SILVAN - Silkeborg Anmeldelser 114

4,2

Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK

Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Se mere

Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danmark

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Jeg fik udleveret et defekt produkt

Jeg fik udleveret et defekt produkt, som jeg skulle leje, blev ikke kompenseret for at bruge tid og benzin for at kører ind med det defekte udstyr, for så at oprette en ny låne aftale for det nye låne udstyr.

13. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Silvan

Kunne ikke finde finde varen på hylden

Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20 min senere var varen klar til afhentning …. Dejligt

9. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi beklager, at varen ikke var på hylden, og at det var svært at finde en medarbejder. Vi er glade for, at Click & Collect løsningen fungerede hurtigt. Tak for din feedback.

Silvan

Jeg er yderst tilfreds med den person…

Jeg er yderst tilfreds med den person som betjente mig i Silvan Silkeborg, han er en der har service genet det rette sted, en eldre herre, ikke så gammel som mig selv, er i og omkring træet, ham kan i godt give lønforhøjelse.
Men pladevobratoren jeg lejede, den gik pludselig ud, der var benzin i den, og hanen var åbnet, men jeg blev da næsten færdig, Og det kan sagtens være min egen skyld, men her mangler der så en vejledning, Så det sidste må jeg tage med hammer og brædt.

8. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi beklager meget udfordringerne med denne udlejning.

Leje af havefræser

Leje af havefræser, nem afhentning og aflevering

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med leje, afhentning og aflevering af havefræseren. Tak for din positive feedback!

1. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Højlig betjening.

Jeg sætter stor pris på en høflig og professionel tone.
Rart at være fri for de frisk-fyr agtige bemærkninger og møde unge mennesker med overskud

30. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores tilgang. Tak for din positive tilbagemelding om vores medarbejderes overskud og tone.

Vi lånte en havefræser

Vi lånte en havefræser, men der var ikke tjekket op på om den virkede som den skulle.
Der sad en jernkæde rundt om tænderne.

Dog fik vi pengene retur, da vi afleverede den dagen efter uden problemer. Men jo træls, når man oveni havde lejet trailer og var klar til at få ordnet haven.

12. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

Dårlig service ved disken…

Dårlig service ved disken…

11. april 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Silvan

Det varede alt for længe ..

Det varede alt for længe .. kun en uge ;-) .. ellers tak for handlenen og jeg har ikke fortrudt, tak !

28. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for, at du er tilfreds med handlen. Tak for din feedback om din oplevelse hos os.

pris

Billig leje af stubfræser

28. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Silvan

Alt klappede som det skulle

Alt klappede som det skulle, værktøjet var klar.

27. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at alt fungerede som det skulle, og værktøjet var klar. Tak for din positive tilbagemelding!

Silvan Silkeborg - God professionel rådgivning

Der var også super service ved både udlevering og i forbindelse med afhentning af et par ting som var i restordre.

Kan kun anbefale Silvan Silkeborg - dejligt med god og professionel rådgivning.

5. februar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Silkeborg og sætter stor pris på din positive feedback om vores rådgivning og service. Tak for din anbefaling, vi ser frem til dit næste besøg😊

Silvan

Super oplevelse med hjælp fra…

Super oplevelse med hjælp fra personalet. Jeg skulle bruge en bestemt skrue, og den sødeste unge mand hjalp mig med at finde dem.
De er altid smilende og hjælpsomme.

23. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og den assistance, du fik. Vi sætter pris på din positive feedback om deres hjælpsomhed og smil. Tak for anmeldelsen.

Søde kundevenlige medarbejdere 😊

21. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores søde og kundevenlige medarbejdere. Tak for din positive feedback😊

Silvan

Altid god betjening fra Julie, Astrid og Wilma.

21. marts 2026

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med vores medarbejderes betjening. Tak for den positive feedback!