Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Se mere

Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Se mere

Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Se mere

Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Droner som giver dig et professionelt værktøj

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

køb af drone

har lige købt ny drone som skulle skaffes hjem den blev leveret dagen efter som aftalt og alt er som det skal være, super betjening mvh. Per

11. december 2014

Super dårlig service

1 til 2 dages leveringstid, bestilte søndag og modtog pakken torsdag. Jeg har endnu ikke modtaget en faktura på det bestilte, og på hjemmesiden er et billed af et SANDISK SD kort, men det er et Kingston der kom med posten. jeg er bestemt ikke imponeret! - Indehaveren tog kontakt til mig efter min uheldige oplevelse og gav mig et plaster på såret. Så ROS for det, men mener dog det skulle være sket noget får, men bestemt acceptabelt! Jeg ændre min bedømmelse til 4 stjerner.

8. december 2014

Super Service

Skulle bruge en phantom2 vision + til dagen efter, så ringede til dem for at høre om dette kunne lade sig gøre , fik en god snak og råd med på vejen og jeg er nu den lykkelige ejer af en drone fra skypilot.

Mvh Lennart Nielsen

8. september 2014

ok oplevelse

Johannes er meget flink at snakke med, men der sker bare ikke ret meget har aldrig modtaget en faktura og har rykket efter den mange gange,men har nu modtaget min faktura :-)

26. august 2014

langt om længe

jeg købte den 12/6-14 en Dji Phantom 1 drone med et ekstra batteri dronen kom nogle dage sener men ingen ekstra batteri jeg tog med det samme kontakt til Johannes Kristensen skypilot.
først efter jeg havde skrevet her inde skete der noget fik batteriet 2 dage sener der for han jeg givet 2 stjerner til.

11. august 2014

God pris og super service

Vi blev mødt med åbne arme, så en demo model og fik sågar en prøvetur.

Utrolig venlig at snakke med og vi fik fyldestgørelsen svar på alle vores spørgsmål til både dronen, gyro, video link og regler omkring droneflyvning i Danmark.

Alt i alt en god oplevelse at handle ved skypilot.dk, et sted jeg helt sikkert vil handle igen og anbefale til alle!

4. august 2014

Så er der perfekt service :-)

Hej Skypilot

Ja du får 1 stjerne fordi du er meget flink at snakke med, men det nytter ikke noget at drive en forretning hvor man ikke informerer kunderne og status på deres ordre og manglen varer.
At du lader mig vente over 1 md. på nogle vare som du først lovede 7-12 dages levering på og når jeg så ringer og rykker siger du de bliver sendt samme dag!!, og når jeg så stadig ingen varer får og jeg henvender mig igen efter yderligere 5 dage, får jeg at vide du stadig mangler nogle af varerne, det er bare ikke godt nok.
Beklager men fremover vil jeg købe mine ting andetsted, selvom du har nogle bedre priser og jeg gerne ville handle hos dig. Men hvad nytter det når man ikke får det man bestiller.
Øv surt show

Rettet her efterfølgende korrigeret til 2 stjerner nu, for du var venlig at ringe og forklare fejlen som var sket.
Dog mener jeg stadig du skal stramme gevaldigt op på din korrespondance med dine kunder så vi ikke sidder uvidende om hvad der sker med ens ordre.

Held og lykke fremover med firma.

Har her efterfølgende givet dig 5 stjerner for din måde at håndtere den uheldige handel på, du ringede og forklarede/beklagede fejlen og du klarede min næste levering til UG. varerne jeg bestilte kom til tiden og din information undervejs var til UG

Derfor skal du have de 5 stjerner for din vilje til at få tingen på skinner igen, flot arbejde.
Vil gerne handle med dig igen. !!

Opdatering 2-7-2014
kontaktede dig med defekt drone og aftale vi kom forbi 3 dage senere . Du lavede den indenfor 2 timer og til en ualmindeligt fair pris, super service , hatten af for det

Kan absolut anbefale dit firma

26. maj 2014

God mavefornemmelse under og efter handel

Jeg valgte at handle hos Skypilot hovedsageligt fordi varen var på lager og fordi prisen er i orden i forhold til alternativerne. Jeg har ikke tidligere handlet hos skypilot og kender ikke ejeren.
Inden køb havde jeg en længere mail chat med Johannes (ejer af skypilot) for at finde ud af om en Phantom 2 med Zenmuse var noget for mig da jeg ønsker at optage prof video fra luften. I den forbindelse modtager jeg alt den rådgivning jeg har behov for, og det har en værdi i sig selv.
Jeg aftaler at mødes med Johannes på hans adresse i Randers hvor han fremviser en Phantom Vision som jeg også får lov at prøve flyve. Jeg ender med at køre fra Randers med en Phantom 2 samt et Zenmuse gimbal og lover Johannes at lave en bankoverførsel til ham når jeg kommer hjem, hvilket jeg selvfølgelig gør, men man må sige at Johannes viser stor tillid i den situation.
Johannes sidste ord inden jeg kørte var, at nu kunne jeg prøve den i 30 dage og hvis den skuffer kan vi lade handlen gå tilbage.
Den skuffede ikke, og senere har jeg via telefonisk kontakt bestilt ekstra batteri samt FPV udstyr som skulle lande hos mig om 1-2 dage...igen en handel baseret på gensidig tillid hvor jeg får lov at betale når vare med faktura er modtaget.

30. marts 2014

PERFEKT STED AT HANDLE!!!

Købte mandag d. 24 marts 2014 en Dji Phantom 2 vision hos skypilot, pakken ankom dagen efter, med ekstra batteri som aftalt! Og det kan helt klart anbefales at handle der! Vi havde en god kommunikation over mail.. Og har efterfølgende haft div. spørgsmål om justering af dronen, som han har hjulpet mig igennem pr Tlf og sms!! Så servicen er helt klart i top! Endnu engang tak for handlen. ;-)

28. marts 2014

Dårlig oplevelse

Som de andre bruger her inde købte jeg en DJI Phaentom med ekstra batteri og propeller.

Jeg har aldrig fået batteriet eller faktura på købet. Nu er det flere måneder siden. Nu bliver han politianmeldt.

Lidt synd jeg ikke undersøgte trustpilot først. Så vil jeg ikke ha handlet ved den .....

Opdateret med 1 stjerne ekstra. Da det hele endelig blev bragt i orden efter lang ventetid.

2. november 2013

Utrolig dårlig service = INGEN

Hejsa.
Jeg købte 24.07.2013 en DJI Phantom hos dem, hvor der skulle være et ekstra batteri med i pakken. 2 dage efter modtog jeg dronen, men det ekstra batteri var ikke med som lovet.

Har efterfølgende flere gange prøvet at kontakte dem både pr. email og telefon, for at få den faktura som jeg aldrig har modtaget, og skal bruge til mit regnskab, samt den gælder som garantibevis.

24. september 2013

Super!!!

Jeg har efterhånden handlet her nogle gange og kan kun anbefale SkyPilot!

Købte sidste år en AR Drone som har voldt en del problemer i forbindelse med reservedele og udskiftning af dele men SkyPilot har aldrig været bange for at hjælpe og guide mig.
De fleste ville bare bede om at få dronen sendt ind så de kan tage en form for betaling for at ordne problemet, SkyPilot gør meget ud af at beskrive hvad man kan gøre og hvad problemerne kan skyldes, utrolig hjælpsom!

Det er ikke sidste gang jeg handler her!!

2. september 2013

Perfekt.

Jeg bestilte en DJI Phantom mandag d. 20.
Den var fremme allerede dagen efter, i perfekt stand og pakket forsvarligt ind.
De er også hurtige på mailen, hvis man har spørgsmål.

Alt i alt en god oplevelse :)

21. august 2013

LAD VÆRE AT HANDLE HER!!!!!!!!!!!

Jeg bestilte d. 19/6 en Phantom med tilhørende et extra batteri. Phantom'en kom 2 dage senere, men det extra batteri, som han lovet leveret ugen efter er ikke kommet endnu, og vi skriver i dag d. 16/8.
Jeg har og snakket med ham op til 5 gange og skrevet 2 mail hvortil batteriet skulle sendes. 2 af gangene var han på ferie og lovet at sende det når han var tilbage. Men som sagt er det stadig ikke dukket op, og jeg må nu melde ham til politiet/forbrugerombudsmanden da jeg har betalt for en vare der ikke er leveret som aftalt.

Jeg vil frarådet jer til ikke at handle med Skypilot.dk

16. august 2013

For langsom levering

Jeg har for 14 dage siden bestilt en DJI phantom, men mangler stadig at få tilsendt batteri nr. 2
Jeg har betalt det fulde beløb!
Jeg har ringet, men så skulle han da lige på ferie. osv.
Dårlig service.....

13. august 2013

Utrolig dårlig support!!

Bestilte en DJI Phantom og nogle batterier. 4 uger senere dukker helikopteren op selvom man blev lovet 2 - 3 dages levering og varen stod som "på lager" Sælgeren er utrolig svær at komme i kontakt med. Sendte flere mails til ham, ingen svar. Men på telefonen fik jeg fat i ham. yderligere 2 uger efter kom de sidste batterier som jeg havde bestilt. Så alle vare modtaget.

Jeg modtog aldrig en faktura på mit køb, hverken over mail eller i pakken. Prøvede igen at skrive til sælgeren. ingen svar. Umulig at komme i kontakt med.

2. august 2013

Sådan

Mit andet dronekøb hos SkyPilot gik også rigtig godt.
Og når man handler her, er hjælp ikke længere væk end telefonen.
Direktøren i det lille firma gør hvad han kan, så tingene fungerer, hvis man er på tynd is.

30. juni 2013

Kan ikke anbefales

Jeg bestilte et par ting 7/6.
Umiddelbart efter bestillingen sendte jeg en email og bad om at der skulle sendes til døgnposten.

I går 13/6 var der stadig intet sket. Havde intet hørt så jeg skrev en rykker.

Jeg fik svar og blev spurgt om der skulle sendes til privat adresse eller døgnposten?

MIt svar var til døgnposten.

Senere kom der ny mail fra skypilot om at det nu var sendt men det var sendt til privat adressen fordi man ikke kan sende breve til døgnposten. Hvis man ikke har tænkt sig at efterkomme en kundes ønske om at der sendes til døgnposten hvorfor så spørge.

Når man bestiller står der rent faktisk:

"Fragt - sendes med Post Danmark som forsikret pakke"

Så mega dårlig service og meget uproffesionelt firma. Jeg handler aldrig der igen.

Tilføjelse: Jeg har lige erfaret at skypilot havde allerede sendt til privat adressen før de fik mit svar at de skulle sende til døgnposten. Mega uproffesionelt.

14. juni 2013