Socialpædagogerne Anmeldelser 213

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 74 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også, at det var svært at komme i kontakt med den rette person, og at de ikke altid fik den forventede hjælp.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, effektivitet... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den venlige og hjælpsomme assistance, de... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder roser den faglige kompetence, professionalisme og... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle kunder roser den gode behandling og den samme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift

Super kompetent medarbejder jeg talte med 👍🏻 4 stjerner fordi jeg var i kø et pænt stykke tid

Oplever at jeg selv har skulle være opsøgende. God behandling, når først der var kontakt. Mere information og interesse - kunne jeg tænke mig!

I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten... Se mere

1. Fagforening

Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

hjemme siden virker ikke

hjemme siden virker ikke. de giver karantæne for latterlig opsigelse ingen engagement, mega dyr, ingen tilbage vending efter henvendelser simpelthen så useriøst. sender henvendelser lige efter de har lukket så man ikke kan tage hånd om problemerne med det samme. latterligt når de er meget dyre forventer man også¨at få lidt mere

12. juni 2020

Jeg kan desværre ikke anbefale…

Jeg kan desværre ikke anbefale Socialpædogernes fagforening.
Der er ingen råd og vejledning at hente.
1 møder de indkalder til, møder de ikke selv op, udover det 1 møde på 11 måneder..
Under al kritik med deres syn på medlemmer og menneskesyn.
Opkræver fuld kontingent, trods det ikke var nødvendigt som ny uddannet, da man har samme rettigheder.
På grænsen til at være grov udnyttelse af sine egne medlemmer.

3. juni 2020

Super fagforening

Super fagforening! Fik hjælp med det samme problemet opstod og var i tæt og professionel kontakt med sagsbehandler hele vejen igennem. Sagen var hurtig løst og blev fulgt helt til dørs. Sender mine varmeste anbefalinger!

1. april 2020

Børnepasning af kykloper ( gammel græsk…

Børnepasning af kykloper ( gammel græsk udyr/uhyr) nu også for handikappede med intelligens på 3 år uden et sprog.

Kunne det falde jer ind at fjerne bøger og bruge paptallerkner, eller er jeres intelligens også som en 3-årig?

I er ansat til at hjælpe handikappede.

8. oktober 2018

Varm luft

Jeg oplever ikke at få hvad jeg betaler for.
Fejlagtig rådgivning på alt fra ledighedserklæringer (som egentlig er simpelt nok, men en rådgiver der ikke kender reglerne kan jo mislede til hver en tid), manglende interesse i faglige sager, direkte afvisning af at træde ind i min sygedagpenge-sag som jeg senere får at vide at de skal under de omstændigheder der var gældende i den - og nu mine barselsdagpenge.
Datoerne fra a-kassen vedrørende sidstnævnte er fejlagtige, jeg retter dem ved min egen ansøgning til udbetaling Danmark... og a-kassen indberetter endnu engang de forkerte datoer, hvilket betyder at jeg ikke får mine barselsdagpenge til tiden.

Det er SÅ frustrerende at kunne dokumentere sort på hvidt (ja, både som screenshots, log OG udskrevet på papir, angivet datoer og tidspunkter) at jeg har gjort hvad jeg skulle og så alligevel hverken kunne regne med den faglige organisations rådgivning eller a-kassen.
Det er faktisk ganske dyrt at være medlem af både en a-kasse og en fagforening, men det føles om at betale for ingenting.

Og den nationale rådgivnings hotline... hovednummere man ringer på; kære venner, få lige styr på tingene. De fleste lyder som om de absolut intet ved om noget der har med faglige sager at gøre, når man ringer ind. Selv de mest simple spørgsmål kan kræve omstiling 2-3 gange. Det er simpelthen ikke god tnok.

22. juni 2018

En god fagforening

En god fagforening, der bl.a forhandler gode overenskomster hjem til medlemmerne. Selvfølgelig er der lønforsikring og hjælp i kritiske situationer

20. juni 2018

Efter at have betalt i 6 år til sl fik…

Efter at have betalt i 6 år til sl fik jeg brug for faglig hjælp.
Dette er det værste jeg nogensinde har oplevet uprofessionel, fejlagtig vejledning manglende motivation og forberedelse fra konsulenters side.
Ingen opbakning
Der udover kom konsulenter 30 min forsent til hvad for mig var et vigtig møde.
Jeg har klaget til kontor leder for sl Østjylland som lovet der vil blive strammet op derefter klager jeg til kredsbestyrelsen som frifinder sig selv hvorefter jeg klager til forretningsudvalget hvor sl Østjylland direkter lyver i deres forklaring for at dække over deres fejl og mangler
Til sidst klager jeg til Socialpædagogernes Klagenævn hvor en dommer fra Viborg sidder med tre andre og behandler klager
Her får jeg medhold da de rejser kritik på flere punkter over sl Østjylland behandling af min sag.
Jeg er stadig dybt rystet over min oplevelse og vis prisen på deres medlem skab skulle match deres produkt burde deres medlem skab som fagligt medlem koste 59kr om mdr.

20. juni 2018

DEN ABSOLUT RINGSTE VEJLEDNING!!

DEN ABSOLUT RINGSTE VEJLEDNING!!
Elller nærmere mangel på samme......
Skrevet på vejne af min mand.
Er i jobafklaing og på ressourceydelse, har kontaktet A-kassen mindst 4-5 gange inden for det sidste 1 1/2 - 2 år, for at høre om det giver mening at være hos dem og hvad de kan bruges til. Får ved sidste samtale at når jeg ikke de seneste 3 år har haft en indkomst på min. ca. 230.000,- så kan jeg ikke få en kr. hvis jeg skulle blive raskmeldt/ meldt ledig.... Det vil sige jeg at betalt til 0 og en skide i laaaaang tid/ sikkert flere år....... og ingen har tænkt at det var nyttig vide for mig, til trods for jeg har ringet mange gange. Endvidere får jeg at vide at jeg gratis kan komme i fagforeningen da jeg er på denne lave ydelse - det takker jeg ja til. Hvilket så viser sig ikke at være korrekt...? - da jeg ikke er i fagforeningen i forvejen. Det er ellers oplyst til samtalen flere gange (at jeg ikke er i fagforening) og jeg har samtlige af de gange jeg har ringet ikke lagt skjul på at de 450-500 kr. som a-kassen koster er en stor post på ressourceydelse...... og i virkeligheden er grund til jeg ringer. Altså at jeg gerne vil spare penge hvis det er muligt.... Er virkeligt rystet over den MEGET ringe vejledning!!!!!

22. maj 2018

Oplever mobning fra SL side

Oplever mobning fra SL side. De forsøger at presse mig til at være medlem ved at nægte at underskrive en lønaftale. Til trods for at denne lønaftale er kvalifikations baseret.

23. april 2018

Falsk tryghed sælges

Havde for et par år siden behov for rådgivning og juridisk bistand i forbindelse med en personalesag. Min fornemmelse retrospektiv er, at SL og/eller "konsulenten" havde et nært og tæt forhold til min arbejdsgiver, hvilket stillede mig i en umulig og særdeles ugunstig situation. Der udover var "konsulenten" lad, dorsk, træt, uoplagt, uinteresseret, uvidende om sagens indhold og omfang da den blev indledt. Han havde, hvis jeg skal formulere det pænt, ingen huller i hans inkompetence, men han mestrede der imod Skyggeboksningens kunst. Jeg mistede under forløbet "barnetroen" om, at arbejdsgiveres ageren overfor medarbejdere har en grænse, der ligger indenfor rimelighedens grænser - SL viste det stik modsatte. Konsulenten tog arbejdsgivernes udsagn for pålydende og ophøjede arbejdsgiveres synspunkter og påstande til en højere sandhed - uagtet at en række formalia ikke var blevet overholdt, men det kræver jo, at man sætter sig ind i sagen.
Dagen efter var sagen lukket for SL. "Konsulenten" svang sig under en telefonsamtale op til at give mig et råd. Han sagde: "Du skal tage det som en oplevelse". Jeg tænkte: "Det sagde han ikke......" Vel - man er ikke forpligtet ud over sine evner. Omvendt er kaos resultatet af kompetencer uden kvalifikationer - og det her var kaos for både mig selv, min familie og min arbejdssituation.
På intet tidspunkt fik jeg juridisk bistand igennem SL. Bistanden fra "konsulenten" var gennemført ringe, uduelig og inkompetent. Ligegyldighedens tolerance var umanerlig stor. SL har hele vejen igennem ytret sig, at de har ydet en fantastisk indsats.
Jeg betragter idag mig selv som en nyttig idiot, al den stund at jeg har støttet SL og dermed bidraget til at opretholde løn til en masse inkompetente og ligeglade ansatte i SL. Hvis jeg skal lave en positiv omformulering, kunne den lyde i retning af: "Jeg har købt for ca. 50.000,- falsk tryghed.
Et råd til læsere af dette indlæg: Meld jeg ud af foreningen og sæt de sparede penge af til advokatbistand. Arbejdsgivere og SL er forbundne kar og man kommer alvorligt i klemme mellem karrene.
Iøvrigt ærgerligt at man skal give mindst én stjerne på Trustpilot - det fortjener SL ikke.

8. februar 2018

Skandaløst dårlig fagforening

Skandaløst dårlig fagforening. Har kørt en sag om manglende afspadsering, overtidsbetaling og ferie i mere end fem år, hvor arbejdsgiveren har erkendt fejlene, men trækker forhandlingerne i langdrag. Arbejdspladsen eksisterer ikke engang længere, og jeg bor i udlandet - men jeg er nødt til at betale kontingent for at køre forløbet til ende.

Jeg rykker dem for svar på mine mails, men der går måneder mellem de svarer, og når man forsøger at ringe, så er der enten optaget eller de er på ferie.

Næste gang jeg melder mig en i en fagforening, bliver den gul...

3. juni 2017

Spild af penge

Hvor skal man starte ;S
Den ringe overenskomst der minder om enevælde, hvor arbejdsgiveren har fuld råderet over din afspadsering.
Aftenarbejde og natarbejde aflønnes ens? for ringe
De mangelfulde regler, bla. barnets sygedag, hvor man KAN få sygepenge. Kan er varm luft, enten har man ret eller også ikke!
Oplevet hvor mange kollegaer der har bøvl med løn konstant, efter 5-8 måneder er intet sket.
TR som har givet op fordi SL ikke magter kampene.

10. maj 2017