Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Se mere
Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Se mere
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Se mere
Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Droner som giver dig et professionelt værktøj
Mariagervej 138C, 8920, Randers NV, Danmark
- support@skypilot.dk
- www.skypilot.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super god service/vejledning og hurtig…
Super god service/vejledning og hurtig support.
Har haft kontakt med dem to gange og kan klart anbefales. Har de varen på lager, så handler jeg helst der.
super service.
Har købt en drone og var i tvivl om den forsikring jeg bestilte virkede til den model.
Blev næsten med det samme ringet op af skypilot og fik vejledning i hvor jeg kunne købe den rigtige.
Super god service, og af de droner jeg har undersøgt, er skypilot billigst.
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv, ringede for at få en pris på forskellige droner, 15 min efter lå de i min inboks. Lagde en bestilling og dagen efter kom pakken
Jeg er dybt imponeret over hvilken…
Jeg er dybt imponeret over hvilken fantastisk service Skypilot leverer.
Lynhurtig levering og efterfølgende fantastisk service.
Kan anbefales på det varmeste!!
Fantastisk service!
Har nu handlet et par gange ved Skypilot og Johannes - begge gange har jeg oplevet en kundeservice ud over det sædvanlige.
Handler der gerne igen - og anbefaler meget gerne til andre.
Kun 24 timer fra bestilling til…
Kun 24 timer fra bestilling til levering på tværs af det danske land. Samt enorm god, personlig kundeservice. Varmeste anbefalinger herfra!
Fremragende kundeservice
Jeg har købt en dji drone igennem SkyPilot - desværre var jeg så uheldig, at miste kontrollen over den, med et styrt til følge. Dette skete få uger efter, at jeg havde købt den.
Efterfølgende tog jeg kontakt til SkyPilot for at få hjælp til, hvad jeg skulle gøre i sådan en situation. Aldrig har jeg oplevet en sådan kundeservice - SkyPilot hjalp mig langt udover hvad jeg kunne forvente, og i dag har jeg så lige modtaget en fuldstændig fejlfri drone.
Der skal lyde en KÆMPE TAK til SkyPilot, og de får absolut mine allerbedste anbefalinger.
Jeg skulle købe en DJI Mavic 2 Pro
Jeg skulle købe en DJI Mavic 2 Pro, og der var jeg heldig at have Johannes som min sælger, Jeg havde set på dronen da den kostede 10.999,- men da jeg var klar til at bestille kunne jeg se at prisen var steget, jeg spurgte Johannes om jeg muligvis måtte få den til den pris som jeg havde set dronen til, og der var ingen spørgsmål til det, der gik 2 minutter og jeg fik et link med den gamle pris på dronen. Da jeg så havde bestilt havde jeg dronen dagen efter. Det er fanme da god service !
Tak for en god oplevelse !
Super service!
Kort inden min afrejse til Afrika kom DJI med en ny drone (Mavic 2 pro). Jeg havde svært ved at finde en leverandør som havde den. SkyPilot var så venlige at sende mig besked straks de fik den på lager! Levereden samme dag og fik ekstra batarier fremsendt så det hele var klar til rejsen. Jeg fik en super service! TAK. Hilsen Claus Christensen
Perfekt kontakt og service før
Perfekt kontakt og service før, under og efter salg. Du kan trygt handle her.
Skypilot.dk har super god service
Skypilot.dk har super god service! Meget hjælpsom når vi har behov for hurtig assistance og hurtig levering af dronedele.
Kanon service.
Har købt flere droner hos SkyPilot, kanon service og god pris, kan klart anbefales.
Excellent support
Excellent support, levering som aftalt og priser holder.
Kan absolut anbefales
Fuldstændig fremragende service
Skypilot have modtaget forkert information om et produkt fra deres leverandør, så det desværre ikke helt opfyldte mine ønsker.
Men Skypilot gik hele vejen, og lidt længere end det - og hjalp mig i mål :)
Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger af Skypilot.dk
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. De havde ikke de filtre hjemme, som jeg havde bestilt som tilbehør til min drone, så jeg fik et bedre sæt med uden ekstra beregning.
5 stjernet webshop
Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger efter Skypilot.dk
Min ordre bestod af drone + diverse tilbehør. Noget var i restordre,
men Johannes leverede en super kundeservice og var flink og rar
at tale med.
Helt sikkert et sted jeg handler igen.
Super service, og er til at snakke med ved mersalg. Svarer hurtigt, med god uddybelse og vejledning.
Tommel op!
Kanon Service!
Har handlet der to gange nu, og servicen er kanon! Har altid fået rigtig god hjælp til det jeg har købt, og kan helt klart anbefale at handle der!
Jeg kan kun tilslutte mig de andre …
Jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldere! Super service, hurtig og ligetil levering! Johannes gør virkeligt noget for at hans kunder skal være glade og tilfredse! Så skal der købes Drone, kan jeg klart klart anbefale Skypilot.dk :D