Kurhotel Skodsborg Anmeldelser

3,3

Vi var til bryllup med overnatning i april. Alt var fint, indtil min 18-årige søn desværre blev akut syg om natten og kastede op. Vi fik selv afhjulpet og renset tæppet med det samme. Mangel... Se mere

Jeg vil anmelde en vigtig del af kur hotellet fortræffelig heder , nemlig Brasseriet Carl. En luksus perle gemt i kur hotellets forskellige herligheder . Har spist der i over 20 år , men i de sen... Se mere

Vi tog en overnatning pga studenter fest i nabolaget. Meget professionel modtagelse i receptionen, dejligt værelse med havudsigt, lækkert badeværelse og adgang til SPA og fitness og et havdyp i den sk... Se mere

1. Hotel
  2. Wellness
  3. Fitnesscenter
  4. Restaurant

Træd indenfor på Kurhotel Skodsborg og bliv mødt af et moderne deluxe spahotel med alle muligheder for at sætte tiden på pause og nyde det bedste i livet. Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa og blive forkælet i Treatments med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre. I Fitness er det muligt at træne i vores indbydende fitnesslokaler eller i smukke udendørs omgivelser, tæt på skov og vand. Kurhotel Skodsborg har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Vi planlægger også events, møder og firmaarrangementer i særklasse, ligesom vi sætter en ære i at afholde livets store fester.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Virkelig lækkert hotel

Virkelig lækkert hotel, vi havde booket en junior suite efter vores bryllup, med to overnatninger, vi havde adgang til spa og fitness og personalet var søde, imødekommende og hjælpsomme. Vi kom til et værelse hvor crome casten var i stykker og dette fik vi kompensation for, mere end vi havde forventet. Vi havde morgenmad med og det var et virkeligt godt udvalg de havde. Alt i alt en fantastisk oplevelse og vi skal helt sikkert prøve det igen.

2. februar 2025

Kære Birte,
Mange tak for en flot og velskrevet anmeldelse.
Vi er utrolig glade for at kunne give jer en god start som nygifte i smukke og rolige omgivelser.
Vi beklager naturligvis ulejligheden for vores chromecast og vi er heldigvis, ved at finde nyer og nemmere løsninger i fremtiden.

Det glæder os, at personalet fandt en god kompensation til jeres ophold.

Vi ser frem til at byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid.

Vores oplevelse

Anmeldelse af Kurhotel Skodsborg

Vi havde glædet os meget til vores ophold på Kurhotel Skodsborg, og alt i alt var det en fin oplevelse med nogle udfordringer undervejs.

Maden: Vi spiste på hotellets restaurant, og kvaliteten af maden var imponerende – vi giver den 4/5. Der var dog udfordringer med hastigheden; det tog længere tid, end vi havde forventet, og derfor lander vi på 2,5/5 her.

Renlighed og personale: Hotellet fremstod generelt meget rent og velholdt, og personalet var imødekommende og venlige. De var hjælpsomme hele vejen igennem, og vi følte os godt taget imod. Her vil vi give 4,5/5.

Udfordringer under opholdet:

• Ved ankomst blev vi informeret om, at det betalingskort, vi havde brugt til bookingen, ikke var korrekt registreret i deres system. Det krævede, at vi fandt et alternativt kort på stedet. Heldigvis havde vi et med, da vi kom langvejs fra (Næstved). Det var dog en smule stressende og en uheldig start.

• På værelset var altandøren skæv, hvilket medførte træk og kulde. Personalet forsøgte at afhjælpe dette ved at tilbyde os en ekstra el-radiator. Det hjalp lidt, men det var stadig ikke helt optimalt.

• Den ene håndvask på badeværelset var stoppet, og toilettet havde løbende vand, hvilket gav en del støj og var lidt irriterende.

På trods af de nævnte problemer blev vi mødt med en fin kompensation fra hotellets side, hvilket vi sætter stor pris på. Det viser, at de tager gæsternes oplevelser seriøst og ønsker at rette op på fejl.

Samlet vurdering: Kurhotel Skodsborg har helt klart potentiale, og vi havde et udmærket ophold på trods af udfordringerne. Personalets gode service og håndtering af situationen tæller positivt. Vi håber, at de får udbedret de tekniske problemer, så fremtidige gæster får en endnu bedre oplevelse.

Vi ender på 4/5 samlet.

Tak for opholdet!

28. november 2024

Kære Rasmus,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi bestræber os altid på at sikre os den bedste oplevelse til vores gæster.
Jeres konstruktive og positive kommentarer i anmeldelse er kun med til at sikre, at vi kan gøre os endnu bedre til jer og vores kommende gæster.

Vi beklager meget de udfordringer I oplevede under opholdet men det glæder os at receptionen kunne være behjælpelig med muligheder og passende kompensation.

Vi sikre os for at teknisk afdeling er på sagen, med at få fikset døren og housekeeping får fikset badeværelset med det samme.

Det glæder os, at jeres samlet bedømmelse har været en positiv oplevelse og vi håber, at kunne byde jer velkommen tilbage i den nærmeste fremtid på Kurhotel Skodsborg.

Meget dårlig oplevelse

Skodsborg er ikke som det var i ‘gamle dage’. Det er et sminket lig, med personale der ikke føles som om de har lyst til at være der.
I receptionen sagde de, at vi ikke kunne få morgenkåber til tidlig spa, da vores værelser havde morgenkåber og værelset først var tilgængeligt fra kl. 15.
Vi havde booket bord på Brasserie Carl. Vi fik 2 x mørbrad. Den var fuldstændig rå, så vi sendte det tilbage. Tjeneren spørg så, om det er okay vi bare får en til deling. Det skal lige siges, at vi betalte for 2 hele hovedretter. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Lige ledes, da min datter og jeg fik ansigtsbehandling, var det med så meget uro i baggrunden og man blev ikke informeret om noget. Jeg har prøvet det en del gange, så jeg skal nok klare det, men min datter var med for første gang og hun havde en rigtig ubehagelig oplevelse.
Ved morgenmaden, som vi var ved kl. 9.15 var der ingen pladser ledige. Vi venter lidt og ser en familie gå fra et bord. Der har siddet en baby, så der er meget beskidt og krummer over det hele. Helt forventeligt, når der er en lille med ved bordet. Jeg får fat i en servitrice og spørg om hun ikke vil være sød, at tørre bordet af, så vi kan sætte os. Det vil hun gerne - da vi kommer ned til bordet ligger der stadig krummer over det hele og våde mærker fra de små steder kluden lige hurtigt er kørt hen over.
Med de priser og det navn Skodsborg har, så er det bare ikke okay.
Vores værelses badeværelse, var indrettet med skydedør der ikke lukker til. Den gaber med 2-3 cm. Troede det var en fejl, så jeg fik fat i receptionen, som sendte en mand op, som sagde at sådan var alle værelsernes toiletter. Udover det store gab i skydedøren er der også et hul ind, hvor der normalt ville være en lås.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og jeg kommer bestemt ikke tilbage eller anbefaler jer til nogen.

17. oktober 2024

Kære N.B,
Tusinde tak for vores gode dialog sammen efter din anmeldelse.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen tilbage, så I kan få en glædelig og mindeværdig oplevelse på Kurhotel Skodsborg.

Husk gerne at kontakte mig inden jeres næste besøg.

Stressende 3 timer

Jeg havde set frem til et afslappende ophold på Skodsborg Spa og Kurcenter, men desværre levede besøget ikke op til mine forventninger. Det største problem var manglende information om adgang til spaen for hotelgæster. Vi opdagede først ved ankomsten, at hotelgæster kun har adgang til spaområdet fra kl. 18 til 21. Dette gav os kun tre timer til at nyde spaen, hvilket slet ikke matchede vores forventninger om en hel dag med afslapning. Havde vi vidst det på forhånd, havde vi valgt et andet sted, da spaen var hovedårsagen til vores ophold.

Spaområdet åbner kl. 9, men som hotelgæst kan man ikke benytte det før om aftenen. Det betød også, at vi ikke kunne bruge spaen om morgenen før check-ud, hvilket var skuffende. Derudover føles det lidt underligt, at spaen deles med fitnessmedlemmer, hvilket gav en blandet atmosfære.

Hygiejnen i faciliteterne var dog fin, og der var ingen bemærkninger på det punkt. Atmosfæren var dog præget af en følelse af stress, da alle hotelgæster havde de samme tre timer til at opleve spaen, hvilket skabte en lidt presset stemning.

Hotellet i sig selv er smukt, men værelset levede ikke op til prisen. Det mindede mere om et standardværelse i København, hvilket var skuffende, da vi forventede noget mere luksuriøst.

Jeg havde inviteret min kone på et afslappende spaophold, men desværre endte det med stress og frustration. Jeg ville ønske, de kunne refundere pengene, da jeg er meget skuffet over oplevelsen. Det var slet ikke pengene værd, og jeg ville have valgt et andet sted, hvis jeg havde været bedre informeret om adgangsreglerne.

Alt i alt var opholdet desværre ikke pengene værd for os. Hvis du, ligesom os, planlægger et ophold for at tilbringe dagen i spaen, vil jeg anbefale at dobbelttjekke deres adgangsregler, så du ikke ender med samme skuffelse.

30. september 2024

Kære Younes,

Vi er kede af at høre, deres oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Booker man sit ophold igennem Booking.com eller Hotels.com, står det beskrevet ud fra hver værelseskategori at man har adgang til spaen, som er tidsrummet mellem kl. 18.00 - 21:00.
Ønsker man ekstra tid i spaen, kan det tilkøbes for 400 kr. pr. person, så det kan bruges fra kl. 15:00 på ankomstdagen og fra kl. 07:00 - 13:00 på afrejsedagen.

Jeg håber at dette var nogen informationer, som blev givet tid jer ved ankomsten.

Vi beklager naturligvis at jeres tid i spaen har føltes stresset. Vi gør altid vores bedste, for at sikre at vores gæster får et afslappet ophold, så de forlader os med et smil og følelse af at være udhvilet. Det er meget ærgerligt at høre, at I ikke føler, I har fået denne oplevelse.

Jeg vil meget gerne undersøge jeres ophold nærmere, for at se, om der er nogen informationer der er blev misset før ankomst, fra vores side og eventuelt hvilket værelse, I har haft boet på.

Jeg har efterspurgt nogen oplysninger, så jeg kan komme direkte i kontakt med dem, for at kunne undersøge jeres ophold nærmere.

Guest Relations Manager

God betjening, pæne værelser og alt hvad man kan tænke sig.

Vi, min kæreste og jeg, havde et godt ophold til en god pris.
De har fortjent hver en stjerne til fulde.
Receptionen var parate da vi kom, hurtig betjenening. Hjemmefra kunne vi online checke ind 👍
Maden var sublim, alt passede sammen, hurtig betjening og passende tidsrum for madens servering. Morgenmadensbuffe var der alt hvad man kunne tænke sig.
Spa afdelingen var ren og pæn hele tiden osse selvom der var en del søndag eftermiddag, alt stod klappet og klart.

Værelset havde gode og komfortable senge, rent og pænt badeværelse.

Kort sagt vi kommer helt sikkert igen.

15. september 2024

Kære Martin,
Tusind tak for at give dig tid, til at skrive denne fantastiske anmeldelse.
Det glæder os meget at læse, at I havde en dejlig oplevelse hos os.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage meget snart.

Rigtig god weekend.

Guest Relations Manager

Super lækkert ophold for os og vores…

Super lækkert ophold for os og vores børn og barnebarn. Personalet er venligt og imødekomne. Rigtig god service og fantastisk SPA. Vi kommer helt sikkert igen. Der var behagelig stemning, rene og flotte værelser. Vi fik mulighed for at købe en opgradering, og det er god service. Tusind tak 🙏🏻❤️🌸😊

9. august 2024

Kære Camilla,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at læse, at jeres ophold har været en fantastisk oplevelse for hele familien.

Vi glæder os meget, til at byde jer alle sammen velkommen tilbage snarest.

Rigtig god weekend.

Fantastisk fitness

Jeg træner der stort set hver dag.. Og ELSKER det!
Her er pænt og rent, og personalet er servicemindet og yderst hjælpsomme. Jeg deltager oftest i holdtræning med Martin Zlagter og det kan anbefales. Nogle gæster behandler stedet som de bare er ligeglade, men heldigvis er medarbejderne hurtige til at rydde op. Henrik, (tror han er chefen) er altid smilende og det smitter af på hans folk.

6. august 2024

Kære Jacob,

Tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at høre, at du elsker at træne hos os. Det er skønt, at du har gode oplevelser med holdtræningen og Martin Zlagter. Vi gør vores bedste for at sikre, at alle har en positiv oplevelse, selv når enkelte gæster ikke passer ordentligt på stedet.
Henrik og resten af teamet sætter stor pris på din feedback.
Vi ser frem til at se dig igen til træning!

Venlge hilsner

Gennemført 30 års fødselsdagsophold

At træde ind i de gyldne tredivere fortjente intet mindre end en fejring af den fineste slags. Det foregik på det fortryllende Skodborg kurhotel i selskab med en skøn flok kvinder. Fantastisk oplevelse med aura af tidløs glamour. Når du træder ind åbenbares du af luksus som indbød til forkælelse i lange baner.
Den helt rigtige måde at genoplade, finde ro og skabe nye minder i livet.
Helt fantastisk oplevelse. Virkelig god service og imødekommende personale. Alt spillede.

3. august 2024

Kære Lucy,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse!
Vi er beærede over, at du valgte Kurhotel Skodborg til denne særlige anledning. Vi er glade for, at vores service og personale levede op til dine forventninger. Det glæder os at vide, at du følte dig forkælet og fik skabt nye minder under dit ophold.
Vi håber at byde dig velkommen igen til flere fantastiske oplevelser i fremtiden!

Hotel Manager

Vi havde værelse med altan

Vi havde værelse med altan . Møblerne på altan var beskidte med fugleklatter så desværre sjusket ud …
Riste i bruseren var stoppet …. Synes det er ærgeligt , da alt andet er okay….

4. juli 2024

Kære Annika,

Tak for jeres feedback og for at dele jeres oplevelser med os. Vi beklager dybt de problemer, I oplevede under jeres ophold.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre, sådanne situationer ikke gentager sig.

Vi er glade for at høre, at I ellers var tilfreds med jeres ophold, og vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen og give jer en endnu bedre oplevelse.
Såfremt I har lyst til at besøge os igen, er I meget velkommen til at kontakte os på Guestrelations@skodsborg.dk

God sommer.

Havkat eller Helleflynder?

Har tidligere ordret Helleflynder til fuld tilfredshed, men denne gang havde fisken struktur som Havkat og sovsen var udskiftet med en så kraftig smag, at fiskesmagen totalt druknede. For ikke at ødelægge nabo bordets oplevelse, der også havde bestilt Helleflynder, undlod jeg at klage ved bordet. Men jeg er dybt skuffet og lidt nysgerrig; er der andre der har samme oplevelse?

25. juni 2024

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine tidligere positive erfaringer med vores helleflynder.

Vi sætter stor pris på din hensynsfuldhed ved ikke at klage ved bordet for at undgå at påvirke nabo bordets oplevelse. Dog ville vi have ønsket, at vi havde haft mulighed for at rette op på situationen med det samme.

Vi tager dine kommentarer meget alvorligt og vil undersøge sagen grundigt for at sikre, at vores standarder for kvalitet og smag opretholdes.

Vi beklager dybt den skuffelse, du har oplevet, og vil meget gerne invitere dig til at kontakte os direkte, så vi kan få en chance for at rette op på fejlen og give dig en bedre oplevelse næste gang, du er velkommen til at kontakte os på Guestrelations@skodsborg.dk

Rigtig god sommer, og på forhåbentligt gensyn.

Simply the best hotel - i hele Storkøbenhavn

Kurhotel Skodsborg er det altid en stor fornøjelse af besøge - og efter vores mening: Simply the best, i hele Storkøbenhavn.

Umiddelbart ved første blik på hotellet måske lidt høje priser, men da opholdet er incl. både gratis parkering og fantastisk morgenmad, er hotellet ofte billigere end hoteller i centrum af København.

Og via Skodsborg station få minutters gang fra hotellet, kan Nørreport station nås på ca. 15 minutter, hvortil der er hyppige afgange.

Hotellet yder fra start til slut fantastisk service i både receptionen og i restauranten.

Alt på hotellet er i bedste og fineste orden, tillige med mulighed for fitness aktiviteter under kyndig vejledning i en separat afdeling på hotellet.

Også hotellets beliggenhed er i særklasse i stor velholdt park, med udsigt over Øresund til både Sverige og Øresundsbroen.

8. maj 2024

Kære Leo,

Mange tak for din meget fine anmeldelse af os.
Vi er meget beærede over titlen som "Simply The best"

Jeg håber vi får lov til at byde jer velkommen tilbage snart.

Meget tilfreds med opholdet

Meget tilfreds med opholdet. Vi glæder os til genbesøge Skodsborg Kurbad

26. maj 2024

Kære Svend,
Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at læse, at I har været meget tilfredse med jeres besøg.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen tilbage.

Guest Relations Manager

Det var en rigtig dejlig oplevelse at…

Det var en rigtig dejlig oplevelse at være på et SPA ophold fra lørdag til søndag. Udsøgt og meget venlig betjening både i receptionen, baren, i Spa’en og i restauranten.

25. maj 2024

Kære Gitte,
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at læse, I havde en dejlig oplvelse hos.
Vi håber at kunne byde jer velkommen tilbage meget snart.

Guest Relations Manager

Skønt hotel - men mega dårlig seng.

Skønt hotel, sø personale, men sengen var ALT for blød så kunne nærmest ikke sove. derfor de lave stjerner.

31. maj 2024

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for at høre, at du fandt vores hotel skønt og vores medarbejdere søde.

Vi er dog kede af at høre, at sengen ikke levede op til dine forventninger, og at det påvirkede din søvn. Vi forstår, at sengekomfort er meget individuel, og vi beklager, at vores seng var for blød for dig.
Din feedback er vigtig for os, og vi vil overveje mulighederne for at tilbyde forskellige typer madrasser, så vi kan imødekomme vores gæsters forskellige behov.

Hotel Manager

Jeg var meget skuffet over oplevelsen…

Jeg var meget skuffet over oplevelsen på Skodsborg. Da spa området mindede mest om en svømmehal med saunaer. Det er primært grundet støjniveauet, de store rum der kaster lyd rundt, og folk der snakker højt, da man ikke har mulighed for at tale afdæmpet. Stedet indbyder ikke rigtig til spa/ro og fordybelse. Men mere en svøm/sauna dag. Derudover sad man alt for tæt i restauranten - umuligt at have en stille og rolig privat samtale. Og svært for tjeneren at servere nabo bordet, uden at man skulle have hans bagdel i hovedet. Fin morgenmad s buffet - men igen, forstyrret af et støjniveau der ikke giver mulighed for en rolig morgen. Vi skyndte os at tjekke ud, da vi var så mætte af oplevelsen. Vi overvejede endda at køre hjem aftenen forinden. Ikke pengene værd desværre - og slet ikke på niveau med andre spa steder i DK.

5. juni 2024

Kære Michelle,

Tak for din feedback om din oplevelse på Kurhotel Skodsborg.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi arbejder altid på at skabe en rolig og afslappende atmosfære, og vi beklager, at dette ikke var tilfældet under dit besøg.

Vi tager dine kommentarer om støjniveauet og pladsforholdene i spaområdet og restauranten meget seriøst. Din feedback vil hjælpe os med at forbedre disse områder.

Vi er glade for, at du nød morgenmadsbuffeten, men beklager, at støjniveauet også her var forstyrrende. Vi vil se på, hvordan vi kan skabe et mere roligt miljø.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen i fremtiden og give dig den afslappende oplevelse, du havde håbet på. Såfremt du ønsker at besøge os igen, er du meget velkommen til at skrive direkte til guestrelations@skodsborg.dk, Så skal vi sørge for, at i får det bedst mulige ophold.

Hotel Manager

Spaen er flot og eksklusiv.

Spaen er flot og eksklusiv.
Maden er helt fantastisk.
Hotel og omgivelser, smukt rent og lækkert. Service er i top, vi kommer igen

20. maj 2024

Kære Mette,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi håber vi kan byde jer velkommen igen en anden gang.

Super fedt afslappende ophold

Super fedt afslappende ophold. Og personalet var søde og hjælpsomme
Vender tilbage

15. maj 2024

Kære Jeanett,

Tak for de fine ord.

Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Kære Lene,
Tak for din fantastiske anmeldelse.

Det glæder os at du havde et dejligt ophold hos os.
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage meget snart.

Weekday Spa. Kedelig restaurantoplevelse

Vi havde købt Weekday Spa med middag. Spa var OK. Det føltes som om det for personalet galdt om at sælge mere i restauranten, at upgradere menuen. Vinene er meget dyre. Overtjeneren var virkelig arrogant.

9. maj 2024

Kære Annette,
Vi er naturligvis ærgerlige over at læse, at jeres oplevelse i restauranten ikke var som ønsket.
Det er absolut ikke vores intention, at det skal virke som om at personalet er mere fokuseret på at sælge ekstra produkter og opgraderinger end på at give jer en afslappende og behagelig service. Vi er sikre på, at de kun har ment det i bedste mening. Vi sørger for at personalet får læst din tilbagemelding, så de kan tage dette med til deres interne afdelingsmøde.

Kontakt mig gerne på guestrelations@skodsborg.dk hvis I ønsker at besøge os igen en anden gang.

God mad

God mad, god spa godt vejr

3. maj 2024

Kære Kjeld,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at de fik nydt maden, brugt spaen og ikke mindst det dejlige vejr.

Vi håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage igen på Kurhotel Skodsborg.