Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Se mere

Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Se mere

Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Se mere

Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Droner som giver dig et professionelt værktøj

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

DJI Phantom 4 - TOP Service

Søger du en drone til en skarp pris, uden at ønske at gå på kompromis med service, kan jeg anbefale at handle hos Skypilot.
------
Jeg har netop købt en drone hos SkyPilot.dk, prisen på dronen var den bedste jeg kunne finde og der var sågar prisgaranti i hele europa.

Produktet blev leveret den efterfølgende dag.

Det viste sig desværre at der var problemer med at dronen i forbindelse med at den flyver nedad, en periodisk fejl.

Johannes fra SkyPilot.dk rådgav i første omgang om de ting jeg kunne prøve for at afhjælpe problemet. Efterfølgende konkluderede vi at den skulle sendes ind til Skypilot, der kunne konstatere fejlen og hurtigt tage en beslutning om at ombytte den til en ny.

Super Service! Dronen blev sendt fra Slagelse mandag eftermiddag og jeg skulle få en ny med posten i morgen!

17. august 2016

Super serice !

Er super tilfreds med den service jeg har fået hos SkyPilot !

Var personligt oppe og købe en DJI Drone og fik samtidigt en nem og overskuelig gennemgang af dronen samt app´ens funktioner. Og ikke mindst en demonstration

Kan klart anbefale SkyPilot til alle !

28. marts 2016

Fantastisk service!

Johannes brugte så meget tid på at hjælpe mig igang med min nye drone, super fedt af ham. Fra start til slut, ingen bemærknigner. Super god kundeservice og lækre produkter! :-)

24. januar 2016

Kundeservice i topklasse

skypilot.dk giver kundeservice ud over det sædvanelig,jeg var ingengang kunde ,men have nogle spørgsmål angående phantom 3 advanced, som jeg havde købt,og havde nogle små problemner med drone,han gav sig virkelig god tid til at forklare rigtig flink var han,det er virkelig kundeservice ud over det sædvanlig, så frem over vil jeg købe mine varer hos ham.

8. januar 2016

Pålidelig

Utrolig pålidelig forretning. Meget hurtig svar tid på spørgsmål, og forsendelse.
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale og handle igen.

29. december 2015

Fantastisk service

Jeg ringede ind til Johannes fra SkyPilot ang. problemer med en opdatering til min Phantom 3 op til weekend og få dage inden rejse, hvor den skulle med. Jeg fik en fremragende service!

12. november 2015

Fantastisk service

Kort efter bestilling af DJI Phamtom 3 blev jeg ringet op. SkyPilot tilbød at køre opgradering af software mod at jeg skulle vente en dag på levering.
Jeg sagde selvfølgelig ja tak, og varer kom som lovet.
Fedt produkt og fantastisk service.

28. august 2015

Telefonisk hjælp

Havde et problem med opgradering af phantom 3 og ringede derfor til Skypilot. Efter en kort samtale og nogle gode råd fik jeg startede den rigtig op igen da den havde fastlåst sig i opgraderingen. Super service. Tak for hjælpen.

7. august 2015

Økonomisk utroværdig - manglende produktkendskab - overholder ikke aftaler

Bestilte den 27 maj 2015 en drone, en transporttaske samt et ekstra batteri mv. hos SkyPilot - Leveringen var hurtig -
Tasken passede dog ikke som lovet og batteriet var i restordrer. Derfor blev tasken returneret efter aftale og batteriet ville blive leveret når det kom på lager. SkyPilot har flere gange lovede at returnerer det betalte beløb for tasken, samt leverer det ekstra batteri som var i restordrer (som jeg har set igen var på lager hos SkyPilot)
Nu er der gået 2 måneder og min tålmodighed strækker ikke længere - derfor denne anmeldelse.

23. juli 2015

Dårlig/manglende service

Opdatering:
Har ændret min andmeldelse til 4 stjerner. Det burde nok kun være 3, men har nu fået faktura og SkyPilot ville sende en lille ting for ulejligheden. Derfor 4 stjerner.
*************Ja, det startede ellers godt. Fik en god forklaring i telefonen med den drone jeg ville bestille, Fik den faktisk også allerede dagen efter jeg havde bestilt den.
Der manglede så en faktura som jeg skal bruge til mit regnskab og evt reklamationer. Efter at have rykket SpyPilot 4 gange for den , uden at få noget svar må jeg nu desværre nøjes med at give dem én stjerne. Nu kan jeg så se herinde at jeg ikke er den første der har haft det problem.
Nu pakker jeg dronen pænt sammen og sender den retur. SÅ må vi se om jeg får pengene tilbage så jeg kan købe en ny et andet, mere seriøst sted.

22. juni 2015

Rigtig fed service

Har bestilt en parrot bebop drone med skycontroller og da jeg bestilte den stod der dag til dag levering hvis den var på lager der stod den var på lager men efter den dag var gået havde jeg ikke fået nogen pakke men han ringede samme dag og sagde det var en fejl ☺

21. juni 2015

Imponerende service niveau!

Jeg bestilte en Phantom 3 drone onsdag kl 17. Dagen efter havde jeg det med posten som lovet! Fantastisk med kort leveringstid, som lovet!
En uges tid senere, havde jeg problemer med forbindelse mellem drone og fjernbetjening. Jeg sendte Johannes fra Skypilot.dk en mail om aftenen kl 20:30, som inden for max 30 min, ringede mig op! Her guidede han mig gennem fejlsøgning på dronen, og efter ca 20 min var jeg flyvende igen! Jeg er imponeret. Aldrig har jeg oplevet så fantastisk service! Helt klart et sted jeg vil handle igen! :-)

5. juni 2015