SILVAN - Greve Anmeldelser

Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK

Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Se mere

Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Se mere

Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Ventrupparken 18, 2670, Greve, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Helt ukompliceret leje af cementblander

Bestilling, afhentning og aflevering af cementblander forløb helt ukompliceret.
Venligt personale til at udlevere og modtage den lejede blander.

26. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og afhentning😊

Caroline

God og smilende service

Der var en ung dame Julie som fint rådgav til de rigtige ting. Dejlig smilende og venlig.

17. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med den venlige og hjælpsomme betjening. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Kundeservice i top

Jeg blev hjulpet af Julie i Silvan Greve, og hun var simpelthen så sød og hjælpsom med et smil, der gjorde hele oplevelsen behagelig. Hun fandt hurtigt frem til det, jeg havde brug for – virkelig god service!

15. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback om hjælpen og venligheden, du oplevede. Tak for din anmeldelse!

Perfekt service

hvem troede en dag i silvan sku gøre en dag bedre.
Jeg fik fantastisk hjælp af Noah i Silvan Greve! Han var utrolig imødekommende og hjalp mig hurtigt med at finde lige præcis de to ting, jeg ledte efter. En ung, frisk fyr med et stort smil hele vejen igennem – det gjorde virkelig oplevelsen god. Tak for super service!

9. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder var hjælpsom og imødekommende. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig for din tid.

Silvan

De mangler styr på tingene

Skulle afhente en click&collect ordre. Der var ingen styr på tingene. Ordren bestod af 2 dele, men de kunne kun finde den ene. Det ville have været nemmere for dem selv, hvis de havde følgesedler på ordrerne og så stillede dem samlet. Der var ingen styr på hvad jeg havde bestilt og ingen kontrol. Jeg kunne have fået ting med jeg lige syntes jeg manglede.

31. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Rigtig god kundeservice i Greve Silvan

Rigtig god kundeservice i Greve Silvan. Blev hjulpet hele vejen og fik den bedste service

2. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god kundeservice og den bedste hjælp i Silvan. Vi sætter pris på din feedback😊

Sindssyg god betjening

Sindssyg god betjening, af en rigtig flink ung mand ved navn Ammar.

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din positive feedback om betjeningen. Tak!

Silvan

Anja var super sød og hjælpe os med og…

Anja var super sød og hjælpe os med og få købt det helt rigtige. Super god Service

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe dig med at finde det rigtige.

Silvan

Sikke en dejlige service jeg har fået…

Sikke en dejlige service jeg har fået af Anja. Hjælpsomme pige

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service. Tak for din positive anmeldelse.

Silvan

Anja ydede en fremragende service

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede fremragende service. Vi sætter pris på din feedback.

Super god oplevelse med Anja

Super god oplevelse med Anja. God service 😊

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse og den gode service. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

Fin dialog med personale som var villig…

Fin dialog med personale som var villig til at modtage kritik, og fortalte at det var pga ombygning de rodede og det var svært at finde priser på varer.

Derfor positiv feedback 👍

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om den positive dialog og din feedback. Vi beklager ulejligheden med ombygningen. Din tilbagemelding er vigtig for os!

Venlig og omstændig

God og omstændig service af Julie H.
Tak

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.