Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Dårlig vejledning til at begynde med, da halvdelen af informationer hverken dokumenteres og den vejledning der gives ligeledes er forkert.
Ved heller ikke om det er standard af der kommunikeres med flere tilknyttede. Kommunikation er størt set umulig, da man bliver spammet med opkald og daglige beskeder, da ingen tilsyndeladende forstår hvad der foregår. I stedet forklare man sig til 17 mennesker uafhængigt af hinanden
Hele deres system drukner tilsyndeladende i regler de ikke selv forstår eller kan finde rundt i.
Super at betale til noget der viser sig ikke være fem potter ps værd. Man forstår jo godt hvorfor de repræsentere en faggruppe der flygter fra deres arbejde grundet elendige vilkår de selv forhandler. Vel derfor man tager et job væk fra praksis eks. I SL så man kan sidde og være stor kanon på kontoret. Hurra for det
Jesper

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Dårlig vejledning og guidning...
Jeg overvejer kraftigt at melde mig ud, fordi jeg på ingen måder synes, at de prøver at imødekomme en, men drukner mig i administrative regler på trods af manglende orientering. Jeg er helt nyuddannede og uvidende, og havde håbet på, at de kunne hjælpe og støtte mig for at opnå, hvad jeg har krav på. Meget dyrt medlemskab, når man ikke synes man bliver imødekommet eller får den rette vejledning og hjælp.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg har haft problemer med at få udbetalt de timer jeg havde til gode, da jeg stoppede på et job. SL har været en fantastisk støtte og guide igennem forløbet, og jeg har i dag fået de penge jeg havde til gode.
Uden SL havde jeg ikke set skyggen af de penge!
Jeg har følt mig hørt, forstået og hjulpet, og jeg har kun mødt utrolig kompetente og søde medarbejdere hos SL.
SL får mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg kan ikke komme på Mit SL så kan ikke læse beskeder vedr. min efterløn og lignede. I siger at det er You See s sikkerhed men det har jo fungeret i 2 år så det må jo være jer der har ændret adgang. Ved ikke hvordan jeg nu skal modtage SL beskeder?

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg er ret frustreret over SL’s rådgivning, som nu viser sig at bide mig i rø...
Jeg flyttede i sommers til Norge, sammen med kæresten og barn, da kæresten fik arbejder heroppe. De første tre måneder fik jeg dagpenge med hjemmefra, hvorefter de stoppede. Hele den proces er en anden historie, men heller ikke den var der styr på og jeg oplevede flere gange, at de ikke havde styr på de oplysninger jeg havde sendt ind.
Da mine tre måneders dagpenge stopper, kontakter jeg a-kassen omkring hvad jeg skal gøre fremadrettet, da jeg fortsat gerne vil betale til a-kassen, da jeg har optjent ca. 2 års dagpengeret. Den ansatte jeg snakker med fortæller, at der ingen grund er til at jeg betaler penge til a-kassen i Danmark, da jeg nu er overført til det norske dagpenge system og ville kunne søge dagpenge heroppe.
Jeg sidder nu 6 mdr. senere, med det ene afslag efter det andet fra NAV (Norges svar på dagpenge) og deres argument er, at fordi jeg ikke er kommet direkte fra en arbejdsgiver, kan jeg ikke få dagpenge i Norge. Jeg har derfor nul indtægt i Norge, men har heller ikke mulighed for at vende hjem til økonomisk sikkerhed, da jeg har opsagt min a-kasse efter anbefaling fra den medarbejder jeg snakkede med.
Det er ret frusterende for mig, at miste retten til 2 års dagpenge og økonomisk sikkerhed, når vi engang vender hjem.
Det er min oplevelse at rådgiverne hos SL ikke altid har styr på tingene og ofte giver direkte forkerte oplysninger, forskellige og modsigende svar.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Har bedt om vejledning og guidning efter en opsigelse, samt bedt om støtte til psykologhjælp. Jeg har ringet og snakket med flere forskellige hos SL de første par uger pga mange spørgsmål. Ofte blev jeg ikke vejledt, men fik mere en vrede og personlig holdning om, at jeg sku smutte retur på mit job. Jeg føler mig ik lyttet til, ikke bakket op, ikke mødt med direkte svar i mine spørgsmål og har fået alle svar fra min TR som har guidet mig igennem det her forløb

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Har haft god gavn og hjælp af BUPL da jeg var hos dem, men har aldrig fået hjælp af SL. Jeg har skrevet mange gange og ringet til dem et utal af gange. Jeg ville have hjælp til løntjek. Der blev jeg afvist med en kontant besked om at den lå hos min tillidsmand. Jeg oplyste dem at det ikke var en mulighed for hende at bruge så mange resurser på alle mine lønsedler og tiden det indebærer. Vi løber i forvejen alt for stærkt som pædagoger, så jeg mente at det må de stå for. Jeg fik intet svar, det er nu mange år siden og jeg har flere gange ville have et løntjek, men de er mere arbejdsgiverens forlængede arm, end lønmodtagerens. Så jeg har forsøgt at melde mig ud på deres hjemmeside, men igen intet svar fået.
De får ikke min anbefaling.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg har været så glad for alt den støtte og vejledning jeg har fået fra Socialpædagogerne gennem årene.
De var bla en stor støtte for mig i forbindelse med min ansøgning om fastholdelses fleksjob i 2021 og de var også en stor støtte da jeg blev opsagt fra mit arbejde grundet besparelser i 2023. Havde det ikke været for Socialpædagoerne, så havde jeg ikke fået den rådgivning og viden, som jeg havde brug for, eller fået den opsigelses aftale som jeg ikke endte med. Så jeg er meget glad for at være medlem hos socialpædagogerne og jeg vil uden tvivl anbefale dem til andre!

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Imødekommende og hurtig reaktion på min forespørgsel. Og god hjælp til at få korrigeret min forkerte lønudbetaling, så den nu er korrekt.

Underlig fagforening.
Bad om en revurdering af anciennitet. Fik tilbage brok over jeg nok skulle være taknemmelig over den jeg havde fået...selvom fejlen lå hos SL og oveni faktuelle omstændigheder den pågældende medarbejder ikke vidste og påstod al anciennitet udelukkende kan komme via samme overenskomst. Altså helt håbløst talentløst.
Så har mine bange anelser....

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Får igen og igen den bedste og mest relevante service fra Hanne i SL Storkøbenhavn

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Der har god dialog og vejledning undervejs. Der bliver altid svaret ordentligt på spørgsmål og intet er for småt.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Har længe ment at der var fejl på min lønseddel.
Kontaktede SL som ville lave stikprøver på enkelte lønsedler, men tidligst om 3-6 måneder og kun enkelte lønsedler.
Gennemgik selv uden hjælp fra SL samtlige af mine lønsedler, og fandt fejl på de fleste, faktisk mere end 80 timer der ikke var udbetalt.
Kontaktede blot min leder, som straks og uden problemer udbetalte pengene.
Har aldrig fået hjælp af SL når jeg har bedt om det.
For dyr og for dårlig.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg fik med SLs hjælp forhandlet en aftale igennem, der var så god, som den kunne blive efter omstændighederne. Godt gået!

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Kjeld fra SL Nordsjælland var en kæmpe faglig støtte for mig i en enormt rodet og ubehagelig situation jeg stod i med mit gamle arbejde. Han formåede at holde overblikket for mig, tale mig til ro, tale min sag for mig til møder når jeg var presset samt forhandle en rigtig god fratrædelsesordning for mig. Jeg har kun positive ting at sige om hans arbejde og er evigt taknemmelig for det samarbejde vi har haft. Hans arbejde har været guld værd i en enormt sårbar situation.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg blev mødt med forståelse og omsorg, da jeg henvendte mig første gang i mit forløb. Jeg havde tillid til SL og processen hele vejen igennem. Det var et menneske med empati, jeg talte med, og et system med regler og love. Jeg fik den støtte og vejledning, jeg havde brug for og min sag blev afsluttet på den bedst tænkelige måde. Det der føltes dramatisk hos mig, blev behandlet konkret og faktuelt. Det gav ro.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg er yderst tilfreds med min lokalafdeling i SL Bornholm. Dels afholder den nogle meget relevante foredrag, dels er døren altid åben.
Derudover finder jeg de ansatte meget kompetente nede på det lokale kontor.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Altid gode oplevelser på det lokale kontor og er helt generelt glad for at være medlem hos SL

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Tager altid tlf, venlige, meget hjælpsomme. Man kan tydeligt mærke de ved hvad de taler om og passer på MIG! Klart kontigentet værd ;)