SILVAN - Greve Anmeldelser

Ventrupparken 18, 2670 Greve, DK

Silvan er blevet et rodet varehus, der konstant flytter rundt og gør det umuligt at have en rytme eller finde normale ting. Ud over det er det blevet 50% pakkeshop med for lidt medarbejdere og det li... Se mere

Jeg havde bestilt en vare hjemmefra. Jeg så så en anden vare jeg hellere ville købe, da jeg kom over i butikken. Spurgte om jeg kunne returnere den vare jeg endnu ikke havde hentet. Ingen problem. Var... Se mere

Virkelig god kundeservice, fik hjælp af Casper, en mega god medarbejder som hjalp mig meget. Gik glad derfra med den yogamåtte jeg skulle bruge 🌟

Ekspedient Noah udvist hjælpsomhen i forhold til alle de forskellige varer jeg skulle have. Lille/stor ting: På vejen mod kassen bukkede Noah sig og samlere små stykker papir op som lå på gulvet og sa... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

• Ventrupparken 18, 2670, Greve, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Forvirret udlevering

Fik sms med besked om at min vare var klar. I butikken sagde de først at den ikke var klar, dernæst fik jeg besked om at pakken ikke fandtes og til slut måtte jeg selv udpege min vare

7. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.

Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Silvan

Super kundeservice (Click & Collect)

Super kundeservice (Click & Collect), nemt at bestille, hurtigt klar, og virkelig sødt personale!
(Silvan Greve)

7. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering, Velfortjent med fem stjerne men det gælder også nemheden af at bestille flyttekasser og plast til at beskytte glasene.

4. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du oplevede nem og hurtig levering. Tusind tak for de fem stjerner😊

Silvan

Super hurtig og god service.

Bestilte online med click & collect. Varerne var pakket og klar efter 20 min. Super hurtig og god service.

17. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect. Tak for din positive feedback om vores hurtige og gode service.

Silvan

Anja var super god og serviceminded og…

Anja var super god og serviceminded og kunne svare på de spørgsmål jeg havde, super positivt

15. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne svare på dine spørgsmål.

Altid god service

Altid god service - Anja er altid hjælpsom.

11. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service og hjælpsomhed. Tak for din positive tilbagemelding.

Meget hurtig

9. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tusind tak for den gode anmeldelse.

Click&Collect perfekt

Nem hjemmeside til bestilling den kan kun anbefales.
Super tilbagemelding både på telefon og mail at de bestilte vare var klar til afhentning.

7. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Personale 🙏🤗
J.Elex.

1. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale. Mange tak for din positive tilbagemelding.

Super fint

God setvice

28. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Silvan

Den bedste service nogensinde – tak til Yusuf i Silvan!

Jeg vil gerne give den allerbedste ros til en ungarbejder ved navn Yusuf, som arbejder i Silvan. Han gav en service ud over det sædvanlige! Yusuf var utrolig hjælpsom, venlig og imødekommende – han hjalp med ALT, jeg havde brug for, og sørgede for, at jeg gik derfra med præcis det, jeg skulle bruge.

Selvom butikken havde travlt, tog han sig tid til at forklare tingene grundigt og finde de rigtige varer. Han havde et smil på læben hele tiden og gjorde virkelig en forskel for min oplevelse som kunde. Det er sjældent at møde så engageret og servicemindet en ung medarbejder – Silvan er heldige at have ham!

Jeg håber, Yusuf får den anerkendelse, han fortjener – for det her var service i verdensklasse. 👏

21. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om den gode service, du har modtaget. Det er dejligt at vide, at en af vores medarbejdere har gjort så positiv en forskel for din oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback. Tak for din ros!

Ros Til ungarbejderen

Jeg vil bare lige sige, at jeres ungarbejder Yusuf fortjener ros. Han er altid super hjælpsom, høflig og smilende, når man handler hos jer. Han gør virkelig sit bedste for at hjælpe kunderne, og man kan mærke, at han tager sit arbejde seriøst. Det er altid en god oplevelse, når han er på arbejde!

20. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejder. Tak for din anmeldelse!

Bedste service

Jeg var nede i Silvan for at købe nogle ting, og der stødte jeg på en rigtig sød medarbejder ved navn Yusuf. Ærligt talt har jeg aldrig fået så god service som den, jeg fik der. Det gjorde virkelig en forskel, og jeg kommer helt sikkert tilbage igen!

18. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Silvan. Det er dejligt at vide, at en medarbejder ydede god service og gjorde en forskel for dig. Tak for din tilbagemelding😊

Silvan

Ham der gutten ved navnet Yusuf er sku…

Ham der gutten ved navnet Yusuf er sku en meget god ungarbejder. Meget sød og kær

19. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service og personale.

Yusuf er en ordentligt god medarbejdere

Yusuf er en ordentligt god medarbejdere

18. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Silvan

Det mangler voksne til at styre disse…

Det mangler voksne til at styre disse børn som stå i fronten,

27. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Greve

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.