Skeidar Anmeldelser

1,3

Jeg kjøpte 2 lenestoler og 8 spisestuestoler før jul 2025. Rett etter kjøpet ble alle tingene satt ned i pris og jeg kontaktet dem da med tanke på prisgarantien. Hadde flere mailer fram og tilbake og... Se mere

De reklamerer med superrask levering på nettsiden. 3-7 dager står det. Jeg bestilte to sofabord 4.juli og når jeg ringer 20.juli så kan de fortsatt ikke svare på når bordene kommer. Kundeservice finst... Se mere

Vi bestilte en sofa av Skeidar og hadde ingen problemer med dette. Men Skeidar har knyttet seg til Collie Care som leverandør og de møter ikke opp selv når de sender sms om at man må være hjemme mello... Se mere

Hadde jeg kunne gitt null stjerner, ville det stemt mer med virkeligheten. Varene jeg betalte for i butikken på Alna, er nå utsatt for fjerde gang, uten at jeg får en ny dato for leveransen. Service p... Se mere

1. Hjem og have

Skeidar har siden 1912 hjulpet nordmenn med å få det fint hjemme. Vi tilbyr et bredt sortiment av moderne kvalitetsmøbler og stilsikre interiørløsninger, og er en kompetansebedrift som daglig bistår tusenvis av kunder gjennom å være Hjelpsom, Proff og På. Skeidar designer og utvikler en lang rekke egne produkter og merker, samtidig som vi samarbeider tett med flere av nordens fremste merkevarer på møbler og madrasser som bla. Stressless, Jensen, Svane, Brunstad, Conform, Hjellegjerde, Fagerheim, Wonderland, Hødnebø, HÅG, Flexlux, XOV, Kleppe, Furninova, Dynoform og Sacco. Skeidar skal alltid tilby mest verdi for pengene, uansett prisklasse, samtidig som vi jobber hardt for å gjøre handleopplevelsen til en sømløs og inspirerende reise. Vi tror vi har lært ett og annet siden 1912, men vi er stadig nysgjerrige på nye trender og ideer, hvordan vi kan bli flinkere og på hva kundene våre vil ha. Vi skal fortsette å lytte og å forbedre oss! I dag er vi Norges største familieeide selskap innen møbel og interiør, med 50 varehus fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Hovedkontoret ligger i Vestby. Det ble fort prat om den flinke møbelsnekkeren som hadde åpnet et eget verksted på Ski. Kundene kom langveisfra for å kjøpe moderne og solide møbler fra A. Andresen og hans lille familiebedrift. Dette var i 1912, og sakte men sikkert utvidet han verkstedet etter hvert som ordrene og kundene ble flere. Sønnen Erik overtok verkstedet etter å ha tatt svennebrevet i 1953, og i tråd med tidens produksjonsmuligheter, begynte familien Andresen å selge ferdiglagde møbler i verkstedet. Kona til Erik, Erna, skjønte tidlig hva som måtte gjøres, og som Norges første kvinnelige butikksjef fikk hun revet alle epletrærne i hagen for å utvide i 1964. Skeidar hadde gått fra være verksted, til å bli en profesjonell butikk. I 1984 tok Skeidar steget videre, fra å være en butikk til å bli et stort og moderne varehus - og det første stod klart på Ski samme året. Sønnesønnen Morten hadde tatt over, og ledet gjennom 1980-tallet en vekst gjennom å åpne nye varehus rundt om i landet. På den måten slapp folk å dra langveisfra for å handle moderne kvalitetsmøbler til gode priser. I dag er det fjerde generasjon Andresen som driver Skeidar, og selvom vi har blitt en stor familie, og er blant de største i bransjen, så er det fremdeles et personlig kall å hjelpe kundene med å få det fint hjemme. Alt begynner og slutter med denne enkle oppgaven. Vi designer for bedre hjem. Det betyr at vi setter høye krav til hele verdikjeden. Til vår egen design, til materialene, til farger og nyanser, til fremstilling og produksjon. Dessuten er vi nesten sykelig opptatt av hvordan møblene våre ser ut i en sammenheng - i norske hjem, på hytta, sammen med andre møbler og gjenstander. Hva passer sammen? Hvilke trender kommer, hva er blaff og hva er varige stilarter og verdier? Hva spennende kombinasjoner, og hva er smarte løsninger? Dette bruker vi hele arbeidsdagen vår på. Vi designer ganske enkelt for at du skal få et enda bedre liv der du lever det. Hjemme.

Dårlig

172 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Den 18.oktober 2025 bestilte jeg 4…

Den 18.oktober 2025 bestilte jeg 4 stoler på Skeidar sin nettbutikk. Jeg valgte å bestille alle stolene helt hjem til meg og dermed betalte 699 kr ekstra. Siden Skeidar sin butikk på Sortland skulle flyttes var det kun mulig å bestille stolene via butikken i Harstad. 30.oktober 2025 fikk jeg bekreftelse på at stolene var ankommet Harstad og var klar for å transporteres hjem til meg. Etter flere forsøk på å kontakte både butikken og lageret i Harstad kom jeg endelig i kontakt med personalet. Det bla dermed avtalt at de skulle sende stolene hjem til meg og skulle ankomme neste uke. Ingen stoler ble levert til avtalt tidspunkt og jeg måtte avtale levering på nytt, men igjen ble stolene ikke levert. Dermed måtte jeg kontakte butikken igjen og ny avtale ble gjort for 3 gang. For å forsikre meg at levering ville bli gjennomført spurte jeg de ansatte om jeg kunne stole på leveringen nå og fikk til svar at det mente hun jeg kunne. Leveringstidspunktet kom og ingen stoler var å se.
Da ble jeg litt oppgitt og kontaktet heller kontaktpunktet på netthandelen og de kontaktet butikken igjen. Nå fikk jeg beskjed om at det ble for dyrt å sende stolene fra Harstad til Stokmarknes og at jeg måtte betale 2.500 kr ekstra for å få de transportert, eller så kansellerte de bestillingen. For at jag skulle få stolene bestemte jeg meg å kjøre selv å hente stolene og ga Skeidar beskjed om at jeg ville hente de på en lørdag og dette var OK for Skeidar. Når jeg ankommer butikken på lørdag får jeg beskjed om at lageret er normalt sett stengt på lørdager og at muligens er noen på lageret som kan hjelpe meg. Når jeg ankommer lageret befinner det seg en ansatt som forsøker å finne mine stoler uten å lykkes. Han ringer rundt for å høre med lagersjefen, men ingen stoler klarer han å finne. Jeg spør da om jeg kan hjelpe til med å finne stolene og etter 3 minutter å lete finner jeg stolene øverst på en hylle.
Endelig har jeg stolene:)

Etter å kontaktet Skeidar igjen får jeg tilbake leverings gebyret, men har måttet bruke en hel lørdag på noe som Skeidar har solgt meg.
Så hvis man ikke kan levere, ja ikke selge det da!
Så hvis dere ikke kan levere, ja ikke si at dere kommer.
Kan dere ikke levere, kontakt kunden å si det da!

Jeg vil ikke anbefale å bruke Skeidar mer.

18. oktober 2025

Nå har jeg latt tvilen komme…

Nå har jeg latt tvilen komme Skeidar til gode lenge nok!

OPPDATERING 10.12.25
Jeg er utslitt... Hvorf i ville h... skal man sitte og bruke mange timer daglig på sånn UDUGELIGHET som Skeidars kundeservice? Det er På'an igjen HVER BIDIGE DAG! Ingenting skjer, Geraldine skal følge opp, det skjer ikke, Muppeten "Bernie" unnskylder i hytt og pine og nøyer seg med ETT svar per dag- etter at jeg på ny og på ny må kontakte de via Chat! I dag svarte Marcus på en av klagene mine. Jodda. CC har sagt de har levert bordet!... HVA POKKER skal man si? DE noterer seg tydeligvis ingenting av det som har skjedd før. Senga har nå stått UTE i 1,5 døgn. Fortsatt er det ikke hentet, eller gitt bekjed om NÅR den hentes. Og gresset gror.. (under snøen!) Marcus traff jeg på chatten og, med svadasvar, og jeg lurte på om han var robot eller har automatiske knapper han svarer med for det er goddag mann hostesaft der. Neida, han er menneske han, i solen... Joda han svarte på det, er sol der han er! Så koser seg nok med en drink i hånda, mens kundene blir syke av stresset de forårsaker. Jeg fikk etterhv email fra Bernie som fortalte meg at dette ikke var min feil! ...??? Har noen noengang trodd det? De skulle kansellere, for nå gidder j ikke mer, Det tok all energien deres, for tross påminning, står jeg fortsatt med "gjeld" på det kansellerte bordet på SVEA. De svarer heller ikke.... er MATT!
OPPDATERING 09.12.25

Så fikk jeg "svar om at de skulle kontakte CC, vennligst vent osv... dette fikk jeg kl 9.00 i morgen, siden var det stilt. Jeg beynner bli skikkelig forb.... og kontakter chat før 16.00 -damen svare knapt, disse gjør absolutt ingenting for kundene. Gitt beskjed sikkert 10 ggr at feilsendt vare (seng) nå er satt som lovet kl 8.00 i morges. Ingen reagerer på det. Begynner lure på om disse service medarb. i det hele tatt er mennesker? Mistenker at det er et callsenter i Spania el no, de gjør absolutt ingenting annet enn å svare med svada EN gang, så svarer de ikke mer. Det er som om ingenting går inn, ingen er "hjemme" der overhodet. Jeg har nå folangt LEVERING i morgen, hvis ikke skal jeg ha bekreftet avbestilling. Så får en se da, om det gikk inn. De bryr seg ihvf ikke om sengen, som nå står og blir ødelagt ute, fordi de sitter på SIRUP.... Disse fortjener ikke EN stjerne engang!

Den 26.11.25 bestilte jeg et spisebord på nett. Jeg får melding fra Collicare om levering mandag 01.12.25. Sitter hjemme hele dagen og ingenting skjer. De sender "forsinkelsesmelding " dagen etter! (altså lar de kunden sitte vente i 8 timer UTEN beskjed! (les forøvrig gjerne litt mer om min opplevelse av Collicare på deres trustpilotanmeldelse) Så skal jeg få bordet torsdag den 4.12.25. Jeg sjekker på collicare, de har da iflg sin egen app sendt bordet til Trondheim! (Jeg bor i Ullensaker!). Ringer Collicare, får snakke med en sur dame- som og viser seg være den som har "omdirigert" varen til Trondheim, Den blir sendt ned igjen, og jeg får tlf fredag 05.12.25 om at nå står Collicare utenfor døra. (uten beskjed om lev. på forhånd) Jeg mottar 2 kolli, som viser seg være en seng, sjåføren mener visst det er et "sammenleggbart bord"!! Vil ikke ta varen tilbake! Masse styr med chat og Emailer til Skeidar- de har IKKE et tlfnr å ringe for kundeservice. Hver gan g jeg venter et svar tilbake, får jeg ingenting, og må gå på chat for å få de til å svare meg! Kort fortalt, de svarer bare "svada" Ingenting haster for de! I garasjen står nå en seng jeg ikke har bestilt! Hvor er bordet mitt??? Nei se det er det ingen som svarer på, og bare unnskyldninger der, de skal følge opp saken, men de gir meg ingen tilbakemeldinger med "fakta". Det går i "vi har kontaktet diverse butikker for å ta sengen tilbake" ???? What??? Hva med å hente det og levere faktisk bestilt vare?? Er ikke mitt problem hva dere gjør med sengen- som dere forventer BILDER av (sendt! men ikke besvart, eller brydd seg om!) Saksbehandler "Bernie" forventer også at jeg skal gi han mål og VEKT!!!!?? På sengen??? Jeg begynner tro de er helt forrykte på den kunservicen som sitter med "fake" navn og aliases som Bernie og Geraldine. Er vel ingen i Norge som heter sånne navn? Eller sitter de og soler seg i Spania mens kundene venter? Jeg har gitt de beskjed at uten svar settes senga ut -regn eller snø, det går ikke inn. Fortsatt aner jeg ikke når de henter, holdt på timer og dager med de siden fredag. De gjør INGENTING! Om de i det hele tatt henter, og om jeg får bordet jeg faktisk bestilte vetta ingen!

Dette går IKKE AN! Er det ingen vettuge folk på Skeidar som kan ordne opp? Sengen settes ut i morgen tidlig, ikke mitt problem, det har jeg nå gitt dere klar beskjed om minst 4 ganger! Hvor mange kunder har Skeidar råd å miste før konk er nådd?? På tide LEDELSEN tar affære, og et skippertak i bedriften før dette skjer! Ser også i en artikkel at Skeidar har en haug av klager i Forbrukerrådet! Skjerpings!

8. december 2025

Grusom kundeservice

Venter på recliner som hadde leveringstid 3-5 virkedager. Det har nå gått to måneder og fortsatt ingen levering. Ingen mulighet til å ringe de og bare frekke svar de gangene de gidder å svare på e-post.
Hold dere unna.

8. december 2025

Oslo hjørnesofa fra Skeidar

Kjøpte Oslo hjørnesofa i fargen neve 39 green hos Skeidar Tønsberg.
Allerede etter en mnd bruk begynner stoffet å få nupper.
Etter klage til Skeidar får vi beskjed om at dette kan være helt normalt og blir bedt om å bruke nuppefjerner. De bekrefter at dette ikke vil gi noe ekstra slitasje på stoffet.
Annet smuss som f.eks lo fra sokker er helt håpløst å få bort, selv med egnet munnstykke for støvsuging av møbler.

Nå, etter et halvt års bruk har vi måtte bruke nuppefjerner 2 ganger for å holde sofaen pen.

26. juli 2025

ELENDIG KUNDESERVICW

Bestilte julepynt for hent i butikk. Dro samme dag, hadde bare deler av ordren. Han bak kassen kunne se at de hadde 30 på lager, skulle bli oppringt når de pakket ut. Dette var en mandag. Onsdag prøvde jeg å ringe, intet svar. Trykk 1 for å bli ringt tilbake, ingen ringer tilbake. Sendte mail, intet svar. Fredag ringer jeg akkurat når de åpnet kl. 10, ingen svar. Trykk 1 for å bli ringt tilbake, ingen ringer. Jeg ringer på nytt og velger møbel, hvor en mann svarer rimelig krast SKEIDAR! Lite behjelpelig, kunne fortelle at nettsiden var nede så kunne ikke hjelpe. Men kunne forvente å få varene om 2 uker - DA ER JULA OVER! Jeg har handlet her for siste gang!

5. december 2025

Ikke handle på netthandel hos Skeidar!

Hvorfor har man en netthandel når det ikke funker! Alle ansatte blir oppgitt av at man kommer for å hente varen og ingen svarer på mail. Helt elendig kunde reise fra A til Å! På ordrebekreftelsen sto det at jeg skulle få melding innen 24 timer, men tok over 72! Ingen som har svart på mail enda selv om jeg sendte et par rundt 48 timer etter bestilling.

27. november 2025

Spisestoler som aldri kommer

Kjøpte en rekke spisestoler fra Skeidar netthandel som skulle leveres før jul. Bare Én av stolene ble levert men siden den var som i en barnestørrelse ville jeg returnere den. Jeg forsøkte å returnere den til en fysisk butikk som var svært vanskelig. Til slutt fikk jeg det til, men fikk aldri pengene kreditert. Holder fremdeles på med kundeservice mange uker senere. De andre stolene jeg bestilte har jeg ikke hørt noe mer om, og kundeservice har ingen oversikt over bestillingen. Fullstendig kaos - styr unna.

17. oktober 2025

Fullstendig villedende leveringstider

Bestilte sofa og falt på modell fra Skeidar nesten utelukkende på grunn av leveringstid på 4 uker, som var viktig for oss. Dette mot forhåndsbetaling på min 60%. Når 4 uker var passert purret jeg, og fikk opplyst ny levering ca 8 uker etter det igjen, altså 12 uker etter bestilling. Når de 12 ukene var passert purret jeg igjen og det ble estimert enda ytterligere 2-3 uker. Enda ikke fått sofaen, og det er ingen som opplyser om endring i levering uten at man selv maser. Blir definitivt siste handel.

27. november 2025

Ulovlig markedsføring av salgspriser

Skeidar opererer med ulovlig markedsføring av salgspriser. Jeg har fulgt med på et par stoler en stund som opprinnelig kostet 2000kr. Disse var ikke annonsert som salgsvare. Fra 11/11 har skeidar reklamert for de samme stolene på 20%salg, men med førpris på 4100kr. Da jeg opplyste skeidar om at dette var ulovlig fikk jeg først ikke noe svar, før jeg igjen tok det opp i chatten på nettsiden. Der kunne de informere om at stolene tidligere har vært på 48%salg fra juli til november i år. I denne perioden har derimot ikke stolene vært annonsert som salgsvare, men med ordinærpris på 2000kr. I følge forbrukertilsynet og prisopplysningsforskriften er Skeidar pålagt å oppgi laveste pris i minst 30 dager før salget startet og i dette tilfellet i minst 12 uker innen salget startet fordi salget varer i over 6 uker. Da jeg ga skeidar beskjed om dette og sa at jeg ønsket 20% av opprinnelig pris på 2000kr, sa de at jeg måtte vise frem dokumentasjon i form av screenshot på at jeg hadde sett denne prisen på nettsiden, selv om de innrømte at stolene var listet opp med den prisen fra juli til november i år. Dette er ikke bare ulovlig men også utrolig villedende for forbrukerne. Stolene koster nå 3280kr på salg, mens ordinær pris i mnd før salget har vært på 2000kr. Flaut for en så stor møbelkjede at de har behov for å lure kundene sine. Skulle tro en så stor og «seriøs» aktør hadde bedre rutiner og moral i markedsføringen sin. Stolene er for øvrig fortsatt markert med samme salget selv om jeg gjorde skeidar oppmerksom på dette for over en uke siden og de har sagt at de skal ta saken videre. Styr unna.

Ps: De aktuelle stolene heter Pova og er fra house doctor.

25. november 2025

Kjøpte en sofa til 9999

Kjøpte en sofa til 9999, på skeidar, den var full av flekker og skader på stoffet, jeg reklamerte, Det jeg ble tilbudt var å få igjen , kr 2500 eller et gavekort for å kjøpe noe der. Men står på mitt og går videre med denne saken. Kommer aldri til og kjøpe noe møbler der mere. Og di følger ikke kjøpsloven heller

5. november 2025

Kjøpte spisestue stoler på Skeidar i…

Kjøpte spisestue stoler på Skeidar i Hønefoss 30 august. Vi ble informert om at det ville ta seks uker før vi fikk stolene. Etter seks uker fikk vi ikke noe informasjon om at de var forsinket e.l. men da vi ringte ble vi fortalt at de var"litt forsinket". Nå er har vi ventet tolv uker på spisestue stoler, og ved henvendelse til Skeidar på fredag ble vi først informert at de ikke hadde noe ordre på ordrenummeret som sto på kvitteringen, og ikke noe ordre på navn/nummer. Etter å ha fått snakket med ny ansatt ble orderen funnet, men ingen anelse om når vi kunne forvente å få stolene. Virkelig elendig! I alle fall når vi, pga. flytting har kvittet oss med gamle spisestoler og nå sitter på overtid på krakker og campingstoler...

21. november 2025

Stuebord som skulle til Oslo ble sendt til Frogner - Alt ble lagt på meg som kunde

Jeg bestilte et stuebord som det var 2-3 uker leveringstid på. Da disse ukene hadde gått etterlyste jeg varen. Jeg fikk da beskjed om at det ville ta ytterligere 4 uker før varen ville bli levert.
Noe som var alt annet enn lovet leveringstid.

Noen dager etter denne informasjonen ble gitt, mottar jeg en sms om at varen kan hentes på Frogner utenfor Oslo..? For ordens skyld ; varen var bestilt til Alnabru i Oslo. Dette sto også klart og tydelig på ordrebekreftelsen. Etter mye frem og tilbake med kundeservice hevder de at det ikke går an å få stuebordet fraktet fra Frogner til Oslo. At jeg derfor selv må hente det og ta de ekstra kostnadene det medfører.

Det at jeg hadde bestilt bordet til Alnabru er det ingen som unnskylder seg for. Jeg kunne muligens få en kompensasjon om jeg klagde i ettertid, men det var det ingen på kundeservice som turte og garantere meg. Istedenfor å beklage seg, finne alternativer til transport osv, så la de alt ansvar over på meg som kunde for en feil de hadde gjort.
Det eneste de var behjelpelige med var å kansellere bestillingen.

Jeg har selv jobbet mange år innen kundeservice og logistikk. At et firma velger å sette seg så jævlig på bakbeina for et enkelt stuebord er helt utrolig!
Jeg forstår ikke at denne bedriften fortsatt eksisterer.

12. november 2025

Bestilte to garderobeskap i slutten av…

Bestilte to garderobeskap i slutten av juli i butikk. Fikk da beskjed om litt over 2 ukers leveringstid. Tiden gikk og etter flere mailer uten svar, så fikk vi svar 10.september om at det ene var skadet i transport og at det derfor ville ta nye 14 dager. Tiden gikk og ny mail ble sendt om at vi ønsket å heve kjøpet om skapene ikke kom innen en viss tid. Da ringte de tilbake og sa at det ikke stemte at leveringstiden (som de selv hadde opplyst om i mail) på 14 dager ikke stemte!! Skapene skulle komme i slutten av oktober. De ble levert i midten av november. Absolutt ikke godt nok. Kommer ikke til å bestille noe derfra igjen!

18. november 2025

Kjøp av seng

Sengen ble levert innen avtalt tid, men det var feil seng. Ringte tlf.nr. på fakturaen mange ganger uten å få svar. Dro så til butikken og der møtte jeg bare velvilje. Riktig seng ble levert dagen etter.

21. november 2025

Dårlig soffa kvalitet og elendig kundesupport

Kjøpt først en sofa til hytta på Skeidar fra Fagerheim. Denne holder god kvalitet og er super.
Da fikk vi lyst på ny sofa hjemme og gikk igjen på til Skeidar og fortalte om tidligere kjøpr bare kort tid før. Etter diskusjon med butikken endte vi på en sofa fra Hellegjerdet. Etter kort tid så en att denne ikke hold samme kvalitet. Gikk tilbake til butikken, som ikke var behjelpelig selv om det var kortere tid en 1 år siden kjøp. Vi måtte kontakte reklamasjons avd pr mail. De var trege og ingen ting skjedde. etter lenge og lang tid fikk vi tilslutt avslag, siden nedsetting av sofa må påberegnes. Hellegjerdet kom aldri på banen. Når en kjøper en sofa som til fullpris koster ca 50 000,- og er tydelig nedsitti etter under ett år så er en ikke fornøyd. Vi kommer aldri til å handle på Skeidar igjen.
Reklamasjons avdeling deres tror jeg bruker google translate for å kommunisere.

1. oktober 2025

En horribel opplevelse. Skal aldri bruke Skeidar igjen.

En horribel opplevelse. Elendig kundeservice. Ingen beklagelse.

Bestilte sofa i mai måned, med forventet levering i begynnelsen av mai (12 uker). Har valgt delbetaling som løp fra dag 1 (ved bestilling), og sånn sett er sofaen forhåndsbetalt. Ukene gikk, og både min samboer og jeg tok kontakt med Skeidar uten å få noe svar før levering. Uken før forespeilet levering fikk vi endelig svar på våre henvendelser at sofaen var i rute. Uken etter, i leveveringsuken, så får vi beskjed at sofaen er forsinket, men ikke hvor lenge. Vi purrer og følger opp flere ganger i uken på telefon, men når ikke igjennom på 9/10 forsøk, og når en først kommer igjennom er det ingen som tar ansvar, de bare skylder på andre avdelinger og kommer med helt absurde unnskyldninger på hvorfor ikke sofaen er levert. Et eksempel hvor jeg ringer kl 16:00 en ettermiddag og sitter i telefonkø frem til 17:30 for å så få beskjed: "Jeg kan ikke hjelpe deg i dag da jeg snart er ferdig på jobb kl 18:00", og dette selv om Skeidar selv opplyser at de er tilgjengelige på telefon frem til 20:00! Er noe av det mer useriøse opplegget jeg har vært borti noen gang. Det ender med at vi til slutt sender mail til daglig leder på Skeidar Alnabru, og han svarer selvfølgelig ikke, men på mystisk vis så får vi beskjed uken etter om at sofaen har ankommet. De tilbød seg da hjemlevering og innbæring, men ikke noe annet utover dette. Har i senere tid forsøkt å komme i dialog med Skeidar over mail, men det er bare å glemme. Intet svar å få.

Ville aldri bestilt noe som helst her igjen. Helt useriøst at et så stort selskap skal kunne holde på sånn her. De burde virkelig ta seg sammen og gå grundig igjennom rutiner for hvordan man håndterer kunder som har brukt titalls tusen kroner på møbler hos de. Skaff dere et system som kan håndtere bestillinger så folk slipper å leve i usikkerheten. Andre kjeder får det til, så hvorfor skulle ikke dere?

1. september 2025

Handlet hos Skeidar Skien

Handlet hos Skeidar Skien. Makan til overlegne ansatte skal man se lenge etter. Spurte høflig om jeg kunne betale, men fikk beskjed om å gå til annen kasse. Vedkommende i den kassen ba meg gå tilbake til opprinnelig kasse.. Damen himlet med øynene og var tydelig oppgitt for at jeg var tilbake hos henne. Jeg ville jo bare betale for varene mine og gå!! Aldri igjen at jeg kommer til å handle her.

15. november 2025