SILVAN - Viborg Anmeldelser 129

4,4

Industrivej 28, 8800 Viborg, DK

Leje af betonsliber Overordnet god oplevelse, værktøjet var perfekt, dog var den nye unge mand bag kassen udfordret og ringede adskillige gange efter hjælp til køen af 10+ kunder, men uden der de... Se mere

Kunne godt sende mail ang. forventet levering når varen ikke er kommet denne dato som der er sendt på mail så kunden ved besked og hvad så man kan forvente af ventetid. Lidt dårlig opfølgning til de... Se mere

De er bare så søde og hjælpsomme. Første gang jeg kom ind var jeg lidt bange, men de var virkelig tålmodige og prøvede bare at hjælpe mig så godt som muligt.

Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Industrivej 28, 8800, Viborg, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Jeg har i dag været i Silvan i Viborg

Jeg har i dag været i Silvan i Viborg, hvor jeg fik en rigtig god behandling og hjælp til at finde det jeg skulle bruge. Jeg blev guidet og vejledet på en rigtig god måde. Så Sanne skal have en stor ros. 😄
Jette

19. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du fik god hjælp og vejledning i butikken. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding. Tak for besøget!

Silvan

Jeg skulle finde en vare og spurgte en…

Jeg skulle finde en vare og spurgte en medarbejder, som hed Bookdan, om hjælp. Han var en flink mand og fandt varen med det samme. Jeg kommer helt sikkert igen!

16. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og ser frem til at se dig igen!

Silvan

God ekspedition og udlevering.

14. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med ekspedition og udlevering af din ordre😊

Silvan

God service af Sanne (Viborg) hun hjalp…

God service af Sanne (Viborg) hun hjalp med at løfte 4 poser tungt topdress ud i min bil .

12. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre om den gode service, du modtog. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Silvan

De er bare så søde og hjælpsomme

9. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er så glade for at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet. Det betyder meget for os! Tak for din positive feedback.

Silvan

Nem at leje virker perfekt godt…

Nem at leje virker perfekt godt resultat ,
Og flink medarbejder

8. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores udlejning og personale.

Silvan

Frasorterede brædder blev leveret.

Ca. 10 ud af 40 brædder er så dårlige, at de helt sikkert er fravalgt af andre. Fremover bestiller jeg ikke på nettet. Måske er det hensigten

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi beklager meget, hvis du har fået udleveret varer, som ikke er i orden, vi vil anbefale dig at kontakte butikken direkte vedr. dette.

Silvan Viborgs lagertal stemmer ikke

Silvan Viborg havde ingen stegetermometer på lager i dag. Selv om der på deres hjemmeside stod at der var 8 stk. Spildt køretur.

27. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Silvan

Professionel hjælp og service til at…

Professionel hjælp og service til at finde det jeg søgte👍💪😎butikschef Brian og medarbejder😎

16. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du fik professionel hjælp og service til at finde det, du søgte. Mange tak for din positive tilbagemelding og anerkendelse af vores medarbejderes indsats🤩

Dejlige mennesker- store smil

Dejlige mennesker- store smil - hurtig betjening. Så skal man da ikke be’ om mere?

11. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse med venlige medarbejdere, store smil og hurtig betjening. Tak for din positive feedback!

Fantastisk hjælpsomt personale

Fantastisk hjælpsomt personale. Altid klar på en god handel.
Kan kun anbefale at handle i Silvan Viborg

1. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Mange tak for din anmeldelse😊 Det glæder os, at du havde en god oplevelse i butikken!

Alt OK

God faglig betjening og ikke mindst gode priser.

3. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både betjeningen og vores priser.

Silvan

Kunne godt sende mail ang

Lidt dårlig opfølgning til deres kunder.
Men god service når kunden selv tog kontakt men dette skulle ikke være kunden med Silvan som tog kontakten til kunden.

21. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi beklager meget den manglende information vedr. forsinkelsen på denne ordre fra vores leverandør.

Vi har gjort det klart for vores leverandør af denne vare, at Silvan skal have besked i tilfælde af evt. forsinkelser, så der kan informeres omkring dette i god tid.

Hr Brian

Hr. Brian er en fremragende mand! Han vil vise dig alt præcist, han smiler, og han udfører sit arbejde rigtig godt.

21. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om den gode service.