Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Se mere
Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Se mere
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Se mere
Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Droner som giver dig et professionelt værktøj
Mariagervej 138C, 8920, Randers NV, Danmark
- support@skypilot.dk
- www.skypilot.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Imponerende hurtig levering
Imponerende hurtig levering! Jeg bestilte en DJI Osmo Pocket om onsdagen, og modtog den allerede dagen efter, om torsdagen. Produktet er sprit nyt, tydeligvis originalt og fejler intet. Jeg er meget tilfreds med deres service! Kan kun anbefales :)
Fremragende service og godt købmandsskab
selvom jeg ikke har modtaget min vare (bestilt i dag) så lover den hidtidige oplevelse med firmaet Skypilot.dk, at det bliver rigtig godt, når min nye drone lander. Super service, fremragende tilbud og hurtige svar på mine mange spørgsmål og på alle tider.
Meget tilfreds
Meget tilfreds. Bestilte DJI Mavric Mini søndag aften og har den allerede tirsdag.
Pakken var intakt og alt var som det skulle, samt et gratis 64 gb micro SD kort egnet til drones. Tak for hurtig service💪
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, og virkelig hurtig levering.
Bestilte søndag aften, og allerede tirsdag morgen havde jeg min drone. Jeg skrev søndag omkring kl 21:00 at jeg ville have ændret adressen, og allerede kl 23:00 samme dag var det ordnet - handler helt klart herfra igen!
Extra insats.
God service! Gør en extra insats for dig som kunde.
Jeg handler alt drone relateret hos skypilot igen.
Fantastisk service
Fantastisk service! Venlige medarbejdere og hurtigere levering end forventet. Bestilte en drone den 19. Dec kl 17.45 og fik den leveret i pakkeboksen den 21. Dec kl 9.50. Jeg køber helt sikkert herfra igen og kan kun give firmaet mine allerbedste anbefalinger.
Kanon kundeservice
Kanon kundeservice, venlighed 100% iorden! Købte et ninebot by segway g30 betalte den fulde pris og lidt efter fandt jeg det billigere - godkendt prismatch!
Levering på under 24 timer.👌🏼👍🏼
Kan varmt anbefales! Og er man i tvivl om noget så er de behjælpelig så hurtigt som muligt. Af hjertet tak for handlen. I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt Nytår.😁
Absurd god personlig service!
Absurd god personlig service - Og så lige midt i alt Black friday virvaret! Holder hvad de lover i forhold til pris match!
- hvis resten af forløbet forløber lige så fint, så er fem stjerner ikke nok!
Suveræn oplevelse
Suveræn oplevelse: 1. Jeg fandt den drone jeg var på udkig efter; 2. Der var en på lager til under ½pris i forhold til hvad Power ville sælge den til; 3. Ringede til sitet og fik bekræftet at der var 1 styks på lager; 4. levering dagen efter. 5 Fortjente stjerner mvh. M
Hurtig levering og super service
Bedre service fås ikke
Bedre service fås ikke
Havde købt et løbehjul uden at tjekke om det var godkendt til offenligt vej og sælger ville ikke hjælpe med et andet.
Fandt skypilot på www og efter en kort samtale havde jeg alt info for at gøre løbejulet lovligt
Jeg tilbød at betale for deres service, men det var ikke nødvendigt . Så stor tak for hjælpe.
Super kundeservice!
Købte et løbehjul som efterfølgende fik problemer og skulle ind til service / garanti forløb. Skypilot svarede hurtig, var behjælpelig med at få den sendt til eftersalg stedet og alt gik super. God kommunikation indtil jeg fik mit løbehjul tilbage. Man vil ønske at flere forretninger handlede som Skypilot gjorde. Varmt anbefaling herfra!
Kanon firma👍
Har endnu engang handlet med skypilot. Og som altid super tilfreds. Derudover er Johannes altid klar på. At forklare hvis man er i tvivl om noget! Altid god service. Vil helt sikkert osse købe min næste drone ved skypilot. Og kan klart anbefale andre at handle ved skypilot.dk👍
Flinke og serviceminded
Flinke, fleksible og serviceminded. Spurgte om hjælp til en ydelse af et produkt, som jeg ikke engang havde købt hos skypilot. Uden tøven, er de lynhurtige til at besvare mig og hjælpe mig, trods jeg ikke har været deres kunde før. Det er jeg helt sikkert i fremtiden!
Fantastik service man får.
Fantastik service man får.. De holder hvad de lover både med hensyn til de produkter de har og levering.. Bestilte sent fredag eftermiddag og hentet varen ved udlevering dagen efter lørdag formiddag.. Kan kun anbefale firmaet fantastisk services 👍
Rigtig god service og hurtig levering.
Rigtig god service, engagement samt rigtig hurtig levering. Jeg fik leveret lige til døren, blev mødt af godt humør og fik en flyer med nyttig information om produktet, 5 stjerner herfra.
Hej jeg kan læse om de fine anmeldelser…
Hej jeg kan læse om de fine anmeldelser som i har fået, personlig kan jeg kun tilslutte de fine anmeldelser, det går langt i mellem de gode oplevelser som jeg har fået ved at handle hos jer.Jeg kan anbefale nyre kunder at handel hos jer, de 5 stjerne er alt for lidt 10 stjerner ok
God gammeldags service på MEGET høj plan. TAK
Dejligt at opleve god gammeldags service, som desværre efterhånden er sjælden at finde i dansk detajlehandel. Her får man både god rådgivning, godt købmandskab og ikke mindst enorm hurtig ekspedition. SkyPilot kan klart anbefales og fortjener alle stjerner.
Super god service
Super god service og er altid gode at handle hos😃