Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Se mere

Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Se mere

Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Droner som giver dig et professionelt værktøj

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Formidabel service

Denne internetvirksomhed har bare en service, som er den bedste jeg endnu har oplevet på nettet.
Købte en drone, hvor jeg fik et virkeligt godt tilbud og usædvanlig hurtig levering.
Kan helt klart anbefale denne virksomhed og jeg køber helt sikkert her igen, næste gang jeg mangler droneudstyr

27. november 2017

Super flink.

I anledningen af Black Friday spurgte jeg om jeg kunne få et tilbud på en DJI oplader, og Johannes gav mig et fint tilbud :)

24. november 2017

Købte for nogle måneder siden en …

Købte for nogle måneder siden en Phantom 4
Var helt grøn ang. droner, men fik en fantastisk god snak med butikken.
Selv da jeg bestilte og kunne se hvor langt leveringstid der var. Skrev de en mail, og forklarer at det måske tog 1-2 dage mere, da den var på fjernlager.
Se det kalder jeg også service
Derfor vil jeg klart anbefale jer at handle her...

8. oktober 2017

Superhurtig og tjekket service

Super service – kan kun anbefales.

Oprindelig bestilte jeg en Mavic Pro hos et firma, der rimer på Konedele, med udsigt til at vente 2-3 uger på modtagelse. Efter fire uger var den stadig ikke kommet, og nu efter fem uger er de gået konkurs. Sindssygt irriterende at skulle vente så længe på en vare, som aldrig kom.

Derfor tjekkede jeg i stedet Skypilot ud. Jeg bestilte dronen onsdag kl. 16 – et kvarter efter var den afsendt, og tracking-nummeret modtaget, og torsdag kl. 15 kom den med posten. Så kan det ikke gøres meget hurtigere. Jeg er fan.

23. juni 2017

Hej alle.

Hej alle..

Magen til service og rådgivning skal man lede længe efter, det er absolut perfekt at ligge mange penge i den butik.
Man føler sig tryg, da de er klar både før, under og efter købet.
Købt en drone, som er noget teknisk, og selv om man ringer flere gange så er det SUPER service..
Jeg ville gerne gi 10 stjerner..

6. juni 2017

Skypilot.dk er et super sted at handle

Skypilot.dk er et super sted at handle, bedre service findes ikke, jeg ringede til firmaet, for at hører lidt mere om varen, hvor jeg fik meget professionel vejledning.
Jeg endte med at bestille samme dag, og som den super gode service, kunne jeg hente varen på sælgers private adresse samme aften.
På trods af en annoncefejl på hjemmesiden, fik jeg de varer med som var i det fejl tilbud på hjemmesiden.
Handler gerne ved jer igen.

30. maj 2017

God handel

Venlig og behjælpsom både før, under og efter køb.
Dronen kom til tiden som aftalt.
Alt fungerede perfekt.

Handler gerne hos Skypilot igen.

23. marts 2017

Imponerende service

Jeg skrev til SkyPilot.dk en aften med spørgsmål vedr. en DJI Phantom 4 pro. Jeg modtog svar inden for et kvarter og endte med en telefonsamtale samme aften, hvor jeg blev rådgivet meget professionelt.

Jeg sendte min ordre en torsdag og modtog min drone allerede næste morgen. Jeg kan stærkt anbefale at handle med Johannes fra SkyPilot.dk

16. marts 2017

Hurtig og fantastisk personlig service

Skulle bruge batterier til min nye Phantom. Fik god personlig vejledning af ejeren til at vælge det helt rigtigte. Dette til en pris som næstbilligste konkurrent ikke engang var tæt på. Pakken blev sendt samme dag og efter min bestilling gik der kun 5 minutter før jeg havde et trackingnummer til min pakke. Anbefalingsværdigt!

7. februar 2017

Ekstrem god service

Vi har købt en Phantom 4 Pro hos SkyPilot og har været meget tilfreds med den service vi løbende har fået af Johannes (ejer)

28. januar 2017

Fantastisk service!

Tilbage i september/oktober forudbestilte jeg en Mavic Pro drone hos Skypilot, med håb om at modtage den relativt hurtigt efter den lovede dato. Som mange ved kom der fra DJI's side en markant forsinkelse, som gjorde at meget få modtog denne, og leveringsdatoen blev presset længere og længere tilbage.

Jeg var derfor i kontakt med Skypilot, da det var en stor reservation at have på sit kort i meget lang tid. Dette var tilbage i oktober. Derfor aftalte vi at jeg ville få besked så snart der var en drone klar til mig, lg jeg ville holde min plads i køen.

Der er gået noget tid, og jeg troede faktisk at det ikke ville ske. Men i dag fik jeg en mail om at der var en drone klar til mig, og jeg bare skulle betale online. Så ville den blive sendt til mig førstkommende dag.

Det er virkelig hvad jeg kalder top klasse service!! Jeg er helt høj allerede før jeg har fået dronen, og jeg bliver endnu mere høj når jeg får den.

Igen tak til Skypilot! Det er top klasse! Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer!

3. januar 2017

Johannes yder en fantastisk service …

Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne returnere det defekte uden bøvl. Han følger op på alle henvendelser meget hurtigt. Kan kun give min bedste anbefaling og handler på skypilot.dk igen.

30. december 2016

Her skal du handle...top klasse service og hurtig leverance

Genkender du følelsen, skal man handle i en webshop man ikke kender, hvordan er deres service og får man hvad der bliver lovet...

Hvis du søger en leverandør til dine gadgets der ved alt om produkterne og ønsker du en hurtig levering til super gode priser, ja så skal du ikke søge længere for SkyPilot.dk er stedet som jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Jeg ringede uden for normal åbningstid til dem og tænkte at jeg ville ringe igen senere på dagen.
Men de ringede til mig og efter en god og konstruktiv dialog samt yderst velorienterede og gode svar på mine noget tåbelige spørgsmål valgte jeg at afgive min bestilling over nettet.
Yeps, jeg bestilte den igår ved middagstid og idag her til formiddag ankom den "What" leveret fra Jylland til Sjælland på UNDER 24 timer og den ankom velindpakket og godt beskyttet.

Verdensklasse service og leverance 5 klokkeklare stjerner herfra.
Vil anytime anbefale Skypilot.dk det fortjener de.

25. oktober 2016