Vi var til bryllup med overnatning i april. Alt var fint, indtil min 18-årige søn desværre blev akut syg om natten og kastede op. Vi fik selv afhjulpet og renset tæppet med det samme. Mangel... Se mere
Jeg vil anmelde en vigtig del af kur hotellet fortræffelig heder , nemlig Brasseriet Carl. En luksus perle gemt i kur hotellets forskellige herligheder . Har spist der i over 20 år , men i de sen... Se mere
Vi tog en overnatning pga studenter fest i nabolaget. Meget professionel modtagelse i receptionen, dejligt værelse med havudsigt, lækkert badeværelse og adgang til SPA og fitness og et havdyp i den sk... Se mere
Træd indenfor på Kurhotel Skodsborg og bliv mødt af et moderne deluxe spahotel med alle muligheder for at sætte tiden på pause og nyde det bedste i livet. Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa og blive forkælet i Treatments med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre. I Fitness er det muligt at træne i vores indbydende fitnesslokaler eller i smukke udendørs omgivelser, tæt på skov og vand. Kurhotel Skodsborg har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Vi planlægger også events, møder og firmaarrangementer i særklasse, ligesom vi sætter en ære i at afholde livets store fester.
Skodsborg Strandvej 139, 2942, Skodsborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig lækkert hotel, vi havde booket en junior suite efter vores bryllup, med to overnatninger, vi havde adgang til spa og fitness og personalet var søde, imødekommende og hjælpsomme. Vi kom til et værelse hvor crome casten var i stykker og dette fik vi kompensation for, mere end vi havde forventet. Vi havde morgenmad med og det var et virkeligt godt udvalg de havde. Alt i alt en fantastisk oplevelse og vi skal helt sikkert prøve det igen.

Anmeldelse af Kurhotel Skodsborg
Vi havde glædet os meget til vores ophold på Kurhotel Skodsborg, og alt i alt var det en fin oplevelse med nogle udfordringer undervejs.
Maden: Vi spiste på hotellets restaurant, og kvaliteten af maden var imponerende – vi giver den 4/5. Der var dog udfordringer med hastigheden; det tog længere tid, end vi havde forventet, og derfor lander vi på 2,5/5 her.
Renlighed og personale: Hotellet fremstod generelt meget rent og velholdt, og personalet var imødekommende og venlige. De var hjælpsomme hele vejen igennem, og vi følte os godt taget imod. Her vil vi give 4,5/5.
Udfordringer under opholdet:
• Ved ankomst blev vi informeret om, at det betalingskort, vi havde brugt til bookingen, ikke var korrekt registreret i deres system. Det krævede, at vi fandt et alternativt kort på stedet. Heldigvis havde vi et med, da vi kom langvejs fra (Næstved). Det var dog en smule stressende og en uheldig start.
• På værelset var altandøren skæv, hvilket medførte træk og kulde. Personalet forsøgte at afhjælpe dette ved at tilbyde os en ekstra el-radiator. Det hjalp lidt, men det var stadig ikke helt optimalt.
• Den ene håndvask på badeværelset var stoppet, og toilettet havde løbende vand, hvilket gav en del støj og var lidt irriterende.
På trods af de nævnte problemer blev vi mødt med en fin kompensation fra hotellets side, hvilket vi sætter stor pris på. Det viser, at de tager gæsternes oplevelser seriøst og ønsker at rette op på fejl.
Samlet vurdering: Kurhotel Skodsborg har helt klart potentiale, og vi havde et udmærket ophold på trods af udfordringerne. Personalets gode service og håndtering af situationen tæller positivt. Vi håber, at de får udbedret de tekniske problemer, så fremtidige gæster får en endnu bedre oplevelse.
Vi ender på 4/5 samlet.
Tak for opholdet!

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Skodsborg er ikke som det var i ‘gamle dage’. Det er et sminket lig, med personale der ikke føles som om de har lyst til at være der.
I receptionen sagde de, at vi ikke kunne få morgenkåber til tidlig spa, da vores værelser havde morgenkåber og værelset først var tilgængeligt fra kl. 15.
Vi havde booket bord på Brasserie Carl. Vi fik 2 x mørbrad. Den var fuldstændig rå, så vi sendte det tilbage. Tjeneren spørg så, om det er okay vi bare får en til deling. Det skal lige siges, at vi betalte for 2 hele hovedretter. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Lige ledes, da min datter og jeg fik ansigtsbehandling, var det med så meget uro i baggrunden og man blev ikke informeret om noget. Jeg har prøvet det en del gange, så jeg skal nok klare det, men min datter var med for første gang og hun havde en rigtig ubehagelig oplevelse.
Ved morgenmaden, som vi var ved kl. 9.15 var der ingen pladser ledige. Vi venter lidt og ser en familie gå fra et bord. Der har siddet en baby, så der er meget beskidt og krummer over det hele. Helt forventeligt, når der er en lille med ved bordet. Jeg får fat i en servitrice og spørg om hun ikke vil være sød, at tørre bordet af, så vi kan sætte os. Det vil hun gerne - da vi kommer ned til bordet ligger der stadig krummer over det hele og våde mærker fra de små steder kluden lige hurtigt er kørt hen over.
Med de priser og det navn Skodsborg har, så er det bare ikke okay.
Vores værelses badeværelse, var indrettet med skydedør der ikke lukker til. Den gaber med 2-3 cm. Troede det var en fejl, så jeg fik fat i receptionen, som sendte en mand op, som sagde at sådan var alle værelsernes toiletter. Udover det store gab i skydedøren er der også et hul ind, hvor der normalt ville være en lås.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og jeg kommer bestemt ikke tilbage eller anbefaler jer til nogen.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Jeg havde set frem til et afslappende ophold på Skodsborg Spa og Kurcenter, men desværre levede besøget ikke op til mine forventninger. Det største problem var manglende information om adgang til spaen for hotelgæster. Vi opdagede først ved ankomsten, at hotelgæster kun har adgang til spaområdet fra kl. 18 til 21. Dette gav os kun tre timer til at nyde spaen, hvilket slet ikke matchede vores forventninger om en hel dag med afslapning. Havde vi vidst det på forhånd, havde vi valgt et andet sted, da spaen var hovedårsagen til vores ophold.
Spaområdet åbner kl. 9, men som hotelgæst kan man ikke benytte det før om aftenen. Det betød også, at vi ikke kunne bruge spaen om morgenen før check-ud, hvilket var skuffende. Derudover føles det lidt underligt, at spaen deles med fitnessmedlemmer, hvilket gav en blandet atmosfære.
Hygiejnen i faciliteterne var dog fin, og der var ingen bemærkninger på det punkt. Atmosfæren var dog præget af en følelse af stress, da alle hotelgæster havde de samme tre timer til at opleve spaen, hvilket skabte en lidt presset stemning.
Hotellet i sig selv er smukt, men værelset levede ikke op til prisen. Det mindede mere om et standardværelse i København, hvilket var skuffende, da vi forventede noget mere luksuriøst.
Jeg havde inviteret min kone på et afslappende spaophold, men desværre endte det med stress og frustration. Jeg ville ønske, de kunne refundere pengene, da jeg er meget skuffet over oplevelsen. Det var slet ikke pengene værd, og jeg ville have valgt et andet sted, hvis jeg havde været bedre informeret om adgangsreglerne.
Alt i alt var opholdet desværre ikke pengene værd for os. Hvis du, ligesom os, planlægger et ophold for at tilbringe dagen i spaen, vil jeg anbefale at dobbelttjekke deres adgangsregler, så du ikke ender med samme skuffelse.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Vi, min kæreste og jeg, havde et godt ophold til en god pris.
De har fortjent hver en stjerne til fulde.
Receptionen var parate da vi kom, hurtig betjenening. Hjemmefra kunne vi online checke ind 👍
Maden var sublim, alt passede sammen, hurtig betjening og passende tidsrum for madens servering. Morgenmadensbuffe var der alt hvad man kunne tænke sig.
Spa afdelingen var ren og pæn hele tiden osse selvom der var en del søndag eftermiddag, alt stod klappet og klart.
Værelset havde gode og komfortable senge, rent og pænt badeværelse.
Kort sagt vi kommer helt sikkert igen.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Super lækkert ophold for os og vores børn og barnebarn. Personalet er venligt og imødekomne. Rigtig god service og fantastisk SPA. Vi kommer helt sikkert igen. Der var behagelig stemning, rene og flotte værelser. Vi fik mulighed for at købe en opgradering, og det er god service. Tusind tak 🙏🏻❤️🌸😊

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Jeg træner der stort set hver dag.. Og ELSKER det!
Her er pænt og rent, og personalet er servicemindet og yderst hjælpsomme. Jeg deltager oftest i holdtræning med Martin Zlagter og det kan anbefales. Nogle gæster behandler stedet som de bare er ligeglade, men heldigvis er medarbejderne hurtige til at rydde op. Henrik, (tror han er chefen) er altid smilende og det smitter af på hans folk.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
At træde ind i de gyldne tredivere fortjente intet mindre end en fejring af den fineste slags. Det foregik på det fortryllende Skodborg kurhotel i selskab med en skøn flok kvinder. Fantastisk oplevelse med aura af tidløs glamour. Når du træder ind åbenbares du af luksus som indbød til forkælelse i lange baner.
Den helt rigtige måde at genoplade, finde ro og skabe nye minder i livet.
Helt fantastisk oplevelse. Virkelig god service og imødekommende personale. Alt spillede.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Vi havde værelse med altan . Møblerne på altan var beskidte med fugleklatter så desværre sjusket ud …
Riste i bruseren var stoppet …. Synes det er ærgeligt , da alt andet er okay….

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Har tidligere ordret Helleflynder til fuld tilfredshed, men denne gang havde fisken struktur som Havkat og sovsen var udskiftet med en så kraftig smag, at fiskesmagen totalt druknede. For ikke at ødelægge nabo bordets oplevelse, der også havde bestilt Helleflynder, undlod jeg at klage ved bordet. Men jeg er dybt skuffet og lidt nysgerrig; er der andre der har samme oplevelse?

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Kurhotel Skodsborg er det altid en stor fornøjelse af besøge - og efter vores mening: Simply the best, i hele Storkøbenhavn.
Umiddelbart ved første blik på hotellet måske lidt høje priser, men da opholdet er incl. både gratis parkering og fantastisk morgenmad, er hotellet ofte billigere end hoteller i centrum af København.
Og via Skodsborg station få minutters gang fra hotellet, kan Nørreport station nås på ca. 15 minutter, hvortil der er hyppige afgange.
Hotellet yder fra start til slut fantastisk service i både receptionen og i restauranten.
Alt på hotellet er i bedste og fineste orden, tillige med mulighed for fitness aktiviteter under kyndig vejledning i en separat afdeling på hotellet.
Også hotellets beliggenhed er i særklasse i stor velholdt park, med udsigt over Øresund til både Sverige og Øresundsbroen.

Meget tilfreds med opholdet. Vi glæder os til genbesøge Skodsborg Kurbad

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Det var en rigtig dejlig oplevelse at være på et SPA ophold fra lørdag til søndag. Udsøgt og meget venlig betjening både i receptionen, baren, i Spa’en og i restauranten.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Skønt hotel, sø personale, men sengen var ALT for blød så kunne nærmest ikke sove. derfor de lave stjerner.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Jeg var meget skuffet over oplevelsen på Skodsborg. Da spa området mindede mest om en svømmehal med saunaer. Det er primært grundet støjniveauet, de store rum der kaster lyd rundt, og folk der snakker højt, da man ikke har mulighed for at tale afdæmpet. Stedet indbyder ikke rigtig til spa/ro og fordybelse. Men mere en svøm/sauna dag. Derudover sad man alt for tæt i restauranten - umuligt at have en stille og rolig privat samtale. Og svært for tjeneren at servere nabo bordet, uden at man skulle have hans bagdel i hovedet. Fin morgenmad s buffet - men igen, forstyrret af et støjniveau der ikke giver mulighed for en rolig morgen. Vi skyndte os at tjekke ud, da vi var så mætte af oplevelsen. Vi overvejede endda at køre hjem aftenen forinden. Ikke pengene værd desværre - og slet ikke på niveau med andre spa steder i DK.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Spaen er flot og eksklusiv.
Maden er helt fantastisk.
Hotel og omgivelser, smukt rent og lækkert. Service er i top, vi kommer igen

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Super fedt afslappende ophold. Og personalet var søde og hjælpsomme
Vender tilbage

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Vi havde købt Weekday Spa med middag. Spa var OK. Det føltes som om det for personalet galdt om at sælge mere i restauranten, at upgradere menuen. Vinene er meget dyre. Overtjeneren var virkelig arrogant.