SILVAN - Silkeborg Anmeldelser 116

4,2

Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK

Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Se mere

Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Se mere

Jeg havde bestilt et strygebræt på click and collect. Det var ikke fundet, da jeg ankom efter 40 minutter. De kunne ikke finde varen på lageret. Nå så måtte jeg tage en anden, mindre variant. Så k... Se mere

Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danmark

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hurtig og enkelt at bestille

Hurtig og enkelt at bestille. Afhentning gik ligeså let.

4. juni 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Caroline

Hurtig ekspedition

Framragende bestilling.kunne hente bestillingen om morgenen dagen efter .
Jeg bestilte sent om aftenen.

29. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god bestillingsoplevelse, og at du kunne afhente din bestilling så hurtigt. Tak for din positive feedback!

Bestilling til clik og collect ok

Bestilling til clik og collect ok, og besked når det kan hentes

17. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at din bestilling med click og collect gik godt, og at du fik besked, da den var klar til afhentning. Tak for din feedback.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

God betjening

God betjening, havde ikke fået betalingskort med, og fik lov at få stillet varerne til side til afhentning senere.
Så dejligt med venlig kundebetjening.

16. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Jeg fik en virkelig god hjælp og…

Jeg fik en virkelig god hjælp og vejledning
Både da jeg kom ind første gang og slukke leje en sliber til min terrasse og igen da jeg aflevere den dagen efter.

13. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du har fået god hjælp og vejledning hos os i forbindelse med leje af sliber til din terrasse. Tak for din positive feedback!

det vi bestilte på web har ikke den…

det vi bestilte på web har ikke den rigtige vare som vi hentede så vi måtte tilbage med den forkerte vare
i brugte så lang tid på at finde den korrekte vare som i ikke havde alligevel
i tilbød heller ikke at skaffe den til mig.

10. maj 2025

Mange tak for din tid.

Silvan

Jeg lejede en kopboremaskine til at…

Jeg lejede en kopboremaskine til at bore huller i min lecavæg, men opdagede først bagefter, at et tand manglede. De andre tænder tog skade, og så sprang endnu en. Jeg havde filmet det hele, men så det først da jeg var færdig med de fire huller. Puha, jeg blev sur over at skulle betale for skaden, især fordi jeg var ærlig om det. Det kan jo ikke betale sig!

Edit:
Watered down besked herunder fra silvan, så samme stand er i dårlig og allerede ødelagt stand som gør at skaden bliver værre uden fejl i måde den bliver brugt i. God job i gemmer jer bag de små bogstaver. Tror godt jeg ved hvorfor i nær var gået konkurs for nogle år tilbage. Mig ser i hvert fald ikke i jeres butikker mere.

4. maj 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Silvan skriver følgende i forhold til udlejning:

"Det forventes at værktøjet/maskinen returneres i samme stand, som du får den udleveret. Dvs. uden skader og mangler. Er værktøjet/maskinen mod forventning ikke parat til straks-udlejning, udløser dette et gebyr. Gebyret beregnes ud fra graden af mangler på værktøjet/maskinen, herunder: Manglende rengøring af værktøjet/maskinen, manglende tilbehør, eller skader på værktøjet/maskinen. Ved køb af skadesforsikringen, dækkes alle skader på værktøjet og maskiner (dækker ikke tyveri eller manglende rengøring, samt bortkommen lejet tilbehør)."

Hurtig ekspedition

Billigste pris på produktet Akku makita græstrimmer. Varen var på lager, og klar ved afhentning.

27. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Vi er glade for at høre, at du fandt den bedste pris og hurtig afhentning af din Akku Makita græstrimmer. Tak for din positive feedback!

Den lånte tapet damper var ikke i orden…

Den lånte tapet damper var ikke i orden måtte køre til Silvan igen for at komme i gang. Ventede temmelig længe på medarbejder der skulle hjælpe. Fejlen hurtigt rettet men kunne være undgået hvis man havde checket værktøjet da det kom tilbage. Da jeg afleverede kiggede medarbejderen ikke under selve damper pladen hvor dækslet til vandet befinder sig og det var der fejlen var.

26. april 2025

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.