Vi var til bryllup med overnatning i april. Alt var fint, indtil min 18-årige søn desværre blev akut syg om natten og kastede op. Vi fik selv afhjulpet og renset tæppet med det samme. Mangel... Se mere
Jeg vil anmelde en vigtig del af kur hotellet fortræffelig heder , nemlig Brasseriet Carl. En luksus perle gemt i kur hotellets forskellige herligheder . Har spist der i over 20 år , men i de sen... Se mere
Vi tog en overnatning pga studenter fest i nabolaget. Meget professionel modtagelse i receptionen, dejligt værelse med havudsigt, lækkert badeværelse og adgang til SPA og fitness og et havdyp i den sk... Se mere
At træde ind i de gyldne tredivere fortjente intet mindre end en fejring af den fineste slags. Det foregik på det fortryllende Skodborg kurhotel i selskab med en skøn flok kvinder. Fantastisk opleve... Se mere
Træd indenfor på Kurhotel Skodsborg og bliv mødt af et moderne deluxe spahotel med alle muligheder for at sætte tiden på pause og nyde det bedste i livet. Når du gæster os, kan du forny energien i vores luksuriøse lyse spa og blive forkælet i Treatments med en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger, der nærer både det indre og det ydre. I Fitness er det muligt at træne i vores indbydende fitnesslokaler eller i smukke udendørs omgivelser, tæt på skov og vand. Kurhotel Skodsborg har to restauranter, der tilbyder både delikat morgenbord, sund og mættende palæofrokost eller en middag med udsigt over Øresund. Vi planlægger også events, møder og firmaarrangementer i særklasse, ligesom vi sætter en ære i at afholde livets store fester.
Skodsborg Strandvej 139, 2942, Skodsborg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Fantastisk getaway spa fantastisk maden fantastisk personalet jordnære og fantastiske

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Wauww, Lehman Partners & Kurhotel Skodsborg Sleep Retreat 🩵 Var virkelig blown away over hvor godt det var, og hvor meget value for money der var. Og jeg synes ellers jeg har oplevet og prøvet mange skønne ting. Kæmpe anbefaling herfra. Spa, lækre face og body scrubs, meditation ved vandet, yoga og afspænding, undervisning, forest shower, den lækreste søvn-optimerede 2-retters menu med juice menu, sove pod casts, virkelig laber morgenbuffet, overnatning med både alm. og tyngdedyne med økologiske kirsebær, goodie bag med te/totebag/øjenpude mm. Stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Jeg besøgte jer første gang i efteråret 2023. Her havde jeg en helt igennem fantastisk oplevelse. Nu var jeg i lørdags på endnu et besøg, og jeg må sige, at begejstringen ikke er helt den samme!!
Den ene sauna varmede ikke optimalt, et dampbad var ikke kørende, displayet i ”sanse-bruseren” virkede ikke helt og flere af massage-dysserne i bassinerne virkede ikke.
Vi nåede 2xsaunagus. Den ene (som var i den ikke optimale sauna) ved en kvindelig gusmester, var en underlig forhastet oplevelse, hvorimod den anden (i den ”gode” sauna ved en mandlig gusmester) var helt suveræn.
Jeg synes, at det er brandærgerligt, at man ikke får den fulde oplevelse, når nu jeg ved, hvordan det kan være, når alt spiller. Hele spaen virker gennemgående slidt.
Desuden undrede vi os over at møde en familie med et barn på 2-3 år i spaen.
Til slut vil jeg sige, at personalet vi mødte, lige som sidst, var utrolig søde, imødekommende og professionelle. Maden var skøn og servicen i top.
Jeg har 2 overnatninger booket igen i maj, hvor jeg håber atter at opleve jeres fuld potentiale.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Vi havde booket en nat hvor der står spa er med, fremhævet med ordet including evening spa. Det fremgår intet sted at including betyder KUN.
Da vi checker ind får vi så beskeden om at vi kun må gå i spaen kl 18 og at spaen lukker kl 20. Så 2 timer? Det bliver vi mega ærgerlige over, specielt fordi jeres receptionist kvitterer med at sige I allerede begynder at lukke spaen kl 19.30.
Da vi så endelig må gå i spaen kl 18, kan vi se at jeres receptionist tydeligvis ikke har styr på jeres åbningstider, da det her fremgår at spaen begynder at blive lukket kl 20.45.
Da vi vil bestille frokost bestiller vi to stykker smørrebrød hver på almindeligt rugbrød og ikke palæo.
Vi venter én time på vores mad.. The Lobby var ikke engang tæt på fuld, så hvad er det lige der sker?
Da vores mad endelig kommer, så får vi palæo brød med, som vi havde bedt om ikke at få.
Min partner informerer jeres tjener om dette hvortil hun svarer at hun vil komme med en kurv med rugbrødbrød og så kan vi selv skifte det over. Her venter vi et kvarter igen og stadig intet. Så kommer der en ny tjener over der spørger om vi venter på mere mad. Her forklarer vi at vi ikke venter på mere, men på vores oprindelig ordrer bestilt fra 1 time og 10 minutter siden. Han beklager og siger vores drikkevarer er på husets regning. Jo - tak, men de drikkevarer har vi ligesom allerede drukket for længst.
Det er først da denne tjener tager vores tallerkner med ud i køkkenet, venter 10 minutter igen, og så får vi endelig vores mad..
På vores værelse var badeværelset ikke rengjort ordentligt.. der lå bl.a brugte linser fra tidligere gæst rundt omkring vasken, og i sofaen på værelset lå der gamle chipskrummer både i sofaen og på fjernbetjeningen.
Super klamt.. kan ikke anbefale den dårlige service til andre.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Generelt skuffende oplevelse. Værelset som kaldes “superior”, var SÅ kedeligt og kønsløst. Banalt og slidt. Sengene meget bløde og med en parkeringsplads som udsigt. Spaen var overfyldt og der er en utrolig larm i hele området. Vi gik igen efter kun 30 minutter. Bestemt ikke nogen god eller afslappende oplevelse. Der er jo fyldt med gæster fra området, og dermed ikke plads og ro til boende gæster. Maden var desværre også skuffende. Intet “specielt” bare ordinært. Betjening og personale - meget venligt. Men det var faktisk eneste gode oplevelse. Kommer ikke igen. Er på ingen måde den høje pris værd ift hvad der ellers er på markedet af spa og hotel oplevelser. Niveauet er simpelthen for lavt. Forstår ikke man har 4 stjerner - kan slet ikke få øje på hvad der retfærdigøre den rating. Føler vi er gået i en opreklameret fælde, hvis tid tydeligvis er forbi. Man lever på et navn og historie - men man fejler i at levere “badehotels” oplevelsen totalt.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Var i et selsskab. 2 glemte de at give kød. Alle levnede kødet, det var så sejt at det ikke kunne rykkes og alt for rødt. De glemte at sætte vin på bordet og senere glemte de kaffen.
En utroligt dejlig oplevelse for os alle 3, god service og dejlig overnatning, kan varmt anbefales
Vi var på et spaophold i 2 dage. Det var totalt afslappende. Måske lidt for meget. Møblerne i lounge og spa er meget lave totalt flydere. Sengene på værelset var høje og for bløde. Ikke den bedste kombination for mennesker lidt oppe i årene. Mad var god men skorperne på brødet var hårde og seje. Servicen fra personalet var fremragende. Vi er ikke sikre på at vi kommer tilbage igen, men vil alligevel ikke tøve med at anbefale til andre.
Intet af deres udendørs spa virkede og der var for mange mennesker. Spild af penge
Book et værelse med hav udsigt, og fik et værelse med udsigt til deres gård.
Alt var bare lækkert og super god service af al personale.
Vi var som altid glade for vores besøg på kurhotel Skodsborg. Jeg går ud fra at det drejer sig om vores seneste besøg, som var fra 14. til 15. januar 2024.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Skøn SPA med venligt personale og fantastisk udsigt!

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Vi havde et fantastisk ophold på Kurhotel Skodsborg. Der var god mad og god betjening i restaurante. Vi var der torsdag til lørdag, og der var god plads i kurbadene.

Besvarelse fra Kurhotel Skodsborg
Altid lækkert at være på Skodsborg Kurhotel. God mad, gode faciliteter og professionelle medarbejdere.