Bilen, en Audi A3 TDI Sportpack, var et flot eksempel på en moderne bil med det alt det udstyr der hører til for at kunne færdes sikkert og hurtigt på alle former for veje. Jeg kørte 7.5... Se mere
Vi havde en extraordinært god oplevelse, da vi lejede bil hos Sixt i Kiruna, Sverige. Vi havde bestilt samme dag, som vi havde brug for bilen, og fået besked, at der ikke var flere ledige biler. All... Se mere
Det var nemt at bestille på nettet prisen var også konkurrence god, og på stedet i Beograd gik det nemt og hurtigt det samme der jeg fik afleveret bilen tilbage, de ansatte var søde, imødekommet og... Se mere
Oplyser ikke om, at deres tilbud om at de vil tage sig at fylde bilen med benzin efter returnering betyder, at man betaler for en fuld tank, uanset hvor meget benzin er der er tilbage i tanken. Det ko... Se mere
👉 Visit our Help Center at sixt.com/help-center or get in touch with us. ✅ Welcome to SIXT car rental. We offer premium car rental at affordable rates, worldwide. Drive first class. Pay Economy. Premium vehicles without premium prices. We have over 222,000 rental vehicles in our fleet, which hosts models from some of the best car manufacturers in the world, including German favorites such as BMW, Mercedes, Audi and more. We also offer car subscription service with SIXT plus and chauffeur service / airport transfer with SIXT ride.
1501 NW 49th St, 33309, Fort Lauderdale, USA
- +1 888-749-8227
- service@sixt.com
- www.sixt.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Lejede en bil i Gatwick Lufthavn og fik…
Lejede en bil i Gatwick Lufthavn og fik udleveret en bil med 18 tidligere registrerede skader. Det var umuligt at sikre at alle skader var registeret, da vi fik bilen overdraget Selvfølgelig kunne de finde en ny skade, da bilen blev afleveret, som de kunne opkræve selvrisiko for. Selvom jeg fra starten har gjort indsigelser og dokumenteret mine indsigelser vælger Sixt, efter at jeg ikke har hørt fra dem i 5 måneder, at sende kravet til inkasso.
Det er nu anden gang jeg oplever at Sixt overdrager en bil med mange skader og hvor de efterfølgende forsøger at opkræve selvrisiko. At leje bil hos Sixt i fremtiden er udelukket.
Vi fik udleveret en lejebil hos Sixt Koblenz
Vi fik udleveret en lejebil hos Sixt,Koblenz i Tyskland, hvor vi via SOS skulle have en BMW X1, aut, med 2000 kg på trækkrogen. Vi fik i stedet en Opel Grandland uden trækkrog med man. gear. Vi betalte et depositum på 150 €. OK! Penge er kommet retur efter aflevering af bil.
Men nu vælter regninger ind på lejebetaling. Disse skulle være stilet til SOS International jf. aft.
Vi har nu fået en regning på 10.952,07 kr., en på 12.084,54 kr. samt igen en på 12.084,54 kr. Den sidste er allerede fejlagtigt trukket på vores konto, mens de 2 øvrige er reserveret på kreditkortet, som blev brugt til betaling af depositum! Kreditkortet er afterfølgende af Os spærret med store ulemper tilfølge, idet Vi ikke ønsker, at man evt. reserverer eller trækker yderligere beløb.
SOS har behandlet Os godt og forsøger nu at trække lidt i trådene hos Sixt, da det jo er SOS, der skal betale!
Vi har brugt meget tid på Sixt og Deres for Os at se ikke eksisterende service, desuagtet det er et Verdens omspændende foretagende!
Kunne man afgive 0 stjerner, ville Vi have afgivet dette.
Meget dårlig oplevelse efter Billeje i…
Meget dårlig oplevelse efter Billeje i USA. Vi afleverede bilen tilbage en uge før og blevet via email lovet en refusion på 393,12 dollar hvis bilen var tilbage til aftalt tid. Bilen blev afleveret som aftalt, og efterfølgende vil de så alligevel ikke refundere de uudnyttede dage. Mega dårlig service.
Rhodos Lufthavn
Rhodos Lufthavn. Alt gik bedre og hurtige and forventet. Selve bilen var 2 måneder gammel, både afhentning og aflevering gik hurtig uden problemer. Sød medarbejder Prokopis fortjener en stok TAK.
Vil på det kraftigste fraråde
Vil på det kraftigste fraråde
Ifm. at min bil bliver stjålet stiller min forsikring en lånebil til rådighed igennem Sixt ved Vesterport.
Udlevering af bilen gik fint og uden problemer.
Efter bilen er blevet afleveret igen er der dog ikke andet end besvær - skader de påstår, jeg har lavet, som var der, det jeg hentede bilen, at jeg har kørt flere km end der var med i lejen, at bilen er afleveret for sent. Alt dette noget, som ikke passer. Jeg føler i den grad, at de prøver at snyde og få penge ud af mig.
Vil på det kraftigste fraråde at leje vil gennem Sixt.
Vi lejede bil 1 uge på Rhodos
Vi lejede bil 1 uge på Rhodos. Bilen vare en UP WV
Den havde mange skrammer som også fremgik af vores lejekontrakt, og vi tog billeder af dem.
Betalte 800 euro i depositum.
Vi fik en ridse på 5-10 cm og vi blev trukket
ca 2500 kr !! Vi er enige om at vi fik ridsen men 2500 kr ? Vi skrev at vi var dybt uenige om prisen, men har intet hørt fra dem og vi har stadig ikke fået resten af depositum tilbage.
Alle de andre ridser er IKKE blevet udbedret, så man må sige de tjener fedt på bilen, vi betalte 3300 kr i leje for 1 uge.
Vi leje aldrig hos dem igen!
Dårligt firma
Hold dig væk fra det firma. De snyder dig.
Vi lejede en bil i 3 uger i juli 2023. Bilen var en helt anden bil end den bil vi havde bestilt og forudbetalt. På deres hjemmeside fremgår det at bilen er 4.000 kr billigere end den vi havde bestilt. Sixt ville ikke give os penge retur. Men sagde vi kunne få dem ved aflevering. Hvilket vi ikke fik. Og aldrig har fået pp trods af opringninger og mails. Brug aldrig det firma.
Stod søndag aften på Kreta, Heraklion havn og blev brændt af af Discover Cars (Sixt som underleverandør) på trods af mail med bekræftigelse.
Talte med en “tilfældig” Sixt medarbejder på havnen der undersøgte, hvad der var sket. Via hans chef oplyste han, at Sixt i lufthavnen, der dækker havnen, ikke kunne se min booking.
Jeg kørte derefter med medarbejderen (Lakonos) til deres lufthavnshub, og lejede en bil af dem.
Dobbelt betaling! Vi lejede en bil i Portugal af firmaet…
Vi lejede en bil i Portugal af firmaet Sixt igennem Faroairport.co.uk/ cartrawel.com. Og betalte på forhånd.
Bilen stod klar i lufthavnen, og alt var godt. Efter hjemkomst trak Sixt igen beløbet for lejen, og på trods af mange mails kan vi ikke fået pengene tilbage, og faroairport.co.uk kan ikke kontaktes!!
Vores rejseselskab havde booket bil fra…
Vores rejseselskab havde booket bil fra Sixt til ferien i Algarve… Big mistake!! 1. Mega lang ventetid for udlevering af bilen ( over 1 time før vi blev ekspederet)
2. Bilen løb tør for olie efter 3 dage… virkelig dårlig vedligeholdelse og dårlig service.
3. Da vi afleverede bilen, skulle vi som aftalt telefonisk have pengene for olien udbetalt … det fik vi ikke, men besked om at det ville blive betalt sammen med tilbageførsel af depositum… Det blev det bare ikke.
4. Da vi modtager slutafregning er beløbet for olien ikke fratrukket, og 3 mails senere er intet sket. De snakker bare udenom !
Derfor kan jeg kun opfordre rejseselskaber, og alle andre, om at boykotte dette upålidelige selskab.
Mvh
Berit
Til andre i samme situation
Til andre i samme situation
Jeg skriver kun dette, så andre i lignende situation får mod på at tage kampen op (selvom det tog et par år)
Vi tog vores sag til Nævnenes Hus. Og vi vandt. Så vores sag er lukket. Og SIXT skal betale omkostningerne.
Her er vores historie/sag med SIXT.
Da vi modtog bilen fra SIXT, var der ingen skader (11.7.2021 kl.9). Da vi afleverede bilen ,var der heller ingen skader. Den blev afleveret hos Sixt i Nyrupsgade d.9.8.2021 kl.10.
D.3.12.2021, altså ca. fire måneder efter bilen blev afleveret, modtager vi en mail fra SIXT. SIXT påstår, at der er blevet lavet to skader på bilen. Skader på bilens fælg samt sidespejl.
Vi har gennem mailkorrespondance med forskellige ansatte hos SIXT ønsket at se billeder og dokumenter med metadata. Dette ønsker de ikke at sende. De har blot sendt billeder og en PDF uden metadata. Med andre ord kan vi ikke vide, hvornår billederne er taget, og hvornår PDF'en er lavet.
Man kan tænke sit med denne fremgangsmåde. Jeg vil slutte vores anmeldelse her med at stille samme spørgsmål, som jeg har stillet til deres 'Fleet Manager', hvis navn jeg ikke må nævne her:
Hvorfor vil I ikke fremsende billeder og dokumenter med metadata?
Jeg regner ikke med, jeg får svar her. Men måske kommer det med tiden, når vi har været igennem de relevante kanaler.
NB: Jeg har fået at vide, at jeg ikke må få dokumentionen med metadata. Nu siger I, at I ikke har den? Det kan jo ikke sådan bare forsvinde med mindre, man selv ønsker det. Så hvad er rigtigt?
Materiale, hvor metadata er fjernet, er ikke dokumentation. Det tænker jeg også godt I ved?
De finder skader med lommelygte
Vær opmærksom på at de gennemgår bilen med lommelygter for at finde minimale fejl når du returnerer bilen. Selv om du kan bevise at småskaderne som næsten ikke kan ses med det blotte øje er på den film du tog af bilen da du hentede de. Så er de ligeglade. Det må du diskutere med skadesafdelingen bagefter. Masser af personale som kunne have hjulpet - de gad bare ikke (fx manager Davis i Schiphol) discount selskaberne er meget lettere at bruge.
Vi blev trukket 7 gange det aftalte…
Vi blev trukket 7 gange det aftalte beløb.
Hvis jeg kunne give minus i stjerner ville jeg det. Vi lejede 2 biler fra München lufthavn og kørte til Østrig. Da vi skulle hjem var der strejke i München lufthavn og vi måtte derfor ombooke fly. I den forbindelse ringede vi til Sixt kundeservice for at spørge om mulighed for ændring af drop-off lokation pga flystrejken. Det kunne vi godt mod et gebyr på 538,03 kr. (72EUR), som jeg autoriserede over telefonen. Vi ser så et par dage efter at de har trukket over 4.000kr. dvs. mere end 7 gange det autoriserede beløb. Da vi kontaktede kundeservice nægter de at vi skulle have betalt ekstra og mente at bilerne var blevet returneret til München, hvor jeg selvfølgelige forklarede dem at det var umuligt, da vi fløj fra Zürich. Deres system og information generelt var meget utroværdigt og utrygt. De nægter stadig at vi skulle være trukket mere end lovet, men kan samtidig ikke sende en begrundelse eller kvittering på noget...
Har anmeldt dem til myndighederne. BENYT JER IKKE AF DEM.
Lejede en bil hos Sixt i Roms Fiumicino…
Lejede en bil hos Sixt i Roms Fiumicino lufthavn.
Jeg havde bestilt en golf og fik en VW T-ROC, så det var bare fint. Den havde kørt ca. 40.000 km, og havde lidt skrammer hist og her, men alt var registreret, så det var fint.
Afhentningen var behageligt hurtig, og uden voldsomt pres for merkøb. Det var også fint.
Afleveringen forløb fint med en grundig gennemgang. Ingen nye skrammer, og de gamle var registreret, så det var fint.
Alt i alt føler jeg mig godt behandlet.
DÅRLIG SERVICE!
Aldrig lej fra Sixt! Jeg ville leje en bil fra sixt i Sverige, ved arlanda airport. Betale for bilen, og havde travlt da jeg skulle til min mors begravelse. Da jeg ankom ville de ikke give mig bilen, og ville heller ikke tilbyde at give mig en anden selvom de havde trukket pengene fra! Jeg prøvede så at leje en ny bil men det måtte jeg heller ikke. De forstod ikke mine frustrationer og gav ikke 2 fucks over at jeg havde travlt og skulle til begravelse. Det ende med at jeg skulle leje en anden bil fra enterprise for 3050 sek for 1 dag, så jeg kunne nå at komme til begravelsen. Jeg har ikke fået mine penge tilbage; og de har trukket flere penge. Når man ringer til dem for at få pengene retur bliver du omstillet 4 gange og ingen kan hjælpe dig.
Sixt snyder med benzintanken.
Vær opmærksom på dette udlejningsfirma. Har nu 2 gange oplevet at få udleveret en bil hvor Sixt hævder tanken er fuld. Men det er ikke tilfældet. Når man så afleverer bilen igen med samme mængde benzin får man en stor ekstraregning for tankning. Sixt har ikke ordentlig styr på deres udlejningsbyggeri.
Dårlig service og mange ekstra udgifter og gebyrer
Dårlig og arrogant service ved ankomsten i Miami lufthavn. Kæmpe efter regning med ekstra udgifter, gebyret og omkostninger. Skrevet lang mail med spørgsmål til ekstra regning. Fik ikke noget svar. Har nu 2 måneder senere igen modtaget en ekstra regning med vej afgift (det er fair nok) MEN med et kæmpe tillæg for administration lagt ekstra på af Sixt. Jeg vil ALDRIG leje bil hos Sixt igen
Jeg skal på det kraftigste fraråde at…
Jeg skal på det kraftigste fraråde at anvende Sixt i Palma på Mallorca. Vi havde lejet bil hjemmefra. Kører ca. 100 km i bilen og parkerer den foran vores hotel. Næste morgen kan bilen ikke sættes igang, den "kun" har kørt km. 6000, da koblingen har en mekanisk defekt. Vi får byttet bilen og alt er godt indtil 2 månder efter ferien hvor Sixt kræver at vi skal betale erstatning, da Sixt påstår vi har ødelagt koblingen. Sixt kræver stort set det samme beløb i erstatning som svarer til en uges billeje. Jeg har forsøgt at forklare at vi ikke har ødelagt bilen, men kun anvendt den til normal kørsel. Så mit simple råd er at UNDGÅ Sixt, da de gør dig erstatningspligtig for skader du ikke har forvoldt. Jeg kunne bruge ri9gtig grimme ord her men det undlader jeg. Har kun én kommentar: BRUG IKKE SIXT.
Efterfølgende har jeg vundet en sag mod SIXT i et klagenævn og fået mine penge igen. DET ER KUN DE STORE BILUDLEJERE DER ER MED I KLAGEORDNINGEN. HUSK DET NÅR DU LEJER BIL.
HOLD JER LANGT VÆK
I marts 2022, lejede vi en bil i Miami lufthavn og blev overtalt til at betale for en udvidet forsikring, som ville dække ALLE omkostninger ved skader, vi betalte $560 for denne ekstra service.
Desværre punkterede det ene dæk på grund af et søm på 3 dagen :( Vi måtte få dem til at hente bilen, dette tog dem 4 timer, hvorefter vi selv måtte finde tilbage til lufthavnen for at få en anden bil.
5 måneder efter vi er kommet hjem fra vores ferie, får vi en e-mail fra Sixt, som mener at vi skal betale 353 euro for reperation af dækket, som ud fra deres skrivelse først var blevet repereret 5 måneder efter skaden var sket :(
Vi har skrevet flere e-mails til dem, da vi skulle efter deres eget udsagn være udenfor erstatningskrav. De har ikke svaret på et eneste af vores breve, men i dag d. 27/12-2022 (9 måneder efter vores rejse), har vi fået et brev fra et inkasso firma i Tyskland, som nu skal sørge for, at vi betaler pengene.
HOLD JER LANGT VÆK FRA SIXT. Kommer aldrig til at handle med dem igen.