Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Se mere
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Se mere
Jeg havde bestilt et strygebræt på click and collect. Det var ikke fundet, da jeg ankom efter 40 minutter. De kunne ikke finde varen på lageret. Nå så måtte jeg tage en anden, mindre variant. Så k... Se mere
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Se mere
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Framragende bestilling.kunne hente bestillingen om morgenen dagen efter .
Jeg bestilte sent om aftenen.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
utrolig venlig behandling og rigtig god vejledning!

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Bestilling til clik og collect ok, og besked når det kan hentes

Ikke venlig personale.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
God betjening, havde ikke fået betalingskort med, og fik lov at få stillet varerne til side til afhentning senere.
Så dejligt med venlig kundebetjening.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Jeg fik en virkelig god hjælp og vejledning
Både da jeg kom ind første gang og slukke leje en sliber til min terrasse og igen da jeg aflevere den dagen efter.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
det vi bestilte på web har ikke den rigtige vare som vi hentede så vi måtte tilbage med den forkerte vare
i brugte så lang tid på at finde den korrekte vare som i ikke havde alligevel
i tilbød heller ikke at skaffe den til mig.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Min ordre var hurtigt klar og den lever op til min forventning

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Jeg lejede en kopboremaskine til at bore huller i min lecavæg, men opdagede først bagefter, at et tand manglede. De andre tænder tog skade, og så sprang endnu en. Jeg havde filmet det hele, men så det først da jeg var færdig med de fire huller. Puha, jeg blev sur over at skulle betale for skaden, især fordi jeg var ærlig om det. Det kan jo ikke betale sig!
Edit:
Watered down besked herunder fra silvan, så samme stand er i dårlig og allerede ødelagt stand som gør at skaden bliver værre uden fejl i måde den bliver brugt i. God job i gemmer jer bag de små bogstaver. Tror godt jeg ved hvorfor i nær var gået konkurs for nogle år tilbage. Mig ser i hvert fald ikke i jeres butikker mere.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Billigste pris på produktet Akku makita græstrimmer. Varen var på lager, og klar ved afhentning.

Besvarelse fra SILVAN - Silkeborg
Den lånte tapet damper var ikke i orden måtte køre til Silvan igen for at komme i gang. Ventede temmelig længe på medarbejder der skulle hjælpe. Fejlen hurtigt rettet men kunne være undgået hvis man havde checket værktøjet da det kom tilbage. Da jeg afleverede kiggede medarbejderen ikke under selve damper pladen hvor dækslet til vandet befinder sig og det var der fejlen var.