Single.dk ApS Anmeldelser 2.069

2,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 145 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prissætningen, som mange finder for høj og vildledende, især i forhold til de forventede ydelser. Mange oplever, at abonnementsmodellen er misvisende, hvor en tilsyneladende billig prøveperiode ofte fører til uventede og dyre bindinger over længere tid, og der er frustration over uventede trækninger fra deres konti. Nogle brugere oplever, at hjemmesiden er fyldt med falske profiler, og at det er svært at få refunderet penge. Dog er der en mindre gruppe, der finder hjemmesiden nem at navigere på og sætter pris på profilopsætningen samt muligheden for at afvise uinteressante profiler. Enkelte har endda haft positive oplevelser med at finde en partner.

Det, folk taler mest om

Price

Brugere udtrykker stor utilfredshed med prisstrukturen. Mange rapporterer om uventede og skjulte gebyrer,... Se mere

Subscription

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med abonnementsordningerne. Mange føler sig fanget i dyre abonnementer,... Se mere

Payment

Forbrugere udtrykker stor utilfredshed med betalingsprocessen. Mange rapporterer om uventede træk på deres... Se mere

Website

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med websitet. Mens nogle forbrugere finder siden nem at... Se mere

User experience

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af brugeroplevelsen. Nogle finder oprettelsen nem og brugervenlig,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har... Se mere

Jeg vil lige skrive en anmeldelse på Single.dk de skyldte mig nogle penge fordi de har en underlig måde at køre forretning på, så derfor kom de til at trække penge på min konto for et Halvt år... Se mere

Update. Kundeservice har i dag meldt tilbage og slettet min profil samt refunderet noget af beløbet. Så god kundeservice, og derfor fået et par stjerner ekstra, men synes stadig ikke siden er bruge... Se mere

Så godt den meget høje pris inden jeg købte, OG det er på ingen måde pengene værd.. Jeg har mødtes med en af de få ægte kvindelige profiler, og haft dialog med et par andre.. Flere kvinder er dog k... Se mere

2,6

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Single dk Gør deres bedste for deres…

Single dk Gør deres bedste for deres medlemmer Kan varm anbefale det

3. april 2025

Hej Mie,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er rigtig glad for at læse at du har haft en god oplevelse hos os og har lyst til at anbefale os til andre. :-) Hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores support, support@single.dk.

Skummel abonnements taktik...

At man åbenbart er bundet til en dating tjeneste, som var det et telefonselskab - er under al kritik.

Da jeg ikke kan finde en "refundering" side, er det nødvendigt, at skrive denne anmeldelse, og advare andre mod at bruge tjenesten.

Hold dig langt væk. Vil endda anbefale Tinder, over Single.dk - da prisen er bedre, skulle du vælge et abonnement.

Intet sted, var det tydeligt, at der var bordfangeri, hvis man ville prøve en måned af, for at se om det var noget.

Banken vil blive kontaktet.

2. april 2025

Hej OA,

Jeg er rigtigt ked af at læse, at der har været en misforståelse angående betingelserne for køb af medlemskabet, men det er på ingen måde skjult på købssiden, hvad bindingsperioden og mindstesprisen er på det abonnement du har købt.

Mila T./Single.dk

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse
God respons på min profil.

30. marts 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot!

Vi er rigtig glade for at læse at der har været god respons på din profil! Vi krydser fingre for der kommer en date ud af det. :-)

Mila T/Single.dk

Trækker penge for en ny periode selv om man har opsagt

Havde betalt for en periode der skulle udløbe og nu er perioden pludselig meget længere og de har trukket det dobbelte af hvad de trak første gang de skide svindlere hold jer langt væk

30. marts 2025

Hej Bo,

Jeg kan se at vi har prøvet at række ud til dig, men vi har desværre ikke hørt tilbage. Du må meget gerne kontakte vores kundesupport på: support@single.dk, så vi har mulighed for at se om vi kan hjælpe med en løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig. :-)

Svindel

Svindel
Tilmelde mig for en mdr.
Pludselig blev jeg trukket 995 kr. For 5 mdr.
Hold jer langt væk fra her. I bliver snydt.

24. marts 2025

Hej Erdinc,

Jeg er rigtigt ked af at læse, at der har været en misforståelse angående betingelserne for køb af medlemskabet, men det er på ingen måde skjult på købssiden hvad både mindstepris og bindingsperiode er på det abonnement du har købt.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller andre ting vi kan hjælpe dig med, er du som altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice på support@single.dk, så skal vi nok se hvad vi kan gøre. :-)

Mila T./Single.dk

Super ringe app

Super ringe app. De forskellige funktioner skifter nærmest vilkårligt imellem hinanden. Utroligt lange responstider. Tilsvarende apps er billigere, bedre og hurtigere. Ikke 25 øre værd

26. marts 2025

Min dating

Min oplevelse hos single.dk har været en god oplevelse, jeg fandt hurtig min kærlighed som jeg søgte, og og kun venlige og hjælpsomme medarbejdere med venlig hilsen Jmh

22. marts 2025

Hej Jmh,

Tusind tak for din fine anmeldelse på Trustpilot! Hvor er vi glade for at læse, at du hurtigt fandt kærligheden hos os! Det er også dejligt at læse at du har været glad og tilfreds med vores kundeservice. :-)

Stort tillykke herfra. Vi ønsker jer alt det bedste!

Problem løst …

Jeg fik en yderst tilfredstillende kundeservice hos single.dk - som løste mit problem.

8. marts 2025

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot.

Hvor er det dejligt at læse, at vores kundeservice kunne løse dit problem og at du er tilfreds med vores service. Skulle der være andet, er du som altid velkommen til at skrive til os :-)

Du ønskes held og lykke med at finde kærligheden.

Ren bondefangeri

Samme skete for mig...ren bondefangeri
Single.dk lokker med en måned 29 kroner og dernæst måned medlem
Da jeg bliver medlem er betingelserne pludselig 6 mdr bindingsperiode på 990 kroner😵‍💫🤢
De svarer ikke per mail og man kan ikke ringe til dem
Hvor er det groft, bevist snyde folk og hive penge ud af dem
Hold jer langt væk

17. marts 2025

Betalte 29 kr

Betalte 29 kr. og pludselig have de trukket
257 kr. ekstra på min konto.som jeg ikke havde godkendt😡 har kontaktet både politi og forbrugerstyrelsen💪 vildledende markedsføring 😳kunne ikke komme ud 😱og slette min profil. kunne ikke få kontakt med firmaet.som de ellers har skrevet man kunne via mail🤔 Men kunne slette min kontakt.da jeg fik stoppet alle betalinger i MobilePay. tyveri ved højlys dag😳 er rasende og det kan ikke være rigtigt at vi har et firma (single. Dk ApS)
i Danmark der opfører sig sådan overfor danskere 😡det skal stoppes nu 🤘💪Morten p.

9. marts 2025

Rigtig fin datingside

16. marts 2025

Hej Elsa,

Hvor er det dejligt at læse at du er tilfreds med siden - så krydser vi fingre for at alt er som det skal være! :-)

Hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundesupport, support@single.dk.

Scam

Tilmeldte mig med 29 kr. for en måned, og så sætter de en på 995 kr. abonnement for 5 måneder i stedet for måneds abonnement

16. marts 2025

Hej Thorsten,

Jeg er ked af hvis vores betingelser er blevet overset, men det er ikke sandt at vi sætter vores medlemmer over på et andet medlemskab end det man har købt. I dette tilfælde har du købt et 6 måneders medlemskab som har en mindstepris på 1024 kr. og dette står tydeligt beskrevet på købssiden hvor man tilmelder sig.

Såfremt du har yderligere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, må du endelig kontakte vores kundesupport på support@single.dk.

TOTALT SVINDEL

15. marts 2025

Hej Carsten,

Jeg er rigtig ked af at du har fået dette indtryk af siden. Jeg kan dog forsikre dig om at vi naturligvis ikke har intentioner om at snyde nogen. Hvis du har nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at skrive til vores kundesupport: support@single.dk.

Scam

Jeg overførte 29kr via MobilePay, lige efter træk de 260 kr.

9. marts 2025

Hej Sune,

Det kunne godt lyde som om du har foretaget nogle tilkøb på profilen. Vi har prøvet at komme i kontakt med dig, men har desværre ikke hørt tilbage. Du er meget velkommen til at kontakte vores support, support@single.dk - vi sidder klar til at hjælpe! :-)

Mega SCAM

Mega SCAM. De lokkede med tilbud på abbonement på 29kr i stedet for 199kr. Og lige pludselig var jeg bundet af et seks måneders abonnement. Man bliver ikke oplyst fra og til abonnementsperioden inden man trykker køb. Hold jer langt væk!!!

8. marts 2025

Hej Jakob,

Vi tilbyder flere medlemskaber af både kortere og længere varighed. Jeg er dog ked af at læse, at vores købsbetingelser er blevet overset. Vi har ellers gjort os umage med at forklare om både mindstepris og bindingsperiode på købssiden hvor du har tilmeldt dig. Hvis du har yderligere spørgsmål til medlemskabet eller andet vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at skrive til vores kundesupport, support@single.dk.

Du ønskes en god dag herfra.

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Lokker med prøveperiode kr. 29,- og vupti så er man bundet i 6 mdr. for kr. 1.000
Desuden er det en mega dårlig site. Spørgsmål der er dårligt formuleret og match der overhovedet ikke stemmer....

6. marts 2025

Hej Vivi,

Jeg er rigtig ked af at læse at vores købsbetingelser er blevet misforstået. Jeg kan dog forsikre dig om, at vi ingen intention har om at snyde vores medlemmer. Både mindstepris og bindingsperiode er tydeligt beskrevet på købssiden hvor du har tilmeldt dig. Hvis der er andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores kundesupport, support@single.dk.

Mila T/Single.dk

Gør meget for at lokke dig i en binding…pas på det ser billigt ud

Gør meget for at lokke dig i en binding på fem-seks måneder, tænk dig om læs betingelserne inden du springer på til små penge

5. marts 2025

Hej Jan,

Jeg er rigtig ked af at læse at vores købsbetingelser er blevet overset. Vi har dog gjort os umage med at beskrive både mindstepris og bindingsperiode tydeligt på købssiden hvor du har tilmeldt dig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at skrive til vores kundesupport, support@single.dk.

Kæmpe svindelnummer

Kæmpe svindelnummer, det bliver på ingen måde gjort klart at man tegner et abonnement for et halvt år ved deres tilbud på 29kr, for 1. Måned. Derudover er rigtigt mange profiler rent scam. Hold jer langt væk fra det svindel..

1. marts 2025

De snyder dig med et super tilbud på…

De snyder dig med et super tilbud på premium og så binder dig til at betale 1000kr i 6 måneder 😡 hvis du lige så dum som mig og falder for det så skynd dig at spærre dit kort og kontakte din bank,

1. marts 2025

Hej Christoffer,

Jeg er ked af at læse, at betingelserne ift. medlemskabet er blevet misforstået. Vi har dog gjort os umage i forhold til at beskrive både mindstepris og bindingsperiode tydeligt på selve købssiden hvor du købte medlemskabet. Vores kundeservice har prøvet at række ud så de kunne finde en løsning men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på: support@single.dk

Bondefangeri!

Bondefangeri!
Man opkræver kr 29,- den første måned. Betaler med MobilePay. Lige pludselig har man bundet sig for 6 mdr til lige knap kr 1000 !!!!!!!!!!🤬🤬

28. februar 2025

Hej Karina,

Jeg er ked af at betingelserne ift. medlemskabet er blevet overset. Dog kan jeg forsikre dig om, at vores købsbetingelser samt mindstepris er beskrevet tydeligt på købssiden hvor du købte medlemskabet. Vores kundeservice har prøvet at række ud så de kunne finde en løsning, men vi har desværre ikke hørt tilbage fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på: support@single.dk