig, at hun ville sørge for en samtale på arbejdsmedicinsk klinik. En samtale jeg aldrig fik, fordi det var for besværligt for konsulent1, at få kontakt med dem. Til gengæld bad hun mig - en pædagog med PTSD, med varigt mén på 15 % - stoppe med, at "hænge mig i de trælse ting i fortiden, tage min kæreste i hånden og komme videre".
Listen over de svigt, SL har udsat mig for er lang. Jeg har klaget over behandlingen.
Min klage - vel og mærket over blandt andet kredsformand manglende indsats - er blevet behandlet i kredsbestyrelsen, som kredsformanden sidder i.
Både kredsbestyrelsen og forretningsudvalget mener, at min sag er forældet, fordi der går to år fra jeg siger op, til jeg går ned med en belastningsreaktion som viser sig at være PTSD.
Det kan de åbenbart få sig til, at konkludere efter, at jeg har ventet tre måneder på svar på mail, for så at vente fem måneder på et møde og derefter vente yderligere fem måneder på, at få at vide, at SL ikke foretager sig yderligere i min sag.
SL mener, at de har gjort alt hvad de kunne for mig - eksempelvis afviser de, at hjælpe mig, da jeg bliver fyret pga. sygdom - konsulent2 siger ordret, at det er bedre jeg taler med en god ven end en konsulent fra SL.
Jeg kan kun anbefale alle pædagoger, at holde sig langt væk fra SL. Jeg er til stadighed målløs over den behandling jeg har fået. I stedet for, at blive hjulpet er jeg blevet nedbrudt, latterliggjort, løjet for, nedgjort og afvist gang på gang af den fagforening, som burde være mit sikkerhedsnet.
Det eneste positive er, at jeg med min arbejdsskade og sygdom ikke længere kan arbejde som pædagog og derved slipper for, at være medlem af SL.
Jeg håber virkelig i skammer jer.
NB.
Socialpædagogerne har bedt mig rette min anmeldelse, så man ikke kan genkende de medarbejdere, som har behandlet min sag. Hermed gjort.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Total tilgrin fagforening. Stolt ikke medlem og pædagog i 15år. Jeg vil fraråde alle til at melde sig ind. Medmindre du vil kaste penge i et sort hul.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg er i øjeblikket arbejdsløs, og har dermed for første gang i mange år haft brug for min fagforening.
Jeg kan kun sige at jeg er blevet supergodt behandlet.
Der bliver lyttet og jeg har fået god sparring i forhold til at være ledig, at skrive ansøgninger, og hvilken vej på jobmarkedet jeg nu skal.
Den helt store overraskelse har været at der helt tydeligt bliver meldt ud, at de passer godt på mig og i den sammenhæng faktisk er til stor hjælp i forhold til det jobcenter jeg er tilknyttet.
De to sagsbehandlere jeg har været så priviligeret at stifte bekendtskab med, har begge været virkelig søde, meget hjælpsomme og topprofessionelle.
Det har helt klart været mit kontingent værd, at holde mig til en fagforening der rent faktisk ved hvad jeg har lavet og som helt tydeligt vil mig det bedste.
At der desuden er lønsikring inkluderet i dagpengene er bare et virkelig stort plus.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
De gange hvor jeg har haft brug for min fagforening - Kreds Storkøbenhavn, har jeg altid fået en meget faglig kompetent rådgivning. Dette gjorde sig også gældende ved min samtale idag.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
SL. Har virkelig været en stor hjælp.
De var klar til at hjælpe mig fra første dag, hvor jeg fik problemer, de har hjulpet mig til få overblik på min situation. Og har støttet mig under hele processen. Og med et godt slut resultat 👍 tak for god behandling. godt vi har jer når der problemer, penge givet godt ud.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Helt igennem fantastisk service, hvor sagsbehandlers faglige kompetencer og omsorg har været uundværlig støtte fra første opkald til sagen er afsluttet. Tak for hjælpen.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
I 14 år har jeg samarbejdet på godt og svært med SL København - og jeg har altid oplevet, at deres folk var dygtige til at være i dialog og forhandling med øje for hvilke roller, som vi hver især har. Jeg har oplevet at SL lavede gode og ordentlig forhandlinger for medarbejderne - og at samarbejdskulturen var til gavn for medlemmerne på komplekse parameter.
SL har nogle gode og konstruktive TRIO dage, som jeg har værdsat både som samarbejdspartner, pædagog og leder.
Jeg har personligt som leder været meget tilfreds med der varetagelse af min egen sag ifb med aftrædelse. Min forhandler udviste overblik og gode evner til at forhandle.
Så uanset om jeg er leder eller medarbejder ser jeg SL som en kompetent fagpolitisk spiller ind i det socialpædagogiske område.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg havnede i en rigtig kedelig situation på mit arbejde. Da jeg kontaktede SL mht. støtte og afklaring gik de ind i sagen og støttede op om mig, både fagligt men også personligt. Jeg oplevede at blive mødt med omsorg og forståelse af SL. Udover omsorgen og forståelsen fik de landet en rigtig god fratrædelsesaftale på mine vegne, og de handlede hurtigt, effekt og professionelt! En rigtig god oplevelse - særligt den personlige støtte betød rigtig meget. Og JA økonomisk selvfølgelig også.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg kontaktede SL, for råd til lønforhandling. Blev mødt med at jeg kunne be om x antal kroner.
Da jeg efterfølgende regner på det, finder jeg ud af, at det beløb ligger 17,- under hvad jeg får som husvikar. Jeg kontakter igen SL og forklare at der må være sket en fejl i deres beregning.
Modtager derefter et flabet arrogant svar, om at" Der er ingen fejl i det som jeg har sendt til dig"
Det skal siges at det lykkedes mig på egen hånd at forhandle mig til en løn som er 2500,- højere end de mente jeg skulle gå efter,
Så tak for ingenting SL
Jeg overvejer seriøst at skifte til en gul fagforening, for ved ikke om jeg tør satse på at SL har min ryg, hvis jeg skulle få brug for dem

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Har lige været igennem en forfærdelig oplevelse, med falske grove anklager mod mig fra bosted. Socialpædagogernes faglige konsulent har støttet mig max igennem denne angstfyldte sag. Jeg har fået den bedste hjælp og med aftalen, der er indgået, blevet renset for anklager.
Ligeledes stor imødekommenhed og gode snakke med A-kassen, når jeg har siddet og grædt mine tåre for det jeg er udsat for.
Stor tak til SL Midtsjælland.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med SL Esbjerg, igennem en træls ansættelse og opsigelse, hvor SL trådte ind med professionelt assistance psykisk som fagligt, bravo en hjælp, kunne ikke ha været dem foruden. Vh Merete.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg oplevede en vedholdende støtte i sagsbehandlingen.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg kan ikke anbefale SL Nordsjælland.
Jeg har betalt for en ydelse via mit kontigent, men får ikke denne ydelse.
Dette er for tung en organisation.
Maiken gav mig ret i at det jeg havde været udsat for ikke var i orden..... Selv da min sag kom op på kredsmødet, fik jeg efterfølgende ret i, de havde lavet en fejl, men kompensere vil de dog ikke...
Så jeg har betalt for en ydelse jeg ikke har fået, men kan ikke få penge retur for dette.
Dette har selvfølgelig gjort at jeg har meldt mig ud.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Penge ud af vinduet! Når man først har brug for hjælpen, findes den ikke!
Efter gentagne forklaringer på mine oplevelser med arbejdsgiver, beslutter sl at gå ind i sagen. Dette sker i maj 2022. Jeg hører intet. Jeg har skrevet gentagne gange desværre uden held.
Så her i september måned har de tilsyneladende stadig ikke kontaktet arbejdsgiveren.
Spild af penge. Jeg opsiger hurtigst muligt og finder en fagforening der er der for medlemmerne!

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Spar pengene og meld dig ud af SL
Dårlig og selvmodsigende rådgivning
Uprofessionelle
Dovne
Hilsen
Tidligere TR for SL

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Tusind tak for absolut ingenting SL.
I fik dog et nyt medlem, da i ikke tillod LFS at køre min sag.
Jeg fik dog heldigvis på egen hånd forhandlet en fritstilling på plads.
Tænker at gule fagforeninger vel ikke kan være så slemme!
Har været medlem af fagforeninger igennem 40 år, da jeg endelig fik brug for en, valgte man at give mig fingeren!