Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ll. Sct. Hans Gade 11, 8800, Viborg, Danmark
- trustpilot@single.dk
- www.single.dk
Svarer typisk inden for 1 måned

Samme skete for mig...ren bondefangeri
Samme skete for mig...ren bondefangeri
Single.dk lokker med en måned 29 kroner og dernæst måned medlem
Da jeg bliver medlem er betingelserne pludselig 6 mdr bindingsperiode på 990 kroner😵💫🤢
De svarer ikke per mail og man kan ikke ringe til dem
Hvor er det groft, bevist snyde folk og hive penge ud af dem
Hold jer langt væk

Besvarelse fra Single.dk ApS
Fuldstændig utroværdigt og bondefangeri…
Fuldstændig utroværdigt og bondefangeri af værste skuffe. Opkræver næsten 1000 kroner, uden at det på nogen måde er blevet godkendt. Brug Tinder i stedet for.

Absolut til grin
Absolut til grin. Fyldt med bots og snyder dig til at betale mere end du går med til.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Synes det er en rigtig god side at være…
Synes det er en rigtig god side at være på

Hold jer væk
Det er simpelthen bare , folk der leger andre mennesker følelser, penge maskine .
Har prøvet at kontakte mange kvinder , bare for at se om der km en reaktion

Besvarelse fra Single.dk ApS
Jeg har haft en positiv oplevelse har…
Jeg har haft en positiv oplevelse har mødt et par stykker ind til nu

Besvarelse fra Single.dk ApS
Rigtig dårlig dating side og jeg tror…
Rigtig dårlig dating side og jeg tror der er mange fake profiler derinde .

Platformen er utroligt brugervenlig
Platformen er utroligt brugervenlig, og jeg er rigtig glad for at være en del af den.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Det er en rigtig god og seriøs dating…
Det er en rigtig god og seriøs dating app, som har gjort at jeg hurtigt har fået kontakt til nogle rigtig søde dates

Singel.dk har stjålet 1000 kr fra mig
Kan desværre også kun sige negativ om dem, jeg har betalt 1000 kr, og kan ikke komme på portalen, jeg har prøvet at skrive til dem MANGE gange uden held😡
MØJ FIRMA.

Total bondefangeri
Total bondefangeri. Køber 5 dage til 29kr også får man en regning på knap 1000 kr. Har skrevet til dem men hører ikke noget.
Håber der er nogen der lukker det firma.
HOLD JER LANGT VÆK.

Meget overskuelig side
Meget overskuelig side, og virker troværdig.

Brugerprofiler er meget klare
Brugerprofiler er meget klare. Folks ønsker er klart forstået.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Jeg fandt min partner i går, og jeg er enormt glad og en stor tak til single.dk
Single.dk er alt det bedste, fordi jeg fandt en trofast mand i går.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Meget useriøst firma de opdekredere når…
Meget useriøst firma de opdekredere når de har lokket en til et prøve medlem skab . De trække penge uden at få lov på få dage blev jeg trukket 5 beløb .De påstod jeg havde sat kryds i nogle felter og opdekredere mig. FØJ håber ikke der er nogen der som jeg ryger i fælden. Har efter få dage prøvet at fjerne mit billed og profil. Skrevet mange gange, men de bondefanger mig og vil ikke hjælpe eller slette min profil .

Besvarelse fra Single.dk ApS
Indtil nu har det været meget positivt…
Indtil nu har det været meget positivt og seriøse mennesker i Blend denne fællesskab