SILVAN - Valby Anmeldelser

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Se mere

Anden gang jeg kører forgæves til Silvan i Valby for en vare der er annonceret på deres hjemmeside. I dag et spøgelsestræ, et ud af 24 stk som oplyses at være på lager. Der var ingen. Ekspedienten... Se mere

Tak til Malik i Silvan i Valby i dag, for den gode hurtige professionelle og venlige hjælp jeg fik af ham. Silvan i Valby er heldige de har så dygtige medarbejdere☺️

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.132 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Varer af god kvalitet

Varer af god kvalitet, fornuftig pris og super hurtig levering

22. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering.

Bedste service

skide god service og hurtigt

19. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med vores hurtige service. Tak for din anmeldelse.

HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING trods at pakken skulle hele vejen til Bornholm. Indholdet (silkepapir / indpakningspapir ) var pakket forsvarligt så der ingen skader er sket under transport. SÅ ALT TAGET I BETRAGTNING - super god service og hurtig levering… og varme anbefalinger herfra

17. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og at silkepapiret var forsvarligt pakket. Vi sætter stor pris på din positive feedback og anbefaling. Tak!

Silvan

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden…

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden og levering dagen efter, man har afgivet sin ordre.

Per Busk

19. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Silvan

leje pladevibrator går helt galt

skulle leje pladevibrator
gummimåtten var vredet (en smule) i stykker og var derfor meget svær at montere
startsnoren knækkede da jeg ville starte maskinen
- dårligt vedligehold af deres maskinpark
- ikke fået pengene tilbage
venlig servicemedarbejder, men hvad hjælper det

18. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Silvan

Vi fik den forkerte vare

Vi fik den forkerte vare. Der stod, at varen kom fra Valby, men da vi bestilte, havde de den ikke på lager. Det nytter jo ikke at sende en anden vare i stedet for. Burde være fanget i lagerstyring.

12. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi beklager meget fejlen med denne ordre, I er dags dato blevet krediteret det fulde beløb af Silvan kundeservice.

Silvan

Varen blev ikke leveret, men Silvan.dk vil rette op og eftersende manglende vare

Varen blev ikke leveret, og jeg fik heller ikke nogen faktura, men på min bankkonto er beløbet alligevel blevet trukket.
Rettelse 18. juni 2025 - Silvan.dk har skrevet og oplyst, at der var tale om en pakkefejl, som der nu bliver rettet op på, så jeg får leveret den vare, som jeg har bestilt og betalt for, og forventet får jeg også fakturaen, når levering er sket.

11. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at vi har kunnet opklare misforståelsen omkring pakkefejlen, og at du nu vil modtage din bestilling. Tak for din tålmodighed og feedback.

Lejede en EL kædesav

Lejede en EL kædesav. Skulle selv skifte til ny kæde, hvorefter den blev nedslidt efter at have savet i ca. 90 sekunder i nogle 2 cm. brede stakitplanker. 400 Kr. brændt af. Det kommer jeg ikke til at gøre igen.

6. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Problemfri Click & Collect

Det var ganske let både at købe noget og samtidig returnere et tidligere indkøb

7. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at købe og returnere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Nemt at bytte og god hjælp til det…

Nemt at bytte og god hjælp til det rigtige.

6. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at udskiftningen var nem, og at du fik god hjælp til at finde det rigtige. Tak for din positive tilbagemelding!

Super betjening

God betjening i butikken af en vældig sød ung fyr, som trods af min click and collect var gået lidt galt, fandt min pakke og beklagede meget. Så i stedet for at det blev til en dårlig oplevelse blev det til en god pga. personalets attitude.

5. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at oplevelsen endte godt takket være vores medarbejders indsats. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at vi kunne rette op på situationen. Tak for din tålmodighed og forståelse.

Silvan

Lang kø, dårlig skiltning, ingen smil

Stod i lang kø til kassen. Spurgte på afstand medarbejder om pakkeudlevering var der og fik svaret, “de kommer om lidt”. En anden kunde måtte pege mig til et skilt i loftet, som pegede ned på en blomster/planteopstilling, hvor der bagved var sat en maskine op, man skulle trække nummer på. Så startede jeg forfra. Kom endelig til kassen og fik udleveret det købte i løsvægt. Ingen smil undervejs.

4. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Alt fungerede fint ligefra bestilling…

Alt fungerede fint ligefra bestilling til afhentning.

5. juni 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og afhentning😊

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering, dog blev leverancen ikke stillet i indkørsen som beskrevet i bestillingen, men ved kantsten.

29. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for, at leveringen var nem og hurtig. Vi beklager, at placeringen ikke blev som ønsket af fragtmanden. Tak for din feedback.

Silvan

Manglende udelevering af varer og langsommelig kommunikation

Jeg havde bestilt en række varer i Silvan til afhentning. Da jeg fik udleveret varerne, opdager jeg, at en af de varer, jeg har bestilt, ikke er med. Jeg må derfor ind i butikken igen og bede om at få varen udleveret. Da jeg kommer hjem, opdager jeg, at yderligere to varer heller ikke er blevet udleveret. Jeg skriver til kundeservice om dette, og får svar fem dage senere om, at min henvendelse er sendt videre til Silvan Valby, som udleverede mine varer. Det er nu over en uge side, at dette er sket, og jeg har fortsat ikke hørt noget. En større præcision i at levere på bestillinger og mere kommunikation og rettidighed i forbindelse med reklamationer vil kunne bidrage til oplevelsen af service.

18. maj 2025

Mange tak for din tid.

Silvan er i øjeblikket midt i en meget travl højsæson, hvor vi dagligt modtager utrolig mange henvendelser, derfor er svartiden på mails desværre pt. op til 5 hverdage.

Fantastisk service

Silvan Valby hjalp mig fra start til slut og gjorde alt hvad de kunne for at få løst nogle af de udfordringer der var undervejs. De var super professionelle og søde. Tak for god service i særdeleshed til Lars og Cecilie

24. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med de udfordringer, der opstod. Vi sætter stor pris på din positive feedback.