Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Se mere
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Se mere
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg fik udleveret et defekt produkt, som jeg skulle leje, blev ikke kompenseret for at bruge tid og benzin for at kører ind med det defekte udstyr, for så at oprette en ny låne aftale for det nye låne udstyr.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20 min senere var varen klar til afhentning …. Dejligt

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Jeg er yderst tilfreds med den person som betjente mig i Silvan Silkeborg, han er en der har service genet det rette sted, en eldre herre, ikke så gammel som mig selv, er i og omkring træet, ham kan i godt give lønforhøjelse.
Men pladevobratoren jeg lejede, den gik pludselig ud, der var benzin i den, og hanen var åbnet, men jeg blev da næsten færdig, Og det kan sagtens være min egen skyld, men her mangler der så en vejledning, Så det sidste må jeg tage med hammer og brædt.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Jeg sætter stor pris på en høflig og professionel tone.
Rart at være fri for de frisk-fyr agtige bemærkninger og møde unge mennesker med overskud

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Vi lånte en havefræser, men der var ikke tjekket op på om den virkede som den skulle.
Der sad en jernkæde rundt om tænderne.
Dog fik vi pengene retur, da vi afleverede den dagen efter uden problemer. Men jo træls, når man oveni havde lejet trailer og var klar til at få ordnet haven.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Det varede alt for længe .. kun en uge ;-) .. ellers tak for handlenen og jeg har ikke fortrudt, tak !

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Der var også super service ved både udlevering og i forbindelse med afhentning af et par ting som var i restordre.
Kan kun anbefale Silvan Silkeborg - dejligt med god og professionel rådgivning.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Super oplevelse med hjælp fra personalet. Jeg skulle bruge en bestemt skrue, og den sødeste unge mand hjalp mig med at finde dem.
De er altid smilende og hjælpsomme.