Havde bestilt click og collect. Alt var klart og som det skulle være. Meget flink ung mand klarede ekspeditionen.
Lokation
Skift lokationGladsaxe møllevej 27, 2860 Søborg, DK
I lørdags købte jeg to forskellige maling, en til loftet og en special blandet til væggene i stuen. Begge viste sig at have forkerte nuancer, som skyldtes fejl eller manglende information fra Dyrup.... Se mere
Jeg bestilte click and collect, og jeg handlede øvrige varer i forretningen. Flere af de varer, som fremgik som lagerførte var ikke til stede, og andre varer var meget vanskelige at finde. Tidligere v... Se mere
Jeg fik super god service i Silvan af Oscar Hammer! Jeg manglede hjælp til at finde de rigtige skruer til et lille projekt derhjemme, og Oscar tog sig tid til at vise mig de forskellige muligheder og... Se mere
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter
Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Gladsaxe møllevej 27, 2860, Søborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Effektiv og imødekommende
Effektiv, hjælpsom, imødekommende of storsmilende medarbejder i ‘udleveringen’. En fornøjelse.

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Parasollen var forkert farve da jeg kom…
Parasollen var forkert farve da jeg kom hjem med den. Jeg har efterfølgende sendt dokumentation til Silvan via deres hjemmeside, men de skal bruge 5 hverdage på at svare mig.

Click and wait
Click and collect er et studie i dårlige procedurer. Jeg havde sparet et kvarter på selv at finde varen i butikken

Click collect
Først i butik for at betale for en sæk sand købt clic volley. Derefter afhentning i bygge afd. Her var ingen medarbejdere. Måtte ringe mange gange før der kom en.
I øvrigt hjælpsom medarbejder. Der gik andre kunder rundt og søgte hjælp!

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Varerne var på lager tæt på os og det…
Varerne var på lager tæt på os og det var nemt med click&collect.

Laaaaaang ventetid
Laaaaaaang ventetid ved udlevering og returnering af lejet værktøj. Kaldelnap virker måske ikke eller bare dårlig service fra Silvan🤯🤯🤯

Tilfredstillende
Bestilte clikc-colleckt online fik en besked om mit ordrer var klar kørte afsted til butikken og fik afvide da jeg kom at de ikke var klar og jeg selv skulle pakke mine 25 fliser og sten grundet at de ikke løfter tunge ting i butikken og det var reglerne så måtte selv pakke mine sten værre vrøvl har jeg ikke hørt længe og en fiasko bestiller aldrig gennem silvan click og collekt
Fik respons fra butikken og lederen efter en en mail korrespondence os mellem fik jeg indtryk af at det var en fejl og føler jeg fik svar og retter min anmeldelse efter samtalen til fyldestgørende tilfredsstillende og nu hvor jeg har handlet flere gange og uden problemer skal jeg selfølgelig stadig handle hos silvan 👍 tak for svar og en god behandling og godt med en god leder Kristian Kjeldsen

Latterligt!
Jeg bestilte click & collect og fik besked om at henvende mig i butikken og taste ordrenr på en skærm. I butikken er der INGEN skilte mod "clock & colect". På en skranke stod en skrn med "click & collect". Jeg trykkede på dette og ingenting sker. Jeg spørger en medarbejder som siger at "jeg da skal bruge den anden skærm". En skærm som står 10 meter væk, helt uafmærket midt i lokalet. Her trykker jeg ordre nr og får derefter en ventenummer, og INGEN besked om hvad der så skal ske. Endnu engang må jeg have fat i en medarbejder som fortæller at "jeg da skal køre gennem drive in til et sted hvor der står "Vareudlevering". Jeg køer gennem Drive in hvor der intet sted er skilte med "Vareudlevering". Endnu engang fat i en medarbejder, som efter noget tid får fundet varen og givet mig den. Det er totalt idioti at der ikke i mailen/sms en står hvad jeg skal gør. Helt uacceptabelt at der inde i butiken er NUL skilte med Click & Collect. Latterligt!

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Skulle bruge nogle kantsten i granit
Skulle bruge nogle kantsten i granit og finder dem i Gladsaxe og lægger dem til afhentning og betaler, får en sms på at varen er klar til afhentning og modtager faktura på mail så alt er fint.
Vi bor over 1 time væk men skulle bruge de kantsten til brolægger så vi kører til Gladsaxe og bruger over 2 timer i varehuset på at konstatere de ikke har varen og den ikke er pakket, vi skulle igennem flere skranker og mennesker og nu håber jeg på jeg får pengene retur,

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Det er altid en god oplevelse at besøge…
Det er altid en god oplevelse at besøge Silvan (min favorit er den i Gladsaxe). Super udvalg, gode priser, selv om de måske ikke kan konkurrere (altid) med Jem&Fix eller HaraldNyborg. MEN så har Silvan et andet setup med medarbejdere og hjælp, når behov. DERFOR er Silvan den bedste af alle "byggemarkeder". For hvad er pris uden at tænke udvalg, service & hjælpsomhed . Tag selv et kig på konkurrenter via Trustpilot. Jeg&Fix ligger og roder nede med en tilfredsheds-score på +2. Jeg har selv oplevet hvorfor!!!!! Silvan ER bare bedst :-)

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
God oplevelse leje men lidt…
God oplevelse leje men lidt forvekslende
Alt gik godt til sidst, der var bare et par problemer. Ingen kan hjælpe dig med lejemålet -- du er tvunget til at reservere online. Og der er ingen smøreolie medfølger -- du er tvunget til at betale for en stor container ved siden af din leje, hvilket er spild af penge og materialer.

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Skal du have hjælpe til haven så spørg…
Skal du have hjælpe til haven så spørg efter Micheal!
Konge oplevelse og service! Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra SILVAN - Gladsaxe
Jeg fik sendt diverse VVS udstyr
Jeg fik sendt diverse VVS udstyr, men en enkel del kunne jeg ikke bruge, og jeg kørte derfor til Gladsaxe Afd. og fik en erstatning, men de dele jeg så ikke kunne bruge kunne jeg ikke få byttet uden at hele den tilsendte pakke blev byttet. Men det fik jeg jo tilsendt fordi Gladsaxe ikke havde alle dele.
Det drejer sig kun om 139 kr, så jeg vil ikke have handlen genoptaget.

Silvan skylder mig penge på 3. måned
Jeg har nu rykket tredje gang for de penge Silvan skylder mig. Jeg forventer at få mere end denne standardmail:
"Tak for din anmeldelse.
Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.
Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.
Tak for din tid.
Maria"